ZÁMĚNA - 4.díl - SVATBA - Andy (soutěž 2.ročník)

01.01.2018 21:27

Druhý den jsem s mamkou absolvovala návštěvu své gynekoložky, která u mne provedla vyšetření. Když jsem vešla do ordinace, tak mi sestřička řekla ať si odložím a sundám si kalhotky. Potom mi ukázala, abych si lehla do křesla a nohy si vložila do držáků, což jsem udělala a s obavou čekala, co bude následovat, protože jsem tohle neznala. Potom přišla paní doktorka společně s mojí mamkou, která se posadila na židličku proti mně a mé pipině, do které mi zastrčila něco kovového a chladného a Já po chvilce cítila, jak mi to roztahuje pipinu. Paní doktorka (Andrea) mne ji prohlížela a Já slyšela, jak říká, že je vše v pořádku, že budu maminkou. Potom mi upravila křeslu do lehu a začala mi prohmatávat bříško a prsa, kdy mi její doteky docela vzrušovaly, ale snažila jsem se to nedat najevo. Po chvilce mi řekla, že se mohu obléknout. Teprve nyní jsem si všimla, že doktorka je sice starší, něco kolem 40 let, a je moc hezká a hezky upravená. Ona se pak na mne podívala, usmála se a pak mě i mamce řekla, že je pravdou to, že budu maminkou. Potom mi řekla, že jsem zdravá, plná síly a v naprostém pořádku. Pak mi ještě nechala sestřičkou odebrat krev a moč a ta mi ještě vystavila těhotenský průkaz a dala termín na další kontrolu.

     Když jsme šla s mamkou z gyndy, tak mne mamka vzala do prodejny se svatebními šaty. Tady chvilku hovořila s prodavačkou a ta po chvilce přinesla krabici se spodním prádlem, která obsahovala nádhernou bílou krajkovou a vyztuženou podprsenku s odepínacími ramínky mé velikosti 75B, nádherné, luxusní, bílé, krajkové kalhotky, bílý krajkový podvazkový pás, bílý krajkový korzet, bílou krajkovou spodní košilku a k tomu 3 druhy různých punčoch bílé barvy (s lycrou, lehce průsvitné a kouřové). Potom jsem si vyzkoušela asi 4 šaty, ale žádné z nich se nám nijak moc nelíbily. Když už jsme chtěly odejít, tak přišla na prodejnu majitelka obchodu, která nesla jedny šaty a říkala, že jí právě dovezli novou kolekci svatebních šatů a že tyto se nám určitě budou líbit a hned je podala prodavačkám, které mne pomohly do nich obléknout. Šaty mi perfektně sedly, byly krásně vypasované a pro moji štíhlou, 178cm vysokou postavu jako ulité. Byly nádherně zdobené perličkami a vyšívané s již vyztuženou podprsenkou a pevným zvednutým límcem. Osobně jsem se v nich velice dobře cítila a mamka, když je na mne uviděla řekla jen wow i s majitelkou obchodu. A když mi k nim ještě přidaly závoj s čelenkou a dozdobily šperky,  tak už bylo vše jasné. To jsou šaty pro princeznu a proto pro tebe. Moc ti to v nich sluší holčičko a paní majitelce jen řekla, ty bereme. Mamka je hned zaplatila a paní majitelka nám k nim již zdarma přidala veškeré to spodní prádlo a řekla, že nám je doručí domů. Potom jsme z prodejny jelys mamkou hned domů. Když jsme dorazily, tak nám přivezli i mé šaty, které jsme s mamkou uložily v mém pokoji.

     Když přišel Honza z práce, tak jsme začaly plánovat svatbu. Dohodly jsme se, že ji budeme mít na zámku Hluboká, kde to již mamka zařídila přes Ministerstvo zahraničních věcí. Honza si vzal za svědka svého velitele z práce a Já se dohodla s mamkou, že by mi za svědka mohla jít naše gynekoložka Andrea, s čímž mamka souhlasila a hned jí to volala a ta to ráda přijala. Zároveň se nás ptala zda máme družičky a když jsme jí řekly, že ne, tak nám řekla, že to zařídí. Mamka s taťkou na svatbu spěchaly proto, že byli v ČR pouze na krátkodobé dovolené a také proto, že jsem byla v jiném stavu. Zároveň jsme pozvaly i mamku Honzy (tedy mou), která když přijela, tak si mne hned oblíbila a pěla na mne samou chválu. I mě se moc líbila, protože byla stále nádherná, stále stejně štíhlá, jako jsem si ji pamatovala než jsem odešla z domova. Jen jsem jí nemohla říci, že jsem to Já. Obě mamky se hned spolu seznámily a padly si obě do oka. Když jsem je viděla stát vedle sebe, tak mi to připadalo, jako by se znaly již dlouho a byly si také hodně podobné. Skoro stejné, štíhlé postavy, stejné výška kolem 170cm, akorát má pravá mamka (nyní Honzova), byla černovláska s krásně dlouhými, hustými a vlnitými vlasy. Druhá mamka (ta nyní moje), byla brunetka, sice s kratšími, ale stejně hustými a vlnitými vlasy, jako jsem měla Já, kdy spíš působila jako moje starší sestra, což jí dělalo dobře. Potom taťka s mamkama plánoval jak se bude sedět v autech a kdo s kým a jak pojede. Honza musel spát do svatby u kamaráda z práce, aby mne do svatebního dne neviděl, protože to prý nosí smůlu. Stejně by tam neměl klid, protože tam byl blázinec.

     Ráno před svatbou dorazila má kadeřnice a vizážistka, která mi upravila vlasy a nalíčila mne. Pak mne obě mamky pomohly obléknout se do mých svatebních šatů. Byly opravdu nádherné a moc mi slušely. Všichni už seděly v autech a Já s taťkou uzavírala kolonu v bílé limuzíně. Svatební obřad i hostina proběhly v pořádku a v naprosté pohodě. Vše dokonale klapalo. S Honzou jsme strávili svatební noc na Hluboké v překrásném pokoji s postelí s nebesy, kde jsme se překrásně milovali a mazlili. Ráno pro nás přijelo auto, které nás odvezlo na snídani a pak domů. Doma jsme se pak rozloučili s mamkami a taťkou a Já začala uklízet byt po tom nájezdu. Potom plynul běžný čas, běžné, ale stále krásné milování. Každý den jsem se dívala na sebe do zrcadla jak mi roste moje bříško. Pravidelně jsem docházela na gyndu na kontroly, kde jsem se také blíž skamarádila se svou doktorkou Andreou. Ta mi také při jedné kontrole po ultrazvuku řekla, že budeme mít s honzou holčičku a proto jsme s Honzou pro ni začali vybírat jméno a také nakupovat věci.

     V den porodu mne odrodila Andrea, která mi pak hned přiložila malou Andrejku na mé tělo, kde si hned našla můj prs a začala hezky papat. Andrejka byla překrásná, zdravá a strašně hodná. Velká Andrea mne po porodu ujistila, že jsme obě v naprostém pořádku a zdravé. Honza pak malou řádně zapil s kolegy a byl tím nejšťastnějším tatínkem a Já maminkou.