Svatba z milosti - 11.díl - Světlana

31.12.2021 18:19

Lehl jsem si na postel a snažil jsem si znova udělat souhrn všeho, co jsem za poslední dobu udělal a kam jsem se posunul. Pousmál jsem se nad tím dnem v salónu, kdy jsem se tomuhle všemu vysmíval. Co mě ale mrzelo nejvíc bylo to, že jsem se nepřiznal našim, a i nadále jim chci lhát. Oni budou žít v domnění, že to je celé hra. Ale nevím, jestli jsou připraveni na skutečnost, že jsem celou dobu byl jiný, a jen jsme to neviděli, ani já a ani oni. Takhle to bude lepší a raději to na ně vybalím s Mattem postupně.

„Paní Franklinová?“ ozvalo se ve dveřích. Tam stála sestra a něco nesla.

Kývla jsem, a tak šla dál. Když byla u mě, podala mi bílý overal a pokynula mě k převlečení.

Převzal jsem si ho a pak jsem nervózně přešlapával na místě, dokud nepochopila, že se stydím, a tak odešla za dveře, abych se mohl převléct. Svlékl jsem vše a stál tam tak jak mě Lajnus stvořil. Opatrně jsem se nasoukal do overalu a když jsem byl zase oblečený, došel jsem ke dveřím a pozval sestru dál.

Ta mě zkontrolovala a pak mi otvorem na paži něco píchla.

„Nyní se položte a počkejte až se vám bude chtít na záchod. Pak si odskočte a já přijdu.“ Řekla s milým úsměvem a odešla.

Sedl jsem si zase na postel a čekal na okamžik, který měl přijít. Chvilku to trvalo, ale pak jsem ucítil nutkání si dojít na záchod.

Když jsem se vrátil, lehl jsem si na postel, a i když se mi nechtělo, usnul jsem, ne tvrdě, vnímal jsem okolí, ale byl jsem líný na něj reagovat. Byl to příjemný relax, a tak když jsem uslyšel Lajnuse, jak na mě mluví, jen jsem se pousmál. Něco povídal, ale slova mi už nedávala smysl, a tak jsem jen kýval hlavou. Po chvilce jsem usnul natvrdo.

Když jsem se pak probudil, byl jsem jak přetažený kladivem. Celý tělo mě bolelo, od hlavy až po kotníky. Skoro bylo lepší se nehýbat.

„Bože, operace pohlaví a taková šílená bolest.“ Říkal jsem si pro sebe.

Když jsem se přece jenom pokusil pohnout, přiběhla sestra. Podívala se na mě a jen se pousmála.

„Moc se omlouvám paní Franklinová, hned to napravíme.“ Řekla s úsměvem a do pár vteřin se mi ulevilo a pak jsem usnul.

Ani nevím, co se mi zdálo, pořád jsem se vrtěl a bylo to jako by moje tělo dělalo něco, co jsem nemohl ovlivnit.

Další probuzení bylo už příjemnější. Bolest se soustředila jen na oblast břicha, ale nic, co by se nedalo vydržet. Opatrně jsem otevřel oči a začal jsem se rozhlížet. Začal jsem poznávat pokoj a orientovat se. Když jsem konečně po chvilce zaostřil zrak, začal jsem se prohlížet. Tělo jsem měl stále v tom overalu, do kterého jsem se oblékl před operací. Jako první jsem si rukou přejel po rozkroku. Byl hodně ovázaný, ale bylo poznat, že od této chvíle jsem ženou na plný úvazek. Do očí se mi nahrnuly slzy, slzy štěstí, a tak jsem se pousmála. O to přece šlo.

Otřela jsem si je a opatrně jsem se posadila na posteli. Na postavení jsem se ještě necítila, i když jsem už mohla, žádné kapačky ani hadičky. Jenže ten podivný tlak v rozkroku vzbuzoval respekt. Pak jsem si ale začala všímat dalších rozdílů.

„Matte! Ty kanče.“ řekla jsem si nahlas s úsměvem.

Došlo mi, že ten můj hrudník je opět jiný a mě bylo jasný odkud vítr fouká. Ale co, stejně bych šla na zvětšení. Nemá smysl si nic nalhávat, líbí se mi to. Naštěstí to vypadalo velice přirozeně, žádné umělé boule. Lajnus se opět předvedl. Ale že už je mám takhle volně je zajímavé. Začala jsem prohledávat skříňku u postele a našla telefon.

„Až budeš vzhůru, napiš lásko.“ Byla jediná SMS od Matta stará pár hodin.

Opatrně jsem si ho vzala do ruky a hned objevila další změnu. Začala jsem si prohlížet ruce a koukala na ty nehty. Tak dlouhé a upravené. Asi nějaká pozornost kliniky. Ale tím se fakt zabývat nemuseli, na nehty bych si pak zašla s Lenny k Lise do salónu.

Bylo to zajímavé psaní, protože takhle jsem je ještě neměla, ale dalo se to. Pak jsem se ale zarazila. Když jsem se totiž podívala na datum, zjistila jsem, že je to už přes měsíc, co jsem nastoupila na kliniku.

„Halo.“ Zavolala jsem a byla v šoku ještě víc. Hlas byl zase trochu jiný, teď už čistě ženský.

„Sním?“ zkusila jsem další slovo, ale zněl mi pořád stejně hezky, melodicky.

Teď už pusu nezavřu, protože se budu ráda poslouchat. Okamžitě jsem si ho nahrála na mobil a pustila. Zněl ještě lépe, než ho slyším já a já měla radost.

„Jenny?“ uslyšela jsem známý hlas.

„Lajnusi. Co se to stalo? Já tu nic nechápu. Jak dlouho už tu ležím?“ spustila jsem palbu otázek, a přitom se pořád poslouchala.

Lajnus se posadil vedle mě na postel.

„Promiň Jenny, že jsem ti to neřekl předtím, ale tak to prostě chodí. Normálně naše klientky takhle dlouho neudržujeme v umělém spánku, ale u tebe se sešlo několik operací najednou a pro tělo je lepší, když to celé v klidu prospí a je jen na kapačkách. Stejně by tě vše jen bolelo, takhle jsi to vlastně celé v klidu prospala.“ Začal s vysvětlováním.

„Několik operací? Nešla jsem náhodou jen na změnu pohlaví?“ podivila jsem se, ale pak jsem se usmála.

„Ano, to byl plán. Ale Matt měl pár přání, které jsem měl zatajit, měl to jako překvapení.“ Pokračoval.

„Jo, toho jeho přání jsem si už všimla.“ A podívala jsem se na prsa.

„Ano, to bylo jedno z mnoha přání.“

„Z mnoha?“ podivila jsem se.

„A já myslela, že se mu líbím takhle.“ Zkusila jsem vážněji. Ale nešlo mi to, Lajnus věděl, že s Mattem máme stejný pohled na ženskou krásu takže, věděl že mi to vadit nebude.

„No to už si vyříkáte sami. Za chvilku dorazí.“ Dodal.

„No to mu nedám zadarmo. Co všechno mi nechal udělat Lajnusi.“ Vyzvídala jsem.

„Je toho hodně. Většina jsou drobné detaily.“ Řekl nejistě.

„No některé moc drobné nejsou.“ Řekla jsem se smíchem a zase jsem se podívala dolu.

Byl to krásný pohled a fascinovalo mě, jak vypadají, přírodně, měkce.

„Ano, to je pravda, některé partie jsou více. K prsům ještě přidej boky a zadeček. Matt chtěl podstatně přidat. Jeho vize jsme mu rozmluvili, ale i tak jsme udělali výraznější obrysy.“ Řekl nejistě.

Já na něj koukala s otevřenou pusou.

„A vejdu se vůbec do starého oblečení?“ zamyslela jsem se. Lajnus se jen pousmál a zavrtěl hlavou.

„A dál?“ vyzvídala jsem.

„Hodně úprav máte na obličeji, vetší rty a výraznější oči, dále menší nos a upravenou bradu a tváře. Také krk. Ten se upravil zároveň s hlasivkami.“

„Toho jsem si všimla a nemohu přestat mluvit, jak se mi to líbí.“ Řekla jsem mu nadšeně.

Lajnus se pousmál.

„A co ještě?“ zeptala jsem se s nadšením.

„To asi nemá význam, říkat detaily, ale máš teď ženštější postavu než před tím. Proto jsi spala tak dlouho, provedla se celková rekonstrukce postavy.“ Řekl tajemně.

„To sis dal záhul.“ Řekla jsem obdivně.

„To nedělám já. To je na ostrově. Jsem ti říkal, že takovéto složité operace nedělám já. Je to místo, nikdo neví kde. Ale jeho majitel má patenty a na mnoho úprav, které se vymykají běžnému lidskému chápání. Kolují zvěsti o jeho pokusech, díky kterým je nejlepší v oboru. Proto se tam nechávají operovat nejprachatější lidé světa. Ale díky tomu vlastně jsi „přírodní“ žena. Vše máš z materiálů, které jsou velmi podobné lidské tkáni a kostem. Nikde žádný silikon. Vše plně funkční. Proto jsi tam podstoupila i změnu pohlaví. Jsi plně „funkční“ ženou a můžeš mít děti.“ Řekl s hrdostí.

„Takže to není výmysl? Lenny mi to říkala, ale já ji nevěřila.“ Podivila jsem se.

„Ne, to je pravda. Dokonce tvoje přirození je stoprocentně ženské, žádný přešitý penis. Neptej se mě, jak je to možné, nevím to, ale když jsem tě převazoval, byl jsem v šoku z toho, jak to vypadá. Samozřejmě v tom má prsty opět Matt a jeho velikášství.“ Řekl nejistě a já vyprskla smíchy.

Lajnus se podíval a nechápal.

„No ty jsi řekl, že v tom má prsty Matt.“ Řekla jsem tajemně. Pak to Lajnusovi došlo a málem zčervenal.

„Tohle jsem nečekal, sám jsem si ale naběhl. Každopádně bych tyto činnosti pro nějakou chvíli vynechal Jenny.“ Dodal vážně.

„V klidu Lajnusi, chápu to. Myslím, že migréna to jistí.“ A začala jsem se pousmívat.

Lajnus jen kroutil hlavou a smál se se mnou.

„Jste jedna z mých nejlepších pacientek.“ Řekl vážněji.

„Děkuji Lajnusi. A vůbec, myslím, že už není vhodné mi vykat. Jenny.“ Zvážněla jsem a nabídla mu tykačku.

„Lajnus.“ Opětoval nabídku a konečně jsme vyřešili tento problém. Předtím mi to nevadilo, ale teď už mi to přišlo, jako bych byla stará paní.

„No tak zatím jedno překvapení za druhým.“ Začala jsem zase s prohlížením.

„Ano, je toho hodně. Je pravda, že na klinice pracují perfekcionisté. To, jak vypadáš je něco úžasného. Sám jsem tu kliniku doporučil několika klientkám, ale ty jsi první žena, která tam podstoupila změnu pohlaví a já jsem u toho, takže když mi přišla lékařská zpráva, bylo to zajímavé čtení.“ Svěřil se mi Lajnus.

„Takže víš úplně všechno?“ podívala jsem se na něj a čekala odpovědi.

„Je toho dost a spoustu toho nedokážu pochopit, jak to dokázali. Ale to je jedno, výsledek je úžasný.“ Řekl upřímně a bylo jasný, že budu asi hodně spokojená s tím, co odvedli za práci.

„Takže třeba tohle bude jejich práce?“ a zahýbala jsem prsty, a poukázala na nehty.

„Ano, taková drobnost, a přesto to udělali. Nikdy je neulomíš.“ Řekl se zájmem v očích a prohlídnul si je.

„A jak je zkrátím?“ podivila jsem se.

„No to nevím, podle zprávy je máš navždy takový.“

„Aha, tak to bude trochu problém se s nimi sžít.“ A začala jsem přemýšlet, kde s nimi bude problém.“

„A ještě nějaké překvápko?“

„Nic, co by bylo mimo normu.“ Řekl s klidem. Asi mi to nechce celé vyprávět, možná sám netuší, co všechno udělali. Každopádně se cítím perfektně a jsem zatím nadšená. Teda až na ten obvaz v rozkroku. Už abych tam byla volná.

„A kdy mě rozmotáš tam dole?“ zeptala jsem se ho.

„No jestli se cítíš na chůzi, tak můžeme hned.“ Řekl mile a vstal a podal mi ruku.

Jako by mě polili živou vodou a hned jsem nabídku využila. Posadila jsem se pak jsem se postavila.

„Bože, jako bych se učila chodit.“ Podivila jsem se.

Lajnus mlčel a jen mi nohou přisunul pantofle. Bez váhání jsem si je nazula a hned jsem se cítila lépe.

„Upravená klenba a kotník. Podle mě už nebudeš moci nosit ploché boty ale jen podpatky.“ Řekl se zájmem.

„Co?“ zarazila jsem se.

„Vždyť budu jak maják.“ Zarazila jsem se.

Ale nic s tím nenadělám, teď je to příjemnější. Pomalu jsem tedy klopýtala za Lajnusem a následovala ho do ordinace.

„Musíš pomalu, nějak mi to s tím obvazem nejde.“ Pousmála jsem se.

„Širší pánev, svaly se musí naučit ovládat narovnaný nohy.“ Řekl s klidem.

Já se na něj podívala nechápavým pohledem.

„Máš rozšířenou pánev jako mají ženy, a tak ti upravili nohy, abys je neměla pořád roztažený.

„Co?“ podivila jsem se, ale pokračovala v chůzi. Opravdu to bylo jen o tom chytit grif a po pár metrech jsem se srovnala

„By měli vydat nějaký manuál na to, jak být ženou.“ Začala jsem vtipkovat.

Lajnus se na mě podíval a taky se smál.

Když jsme došli do ordinace, opatrně jsem se posadila na lehátko a sestra mě začala svlékat z overalu.

Když ho sundávala, bylo cítit že je přes prdel těsný. Tohle vyvolalo hřejivý pocit. Žádný umělý zadek, ale konečně můj pravý.

Když jsem byla nahá, podívala jsem se dolu.

„Tohle je mazec.“ Řekla jsem nadšeně na svou novou velikost.

„Jsou neskutečný a na to, že jsou bez silikonu, mají nádherný tvar.“ Řekl uznale.

Nemohla jsem se vynadívat. Pak Lajnus začal s odmotáváním obvazů. Když to dokončil, cítila jsem, jak jeho ruce krouží okolo mého rozkroku a představovala jsem si jaká asi je. Jen doufám že nic škaredého.

Podívala jsem se dolu, ale nebylo toho moc vidět, takže jsem si musela počkat.

„No zahojené to je a nevidím problém ji nadále omotávat.“ Řekl mile a pak vstal.

Nic jsem neříkala objala ho.

„Lajnusi, jsem strašně moc ráda, že jsi se mě ujal. Nedokážu si ani představit jaký to asi bylo, když jsi mě viděl poprvé, mrzutého kluka, co ho sem donutili podstoupit změnit život. Ale jsem ráda, že jsi to tenkrát nevzdal, protože se nakonec ukázalo, že jsem nevěděla, co chci.“ Řekla jsem mu mile.

„Nikdy sem nepřišel mrzutý kluk. Nevím jak ty, ale za mnou přišla milá žena se svou přítelkyní a chtěla konečně udělat velkou změnu ve svém životě.“ Řekl mile a rozbrečel mě.

Když jsem konečně po chvilce přestal brečet, přišla sestra s novým spodním prádlem.

„Matt je tady.“ Řekl Lajnus, když mi podal balíček.

„Pozornost podniku.“ Řekl mile a odešel abych se mohla obléct. Jenže místo něj vešel Matt.

Koukala jsem na něj s otevřenou pusou, ale on ještě víc. Prohlížel si mě a nevěděl kam dřív koukat.

Nechtěla jsem ho obrat o tuhle chvilku, a tak jsem se jen usmívala, aby si mě mohl v klidu prohlédnout.

„Ahoj miláčku.“ Řekla jsem pak po chvilce a uculovala jsem se.

Matt se zarazil a konečně se mi podíval do očí.

„Jenny? Jsi to ty?“ řekl nejistě, ale pak se začal usmívat. Bylo mi jasný, že tohle měla být pochvala.

Pak přišel a jako první jsme si dali velkou a dlouhou pusu.

„Teda, ty jsi nedočkavý.“ Smála jsem se, když jsem zase mohla mluvit.

„Ahoj krásko.“ Řekl Matt zmateně a zase si mě prohlížel.

„Teda, tohle jsem nečekal. Jsi božská.“ Nešetřil chválou.

„Ale jdi ty, zase tak úchvatný to nebude Matte.“ Snažila jsem se ho klidnit, ale líbilo se mi to a ty slova jsem si vychutnávala.

„No protože se nevidíš, ale tohle je úplný šok.“ Mluvil dál šokovaně.

Nechala jsem ho tedy zase se koukat a dopřála jsem mu pohled na to, jak se oblíkám. Nechtěla jsem se osahávat, a tak jsem si kalhotky oblékla s klidem. Ale i tak jsem poznala, že budu muset opravdu pozměnit šatník.

„Můžeš?“ vybídla jsem Matta, aby mi pak zapnul podprsenku.

Ten chvilku stál, ale pak se vzpamatoval a zapnul mi ji. Když jsem se pak podívala, měl jsem je ještě větší, když už neměli tolik volnosti. Pak jsem se nasoukala zpět do overalu a jestě více zvýraznila svou postavu.

„Mate, myslím, že budeme muset k Lorně pro nové věci.“ Řekla jsem jen tak do ticha a musela počkat, až Mattovi oči trochu změní pozici.

„Matte!“ okřikla jsem ho, když už to bylo dlouhý.

„Promiň miláčku.“ Omlouval se hned.

„Budu se muset zkusit napasovat do oblečení, ve kterém jsem přijela a rychle dojedeme pro nové.“ Řekla jsem už vážněji.

„Tam jela Jenny s Rossem. Lajnus jim dal tvé míry. Jen chvilku počkáme na pokoji.“ Řekl už klidněji. Pak mě chytil za ruku a odvedl z ordinace zpět na pokoj.

Posadila jsem se na postel a podívala se na Matta.

„Tohle je divočina.“ Řekla jsem trochu smutně. Nevím, najednou mě to celé zaskočilo.

„Johny navždy odešel.“ Pokračovala jsem ve smutném tónu.

Matt pochopil situaci a rychle přisedl, aby mě objal.

„Neodešel Jenny, nikdy neodešel, jen se vydal novou cestou, cestou Jenny.“ Snažil se mile.

„Pořád je tam uvnitř.“ Pokračoval a trochu mě zklidnil.

„Je ti jasný, že musíme co nejdřív k našim a tohle jim oznámit. Já už nechci tajemství.“ Zkusila jsem se povzbudit.

„Můžeme hned.“ Řekl Matt nadšeně.

„No já bych raději počkala na oblečení.“ Zkusila jsem vtipkovat.

„Sranda i kdyby na chleba nebylo.“ Řekl mile Matt.

„Ale já bych neměl problém.“ Dodal pak vážněji.

„To je mi jasný.“ Řekla jsem veseleji.

„Ale je ti jasný že naši ti tohle budou vyčítat. Pustí se do tebe jak lvi.“ Řekla jsem vážněji, protože mi došlo, že viník se bude muset najít. A co teprve Lenny, jí to taky pěkně vyčiní. Tohle se bude muset promyslet. Nechci, aby kvůli mně, kdokoliv z nich trpěl.

„Jenny, s tím počítám a budu mít pro ně pochopení, ale taky si budu pevně stát za tím, že jsi to nejlepší, co mě mohlo potkat a nelituju okamžiku, kdy jsem tě v salónu oslovil. Pro mě je to nejkrásnější den v životě. Teda hned po dnešku, ten nikdy nezapomenu, to, jak jsi tam stála u lůžka. Nevěřil jsem vlastním očím, že tam stojí moje žena, moje Jenny. Myslel jsem, že je to jiná žena, ale pak ses na mě podívala a já jsem se málem rozbrečel. Hodně mi to připomnělo to naše setkání, když jsme vás oslovili s Rossem, otočila ses a já viděl tu nejkrásnější holku. Teda než jsi promluvila, a řekla že jsi kluk, to byl šok.“ A začal se smát.

„Mi povídej, to slovo nezapomenu dodnes, slečny.“ A musela jsem se smát taky. Každý si z toho dne odnášíme jiný pocit.

„No jak říkáš, divočina.“ Dodal už klidněji.

„Ale je ti jasný, že teď mé máš na krku a nezbavíš se mě. Nemysli si, že ze mě uděláš ženskou a až se mě nabažíš, kopneš mě do zadku a vyměníš za mladší model.“ Začala jsem vtipkovat.

„Jsi blázen? Mladší model? Žádná tě nenahradí Jenny.“ Zvážněl Matt.

„Jen aby. Přijdou děti, budu tlustá, škaredá a hned mizíš.“ Smála jsem se dál

„Děti?“ zarazil se Matt.

„Nebo ty děti nikdy nechceš?“ zeptala jsem se ho, protože měl šokovaný výraz.

„Chci. Někdy ano. Ale ty to popisuješ jako bychom měli mít vlastní a ne adoptovaný.“ Mluvil nejistě.

„Jo takhle. No, pokud se nepletu, tak mi bylo oznámeno, že já jsem plnohodnotná žena v tomto směru, takže kdo ví.“ A zrudla jsem až za ušima.

„Jako že bys byla někdy v budoucnu těhotná?“ podivil se s nadšením v hlase.

„Ano.“ Řekla jsem krátce a než jsem stihla zareagovat, Matt mě líbal a objímal.

„Brzdi, nebo mě udusíš.“ Snažila jsem se vymanit ze sevření.

„Promiň.“ A polevil.

„Mě tu objímáš, jako bych ti řekla, že jsem v tom.“ Odlehčovala jsem situaci.

„Promiň. Prostě mě to překvapilo, já s tímhle nepočítal.“ Mluvil stále nadšeně.

„Já to taky nečekala. Jako Lenny říkala, že to existuje, ale myslela jsem, že je to jen nějaká fáma. Ale Lajnus mi to potvrdil.“

„To je super. Už se těším, až budeš mít bříško!“ rozvášnil se Matt.

„Hele klid, to si ještě počkáš, zatím mi žádný hodiny netikají.“ Brzdila jsem ho, protože to nadšení mě děsilo.

„Jasný. Ale tak nikdy nevíš, přece jenom jsme v posteli trochu divocí.“ A začal se červenat.

„A jo. Teď abychom se začali ovládat.“ Zarazila jsem se.

„Koupíme velké balení kondomů.“ Plácl hned Matt řešení.

Začala jsem se smát a Matt taky.

„Může být dnešek ještě lepší?“ podivil se Matt a dal mi pusu, která se ale změnila v polibek.

„Jsem rád, že už ti nevadí, že ti jazykem šmejdím v puse.“ Dorazil to mou hláškou z počátku našeho vztahu.

„No jo, ale byla to tenkrát sranda.“ Zavzpomínala.

„Nevím, ta facka bolela.“

„Však říkám sranda.“ A začali jsme se smát.

„A ještě nevím, jestli si nezasloužíš další za tohle.“ Řekla jsem vážným hlasem.

„Za co?“ podivil se.

„Za mě. Co ty tajný dohody s Lajnusem? Prsa, zadek a dokonce i rozkrok.“ Snažila jsem se vážně, a sledovala jeho reakce.

Bylo to snadný, červenal se snad více jak já. Jako malý kluk co ho načapali u prohlížení sprostých obrázků.

„Víš jako to bude teď obtížné to nosit?“ pokračovala jsem v „kárání“.

„Když já myslel, že to chceš. A já to chtěl taky, a tak jsem si to jen pojistil.“ Řekl nejistě a červenal se dál.

„No jo, ale já ty prsa nosím, já musím napasovat ten zadek do kalhot a ten rozkrok schovat pod kalhotky.“

„Promiň.“ Omlouval se hned.

„A budu to dělat ráda.“ Řekla jsem mu mile a chytila ho za ruku. Matt se rozzářil jak sluníčko.

„Víš, že umíš být děsně nečitelná?“ řekl už veseleji, když mu otrnulo.

„No nemůžu ti to dát jen tak. Já se probudím po měsíci a zjistím, že můj hrudník je tak dvakrát větší, zadek sotva dostanu do dveří a rozkrok mám prý tak velký, že tam zaparkuje autobus.“ Smála jsem se.

„Zase tak velkého ho nemám.“ Uculoval se Matt.

„Ty kanče, na co hned nemyslíš.“ A tentokrát jsem se červenala já. Ta představa jeho penisu uvnitř mě, mě šíleně vzrušila. Přece jenom to bude jiné, opravdové a já nevím co od toho očekávat. Vždy jsem si představovala, jaký to asi bude a ono je to už tak blízko.

„Promiň. Ale vzrušilo mě pomyšlení na to, jaká je.“ Omlouval se Matt a držel se za rozkrok.

„V pohodě Matte, jen tě zlobím. Jinak je ti doufám jasný, že ho stejně takhle neschováš.“ Řekl jsem mu mile a poukázala na jeho ruce, které marně schovávali bouli v kalhotách.

„Snaha byla.“ culil se.

„No ale šok to opravdu byl. Nepočítala jsem s tím. Ale určitě to krásně ladí k sobě. Už se těším, až se uvidím doma v zrcadle. Myslím, že Lenny bude radostí bez sebe. Radostí bez sebe až zjistí, co jí čeká.“ Řekla jsem ďábelským hlasem.

„Nevím. Říkala, že už dál nebude pokračovat. S Rossem se dohodli, že Lenny už nic podstupovat nebude.“ Řekl Matt vážnějším hlasem.

„Zrada.“ Řekla jsem mu trochu šokovaně.

„Lenny, ten měsíc hodně udělal a mezi nimi je to už jiný. Promiň, že ti to říkám, ale chtěl bych tě varovat a když jsi to naťukla, tak jsem usoudil, že je správný okamžik.“ Řekl Matt nejistě a podíval se na mě. Na sto procent viděl můj zmatený výraz.

„Lenny byla všude s námi a sblížili se s Rossem.“ Pokračoval.

„Tak to bylo už předtím.“ Řekl jsem si s klidem.

„To ano. Ale myslím, že pár změn se odehrálo.“ Naťukl něco, co mi okamžitě začalo vrtat hlavou.

„Co se děje Matte. Přestaň chodit okolo horké kaše.“ Zvážněla jsem.

„Nebydlí s námi. Brácha a Lenny bydlí v jiném sídle. Usoudili, že to tak bude lepší.“ Vyhrknul ze sebe a já jen tupě zírala.

„Tomu nevěřím.“ Bránila jsem se té představě, že moje Lenny nebude se mnou.

„Je to další z podmínek. Táta chtěl, abychom se osamostatnili a Ross to bral. Vždy tvrdil že se mnou nemůže dospět, že jsem jak dítě a že tohle konečně pomůže v tom, abychom začali každý svůj život.“ Řekl smutným hlasem.

Bylo z toho cítit, že tuhle změnu nese i Matt těžce. S bráchou byly nerozlučná dvojka.

„Ne, já neopustím Lenny. Ona souhlasila?“ začala jsem vyzvídat.

„Nechtěla. Ale z jiného důvodu. Bála se aby tě to nezlomilo a nezačala toho celého litovat. Bojí se že budeš Jenny nenávidět.“ Řekl nejistě.

„Protože mě zná. A má pravdu! Tohle je dost velká rána.“ A byla to pravda, najednou jsem toho všeho litovala, protože se to všechno celé změnilo, zhoršilo. Tahle změna byla hlavně pro Lenny a najednou má částečně odejít z mého života? Ano, už jsme od sebe byli a přežila jsem to, ale takhle?

„Jenny prosím, tohle neříkej. Hlavně se na nikoho nezlob a rozhodně nelituj.“ Mluvil vážně a stiskl mou ruku pevněji.

„Já tu budu pořád a myslím že i Lenny. Jen budeme častěji od sebe.“ Snažil se, ale šok byl stále.

„Neboj, každý den spolu, vlastně se nic nezmění, jen prostě nebydlíme pod jednou střechou.“ Zlehčoval to Matt.

„Já vím, ale i tak, je to zvláštní. S Lenny jsem plánovala společný život, chtěla jsem si ji vzít za ženu, být jí manželem, být s ní každou možnou chvilku a? Jsem ženou, jsem vdaná, mám manžela a Lenny nebudu na blízku. Zradila jsem vše, co jsem měla v plánu.“ Řekla jsem smutně, ale nebrečela jsem.

„Osud.“ Řekla jsem pak, zatlačila slzy a podívala se na Matta.

„Ok, takže odteď sami spolu.“ Řekla jsem veseleji a Matt se pousmál.

„Statečná.“ Pochválil mě.

„Tak tady je ta moje kočka!!!“ uslyšela jsem najednou známí hlas.

„Lenny?“ rozzářila jsem se a vstala abych jí mohla jít naproti. Ale Lenny se zarazila a málem pustil tašku na zem.

„Tak to je hustý!!!“ vykřikla radostí a zase pokračovala ke mně.

„Ty vole ty máš kozy a prdel jednou tak větší!“ řekla udiveně a začala si mě prohlížet.

„Já ti říkala že nebudeš troškařit.“ Smála se.

„Já? Támhle je zadavatel objednávky.“ Smála jsem se a poukázala na Matta.

Lenny koukla na Matta a zvedla palec.

„Má vkus.“ Řekla pak se smíchem.

„Teda Jenny, tohle jsem nečekala a rovnou ti říkám, že dohánět tě nebudu.“ Smála se.

„Já vím. Matt mi říkal že máš strach.“ Snažila jsem se o srandu.

„No strach ani tak ne.“ Řekla vážněji.

„Lenny, vím všechno a přes počáteční šok jsem to uznala, že to bude jen ku prospěchu. Nezlobím se.“ Vysvětlila jsem ji hned, aby nenastala nějaká trapná chvilka.

„Moc mě to mrzí Lenny, ale prostě to celé tak nějak vyplynulo z toho, co se dělo.“ Snažila se mi omluvit.

Já nic neřekla a jen jsem se k ní přitiskla a pořádně ji objala.

„Lenny?“ podivila jsem se.

„No co, pořád si moje přítelkyně.“ Řekla veseleji, když vysvětlovala, proč mi tak tiskne zadek.

„Matte, promiň, ale tohle kolo si večer zajedu jako první. Doufám, že mě chápeš.“ Řekla pak se smíchem na Mattovo adresu. Nevím, jak se tvářil, ale to ticho bylo hrobový a dlouhý.

„Chápu.“ Ozval se po chvilce.

„Kolo?“ smála jsem se.

Lenny se jen smála.

„Jen počkej až se protlačím přes ty melouny, hned ti dám obří polibek.“ Culila se a jak dořekla, napasovala se do prsů a začala mě líbat.

Tak tohle bylo to, co mě uklidnilo, polibek od mé milované. Navíc, miluji líbání s těmi rty. Jestli to předtím bylo zvláštní, tak teď to bylo dokonalý a řádně jsme si to vychutnali.

„Asi jsem tu trochu navíc, tak já půjdu za bráchou.“ Snažil se mile Matt-

„Ne Matte, já si ji užiju večer. Už ti jí zase vracím, tohle bude vaše chvilka.“ Řekla pak Lenny, dala mi pusu a šla za Rossem.

Je to dobrý, pořád mě miluje, takže mi podstatně zlepšila náladu.

„Neboj Matte, nechám něco i na tebe.“ Řekla jsme mu mile, když jsem si vzala tašky a začala jsem si prohlížet, co Lenny koupila.

„Je to těžký no, žárlim.“ Řekl mi upřímně, když jsem rozložila oblečení na lůžko a začala vybírat, co si vezmu.

„Ty potvoro.“ Řekla jsem se smíchem, když jsem zjistila, že je možná jen jedna kombinace.  Vzala jsem si tedy legíny, crop top a začala se oblíkat.

„Tohle ti nedaruju.“ Řekla jsem vážnějším hlasem Mattovi. Jen se culil, když zjistil, proč tak špačkuju. Měl z toho podívanou, když viděl, jak bojuji s nasoukáním zadku do těch legín. Ale když se mi to povedlo, bylo to luxusní, ten pocit, jak jsem v nich napresovaná byl k nezaplacení

„A sakra.“ Řekl Matt a marně se snažil skrývat mokrý flek v rozkroku.

„Teda, ty jsi gentelman. Já tady bojuji s těsným oblečením a ty si to ještě užíváš.“ Podala jsem si ho hned, jak jsem si toho všimla.

„Co budeš dělat až si začnu oblékat top.“ Smála jsem se.

„To nevím, asi budu muset odejít.“ Smál se a zkoušel se osušit utěrkou.

„Počkej.“ Řekla jsem mu, když jsem byla jen v podprsence.

Matt se zarazil a čekal co udělám. Šla jsem k němu, podřepla jsem si, abych měla jeho rozkrok před obličejem a dala jsem mu na mokrý flek pusu, pak jsem vstala a pohladila ho. Načež jsem šla zase k lůžku a začala si oblíkat top.

„Tak teď jsi tomu dala korunu, fakt děkuji.“ Řekl skoro naštvaně.

Jenže já se jen usmívala.

„Když už, tak už ne?“ provokovala jsem ho a dávala si oblečení do tašky. Pak jsem se nazula do lodiček a čekala, co Matt vymyslí.

Ten byl úplně v háji, nevěděl, co má dělat, protože vyjít takhle z pokoje tak by byl středem pozornosti víc jak já.

„Alespoň vidíš, jaký to je být neplánovaně středem pozornosti.“ Smála jsem se a pořád čekala co vymyslí.

„Souhlasím, patří mi to.“ Řekl rezignovaně.

„Na záchodech je sušák na ruce, tak si to osušíš. Půjdu před tebou.“ Řekl jsem mu mile a naznačila, že jdu.

Matt se mi nalepil na zadek a vyrazili jsme z pokoje.

„Ale rychle, jinak to nezvládne ani ten sušák.“ Vtipkoval mi do ucha a musím uznat, že to bylo vtipné.

Naštěstí jsme potkali jen jednu sestru a pokojskou.

„Budu čekat s Lenny.“ Řekla jsem mu, dala pusu a opustila ho.

Cestou zpět jsem si vyzvedla tašku od pokoje a vyrazila ještě za Lajnusem. Bohužel byl někde na obchůzce a tak jsem se rozloučila se sestrou a vyrazila z kliniky. Stejně mám jít ještě za měsíc na kontrolu tak se rozloučím pak, protože myslím, že další operace už fakt nebudu potřebovat.

Když jsem vyšla ven, chvilku jsem se rozhlížela a hledala limuzínu. Kupodivu stála na parkovišti, asi už se jim nechtělo čekat u vchodu.

„Dobrý den, jede tohle na jednu luxusní vilu na okraji Las Vegas?“ zeptala jsem se, když jsem zaklepala na okýnko.

Jako první vystoupil řidič.

„Moc se omlouvám paní Franklinová, nedostal jsem informaci, že bych měl vyrazit.“ Omlouval se hned a okamžitě mi vzal tašky z ruky a šel ke kufru.

„V klidu, mám nohy i ruce.“ Smála jsem se a čekala, kdy vylezou ty dva.

„Pan Ross a paní Lenny odjeli druhou limuzínou. Pana Matta jsem už delší dobu neviděl.“ Vysvětloval mi hned řidič, když zavřel kufr.

„Aha, to jsem nevěděla, myslela jsem, že tu budou čekat. Jinak Matt je ještě uvnitř a řeší malou nehodu. Počkám na něj venku.“ Řekla jsem řidiči a zatím se opřela o auto abych se mohla vystavit slunečním paprskům. Ne že bych to potřebovala, opálená jsem byla tak akorát, ale příjemně to hřálo.

„Už jsem tady.“ Ozval se Matt po pár minutách a pospíchal do auta. Ani nečekal na řidiče a zalezl do auta. Zalezla jsem k němu z druhé strany a podívala se na Matta.

„Jsi něco ukradl? Takový spěch.“ Podivila jsem se.

„Ne, ale když jsem tě uviděl, opřenou o auto, tak jsem se zhrozil, že jsem na tom záchodě byl zbytečně.“ Smál se.

V tomhle byl Matt super, uměl trefný vtipy. Na to že byl ze snobské rodiny.

Pak zavelel a jelo se domu.

„Bude to nezvyk.“ Řekla jsem pak, když jsem si uvědomila, že už tam budu s Mattem sama.

Pak jsem se k němu přitiskla a on mě objal. Už se ani nesnažil schovat tu bouli.

Když jsme dorazili do vily, šla jsem hned do pokoje, vybrat si vhodnější oblečení. Až tam mi ale došlo, že jsem jiná a nic mi nesedělo.

„Asi budeme muset k Lorně co.“ Promluvil mi Matt za zády, když přišel do ložnice.

„Jo. Víš, že chci hned k našim a takhle tam fakt nemůžu.“

„Jasný. Domluvím se s řidičem, jestli je auto nechystaný a hned zase pojedeme.“ A jak dořekl, odešel.

Já jen vyměnila boty za tenisky, což k tomu sportovnímu vzhledu více ladilo a vyrazila jsem k autu.

Matt tam už čekal a tak jsme skočili do auta a vyrazili. Cestou jsem zavolala Beky, jestli by mohla dát vědět Lorně, že dorazím a je to naléhavé, aby se nezlobila. Nebyl problém, ale cestou zpět jsem slíbila, že se za ní stavím v salónu.

Když jsme dorazili, šla jsem hned za Lornou. Ta na mě čekala ve své kanceláři a hned ve dveřích se zarazila.

„Lenny říkala, že jsi větší, ale že takhle?“ pousmála se.

„Matte, ty chlípníku.“ A podívala se na něj přísným pohledem.

„Takhle se chudince pomstít.“ Řekla soucitně a znova si mě prohlížela.

Musela jsem se pousmívat, protože Matt byl trochu zaražený, jak ho Lorna hned sprcla.

„Ale mě to nevadí, líbí se mi to.“ Snažila jsem se z toho Matta vysekat.

„Jo holka, poznáš časem. Znám holky co je mají ještě větší, to se neboj. Ale musím ho trochu pozlobit.“ Řekla už příjemnějším tónem.

„Větší?“ podivila jsem se.

Lorna se jen pousmála a vedla mě z kanceláře ke kabinkám.

„Stále platí sportovnější typ?“ zeptala se.

„Myslíš, že takhle můžu být za dámu?“ zkusila jsem vtipkovat.

Lorna jen zavrtěla hlavou a tak se snažila najít nějaké vhodné oblečení.

„Musíme ty tvoje křivky zvýraznit, když už, tak ať to stojí za to.“ Pronesla do ticha a ukazovala pár typů. Většinou se mi trefila do vkusu ale u pár kousků jsem musela zavrtět hlavou, bylo moc usedlé.

„Dneska jedu k rodičům vysvětlit vše, co se odehrálo za poslední týdny. Nemáš něco trochu, co by bylo patřičné?“

„Jenny, proč schovávat tohle všechno. Vaši to zvládnou.“ A začala prohledávat šaty, až jedny vhodné našla.

„Já nevím, aby to spíš nebylo takové moc vyzývavé.“ Znejistěla jsem nad jejím výběrem.

„Věř mi. Tyhle šaty jsou elegantní a zároveň podtrhnou tvůj mladistvý a sportovní styl.“ Zněla sebejistě a byla neoblomná, takže jsem si je musela jít zkusit.

Svlékla jsem se a začala se do nich soukat. Bála jsem se abych je nepoškodila, protože na tu mojí prdel moc stavěný nebyly.

„Lorno? Myslím, že potřebuji pomoct.“ Poprosila jsem ji, aby mi pomohla zapnout zip.

„Musíš spolupracovat Jenny.“ Smála se, když nemohla zapnout zip.

Nikdy jsem to nemusela dělat, ale teď jsem musela zatáhnout a smáčknout prsa k sobě, aby se jí to povedlo.

„Nejsou těsný?“ podivila jsem se, když jsem zjistila, že jsem v nich jak sardinka.

„Akorát. Možná drobet přes prsa, ale zase nemusíš řešit podprsenku.“ Pousmála se a začala si mě prohlížet.

Pravda byla, že nikde nekoukalo, co nemělo. Prsa a výstřih byly v těch šatech decentní a i přes velice upnutý styl to nebylo nevyhovující. K tomu mi dodala lodičky s vázáním do půlky lýtek, což dodalo noblesnější vzhled.

„Teda Lorno, jako vždy klobouk dolu. Opět jsi to trefila.“ Poděkovala jsem ji.

Celé to završila kšiltovkou. Teda spíš jen kšiltem upnutým okolo hlavy.

„Jako tenistka.“ Smála jsem se.

„Luxusní tenistka.“ Pochválila se Lorna.

Když jsme s Mattem zase nasedli do auta, pochválil mi náš výběr.

„Takže rovnou k vašim?“ zeptal se pak, když jsme se rozhodovali kam dál.

„Nechci, ale musím. Jinak to neudělám.“ Snažila jsem se podpořit se.

Matt tedy pokynul řidiči a tak se vyrazilo na hodinovou cestu autem k našim. Matt sice chtěl vrtulník, ale nechtěla jsem zbytečnou pozornost.

Cestou jsme si povídali o tom, jak jim to opatrně říct. Jenže na to není žádný postup a prostě to budu muset nějak okecat. Pak jsme si taky povídali o mých změnách. Matt si všechny pochvaloval.

„Těším se, až tě uvidím v celé kráse.“ Žulil se.

„Už jsi mě viděl.“

„Ale to bylo hektický.“

„Hektický?“ podivila jsem se se smíchem, když jsem si vzpomněla, jak dlouho na mě koukal, když mě viděl poprvé.

„No jo.“ Řekl se smíchem.

„A jaký to je? Ten pocit, že tam dole už jsi ženou.“ Zvážněl.

„Víš, je to docela náročný. Chtělo se mi brečet, je to přece jenom součást mě a najednou je to pryč. Je to jako si nechat dobrovolně uříznout ruku. Ale na druhou stranu se zase těším na nové pocity a zkušenosti s ní. Tak nějak ji vnímám, cítím kalhotky, cítím i nové doteky, nebo jak jinak to popsat. Myslím, že to bude příjemné se s ní pak seznámit.“ Řekla jsem zamyšleně.

„Já jsem zvědaví, jak vypadá, jestli je taková, jakou si představuji.“ Culil se Matt.

„Velká, je mi to jasný na co se těšíš.“ Smála jsem se.

„Já vím, vypadá to blbě, ale nejsem chlípník, jen jsem si říkal, že větší je lepší.“

„Že mě to nepřekvapuje. Ale jo, tam už to nebude takový skok. Nakonec, mě je to jedno, to bude zábava pro tebe. Jak řekl Lajnus, stejně v ní máš prsty ty.“ A začala jsem se smát na celý auto.

Mattovi to chvilku trvalo, ale pak mu to docvaklo. Asi se lekl, že je Lajnus nějaký chlípník.

Když jsme pak dorazili k našim, musela jsem se posilnit zásobou z baru. Tohle bude náročný a nezvládla bych to.

Matt mezitím obešel auto, otevřel mi dveře a podal ruku.

Je to tady holka, je to tvoje.

Diskusní téma: Svatba z milosti - 11.díl - Světlana

Datum: 01.01.2022

Vložil: Diana pothurská

Titulek: Úžasné

Nuuuu juuuu už jsem ne doufala že bzde pokračování a jsem šťastná že je tu. Je to moc krásně úžasné a těším se na brzké pokračování

Datum: 31.12.2021

Vložil: Jarmila

Titulek: Ďakujem

Dúfala som v pokračovanie a dočkala sa.A podľa všetkého to ešte nie je posledný diel.

Datum: 01.01.2022

Vložil: květa

Titulek: Re: Ďakujem

za mlada jsem to propásla,tak se alepoň nyní zasním,jaké je vše krásné.nosím všechno prádloa ženské oblečení,jenom na prcina chybí.překrásné pokračování

Přidat nový příspěvek