Tanečník - 3.díl - Světlana - soutěž 2020

08.04.2020 22:31

"Jo jo, už jsi to zase ty." vysvětlil jsem jí, když se na mě nechápavě dívala.

"Jasný. Ty vole to byl nářez včera viď" a posadila se a porovnala si top. Já se pak podíval na ty její boule na hrudi.

"Hej, cožpak sis jich neužil dost?" usmála se na mě.

"Takhle je to jiný. Hezčí." odpověděl jsem jí se smíchem.

"Doufám, že jsme spolu nic nedělali." zeptala se trochu nejistě.

"Myslím, že kromě líbání nic." a zamyslel jsem se.

"Líbání je v pohodě."

"Hani, myslíš, že by někdy mohlo něco mezi námi vzniknout, když jsme se takhle moc poznali" zeptal jsem se hned za tepla a nejspíš pod vlivem alkoholu.

"Ríšo, jsi fajn kluk, ale já nevím, nejsem typ na vztahy. Spíš můžeme být kamarádi s výhodami hm?" řekla.

"Co to je za termín, podivil jsem se.

Hanka se jen pousmála.

"No nebudeme spolu chodit, ale můžeme spolu spát, klidně chodit na procházky. Ale když jeden druhého načapeme s jiným nebo jinou, nebudeme z toho dělat vědu." řekla zcela srozumitelně.

"Aha, tak to je zajímavá kombinace." a posadil jsem se prost veškerých  nadějí.

"Promiň, ale po předešlém zpackaném vztahu se nechci hrnout do dalšího." vysvětlila hned svoje jednání.

Musel jsem to pochopit.

Došel jsem nám teda pro něco k jídlu. Usmažil jsem vajíčka, nalil mléko a donesl zpět do postele. Hanka byla pořád zachumlaná v peřinách, ale jak ucítila jídlo, posadila se. Jenže už byla nahoře nahá a dost jsem se zarazil.

"Ríšo, nebudeme dělat vědu, stejně jsi je viděl a já nemám potřebu se před tebou stydět. Navíc, takhle to chodí mezi kamarády s výhodami." Zasmála se a natahovala po talíři s vajíčky.

Jen jsem pokrčil rameny a posadil se vedle ní.

"Je ti jasný, že máme pět dní na to, tě naučit to co jsem předváděl s Anett." připomněl jsem jí její nový problém.

"Myslíš to na koncertu nebo to na soukromý párty." dodala ironicky. Okamžitě jsem zrudnul.

„A pak že si moc nepamatuješ. To bylo nevhodný, já vím, ale alkohol a atmosféra mě zlomili. Navíc, tvoje tělo je tak citlivé na dotek. To nejde popsat.“ Omlouval jsem se hned.

"Klid, už jsem to přešla, byla to hra a dost zajímavá." uklidňovala mě hned.

"Já vím, nebylo to taktní, jenže nejsem zvyklí na alkohol a tak jsem se trochu odvázal." vysvětloval jsem.

"Jo, jak říkám, neřeš to. Jen mě dostalo, jak rychle ses stal holkou. Víš, možná jsem trochu žárlila. Ty pohyby, ten projev a řeč těla, to jak jste se hladili, jako kdybys nikdy nebyl kluk. Štvalo mě, že se takhle nedokážu projevit já. Navíc líbat a hladit holky se mi tak nějak příčí." vychrlila na mě, až jsem na ni zůstal civět s otevřenou hubou.

"No jak říkám, alkohol. A neřekl bych, že by se ti to příčilo. Mě si líbala a byl jsem holka. I s Anett na rozloučenou ses políbila. Navíc, myslím, že kdyby ses nechala strhnout atmosférou, byla bys na tom líp jak já, jsi přece jenom holka od narození." odpověděl jsem, když jsem polknul.

Hanka se jen usmála a pokračovala v jídle. Já taky dojedl, co jsem měl.

"Hele, můžeš propojit mobil s televizí?" zeptala se.

"Jo, jde to, ale nechceš mi pouštět videa, že ne."

"No jako tréning pro mě to bude fajn." a vylezla z postele a došla si ke mně do kalhot pro telefon. Byla jen v kalhotkách a tak jsem si opět prohlížel tu její boží postavu.

"Ríšo." vytrhla mě s úsměvem ze snění.

„Výhody.“ Řekl jsem se smíchem, pak vstal a připojil telefon k televizi, ztlumil kino a pustil videa.

No zvuk byl děsný, ale to nebylo cílem. Vypl jsem ho a pustil k tomu klasický zvuk z videoklipů.

"Jsi úplný umělec v tomhle." pochválila mě za úpravu a polechtala moje ego.

Teď se na to dalo koukat a zároveň i poslouchat.

Hanka se pak snažila opakovat, co jsem tam v jejím těle předváděl, bohužel zase s chybami.

"Nechceš si dát trochu volna?" nezapomeň, že tvoje tělo má jedno tancování za sebou."

"Já vím, ale já to tak rychle do hlavy nenatluču."

"Natlučeš, to ti garantuju." Řekl jsem zcela vážně.

„Ty se bojíš, že budeš muset za mě tancovat i na dalším koncertu co.“ Smála se Hanka a pokračovala v pokusech o moje napodobení.

„Mně by to nevadilo, rád jsem ti pomohl.“ Řekl jsem mile a šel se obléct a vyměnit trenýrky, protože být s takovou holkou v jedné místnosti zanechalo následky, kterých si Hanka ještě nevšimla. Když jsem se vrátil z koupelny převlečený a v legínách, Hanku to rozesmálo.

"No co, tohle je na tančení lepší než nějaký volný tepláky, věř mi. Pomůžu ti trochu v tvém snažení, jestli chceš." a začal jsem jí předvádět, co na videu. 

Hanka se přestala smát a nechala to už bez komentáře.

Celý dopoledne jsme pak opakovali první číslo a světe div se, Hanka se v tom zlepšila natolik, že přesně kopírovala moje pohyby. Dali jsme si "duet" několikrát za sebou a první číslo měla v malíčku.

"Super!" plácl jsem si s ní, když jsme to ukončili.

"Jo. Dáme druhý?" řekla hned nadšeně. Překvapila mě ta její zarputilost a tak jsem souhlasil, dokud je v ráži.

To bylo o trošku náročnější a bylo to i trochu intimnější, neboť tam došlo na občasné doteky. Jenže jsme si jich trochu přidali. Vycházelo to samo a tak jsme po chvilce skončili v objetí a líbali se. Hanka mi zajela rukou do legín pod trenýrky a začala mi ho hladit. Moje ruce skončili na jejím zadečku a už jsem jí pomalu tlačil k posteli, kde jsem jí povalil a začal líbat její prsa. Bradavky měla jak skály pevný a tak jsem se k jedné přisál. Hanka si mezi tím stáhla kalhotky a pak začala svlíkat mě. Tentokrát neusne, než na to dojde, tím jsem si jist. Sakra, začal jsem být nervózní, když jsem si to uvědomil. Bohužel je Hanka moje první holka. Když jsem byl nahý, trčel mi vpřed a Hanka se na něj pousmála. Já jí pak začal líbat břicho a přecházel jsem níž a níž až k její vyholený štěrbince kde jsem pak začal používat jazyk. Nevěděl jsem kam s ním, ale pečlivě jsem sledoval její reakce a podle toho pracoval a myslím, že dobře, neboť mě Hanka chytila za hlavu a tlačila mě proti rozkroku. Zapojil jsem do akce i nos a občas jsem ji i kousnul, což ji vzrušovalo ještě víc. A mě taky vyhovovalo jí dělat dobře. Ani jsem neměl pomyšlení na sex, tohle mě uspokojovalo. Jenže to nestačilo Hance, která se po chvilce dožadovala mého penisu. Roztáhla nohy a čekala, až se do ní vnořím. Srdce mi bušilo a nervozita stoupala. Pomalu jsem ho tam ale nasměřoval a pak pomalinku šel hlouběji a hlouběji až na doraz. Naštěstí se o hodně začal starat instinkt a já jsem začal lehoulince přirážet. Navíc mi pomáhalo sledovat Hančino třesoucí se prsa a tak jsem trochu přidal. K tomu jsem stíhal Hanku zahrnovat polibky na čelo a na ústa. Pak to přišlo a já se zarazil. Sakra tak rychle! To nebylo ani pět minut! Bylo mi trapně, a když jsem si užil svoji chvilku "slávy", stáhl jsem se zklamaně z bojiště. Hanka ještě chvilku ležela a já jí hladil prsa, ale nemusela ani moc přemýšlet, aby viděla, že jsem naštvaný.

"Něco špatně?" podivila se, jako kdyby myslela, že je to její chyba.

"Hani, omlouvám se, že to bylo tak rychlý. Musím se přiznat, tohle bylo poprvé a moc rychlé." vyhrkl jsem ze sebe, dokud jsem měl odvahu. Nemyslím, že je dobrý se tu „chlubit“ tím, že ve dvaadvaceti je kluk ještě panic.

Hanka na mě koukala dost zaraženě.

"Sakra, Ríšo! Proč jsi mi to neřekl!" zhrozila se.

"Promiň."

"Ne, ty promiň. Vědět, že jsi panic, zasvětila bych tě mnohem citlivěji. Takhle jsem ti z toho mohla udělat trauma." a usmála se.

"Tobě to nevadí?"

"Blázníš. Holky mají rádi panice, když to teda ten kluk nedrží, jako tajemství." a zase se usmála a pak mě objala.

Já její nadšení opětoval. Jenže pak mě povalila na záda a posadila se mi na rozkrok.

"Co to děláš?" podivil jsem se.

"Napravuju chybu." a začala mě líbat na hrudi. Jenže jí to rozesmávalo.

"Co." podivil jsem se nad jejím chováním.

"Nic. Jen je to zvláštní. Bývalý byl všude zarostlý a trochu při těle, ale hromotluk. Teď tu mám absolutně holou hruď, pevný břicho, svalnatý ruce, ale ne kulturistický a k tomu máš rozkrok hladký jak miminko. Spousta protichůdných pocitů pro mě. Ale nic ve zlém, možná je to i příjemný." a pokračovala v pusinkování.

No tak teď nevím, co si o tom mám myslet. Jenže na přemýšlení nebyl čas, Hanka se pustila do penisu a než jsem se nadál, začala si ho strkat do pusy. Bylo to neskutečný. Musel jsem zatnout pěsti, jenže těsně před vrcholem přestala a posadila se na něj svým rozkrokem. Pak se předklonila a dala mi pusu. Bylo to trochu divný, když vím, že před chvilkou tam měla můj penis. Jenže pohled do jejích očí a na její našpulený rty mě přemluvil a tak jsme se líbali a tím jak se vrtěla na penisu jsem se do ní opět vystříkal.

„Sice jsi měl první styk rychlovku, ale taky ses rychle připravil na druhý, to moc kluků nezvládá.“ Řekla upřímně. Chvilku poseděla a pak se položila vedle mě. Dívali jsme se na sebe a pak jsme se začali smát.

"No možná přehodnotím ten vztah na kamarádi bez výhod." řekla a usmála se.

"Jen kamarádi?" podivil jsem se.

"No jinak. Asi bych nedokázala se o tebe dělit s jinými. Myslela jsem, že hodně dlouho do jiného vztahu neskočím, ale po tom, co jsme zažili a po tom, co jsi předvedl před chvilkou, mě přesvědčilo, že jsou i hodní kluci. A nemusí to být svalovci." Řekla upřímně a sáhla mi do rozkroku.

"Tak to je pro mě čest." zalichotil jsem si.

Hanka nic neříkala a dál se ode mne nechala hladit a přitom mě drbala dole v rozkroku.

„Je to skoro jako když jsem ho držela při čůrání.“ Smála se

"Nechtěli jsme pokračovat v učení?" řekl jsem, abychom změnili téma.

"No to záleží na tobě, jak moc se chceš učit." a přidala na intenzitě drbání rozkroku.

"Myslel jsem tanec." a usmál jsem se.

"Však jo. Jen ti musím pár lekcí vrátit, a kdo ví, třeba si i nějakou předplatit." a jak to dořekla, zase jsem ležel na zádech a Hanka si opět nasedla.

Ta holka je ďáblice bažící po sexu, takže si mě podala ještě dvakrát. Pak už to opravdu vzdala, protože jsme byli oba k neutahání a nebyl by čas na tančení.

Tak jsme si tedy ještě jedno taneční vystoupení a pro ten den skončili.

Hanka se pak sbalila a i přes moji nabídku ubytování odjela domu. Však se zítra zase staví na večerní zkoušky, až si odbyde v práci. Musí si hodně věcí zařídit a tak jsem ji nechtěl nějak zbytečně zdržovat.

Byla přesná jak hodinky a tak jsme se hned po uvítacím polibku pustili do nacvičování. Výhoda byla, že minimálně pro dva koncerty na Slovensku bude stejný vystupování. Moje snažení pak bylo odměněno učením se v posteli. Hanka milovala moji nevinnost a opětovnou připravenost a já zase její ďábelskost. Byla nespoutaná a šílená, což se mi líbilo.

Oba jsme si v sexu vycházeli vstříc, což byla pro ni oproti předchozím vztahům příjemná změna. Dřív byla ona ta, co jen dávala a málo kdy dostávala. Já se snažím o spravedlivou dělbu, ne-li víc pro ni. Prý jsem v tomhle ohledu jako žena, která je po dosaženém orgasmu připravena na další. Nevím, jestli je to zrovna skvělí, přirovnávat mě k ženě, ale lichotilo mi, že v tomhle ohledu jsem lepší než jiní kluci.

Akorát ve středu jsem jí musel poprosit o něžnost, protože ve čtvrtek jsem měl vystoupení s naším sborem a nerad bych tam přišel jak přejetý náklaďákem.

Poprvé jsem tak měl na vystoupení doprovod v podobě dívky. Pár kluků na Hanku mlsně koukalo, a kdo by ne, když se oblíkla tak divoce, že z ní nešlo spustit oči. Dokonce se mi tancovalo líp s vědomím, že tam někde v hledišti je a kouká se.

No naše vystoupení nebylo tak divoký, jako to na Retoocs, ale večerní odměna v posteli byla opět na jedničku. Pak jsme si dali rychlou koupel a šli spát, abychom si ráno ještě zopakovali její vystoupení. Sice už byla nachystaná, ale opakování je matka moudrosti.

 

"Ale neeeeeeee!" Zděsil jsem se hned v pátek ráno, když jsem se posadil.

Hanka se hned probudila a jen tiše koukala.

"To budu místo tebe tancovat napořád?" podivil jsem se tak trochu naštvaně, když jsem koukal dolu na ty dvě boule trčící pod pyžamem.

"Ale já tentokrát nic." omlouvala se Hanka, když se pomalu a trochu kostrbatě posadila.

"Sakra, jsem nějaká rozlámaná." zabručela vzápětí.

"Ty jsi rozlámaná a já zase holka, to je fakt super začátek dne." odsekával jsem ji, protože jsem byl naštvaný.

"Promiň, ale já ani kouskem duše nepomyslela, že bych chtěla být na víkend tebou. Už jsem se těšila, jak to na parketu rozbalím a ukážu ti, jak jsi dobrý učitel." Řekla trochu zklamaně.

"Promiň, já se omlouvám za to, že jsem tak vyjel. Jsem jen zase zmatený, plete se mi toho v hlavě moc při těhle změnách." omlouval jsem svoje jednání.

"V pohodě Hani. Ale pokud mě paměť neklame, tak ty jsi říkal, že mě s radostí na Slovensku zastoupíš. " řekla a usmála se na mě.

"Neprovokuj." a dloubnul jsem do ní a posadil se přes okraj. Hanka taky vstala a došla nám pro něco do ledničky. Chvilku něco v kuchyni kuchtila a pak donesla obložený talíř a chleba. Byla to taková obědo snídaně v jedenáct hodin. Já jsem se mezitím oblékl do jejího oblečení.

"No vidíš, jak ti to jde." pochválila mě za podprsenku.

"No jo, učím se od profíka." a začali jsme se smát.

Pak jsme v klidu posnídali a hodili se do gala.

"No nic, měli bychom se začít balit, v šest máme být v Bratislavě přece." řekla Hanka rázně.

"A jo, sakra. Nezastavíme se u Lorny, kde je problém teď? Zase tě připravím o slávu a to nechci." Zeptal jsem se ji.

„Podle času.“ Řekla stroze. 

A tak jsme vyrazili s Hankou k ní domu. Tam nám opět chvíli trvalo, než proběhla zkrášlovací procedura a našli jsme vhodné oblečení. Tentokrát jsem dostal trochu usedlejší věci, už nebylo potřeba nedostatky vyrovnávat přednostmi. Přesto opět top a sukně, ale k tomu obyčejný tenisky a malá taštička na doklady. Hanka si mě pak prohlédla a pochválila se.

„Jsem pěkná holka.“ řekla si pro sebe.

„Co ta Lorna?“ zeptal jsem se.

„Tam zajedeme městskou. Ještě chvilku máme.“

„Tam zajedeme autem ne, to je cestou.“ Podivil jsem se.

„Doprdele, auto.“ zděsila se Hanka a pak se plácla do čela.

„Co se děje.“

„Zapomněla jsem si ho domluvit s Rudou.“ panikařila

„Ty nemáš svoje?“ podivil jsem se.“

„Jo, ale je v servisu.“ A hledala telefon.

„Tak jestli ti nevadí starší auta, mám v garážích Felicii.“ Řekl jsem s klidem. Hanka se zarazila a podívala se na mě.

„Takže dneska provedeš dvojitý zachránění.“ Pousmála se.

„Pro tebe cokoliv.“

A tak jsme se rychle sebrali zase ke mně do bytu pro klíče a vyrazili do nedalekých garáží.

Když jsem ji odemknul a strhnul zaprášenou plachtu, Hanka se zarazila.

"Kdy naposledy jela?" zeptala se Hanka.

"Asi před půl rokem. Nejsem moc častý řidič, většinou jezdím autobusem, vlakem anebo s klukama."

"Takže si sedni vedle, řídím já." uzemnila mě s úsměvem. Nic jsem nenamítal a hned jsem se posadil a přikurtoval. Pak jsme se zastavili u Hanky pro věci a vyrazili na Slovensko. Na madam Lornu už ale nebyl čas.

Cesta byla dlouhá a pro mě únavná. Nerad jsem seděl dlouho na jednom místě, takže jsme si dávali častější přestávky. Navíc jsem musel i častěji na záchod, čemuž se Hanka ráda smála, protože v tomhle měla teď výhodu.

Taky jsme si dali jednu rychlejší večeři v jednom motorestu a v Bratislavě jsme byly na šestou, přesně podle plánu. Našli jsme halu, kde měl být koncert a přes úvodní nedorozumění jsme se dostali až do šaten. Hanka samozřejmě musela zůstat venku, ale ne sama, pozvali ji kluci do šaten, aby nemusela čekat venku.

"Tak co, jaký byl týden." zeptala se mě Annett.

"To raději ani nechtěj vědět." odpověděl jsem jí se smíchem trochu vylepšenou angličtinou.

Annett se na mě podívala a pak mě pochválila za lepší anglinu.

"Kde je Adele?" zeptal jsem se hned.

"Tak už odjela domu. Domluvila se tak s Dannym."

"Aha, tak to je mi líto. Já myslela, že ti bude dělat společnost." podivil jsem se.

"Ráda by, ale s tou nohou si to stejně neužívala, navíc, tvoje anglina se lepší, takže se spokojím i s tebou." a usmála se.

"No se mnou si toho moc neužiješ během koncertů." snažil jsem se z toho vykroutit po vzpomínce, jak se Anett umí uspokojit.

"Během koncertů ne, ale po koncertech, to budeme s klukama nacvičovat nový kreace a pak taky lítat po obchodech a nakupovat, prostě klasika." řekla úplně s klidem.

Já na ní koukal zmateně a ona na mě nechápavě.

"Počkej, tobě to nevysvětlili?" podivila se.

"Co mi měl kdo vysvětlovat?" podivil jsem se.

"No ten majitel klubu, co jsme hráli u Vás v Čechách a taky tvůj přítel, Richard. Měli ti říct, že po Slovenském turné se mnou a klukama odlítáš do Anglie a v týdnu nacvičujeme nový vystoupení, do středy sami a pak přiletí Retoocs a budeme zkoušet s nimi." řekla trochu váhavě, protože věděla, že pro mě je tohle hodně velká novina.

Já jsem nic neřekl a do pár okamžiků jsem klepal na klučičí šatny a nechal jsem si zavolat Hanku až pak Richarda. Tyhle prohození mě matou.

"Můžeš mi něco vysvětlit?" spustil jsem na Hanku.

Ta evidentně nic nechápala, protože ten její výraz tomu napovídal.

"Anglie?!" zakřičel jsem nemilosrdně.

Pořád na mě koukala, ale pak se zarazila a chytila za pusu.

"A kurva." bylo to jediný, co ze sebe dokázala vypustit. 

"Proč jsem ten poslední, kdo se o tom musí něco dozvědět." řekl jsem docela zklamaně na její adresu.

"Moc se omlouvám, úplně mi to vypadlo z hlavy."  omlouvala se Hanka.

"Tak v tom hold budeš sama.“ mluvil jsem už klidně.

"A ty bys tam neletěl se mnou?" zeptala se.

"Blázníš? Já mám taky opět další vystoupení, dokonce v národním divadle. Sice jako křoví, ale to mi nevadí. Navíc musím trénovat na další soutěž." vyvalil jsem na ni náročný program.

"Aha." bylo to jediný, co ze sebe dostala.

Ještě že jsem začal přemýšlet a uvědomovat si řádně situaci.

"Promiň, že jsem tak vyjel, teda vyjela." řekl jsem už správně a Hanka pochopila, že už se nezlobím.

"Omlouvám se, že jsem na to zapomněl." byla její odpověď.

"Na něco určitě přijdeme ju. Když to tak vezmu, tak mě ani k učení nepotřebuješ. Podle mě jsi udělala velký pokroky a novou sestavu se naučíš jak nic." snažil jsem se uklidnit a dal jsem jí pusu. No pusu, spíš polibek a ne ledajaký. Její ruce skončili na mém zadku a tiskla si mě k sobě.

"Hele, nemáš být nevinný zajíček?" zasmál jsem se na ni.

"Já nevím, ale jestli nepojedeš, musím si tě nějak užít do rezervy" a pořádně mi stiskla půlky.

Po polibku jsme se zase rozdělili a já se vrátil k Annett. Když uviděla moji zmačkanou sukni, pousmála se a naznačila, že jsem jednička.

Poté jsme si začali oživovat vystoupení a Anett si ověřovala, že jsem nic nezapomněl. Když jsi Anett všimla, že jsem nervózní, zašmátrala v tašce a vytáhla placatici.

"Vím, že jsem minule kroutila hlavou, ale to jsem tě neznala, teď už vím, že si to můžeš dovolit." a podala mi ji. Srkla jsem si. Byla to skotská, a kupodivu dobrá.

"Děkuji, ani nevíš, jak mi to pomůže." snažil jsem se odpovědět srozumitelně.

Anett se jen usmála a znova si lokla.

Hodinku před vystoupením jsem si opět došel pro Hanku a vyrazili jsme mezi lidi. Tady mě nikdo neznal, takže jsem si procvičil tělo na předskokanovi a deset minut před, jsem se od Hanky oddělil a vrátil jsem se do šaten. Anett byla už oblečená a tak jsem hupsnul do kostýmu a čekali jsme na intro. To mělo pro tentokrát zpoždění, protože Danny se zasekl u flašky šáňa a nemohl ho nechat vyvětrat.

Když jsme pak zvládli koncert, byla opět soukromá párty. Tentokrát ale v hotelovém apartmánu ve městě. Hanka už tentokrát věděla, co se bude dít a psychicky se připravila na moje a Anetino vystoupení. To bylo dokonce intimnější a kromě běžného hlazení došlo i na polibky. Bohužel tady se projevilo moje mužské já a vůbec jsem se nebránil. Jenže to Hance tentokrát nevadilo a ještě nás hecovala. 

"Už chápu, proč klukům lesbičky nevadí. Je to krásný pohled na líbající se holky." bylo to jediný, co jsem od ní slyšel, když jsem se za divokého potlesku odtrhnul od Anett a vrátil se opět k Hance.

Cítil jsem se hrozně, jenže Hanka byla zcela klidná.

"Moc se omlouvám Hani, ale opět jsem se nechal unést." Zašeptal jsem jí do ucha a na důkaz, že jen ona je ta pravá, jsem ji začal líbat.

Po chvilce přišel Hugh a podal mi kartu od vedlejšího pokoje.

„Dárek od Dannyho.“ Pousmál se na mě. Jelikož jsme s Hankou už měli něco v krvi, vzali jsme kartu a s omluvením a potleskem ostatních jsme odešli.

„Opravdu na to dojde?“ zeptal jsem se jí trochu nejistě.

„Já nevím, ale cítím v něm dost silný pnutí a mám nutkání s tím něco udělat. Nemůžu za to, že jste mě s Anett tak rozpálili.“ Řekla Hanka výmluvně a ukázala na tu bouli v rozkroku.

"Je ti jasný, že jsem ale v tomto ohledu ještě panna." řekl jsem Hance trochu s vtipem, ale vážně.

"Neboj, tentokrát jsme v tom oba na stejno." a uculila se na mě, když jsme stáli u postele a líbali se. Pak mi Hanka rozepnula top a sundala mi ho. Já jí na oplátku sundal triko a začal rozepínat poklopec, abych mohl sundat její kalhoty. Byla docela překvapená z toho, kam jsem se jí to snažil dostat, ale nějak moc tomu nebránila.

Když už stála v trenýrkách, rozepnula knoflík na sukni a tak jsem i já stál před ní, jen ve spodním prádle.

Chvilku na mě zírala a nic neříkala. Skoro mi to přišlo už divný.

"Promiň, jen koukám, že opravdu jsem moc pěkná holka." narušila to hrobový ticho.

"Vždyť ti to říkám celou dobu." a jak jsem dořekl, opět jsem ji objal a líbal.

Pak se opatrně dotkla prsou a přejela přes bradavky.

„Jsem trochu nesvá, ještě jsem nesahala jiné holce na prsa.“ Řekla trochu zmateně.

„Saháš na svá prsa.“ Uklidnil jsem ji a vychutnával si ty doteky.

„Pravda.“ Pousmála se a trochu víc přitlačila na bradavky. Pak mě k sobě přitiskla. 

Neváhala, chytla mě za zadek a nadzvedla. Trochu mě překvapilo, jakou má moje tělo sílu. Obejmul jsem ji nohama, jak to dělávají holky a opět ji líbal. Jako Hanka jsem všechno vnímal trochu jinak. Holčičí tělo je na doteky citlivější a snad cokoliv je mnohem příjemnější něž u kluka. Vždyť nikdy bych neřekl, že jen hlazení zadku je tak intenzivní a příjemný.

Když mě pak položila na postel, neměl jsem ani trochu zábrany a roztáhnul jsem nohy. Bylo to pro mě jakoby automatický. Moje ženské já to prostě tak chtělo a věřím, že i Hančino mužské já to vyžadovalo, protože si začala sundávat trenýrky a když osvobodila svůj trčící penis, začala stahovat moje kalhotky.

Pak se s ním přiblížila blíž k mému rozkroku, a aniž bych to považoval za něco špatného, natáhl jsem k němu ruku a pomalu nasměroval do dírky. 

To co pak přišlo, jsem nemohl předpokládat, ale po prvním divném pocitu tlaku mnou projela zvláštní vlna. Prožíval jsem podobný pocit jako poprvé s Hankou, když jsem byl ještě kluk. Bylo to elektrizující a děsně příjemný a podle jejího výrazu to bylo příjemný i pro ni. Čím víc se do mě nořila, tím víc si to užívala. Šla na to mazácky pomalu. I když to byla pro oba novinka a byly jsme pod vlivem alkoholu, zvládali jsme to, a snažili jsme jeden druhému to co nejvíce zpříjemnit. Oba jsme totiž věděli, co druhá strana chce. Já se mírně v pánvi nadzvednul a Hanka se zase v půlce zastavila a lehce vytáhla. Dokonale jsme se doplňovali a tak náš první, obrácený, sex byl ten nejlepší, co jsme doposud zažili.  Její vyvrcholení bylo se synchronizovaný s mým orgazmem a oba jsme společně zasténali.

Když mě pak naplnila, pomalu se vysunula a lehla vedle mě.

"Tohle bylo úžasný." řekla a já musel jen souhlasit. 

Oba jsme sotva dýchali, ale to bylo tím, že jsme vstřebávali, to co jsme teď prožili.

Dali jsme si to pak ještě dvakrát, a ještě intenzivněji, protože jsme změnili polohu. Z klasického misionáře jsme přešli na zvířátko a pak jsem to završil koníčkem, jak si to dožadovala Hanka. Moc dobře jsem věděl proč:-)

Když jsme to rozdýchali, vrátili jsme se zpět na párty. I když se to tak nezdálo, strávili jsme v pokoji necelou hodinu. Hanka šla hned k baru a dala si panáka, já taky a přidala se i Anett, kterou jsem pozval, protože bez Adele byla tak trochu osamocená.

"Už jsme se bála, že jsi na mě zapomněla." řekla pak Anett, když jsme dopili panáka.

"Musel jsem ji odměnit." řekla Hanka, když taky položila panáka na bar.

"To věřím." odpověděla jí a tak zvláštně se na Hanku podívala. Skoro mi to přišlo, že jí balí a tak jsem raději Hanku hned objal. Nevím, ale přišlo mi to normální si hájit "majetek" před konkurencí. Anett sice nebyla obdařená a hezká jako Hančino tělo, ale na rozdíl od mých nezkušených začátků v ženském těle mohla nabídnout něco víc. Nebyla to jen nepřiměřená obava, věděl jsem, že umí zapůsobit, už mi to při dvou "soukromých" tanečcích dokázala.

Přesto všechno neváhala, a přitiskla se k Hance z druhé strany. Podíval jsem se na Hanku a byla zmatená, přesto se Anetino objetí nebránila.

Když pak viděla, že já ji v tom vyloženě nebráním, stupňovala svojí "přítulnost" k Hance a i ke mně.

V tom nás vyrušil Danny.

„Vydržíte chvilku? Měl bych tu jednu rychlovku.“  Řekl s ledovým klidem, když se držel s nějakou holkou za ruku. Zíral jsem na něj jak blázen a naštěstí to Anett vyřešila tím, že mi vzala kartu od pokoje a dala jí Dannymu.

„O tebe nikdy nesmím přijít.“ Usmál se na ni, pohladil ji po vlasech a zmizel i s tou holkou.

„Už byl nervózní, když jste se nevraceli.“ Smála se Anett a konečně jsem to pochopil. To byl klíč od pokoje lásky.

„No nic dámy, musím si odskočit.“ Řekla po chvilce Hanka a tak se na chvilku zdekovala. Anett mě zatím pozvala na panáka.

„Promiň, že se tak lísám k Richardovi, ale nedá mi to. Nebudu chodit okolo horký kaše. Jsem na holky i na kluky a zvlášť na holky co mají kluka.“ Spustila na mě.

„Když jsem tě poprvé uviděla, bylo mi jasný, že to musím zkusit. Jsi pěkná holka a navíc slovansky obdařená a to se mi líbí. Když jsi pak ukázala, že se holky nebojíš, vzrušovalo mě to ještě víc.“ Pokračovala ve zpovědi a já jen mlčky zíral.

„No tak teď nevím, co mám říct.“  Soukal jsem ze sebe větu.

„Nepotřebuju slova. Stačí mi řeč těla a to tvoje říká, pojď do mě.“ Pokračovala vážně.

„Aha, to jsem si nikdy nevšiml, co říká tohle tělo.“ Řekl jsem překvapeně.

„Nevšiml?“ zarazila se Anett.

„Promiň, jsem zmatená. To ten alkohol.“ Pokusil jsem se to urovnat.

„Tak co holky, co řešíme.“ Zachránila mě Hanka.

„Drobnosti. Zrovna jsem říkala Hance, jak se mi oba líbíte. Jste fajn pár.“ Řekla Anett trochu oklikou a uvolnila místo po mém boku, aby mohla Hanka zase ke mně. Pak se zase o ni opřela a poručila dalšího panáka.

„Aha. Tak jsme rádi, že se ti líbíme.“ Řekla Hanka trochu zmateně.

Já raději mlčel, protože nevím, jestli je dobrý se zmiňovat o tom, s čím se mi Anett svěřila a tak jsem si raději srknul koly.

„Nepřemýšleli jste někdy o trojce?“ zeptala se Anett bez ostychu.

V tu chvíli jsem vyprsknul kolu a s vyvalenýma očima na ni koukal.

„Co?“ podivila se Hanka, která to ustála statečněji.

„Moc se omlouvám, prostě nejsem zvyklá přešlapávat, raději jdu rovnou na věc. Prostě jsem se jen zeptala. Nečekám nadšení. Spíš jen ano nebo ne. Nemyslete si o mě nic špatného prosím.“ Vysvětlovala hned a koukala na nás a očekávala odpověď.

„No já nevím, co na to říct.“ Začal jsem s odpovědí, když jsem si utřel pusu.

„Promiň Anett, ale myslím, že tohle asi neprojde. Tohle není tak jednoduchý.“ Doplnila mě Hanka.

„Jasný v pohodě. Jen jsem se zeptala. Sice většinou to zamítají holky, ale jeden nikdy neví.“ Smála se Anett.

„Víš. V našem případě je to komplikovaný.“ Doplnila hned Hanka.

„V pohodě. Víš, říkala jsem Hance, že se mi líbí a ty taky. Líbíte se mi trochu víc, abys mě dobře pochopila. Jste fajn pár a evidentně to mezi vámi dobře klape tak to berte jen jako zpestření večera.“ Řekla Anett s klidem, dopila panáka a pak se ztratila v davu.

„Ty bláho, tak tohle bylo ostrý.“ Řekl jsem a oddychnul si.

„Bylo, dost mě tím zaskočila.“

„No a to mě před tím, když jsi tu nebyla, vyznala lásku a to i k tobě. Řekla mi, že je na holky a obzvlášť na holky s klukama.“ Svěřil jsem se ji.

„Co?“ podivila se.

„Jo. Ale o to víc prej je i na ty kluky. Je to zmatený, ale podle mě ji rajcují páry. Jo a taky ji dostávají tvoje slovanské proporce.“ Řekl jsem trochu s úsměvem.

Hanka se pak začala prohlížet.

„Ne moje, tvoje.“ A pohybem ruky jsem jí nasměroval na mě a ukázal na prsa a zadek.

„Jo takhle. Tak to se jí ani nedivím.“ Pousmála se a taky si usrkla koly.

„Je to hold živočišná holka. Teda v soukromí. Na place by mohla být trochu odvázanější.“ Zamachroval jsem.

„No je mi jasný, že se ti líbí. To už jsi ukázala přitom vašem tanečku.“ Rýpla si Hanka.

„Promiň no, nechávám se unést.“ Hájil jsem se.

„V pohodě. Ti říkám, že už k tomu přistupuju jinak.“ Uklidňovala mě a tak jsem ji objal. Když se pak blížilo ráno, rozloučili jsme se a šli jsme na pokoj se vyspat. A jelikož jsme byli hodně unavený, pleskly jsme sebou do peřin a usnuli.

Ráno jsem se probudil a s úsměvem si oddychnul. Zase jsem se koukal na spící Hanku ze svého těla, takže se zdá, že dnešní večerní tanec už bude její. Položil jsem ruku na její zadek a začal ji hladit, dokud se neotočila a nelekla se mě.

„Tohle mi nedělej.“ Pousmála se.

„Copak, nelíbím se ti?“ pozlobil jsem ji.

„Víš jak to myslím.“ Řekla se smíchem a protáhla se. Pak se posadila a zase jsem si ji prohlížel. Toho těla se nedá nabažit.

„Copak, chybí ti?“ zeptala se, když jsem zase skončil u jejích prsů.

„Neprovokuj, nebo tě povalím a zlíbám ti je.“

Hanka nic neříkala, odkopla peřinu a lehla si.

Mě bylo jasný, co mám dělat a tak jsem se obkročmo posadil a začal je líbat.

„V noci to bylo zvláštní co, když jsme na to šli obráceně.“ Vyrušila mě z líbání.

„No bylo to něco nového.“ Řekl jsem stroze.

Diskusní téma: Tanečník - 3.díl - Světlana - soutěž 2020

Datum: 11.04.2020

Vložil: Hanka

Titulek: Tanečník

Super napsáno moc se těším na pokračování

Datum: 11.04.2020

Vložil: Yannie

Titulek: Pokračování prosím.

Skvělý příběh, ikdyž vymyšlený. Fantazie super. Moc pěkně napsáno. Prosím další díl. :-)

Datum: 09.04.2020

Vložil: Mario

Titulek: Bude pokračování?

Je to super povídka, skvělá představivost, skvělý příběh, doufám, že budou i další pokračování :)

Přidat nový příspěvek