Tanečník - 4.díl - Světlana - soutěž 2020

02.05.2020 10:51

 „Jen to?“ podivila se.

„Ne jenom to, bylo to vzrušující, elektrizující, fantastické.“ Rozvášnil jsem se.

„Viď. Tak nevím, proč se tu zdržuješ s líbáním.“ Pobídla mě Hanka a tak jsem přešel k dopolednímu sexu. Nejdřív jazykem a pak jsem se do ní vnořil.

Pak si Hanka dopřála orál a já ji nebránil.

„Tohle pak taky budeš muset vyzkoušet.“ Řekla mi, když se olízla.

„Ne ne, tohle nikdy. Nebudu ho brát do pusy. A vůbec, jak si můžeš být tak jistá, že se ještě někdy prohodíme. Podívej, dneska máš večer vystoupení a jsi ve svém těle, takže jsi nejspíš připravená a už nemáme potřebu se prohazovat.“ Začal jsem vysvětlovat.

„No to máš asi pravdu.“ Zamyslela se.

„A to už bys nikdy nechtěl se prohodit?“ zeptala se mě.

„Já nevím. Neříkám ne. Tvoje tělo je úchvatné a vychutnávám si v něm každý krok. Ale v tom svém jsem dvaadvacet let a jsem na něj zvyklý.“ Začal jsem vysvětlovat.

„Tak úchvatné jo.“ Culila se Hanka.

„Jo.“

„No ve tvým se taky dobře hoví. Teď, když vím jaký to je, tak si myslím, že jsou chvíle, kdy by mi v něm bylo líp.“ Zamyslela se.

„Myslíš? Znáš ho jenom ze sexu. Mě přijde život holky docela fajn. Nač by sis mohla stěžovat.“ Podivil jsem se.

„Život holky není vždycky takový. Občas to bolí. Někdy doslovně, když máme své dny, někdy bolí duše, protože jsme přecitlivělé. Někdy tě serou chlapy, co si prostě musí sáhnout. S prací je to taky na prd protože většinou chtějí muže. A to se nebavím o dětech a o tom, jak se ženy v rodině berou.“ Začala trochu smutně a deprimovaně.

„Ale taky umíte chlapa rozpálit. Buď sexuálně, nebo mentálně. Málokterý vám odolá, dostanete, co si umanete, když chcete a jste krásné.“ Snažil jsem se jí rozveselit.

„To jo, ale prostě je to takový moc o tom, jak holka vypadá. Myslíš, že škaredší holka to má stejný?“ podala otázku k zamyšlení.

„Já vím. V tomhle je většina chlapů zabedněná. Já ale například beru holky podle toho, co mají v hlavě. Když mají rozum, tak jsou škaredší holky lepší, než vypatlaný krásky. V tvém případě je to kombinace nejlepšího. Jsi rozumná a ještě krásná.“ Polichotil jsem ji.

„Jo ale neumím tancovat.“ Dodala hned se smíchem.

„To je něco, co se dá napravit. A když už si to načala, je potřeba se nachystat, takže vstávat, obléct a bude odpolední rozcvička.“ Zavelel jsem.

„Vidíš, kdybych byla ty, tak tu velím já a ty se rozcvičuješ.“ Smála se a začala se oblékat.

Já jsem nám mezitím objednal na pokoj pozdní snídani.

Když jsme se pak nasnídali, bylo na čase se trochu rozcvičit a tak jsem v televizi pustil záznam z večera a začali jsme trénovat.

„Začínám být nervózní, když vím, že už to večer budu muset být já.“ Svěřila se mi Hanka, když jsme si dali chvilku.

„Hani. Nemáš být proč. Zvládáš to na výbornou a Anett na place nic nepozná. Nesmíš se nechat ovlivnit. Na lidi si zvyklá tak co. Navíc ti pomůže to, že hlavní tam je Danny a spol. Zbytek je doprovod.“ Snažil jsem se ji utěšit.

„No až na pár pasáží, kdy je středem pozornosti tohle a tohle.“ A poukázala na prsa a zadeček.“

„No to máš pravdu, ale to se dá zvládnout. Naopak na tom získat sebevědomí protože máš co ukázat a na co být hrdá takže se budeš těšit, až to přijde.“

„A ty ses těšil?“ zeptala se.

„Nevím. Přece jenom to nebylo moje tělo, takže jsem k tomu asi přistupoval trochu jinak.“

„To chápu. No nic, je to na mě a budu se muset taky začít snažit. Sláva není zadarmo.“ Povzbudila se a pustili jsme se ještě do nacvičování.

Nemyslím si, že by se měla stresovat. Už to není ta Hanka, co za mnou před týdnem přišla. Už má ladnější pohyby a umí to správně „prodat“. Pár týdnů práce a bude to tanečnice jako já.

Když jsme už měli trénování dost, bylo na čase se odměnit dobrým jídlem před dlouhou cestou na druhou stranu Slovenska. A pro tentokrát jsem řídil já. Hanka si musela před vystoupením odpočinout.

Na místo jsme dorazili ještě dvě hodiny před hlavním vystoupením a tak jsme si dopřáli tanečního relaxu na předskokanovi.

To Danny a zbytek týmu beztak byli ještě na cestách, jak je pro ně typické.

Když nám pak zavolali, že už dorazili, bylo načase doprovodit Hanku do šaten.

„Kéž bychom se prohodili.“ Řekla Hanka nervózně, před šatnami, kde nás už vítala Anett.

„To zvládneš, věřím ti. Tam vlítneš tak, že lidi nebudou vědět kam dřív s očima.“ Pokusil jsem se ji povzbudit.

Dneska je nějaká nervózní, tak ji povzbuď.“ Houknul jsem na Anett.

Ona se jen pousmála a zavřela za nimi dveře.

Teď už je to na ni. Posadil jsem se na zem před dveře a přemýšlel, co budu dělat. Co dělala Hanka, když musela na mě čekat. Vím, že jednou šla za klukama, ale nejsem si jist, co si povídat, když neznám jejich předchozí konverzaci. Nic, budu čekat, a když nevyjde, půjdu na plac.

Čekal jsem zbytečně, začalo hrát intro a tak jsem se odebral a šel se na ni podívat na plac. Zalezl jsem do VIP sektoru a sledoval. Zahlídl jsem ji, jak nervózně přešlapuje a čeká na správný okamžik. Ten vzápětí přišel a vyrazili s Anett na parket hned po Dannym a klucích.

Bylo poznat, že je nervózní, ale běžný divák to nepostřehne. Jenže se to nelepšilo, nervozita s ní cloumala a nestíhala Anett. Modlil jsem se, aby nezačala zmatkovat. Asi bude lepší, když si stoupnu k podiu a zkusím ji trochu povzbudit. Prodral jsem se tedy k podiu, aby na mě uviděla. Musel jsem si počkat, než půjde střídat kluky. Ty frčeli jako vždy a když si mě všimli, pousmáli se. Pozdravil jsem je a dál vyčkával. Pak se Hanka s Anett zase objevila. Ty kostýmy jsou takhle naživo mnohem hezčí a sexy. Chvilku mě nevnímala, ale pak si mě všimla a já ji ukázal, že jí držím pěsti. Možná jí to pomohlo, možná jí trochu vyhecovala Anett, ale oproti předchozí části se podstatně zlepšila a už byla plynulejší. Šlo jí to stejně, jako když jsme to spolu trénovali.

Poslední vystoupení jsem si pak jako kluk náležitě vychutnal a kochal se pohledem na Hančin zadeček. Jo kdyby tak ty slintalové okolo věděli, že si tenhle pohled můžu užívat i v soukromí. Když pak proběhlo závěrečné představení, začal jsem se drát k šatnám, abych mohl Hanku náležitě pochválit. Chvilku jí to trvalo, ale po pár minutách vyšla ze šaten, úsměv ve tváři a šla si hned pro pusu.

„Teda řeknu ti, jsem úplně vystreslá. Na tohle asi nemám.“ Svěřila se mi, ale přitom se usmívala.

„Zápřah co. A to si myslím, že oproti klukům jedete ještě v poklidnějším tempu.“

„Jenže nemusí to udýchat v korzetech a na jehlách.“

„No. Tak to je pravda, takhle mě to ani jednou nenapadlo. Vlastně to mají lehčí v tomhle.“ Musel jsem souhlasit.

A já blbec jsem, ještě v Hančino těle, machroval, jak by se to dalo trochu popohnat a dohnat kluky.

„Ale jinak dobrý ne. Byla jsi úžasná.“ Začal jsem ji chválit.

„Jak říkám, děs. Netušila jsem, že je to takový záhul. Navíc ty lidi, ty pohledy, to není nic pro moji psychiku.“ Řekla trochu překvapivě.

„Na to si zvykneš. Lidi se naučíš nevnímat a pak se naučíš se jen soustředit na sebe a na kolegyni.“ Snažil jsem se ji uklidnit.

„No v to doufám. Jinak to nemá smysl.“

„To chce klid a panáka.“ Změnil jsem téma.

„Asi jo.“ A jak dořekla, vzal jsem ji za ruku a odvedl si ji k baru.

Na place už dávno běžela after party a sál byl o polovičku prázdnější.

Objednal jsem jí sodovku a panáka Jelcina, aby se pomalinku naladila na správnou vlnu.

„Ses se nemohla chytit co, když jsi nastoupila.“ Pokračoval jsem v tématu.

„Nešlo to, nemohla jsem chytit rytmus. I když jsem to zkusila, jak jsi mě učil, nemohla jsem se naladit na Annett. Byla jsem prostě pozadu.“

„Ale pak další vystoupení už bylo fajn.“ Pochválil jsem ji opět.

„To jo, ale Anett k tomu měla v zákulisí projev.“ Řekla trochu záhadně.

„Ale, nějaká rada?“ pozeptal jsem se.

„Noooo, rada ani tak ne jako akt.“ A začala se usmívat.

Nechápavě jsem na ni koukal.

„Políbila mě! Byla jsem totálně v šoku a pak mě políbila podruhé.“ Řekla šokovaně.

„A sakra.“ Zděsil jsem se, protože Hanka tohle nemusí.

„Přesně. Jenže mně to pomohlo!“ řekla překvapeně.

„Jo Anett. To je blázen.“ Usmál jsem se.

„Je. Ale prostě ví, jak holku uklidnit. Nejdřív jsem myslela, že jí snad dám facku, ale to jsem zavrhla po druhém polibku. Byl jako od tebe, tak citlivý a něžný.“ Zasnila se.

„Počkat. Ty mi tu říkáš, že líbám jako holka?“ smál jsem se.

„To mě nenapadlo, ale když to říkáš, tak to sedí. Bylo to, jako když jsme se líbali a já byla ty.“ Řekla zamyšleně.

„Tak to je jasný, když jsem byl holka.“ Oddechl jsem si

„Polibek není o pohlaví, to je v mysli a ty to máš prostě tak.“ Uzemnila mě znova.

„To není teda dobrý.“ Řekl jsem zklamaně.

„Ale je. Chci, abys mě takhle líbal pořád.“  Řekla mi nadšeně.

„To jsem si mohla myslet. Zase u baru.“ Vyrušila nás Anett.

„Neříkej, že ti chybíme.“ Provokovala Hanka.

„Neee, ale je na čase se nachystat, Danny už má zase párty v hotelu a já mám dneska hodně velkou chuť se pěkně předvést.“ A koukala na mě.

Pak si objednala panáka a kopla ho do sebe.

Ani nám nenechala moc času na dopití a už nás táhla ven k taxíku a jelo se na hotel.

Už se ani nedivím, že muzikanti trpí na deprese a alkoholismus. Takovou zátěž nezvládám ani já. Tolik alkoholu jsem nevypil za celý život, co za tři koncerty.

Danny s bandou byl zase v náladě a užívali si plné lahve a holky. Tam se nám Anett ztratila. Došli jsme se pozdravit se známými a pak jsme se trochu schovali.

„Asi vím, co se bude dít.“ Řekla Hanka trochu zklamaně.

„Myslíš taneček s Anett?“ zeptal jsem se.

Hanka pokývala hlavou. Nevím, proč tak zklamaně.

„Ale vždyť ti to nějak nevadí ne?“

„Ani moc ne, ani to líbání mi už asi nebude nějak vadit, představím si tebe a bude to super. Ale bojím se toho, že se ztrapním. Víš, asi nedokážu být tak něžná, smyslná jako když si to dělal ty.“ Vyhrkla.

„Tak to bylo dobrý. Ty jako holka si myslíš, že nebudeš tak smyslná jako já? Máš to v krvi, ty to ještě rozbalíš.“ Popichoval jsem ji.

„No taky jsem tomu zprvu nemohla uvěřit, ale viděla jsem to na vlastní oči. Tak procítěný a sexy pohyby se u kluků fakt nevidí. Byls tak vžitý do role ženy, že nikdo by nikdy nemohl pochybovat.“

„Hani, to si jen myslíš. To byla jen atmosféra a věř, že jestli budeš chtít, budeš tisíckrát lepší jak já.“ Řekl jsem jí upřímně, abych jí pozvedl sebevědomí.

Z další debaty nás vytrhlo pískání a křik. Podívali jsme se, co se děje a Anett se drala davem rovnou k Hance. Měla kostkovanou sukni a byla jen v podprsence. Na noze lodičky a na hlavě dva culíky. U Hanky pak natáhla ruce, aby ji chytila. Hanka váhala, ale marně. Rychle teda volnou rukou do sebe hodila panáka skotský a už šla za ní. Anett pak Hanku vytáhla na stůl, a když Hugh pustil písničku, začala se kroutit. Anett to totiž tentokrát pojala divočeji. Její ruce sjížděli Hančino tělo, do detailu zkoumali její postavu.

Tohle muselo Hanku neskutečně nabudit, protože po pár zaváhání i ona začala hladit Anett. Když pak došlo na líbání, neřekl bych, že by se Hanka bránila. Tak já myslím, že Anett by zlomila i feministku.

Když se Anett nabažila líbáním, nečekaně Hance svlékla top a než se nadála, byla v podprsence jako ona. Tenhle prsní nepoměr by musel normální holku rozhodit, ale Anett na Hančiny prsa nežárlila. Naopak, její dychtivý pohled mluvil za vše. Bohužel tohle už Hanka tak moc dobře nenesla a začala být nesvá. Naštěstí Anett je všímavá holka a nějak Hanku do ničeho netlačila, začala ji opět hladit a nechala ji rozkoukat. Když se Hanka uklidnila, začali její ruce trochu blíž projíždět okolo Hančiny prsů. Ale jen decentně, aby ji nějak nerozhodila.

Byl to žhavý taneček, což dokazovalo neustálé pískání a taky několik holek od Dannyho, co se začali líbat vedle něj. Většina kluků z toho byla na větvi a osahávali holky v okolí, které se nebránili. Ani já nebyl svatý. Můj penis se hlásil na vysvobození. Bohužel, jeho jediná možnost byla v náručí jiné.

Když pak Anett přitvrdila hru, byla už Hanka v její moci, protože jedinou reakcí na Anetiny ruce na jejích prsech bylo kousnutí se do rtu. Jenže Anett nepolevila, a když už ji měla rozpracovanou, objednala si panáka, kterého vložila mezi Hančina prsa a pak se pro něj sehnula pusou, a když ho chytila do zubů, kopla ho do sebe a pak se s Hankou políbila a bylo vidět, jak jí část panáka předává.

Byla to hodně povedená sexuální šou, která stupňovala intenzitu. Hanka se totiž taky zapojila. Její ruce začali hladit Anetino prsa a já myslel, že už snad uteču na záchod to dokončit. Ještě týden zpět jsem o sexu pomalu ani nevěděl a teď se moje nejlepší kamarádka líbá s druhou a já nevím co dřív.

To je ale nezajímalo a Anett zvyšovala laťku tak, že její ruka zajela pod Hančinu sukni a pak nejspíš do kalhotek, soudě dle Hančina výrazu.

Kluci pískali, holky tleskaly a ty dvě si to užívali. A pak že jsem smyslný. Tohle by můj taneček s Anett převálcovalo jak nic.

V těhle grádech to už kluci z kapely nevydrželi a Danny si už vedl dvě holky na pokoj. Hans a Rick na nic nečekali a jejich rozepnutý kalhoty mluvili za vše. Měli od svých holek soukromý vystoupení.

I já už byl na pokraji a cítil jsem, že mám dole flek, který naštěstí není vidět.

„No, jak to tak vypadá, asi budeš mít divokou noc.“ Řekl znalecky Thomas, který snad jediný nebyl v objetí s jinou holkou.

„Myslíš?“ podivil jsem se.

„Dvě holky spolu a jeden kluk. Jestli nemáš výdrž, tak tě lituju.“ Pousmíval se.

„Počkej, ty myslíš, že obě a já?“

„Vidíš je? Vystačí si i sami. Jde jen o to, jestli chceš být jen jako divák.“ Řekl klidným hlasem.

„No Anett už včera naznačovala.“ Zamyslel jsem se.

„Tak je to jasný. Ta je jak šelma, zamíří a už nenechá. Znám ji. Jeden čas jsem s ní chodil a nebyl to med.“ A usmíval se.

„Aha. A to už tě nějak nemrzí?“

„Ne, mám v Anglii novou lásku a Anett je už jen kamarádka. Navíc je to asi Hančino druhá láska, takže tvoje přítelkyně.“ Usmál se, poplácal po zádech a odešel k baru si objednat pití.

Pak se mi z ničeho nic objevili před obličejem klíče od hotelového pokoje. Otočil jsem se a tam byla Anett a držela Hanku za ruku.

„Promiň, Ríšo, ale já už nemůžu.“ Řekla Hanka úplně zoufale.

Nechápavě jsem na ně koukal.

„Chce ho mít v sobě.“ Žulila se Anett, když mi to pošeptala.

Já zalapal po dechu a než jsem se nadál, držela Anett i mě a odvedla nás.

Pravděpodobně to byl její pokoj.

Ani jsem nestačil ze sebe sundávat oblečení, jak Hanka chvátala. Jen stáhla kalhotky a i v sukýnce mě povalila na Anetinu postel. Strhla trenýrky, které jsem ještě nestihl sundat, a už měla penis v ruce a obkročmo si na něj nasedala. Pak si opatrně dosedla a začala se na něm vrtět.

Chtěl jsem jí začít hladit prsa, ale v tom se tam objevila Anett, obkročmo si sedla naproti Hance a já měl najednou před sebou její zadeček. Anetino ruce začali hladit Hanku a tak moje opatrně začali hladit Anetino zadeček. Nejdřív opatrně, abych vysledoval reakce, ale nic, tak jsem přidal. Ty dvě se na mě objímali a hladili a já hladil Anett. Ta se po chvilce prohnula a posunula tak, že jsem najednou měl před obličejem její rozkrok. Neměla kalhotky a tak se její vlhká dírka začala otírat o můj nos. Už jsem se nemohl dál krotit a tak jsem jí začal jazykem přejíždět a olizovat. Netrvalo to dlouho a taky jsem začal plnit Hanku. Bylo to divoký a i přes to, že Hanka už měla v sobě jen měkký kolík, neslezla a dál se vrtěla a líbala s Anett v předklonu. Ta neváhala a tlačila svůj rozkrok víc na můj obličej, až si zabořila můj nos mezi pysky. Třela se tak silně, že po chvilce jsem ucítil větší vlhko, než bylo zdrávo. Pak přestala líbat s Hankou, sesedla ze mě a začala se líbat se mnou a přitom olizovala její vlastní výtvor. Pak se začala líbat s Hankou, kterou přinutila sesednout a položit se vedle mě. Roztáhla jí nohy a začala jí lízat v rozkroku. Jenže pak chytila mě za ruku.

„Zezadu.“ bylo to jediný, co řekla a jak klečela, roztáhla nohy. Pochopil jsem, že to chce zezadu a tak jsem se za ní nasměroval a pomalu jsem ho začal nořit do Anett. Když jsem pak začal přirážet, začala i víc tlačit na Hanku a začal jsem slyšet steny. Držela jí za hlavu a bořila ji víc do svého rozkroku. Já jsem navíc začal hladit Anetino prsa a ta začala taky sténat do Hančina rozkroku. Do Anett to už bylo o kousek zdlouhavější a tak si ho v sobě užívala poměrně dlouho a začala se o slovo hlásit Hanka. Když jsem se pak udělal, získala si mě Hanka pro sebe a vkleče jsme se začali líbat. Anett si pak klekla vedle Hanky a líbal jsem je na střídačku. Pak jsem Hanku položil na záda a začal jsem líbat její prsa. Anett se opět přidala a začala líbat druhé prso. Pak jsem líbal Hanku, prs, Anett. Po chvilce pak Anett zabořila Hance ruku do rozkroku a začala ji dráždit. Hanka neváhala a taky jí začala dráždit rozkrok. Chvilku to tak vydrželi a pak mě vystrnadili, zabořili si hlavy do rozkroků a navzájem si lízali dírky. Byl jsem tam zbytečný, ale jen chvilku. Když se ten můj šášula zberchal, dostalo se mu pozornosti dvou nadržených slečen.

„Můžu?“ zeptala se Anett Hanky, když se její hlava blížila k mému rozkroku.

Hanka jen pokývala hlavou a tak Anett otevřela pusu a pomalu si ho dávala do pusy.

A pak že se nebude o mě dělit.

V tomhle ale byla Anett o kousek dál než Hanka a dařilo se ji příliš dobře. Moje nálož na sebe nenechala dlouho čekat. Všechno to spolykala a ještě jí to bylo málo a dožadovala se dodatku od Hanky. Ta se jí rozklekla před obličejem a nechala se od ní znova lízat. Pak se Anett položila na záda a poprosila Hanku, aby jí začala líbat prsa. Hanka chvilku váhala, ale pak se přisála k bradavce a začala jí laskat. Chvilku jsem na ně koukal a pak jsem se nechal unést Hančino zadečkem. Chytil jsem ji za půlky a opatrně jí roztáhnul nohy. Nasměroval jsem svůj berchající se penis do její dírky a začal jsem přirážet. Anett si pak volnou rukou dráždila rozkrok, dokud nebyla dostatečně vlhká a pak se odsunula tak, aby do něj mohla Hanka zabořit svou hlavu. Když jsem viděl, o co se pokouší, na chvilku jsem přestal, aby mohla Hanka v klidu začít, a pak jsem pokračoval. Když jsem se pak udělal do Hanky, přestala lízat Anetino rozkrok a když se sesunula z penisu, otočila se a začala ho olizovat. Anett se pak přidala a začala se se mnou líbat. Hanka se pak přidala a líbali se se mnou každá z jedné strany. Pak se líbali na mé hrudi spolu a občas se pohladili po prsech.

I když to bylo hodně divoký, postupně jsme vychládali a tak jsem usnul obklopen dívkami, s rukama na jejich zadečcích a svým penisem v jejich rukách.

Když jsem se pak probudil, koukal jsem se na spící Anett, jak se opírá…..

„Ale ne.“ řekl jsem smutně při pohledu na své tělo, které leželo objetí dvou slečen. Pustil jsem Hančino penis a posadil se. Tím jsem probudil Anett a po chvilce se probudila i Hanka.

„Co?“ podivila se a podívala na mě Hanka.

„A tentokrát je to proč?“ zeptal jsem se jí.

„Tak tohle není dobrý!“ promluvila na mě Anett česky.

Pak jsem se podíval na svoje tělo.

„Anett?“ podivil jsem se.

Vyděšený výraz v „mých“ očích ale mluvil za vše.

„What the fuck?“ bylo to jediný, co moje tělo řeklo, když se otočilo na Anett, kde asi momentálně přečkávala Hanka.

„Tohle už začíná být hodně divoký.“ Promluvila Hanka v Anettino těle.

Ty dvě se posadili a nechápavě jsme se na sebe dívali.

„Klid Anett, tohle se ti pokusíme vysvětlit.“ Řekla ji Hanka anglicky.

„To jsem zvědavá jak.“ Odpověděla a čekala.

Hanka ji pak začala vyprávět náš příběh od našeho prvního setkání.

Anett na nás koukala a nemohla věřit tomu, co slyší, ale bohužel, pohled pod peřinu jí to potvrdil. Opatrně se dotkla „svého“ penisu a cukla, když v něm zapulzovalo.

„Já mám penis.“ Řekla trochu šokovaně.

„Taky jsem se mohla prohodit do tebe já sakra.“ Řekla pak Hanka mrzutě.

„Taky jsme mohli zůstat sami sebou.“ Řekl jsem vážnějším hlasem.

„To jo, ale Anett si mohla zkusit moje tělo a ty její.“ Řekla klidněji.

„Já jsem spíš pro variantu se neprohazovat.“ Snažil jsme se důrazněji.

„Ty už sis být klukem zkusila, je na čase to nabídnout jiným.“ Řekla Anett už klidným, skoro nadšeným hlasem.

„Počkat, tobě to nevadí?“ podivil jsem se nad její reakcí.

„Já nevím, ale když to nevadí vám, tak proč by mělo mě.“ Řekla klidně.

„No já si alespoň zkusím být neslovanskou holkou.“ Řekla Hanka vesele a podívala se dolu, kde se tyčili její dvojky.

„Fajn, že si to užíváte.“ Řekl jsem naštvaně.

„Ale notak, vždyť to není nic, co bys neznal.“ Řekla Hanka klidnějším tónem.

„Já vím. Ale proč se tak stalo? Vždycky to mělo nějaký důvod, přání jednoho z nás.“ Přemýšlel jsem. Ale nevzpomínám si, že bych si přál být Hankou. Jako mě to nevadí být v jejím těle, je úžasný a nádherný, ale nechci zbytečně nějak toho využívat.

„Je možný, že jak jsme měli včera tu společnou noc, že se to mohlo nějak přenášet?“ zeptala se nás Anett.

„Jako to myslíš?“ zeptala se Hanka.

„No jelikož jsem otevřená tak takhle. Včera v noci jsem si představovala, jaký by to bylo, kdybych byla Richard a měla u sebe takový luxusní holky. Představila jsem si sebe, jak se koukám na sebe, jak se líbám s jinou holkou.“ Řekla s klidem.

„Ty sis přála být mnou?“ podivil jsem se.

„A proč ne? Nejsi žádný nebožátko. Ale spíš mě lákal ten pohled na moje tělo, jak se líbá s jinou ženou.“ Pokračovala a pak si ho pod peřinou prohrábla.

Já jen tupě zíral.

„Ale proč jste se neprohodili vy dva mezi sebou, ale rovnou všichni tři.“ Podivila se Hanka.

„To nevím.“ Zamyslel jsem se.

Anett na nás koukala.

„Není to jedno? Spíš mi řekněte, jak to teď vyřešíme.“ Vložila se do toho Anett.

„To mi nevíme, tohle se řešilo samo. Ráno jsme se vždy probudili prohozený.“ Začal jsem ji vysvětlovat.

„Já ale nemyslím tohle, to je mi teď jedno. Já chci vědět, kdy uvidím svoje tělo se líbat s tímhle božským tělem abych ho pak mohla brát zezadu.“ Řekla naostro, jak to uměla.

Já s Hankou na ni zíral a nechápal, co jsem slyšel.

„Ale notak! Nevím, na co si tu hrajete. Už jsme prohozený tak proč dělat cavyky. Sami jste říkali, že se pak prohodíte zpět.“ Pokračovala odhodlaně.

„To nejde takhle na povel.“ Řekl jsem ji nejistě.

„To je mi jasný, ale pokud mě paměť nešálí, tak asi za tři hodiny musíte vy dvě odletět do Anglie a začít nacvičovat nové vystoupení s Retoocs.“ Řekla s klidem.

„A doprdele!“ zděsila se Hanka.

„Jak můžeš být tak klidná!“ podivil jsem se nad Anettino chováním.

„Když budu plašit, zlepší se to?“ řekla mi s ledovým klidem pak nás objala a přitiskla si nás k sobě. Ani já ani Hanka jsme se nebránili.

„Hani, máš úžasný tělo. Není tak obdařený jako Ríšovo, ale neztrácí nic na půvabu.“ Říkala Hance do očí. Ta jen pokývala hlavou.

„Takže pro tebe vlastně žádná změna ne?“ dodala.

„No jen praktická.“ A podívala se na prsa a pak se vytočila a podívala na zadek.

„To nebude zkušenost k zahození.“ Dodala.

Anett se pak podívala na mě.

„Richarde, co ty si můžeš přát víc. Máš to nejúžasnější ženské tělo, co jsem kdy potkala. A že jsem jich potkala.“ A zamyslela se.

„Já vím, patří mé lásce.“  Řekl jsem upřímně a podíval se na Hanku.

„Vidíš. Takže zabijeme pár much jednou ranou. Ty políbíš svoji lásku, dlouze ji políbíš, pak jí dáš pusu na prsa, tak jak jsi zvyklý, pohladíš po zadečku…….“

„Anett!“ okřikl jsem ji, když jsem viděl, že si hladí rozkrok pod peřinou.

„A já konečně uvidím svoje tělo jak se líbá s jinou ženou!“ dodala pak naštvaně.

„Promiň. My tu furt řešíme sebe viď.“ Omluvila se jí Hanka a nečekaně dala Anett pusu.

Ta to nečekala, ale dlouho neváhala a začali se líbat. Já tam seděl koukal na ně a nechápal, jak to měli jednoduchý.

„Jako bych líbala tebe, vlastně je to tvoje tělo, takže nechápu ten zmatený výraz.“ Okomentovala Hanka můj šokovaný výraz.

„Ještě před týdnem jsi říkala, že bys holku nepolíbila.“ Řekl jsem zaraženě.

„Anett není holka.“ Řekla holý fakt.

Pak se natáhla ke mně a políbila mě. Polibek jsem opětoval.

„Začíná to dobře.“ Libovala si Anett.

Ale nečekala, že ji políbím a tak chvilku trvalo, než mi začala polibek vracet.

„Tak tohle je hodně zvrhlý.“ Smála se Hanka.

„Když já se ale bez alkoholu neodvážu.“ Řekl jsem smutněji, když jsem přestal líbat Anett.

Anett ale nic neříkala a pohladila mě po prsech. Ihned jsem zpozorněl, protože ten příjemný pocit se nedal popírat.

„Notak Hani, svoje prsa sis už hladila pokud vím.“ Pobízela ji.

„To by bylo, aby se nám Hanka nerozpálila.“ Řekla se smíchem a začala mě taky hladit.

Byl jsem zmatený, mozek říkal ovládej se ale tělo to chtělo. Nechal jsem se těma dvěma převálcovat a povalit na záda.

Anett pak nasměrovala Hanku a ta se o mě začala otírat. Takhle za světla jsem si všiml že Agnettino tělo má sice menší prsa ale za to má velký bradavky, který jí trčeli a Hanka se mi nimi otírala o moje. Cítil jsem v rozkroku opět vlhko a když mi Hanka jednu bradavku políbila, kousnul jsem se do rtu, pak mě začala líbat. Přitiskla svoje prsa na moje a už jsme promotávali jazyky. Hladil jsem ji po bocích a po zadečku. Ten byl pevný jak skála, Anett byla hodně sportovní typ. Hanka sice měla větší zadeček, ale ten nemohl pevností konkurovat Anett. Všechno má své pro a proti. Po chvilce ale Hanka přestala líbat a jen se na mě podívala. Pak se podívala za sebe a tam Anett pomalu ale jistě strkala penis do její vystrčený dírky. Hanka zasyčela, ale pak bylo vidět, jak si oddychla a zase mě začala líbat.

Byl jsem vzrušený z toho, když jsem si představil co se s ní děje. Hladil jsem jí po bocích a tam jsem se setkal s Anettino rukama. Začala mě hladit a mě to bylo příjemný. Jenže po chvilce začalo být líbání nebezpečný pro zuby a tak jsem se stáhl pod Hanku a začal líbat její vztyčené bradavky.

„Ty sketo!“ zasyčela Hanka a dál si užívala Anettino penis.

Ta měla poměrně výdrž a tak nějak moje vzrušení pomalu opadalo. Pak se ale ty dva uklidnili, Anett měla právě svůj první vrchol jako muž. Hanka ale stále měla kousíček a tak jsem rychle zapojil ruku a začal jí dráždit na štěrbince i s penisem uvnitř. Hladil jsem jak penis, tak štěrbinku a dopřál jí vrcholu.

Anett se vysunula a lehla si vedle nás. Hanka na mě ležela a oddychovala. Pak se narovnala ale pořád mi seděla na klínu. Posadil jsem se tedy a díval se jí do očí. Byly hnědé, krásná oříšková barva.

„Teda na kluka, co má sex týden a to občas jako holka jsi dost nápaditý.“ Pochválila mě za to dokončení a začala mě líbat. Objímali jsme se, hladili a líbali ale po chvilce Hanka přestala a začala se přesouvat. Její hlava byla blíž k rozkroku a než jsem se nadál, cítil jsem jazyk na své štěrbince. Lehnul jsem si, zavřel oči a představoval si Hanku, co tam dělá. Představoval jsem si, jak jí líbám bradavky, pak bříško, nadzvedávám za zadeček abych jí tam mohl vrazit pe……. Ale zarazil jsem se, penis byl vrážen do mě. Hanka se prohodila s Anett, která si mě podebírala a mířila hlouběji. Hanka ji přitom asistovala a hladila mi stehna. Pak mi začala líbat bradavky.

„Ti to vrátím.“ Řekla škodolibě a zakousla se mi do ní. Vyjekl jsem a prohnul, což usnadnilo cestu Anett, která okamžitě zaplula nadoraz. Hanka se pak nademnou obkročmo nahrbila, aby mi mohla líbat prsa ale zároveň vystavovala zadeček Anett před obličej. Tu to popohánělo a její přírazy byly tvrdé a rychlé. Bohužel moc rychlé a než jsem se nadál, zasekla se a plnila mě. Naštěstí ale byla Hanka partnerka jak se patří a dvěma prsty uvnitř místo penisu dílo dokonala.

Po dosažení orgasmu jsme už další aktivitu nevyvíjeli a jen vstřebávali tohle probuzení.

„Proč jsme to dělali? Stejně se neprohodíme, takhle to prozatím nikdy nefungovalo.“ Řekl jsem trochu zmateně, když jsem přišel k rozumu.

„To ale nebylo v plánu.“ Řekla Anett s klidem a zpomalovala dech.

„Takže to bylo pro pobavení?“ podivil jsem se. Hanka se na mě podívala a pokrčila rameny.

„No zatím jo. Tohle je pro mě novinka a nehodlám se stěhovat dokud nevyzkouším vše. Co když by se to už nikdy neopakovalo. To nesmím dopustit. Chci abychom takhle nějaký čas vydrželi.“ Řekla Anett nadšeně a podívala se na Hanku a pak na mě.

„Ale já nikdy nebyl ženou dýl jak jeden večer.“ Znejistěl jsem a podíval se s prosíkem na Anett.

„Tak pro mě se nic nemění. Pořád jsem žena. Uvidíme, jaký výhody přinese tohle zmenšení.“ Zamyslela se Hanka a podívala se na prsa a pohladila si je.

„Třeba nebudou bolet.“ Dodala pak.

„Takže vy mě v tom necháte?“ podivil jsem se. Úsměv byl jasná odpověď.

To mě trochu zamrzelo a tak jsem ve zkratu uchopil prsa a začal si je líbat abych Hanku naštval s tím, že si s nimi můžu taky hrát i když ona nechce.

„Mě nenaštveš. Já už změnila názor.“ Řekla mi s ledovým klidem a smála se.

„Však oni tě ty provokace přejdou. Za pár dní to dostaneš a budeš rád, že se jich nedotkneš.“ Řekla vážným hlasem.

„Jak to?“ podivila se Anett.

„No vždycky před dny se nalejou, zvětší a hodně bolí. Jako by chtěli explodovat. Do toho bolení břicha a krvácení, jak když tě bodnou nožem. Hrozně na to trpím.“ Řekla mi škodolibě a dívala se na mě.

Jenže já se zastavil u toho jak říkala, že se nalejou, zvětší a už jsem si představoval Hanku s ještě většími prsy.

„Však oni ti to prsa vysvětlí.“ Připomněla se Hanka, když jí došlo, na co myslím.

Můj úsměv zmizel.

„Tak to já takový nemám. Ani nevím, že mám své dny. Dvě vložky mi stačí na celý průběh.“ Řekla Anett s klidem.

„Aha. A bereš prášky?“ vyzvídala.

„Ne, já mám tělísko, takže klid a pohoda.“ řekla s klidem.

„To já mít nemůžu. Zkusila jsem to a bylo zle. Já beru hormonálku.“ Svěřovala se Anett. Byly jak kámošky u kafe. Vůbec je natrápilo že se baví o těle, ve kterém jsem momentálně já.

„Alespoň ti to dopomohlo k takovým proporcím.“ Chválila Anett a ukazovala mi na zadek a prsa.

„To nevím, já brala prášky na růst několik let, ale přestala jsem protože jsem už byla spokojená. Spíš bych brala o chlup menší. Tohle je už nepříjemný. Jako na pohled nádhera.“ A prohlédla si mě.

„Ale když s nimi žiješ každý den, je to otrava. Podprdy drahý, furt se natřásají, běh je hrozný. Vždyť i to naše vystoupení na jevišti jsem přetrpěla.“ Pokračovala Hanka.

Já jen zíral, co všechno se tu dozvídám. Nikdy jsem ale neslyšel o takových problémech, co musí ženy přetrpět.

„Alespoň uvidíš, jak těžký je být holkou.“ Řekla mi Anett skoro naštvaně, jak bych byl nějaký zmetek.

„No to už v autobuse brblal, když ho nějaký chlap osahával, když procházel.“ Pousmívala se Hanka.

„Fakt?“ podivila se Anett.

„Jo, chlapy si prostě musí sáhnout. Dřív jsem reagovala, ale to chtějí. Teď jdu dál a mám klid a je to sere.“ Vysvětlovala ji Hanka.

„Tak to budeš mít chvilku klid teda.“ Smála se Anett.

„Takže já ti tu zachráním krk, dohodím kšeft století a nakonec jsem tak zlej, že si zasloužím tohle?“ řekl jsem zklamaně a otočil se k nim zády.

Ty dvě ani nedutali, ticho, ani slovo. Je to pravda. Už teď se toho všeho děsím a doufám, že další probuzení bude ve svém těle.

Pak jsem ucítil pohlazení po ramenech a vlasech.

„Promiň, takhle jsem to nemyslela. Když to byl takový zápal. Samozřejmě se budu snažit to napravit Ríšo.“ Řekla mi Hanka upřímně.

„Chápu, že to asi fakt není lehký a plně chápu to, že si odpočineš a rád ti v tom pomůžu.“ Řekl jsem klidněji.

Pak mi dala pusu.

„A co to letadlo? Danny dlouho nečeká. Podle mě ještě spí, ale za chvíli bere kurz Německo.“ Vyrušila nás Anett, která se už začala oblíkat.

Jenže kalhotky mi zrovna na tělo nepasují a tak jsme se s Hankou začali smát.

Jí to po chvilce došlo a natáhla se pro trenýrky.

Oblékly jsme se a objednali snídani.

„Jak to tedy vyvedeme. Tohle je dost velká komplikace.“ Nahodil jsem téma.

„Popravdě nemohu letět bez toho abych si vzala nějaké oblečení z domova.“ Zamyslela se Hanka.

Anett na ni koukala.

„Pro moje tělo oblečení.“ Vysvětlila hned.

„Co kdybys letěla sama a mi dorazili další den.“ Navrhla ji Hanka.

„No jo, ale ty jsi já, ty bys musela letět.“ Zamyslela se Anett.

„A jo!“ zděsila se Hanka.

„A já nemůžu s vámi, já mám v úterý zkoušku a ve čtvrtek to vystoupení v opeře!“ vložil jsem se do toho já.

„Anglicky.“ Přerušila mě Hanka a vysvětlila to Anett

„Musíme se hned prohodit, tohle se komplikuje!“ zvážněl jsem.

„Anett, šlo by abys dneska neletěla, dojedeme ke mně do bytu a letěli bychom zítra?“ navrhla Hanka řešení.

Anett chvilku přemýšlela a pak napsala textovku.

„To by šlo. Ale já svůj stav neměním.“ Pousmála se.

„Pořád mám v plánu být ty.“ Culila se na mě.

Diskusní téma: Tanečník - 4.díl - Světlana - soutěž 2020

Datum: 04.05.2020

Vložil: Hanka

Titulek: Tanečník

Je to super pokračuj

Přidat nový příspěvek