Těhotný muž - 1.díl - Gentra

31.01.2023 18:07

Potkal jsem svou současnou přítelkyni Susan na začátku tohoto roku a okamžitě jsme si padli do oka. Zdálo se, že má ráda můj zvláštní humor. Strávili jsme spolu celý večer. Zjistil jsem, že je učitelka na dívčí škole. Já jsem také býval učitel a tak jsme vzpomínali na naše podobné zkušenosti. Bylo téměř jisté, že spolu skončíme jako pár. Měli jsme spoustu společných zájmů a vycházeli jsme spolu čím dál lépe. Trvalo jen pár měsíců než jsme se rozhodli spolu bydlet.

Jakmile se ke mně přistěhovala, začali jsme více experimentovat. Vždy jsme byli v sexu otevření a věřil jsem, že pokud nehrozí nějaké citové nebo fyzické zranění, tak je to třeba zkusit ... alespoň jednou. Oba jsme si užívali nových věcí a postupně poznávali své 'úchylky'. Byla ráda v dominantní roli. Pravidelně jsme hráli fantazii, kde ona představovala muže. S malým úsilím, mohla začít v poloze na koníčka a postupně se přesouvala do misionářské polohy, ale stále byla nahoře a já uvnitř ní – tahle byla její nejoblíbenější. Mělo to pro mě zvláštní příchuť. Zastávat v sexu ženskou roli. Ale byla to zábava, takže jsem si nestěžoval.

Jednou se rozhodla zajít o něco dál. Když jsem se přiblížil k orgasmu tak řekla: "Uvědom si, že už nejsi mužem. V téhle pozici, já jsem sameček a ty samička."

"Takže?"

"No, když už si žena, měli bychom vyzkoušet, aby si také vypadal jako jedna z nás, co myslíš?"

"Nejsem si jistý..." začal jsem a ona se přestala okamžitě hýbat.

"Chceš, abych pokračovala?"

"Jasně, že jo. Jsem tak blízko!"

"Jediné, co po tobě chci, aby sis vyzkoušel některé mé věci. To ti neublíží nebo ano?"

Zdálo se to neškodné, takže jsem si těžko mohl stěžovat.

Příště, když jsme se chtěli milovat, Susie mě požádala, abych si vzal její kalhotky. Připomněla mi tak náš nedávný rozhovor. "K čertu" pomyslel jsem si a oblékl si je.

"Ráda bych tě viděla také v podprsence."

Natáhl jsem před sebe ruce a ona mi navlíkla podprsenku. Vybrala černou Wonderbra, která ladila s kalhotkami. Když mi ji zapnula na zádech, letmým pohledem jsem si všiml, že mám malá prsa.

"Ještě něco?"

"Co máš na mysli?"

"Tohle je tvá fantazie, ne moje!"

"Dobrá, ale někdo tady má jiný názor!" řekla a uchopila mého ztvrdlého ptáka, k mému překvapení vykukoval z kalhotek. Bylo mi trapně.

"Co takhle punčocháče a podvazkový pás?"

Jelikož jsem po ní často chtěl, aby si kvůli mě oblékla punčocháče, souhlasil jsem . Rychle vytáhla černý krajkový podvazkový pás a průsvitné punčochy.

Cítil jsem se hloupě. Nikdy jsem nebyl tak zmatený. Nikdy jsem neměl trému před ženou. Měřil jsem skoro metr devadesát. Můj chlupatý hrudník, velké ruce a lehké strniště, tohle zapříčinilo, že jsem se cítil směšně. Přesto Susie, řekla, že vypadám skvěle.

"Téda! Je z tebe sexy holka!" škádlila mě.

"Přestaň! Tohle je opravdu trapné!" odpověděl jsem.

"A co jako? Že jsi oblečen v dámském spodním prádle nebo že tě to vzrušuje?"

"Tohle mě určitě NEVZRUŠUJE!"

"A co tvá erekce? Podívej se, postav se k tomu čelem, tobě se líbí být holkou."

Lehli jsme si na postel a ona mi stáhla kalhotky (nikdy bych si nepomyslel, že tohle řeknu!), zvedla svou sukni a také své kalhotky dala stranou. Sedla si na mě a nechala do sebe zajet mého, krví přeplněného ptáka. Byl jsem ohromen jak hodně byla vlhká. Její fantazie byla pro ni zatraceně vzrušující.

"Ty si to opravdu užíváš Susie, že jo?"

"Neříkej mi tak!" zašeptala. "Pamatuj si, že JÁ jsem teď MUŽ. Říkej mi Mike!"

"Mike?" vykřikl jsem.

"Ano, to je správně Susie."

"Takže ty jsi teď Mike a já odteď Susie?"

"Tak je to správné miláčku, Jsi nádherná holka se jménem Susie," řekla jemně a přesunula se nade mne do mužské polohy při misionářské pozici.

Jak její slova utichla, začala hlasitě dýchat. Všiml jsem si, že se rychle blíží orgasmu. Normálně jsem spíš napřed já a musím se držet zpátky, pokud chci, abychom společně vyvrcholili. Nyní mi dá zabrat, abych ji dohonil!

Její dech se zrychloval, vzdechy nabírali na intenzitě, věděl jsem, že její chvilka je blízko.

Vykřikla, "Řekni mi, kdo jsi!"

Věděl jsem, co chce slyšet, takže jsem odpověděl, "Jsem holka Susie."

Bylo zvláštní, co jsem právě řekl, ale jak jsem dořekl poslední slovo, ucítil jsem její stahy, slyšel její výkřik, to vše mě přivedlo k báječnému orgasmu.

Poté, když na mě stále seděla, zeptala se mě, jak se mi líbilo být v ženské roli.

"Opravdu zvláštní, říkat ti Mike a tak, ale cítil jsem se tak dobře, že mi to nevadilo."

"A co říkáš na to, že bychom zkusili něco podobného?"

"Pokud to bude tak krásné jako dnes, tak do toho určitě půjdu!"

Lehla si vedle mě a hrála si s ramínky podprsenky. Mými ramínky od mé podprsenky... Začal jsem přemýšlet, kam tohle povede.

"Ráda ti to vysvětlím....", začala.

Ve škole, kde učí, narostl počet případů, kdy náctileté studentky otěhotněli. A to i přesto, že škola byla jednopohlavní. Učitelé si mysleli, že to bylo proto, že dívky si nedokázali plně uvědomit důsledek těhotenství na jejich každodenní život. Nemluvě o závazku postarat se o dítě. V rámci přiblížení možného vlivu těhotenství a pro lepší pochopení, škola zakoupila něco, čemu Susie říkala 'bříška empatie'. Byly to objemné předměty, které se připoutaly k tělu a simulovali tak těhotenství. Susiena představa byla taková, že by jeden vzala domu. Chtěla, abych nosil to 'bříško' celý víkend, abych poznal jaké to je!

Stálo jí to nějaké přesvědčování, ale slíbila mi, že vyhoví některým mým fantaziím, které ji tak nezajímají. A já věděl, že na jeden víkend to nebude špatné. Okamžitě byla Susie nedočkavá až se vrátí další den z práce.

Přijela domu s velkou krabicí a nemohla se dočkat až ji otevře. Jakmile jsme otevřeli krabici, tak jsem uviděl, že umělé bříško vypadá jako velký žmolek. Byl zabarven do barvy kůže, ale nikdo by si ho nespletl se skutečnou pokožkou. Jakmile jsme to vyndali ven, překvapilo mě, že bříško bylo doplněno poprsím. Susan mi vysvětlila, že prsa během těhotenství nabývají na objemu, takže tohle má pomoci reprezentovat jakoukoliv váhu navíc. Je to bližší skutečnosti.

Susan mě požádala, abych si lehl na podlahu. Poté mi opatrně nasadila umělé bříško. Připadalo mi obrovské a těžké, více než jsem očekával. Prsa mi překážela ve výhledu, ale mohl jsem vidět obrovský pupek a nebyla šance necítit váhu, která mi tlačila na břicho.

Susan pracovala kolem mého těla. Pomocí širokých pásek mi postupně připnula bříško těsněji. Když skončila, cítil jsem se jakoby to bylo součástí mého těla. Pásky tělové barvy byly nataženy kolem mých paží, přes má ramena a po stranách hrudníku. Jedna páska šla mezi nohama, a to celé končilo někde na zádech. Pásky byly tak široké, že je nebylo možné letmým pohledem rozpoznat. Požádala mě, abych vstal. Všiml jsem si, že se mi pohnulo centrum rovnováhy. Nová váha učinila vstávání o dost obtížnější, potřeboval jsem pomoc, abych vůbec vstal. Jakmile jsem se narovnal, ucítil jsem bodavou bolest a vykřikl. Susie mi vysvětlila, že břicho je zaplněné především tekutinou, ale také je v něm pár závaží, které se pohybují a simulují pohyby děťátka. Ta bolest byla z toho, že mě jedno závaží zasáhlo, nebo jak řekla Susie, že mě koplo děťátko.

Susie navrhla, že bych se měl obléknout, takže jsem začal lézt po schodech. Extra váha 'dítěte' byla neustále znát, a tlak na mém hrudníku způsobil, že jsem se unavil mnohem rychleji. Když jsem se dostal k ložnici, těžce jsem lapal po dechu!

Susie vyskákala po schodech a řekla, "Co se děje miláčku? Nemáš takovou kondičku jako dřív?"

Ignoroval jsem ji a pozvolna jsem si sedl.

Susie se zachichotala a řekla, "Těším se až si tě obléknu."

"Co myslíš?"

"Není šance, aby ti padlo tvoje oblečení, teď když jsi těhotný!" zasmála se.

Jistě, ani jedny mé kalhoty nebudou v pase dostatečně široké. Susie odešla ke skříni. "Neboj! Dopředu jsem na to myslela."

Jen jsem koukal jak vytáhla rozměrné růžové mateřské šaty. Začala mi vysvětlovat, "Dostali jsme jich několik použitých od charity, aby měli naše studentky, co nosit. Nějakou dobu jsem se dívala po nějakém kousku, který by byl pro tebe dost velký."

"Takže ty už jsi tohle nějakou dobu plánovala?", zeptal jsem se.

"Ano, od té doby co jsem zjistila, že ti nevadí nošení dámského oblečení, tak jsem chtěla, aby si poznal, čím my ženy procházíme v případě, že bychom měli děti!"

"Podle čeho si myslíš, že budeme mít děti?"

"No, když se ti nebude líbit tenhle víkend, tak pochopíš mé názory o něco lépe!"

Znovu jsem vstal a pomalu dobelhal k zrcadlu.

Na první pohled mi připadalo, že jsem jen přibral na váze, ale pak jsem si všiml pozice a tvaru břicha, doplněného velkým poprsím, a bylo jasně vidět, že v zrcadle je někdo, kdo je těhotný.

S mými velmi mužnými rysy jsem vypadal divně. Můj chlupatý hrudník byl samozřejmě zahalen, ale moje postava neměla známky ženskosti.

"Jaké oblečení mi může padnout?"

"Kromě tvých mateřských šatů. Koupila jsem ti speciální podprsenku pro kojící ženy, několik nových kalhotek a několik punčoch. Punčochové kalhoty by byly lepší, ale tvoje nohy mají špatný tvar a tvůj pas je příliš široký."

"Ty jsi mi kupovala dámské oblečení!?" vykřikl jsem.

"Pouze několik kousků," rychle odpověděla. "Tak, dejme se do oblékání."

Začala mi nasazovat podprsenku. Byla velká a jako šaty růžová. Jakmile zapnula háčky, prsa se nadzvedly a byly pevně drženy podprsenkou. Hned jsem se cítil o něco pohodlněji. Muselo to být poznat z mého výrazu, protože se Susie objevil úsměv na tváři.

Během doby, kdy mi připínala podvazkový pás (také růžový), začínala mi erekce a k mému zděšení jsem zjistil, že mi překáží mé umělé břicho. Můj penis byl přinucen růst dolu mezi nohy, což začínalo být bolestivé.

Susie došlo, co mě trápí a povolila jednu pásku. Úleva jak bolest přestala a má erekce byla uvolněna, mě téměř nechala zapomenout, že páska byla opět připevněna na zádech, jen o trochu volněji.

Náhle mi došel jasný problém. "Jak si dojdu na záchod, když nemůžu dostat můj penis ven?"

"Budeš se moc vyčůrat, ale jelikož nemůžeš odstranit pásky nebo se dostat ke svému ptáčkovi, budeš si muset sednout. Tak jako holky!"

Pro ní to byla dobrá zábava, ale já jsem začínal být z téhle situace nervózní.

"Neboj! Je to jen na víkend, a pokud budeš hodná holka, tak si s tímhle ráda pohraju!"

Ohnula se a políbila žalud penisu, a ten se znovu probudil k životu.

Myslel jsem, že zajde dál, ale vrátila ho zpátky a znovu připevnila pásky.

"Tak, kde máme tvé punčochy?"

Punčochy byly bílé, takže jsem se zeptal, "A růžové v obchodě neměli?" a ona se jen zasmála.

"Nechtěla jsem být příliš předvídatelná!"

Susie pak vzala mateřské šaty a pomohla mi je navléknout přes hlavu. Jak sklouzly dolu po mém těle, tak jsem vypadal ještě víc jako kříženec muže a těhotné ženy.

V téhle fázi jsem se necítil moc pohodlně a měl jsem nutkavou touhu se jít vyčůrat.

Odkolébal jsem se do koupelny a zvedl šaty. Nebyla vidět jediná známka přítomnosti penisu. Byl dokonale zahalen páskami. Sedl jsem si a začal. Připadalo mi, že moč stříká všude a musel jsem vzít toaleťák a utřít si oblast mezi nohama.

Vrátil jsem se do ložnice a Susie řekla, že chce ještě upravit pár drobností a vytáhla tašku s kosmetikou.

Začala s přilepováním umělých nehtů, prodloužila je alespoň o dva centimetry.

"To jen, aby ti něco neustále připomínalo, že jsi holka!"

"Jak bych mohl zapomenout?", zeptal jsem se a opět mě udeřilo závaží jak 'děťátko' koplo.

Když skončila, měl jsem deset dlouhých nehtů, nalakovaných jemně narůžovo.

"Jsem si jistý, že si neprodlužuješ nehty na palcích," postěžoval jsem si.

"Jsi velmi všímavý! To proto, že s dlouhými nehty na palcích se dělá vše obtížně."

"Ale ty jsi mi je prodloužila!" vykřikl jsem.

"To ano! Bude větší sranda!" a smála se.

Pak začala s líčením.

Stále se držela růžové. Tvářenka, rtěnka i oční stíny byly růžové. Nanášení rtěnky mě vzrušilo, bylo to tak klouzavé a sexy na mých rtech.

Blížila se ke konci. Přinesla a usadila mi na hlavu paruku z dlouhých tmavě hnědých vlasů. Dobře ji připevnila. Nenechala je volně, ale spletla je do dvou copánků, které svázala růžovými mašlemi. Vyhrabala nějaké staré náušnice na klipsnu z let, kdy ještě neměla propíchnuté uši a připevnila mi je. Jejich pohyb byl pro mě nový a zvláštní.

"Ještě jedna věc!" řekla a postříkala mě nějakým svým parfémem.

"Nyní také voníš jako dívka!", zasmála se.

Vstal jsem a vrátil se k zrcadlu. Každý, který má méně než tři dioptrie musí poznat, že jsem chlap. Ale pokud byste mě potkali v tmavé aleji, za mlhavé noci, a pokud byste uměli špatně odhadnout výšku, předpokládám, že byste mě pokládali za ženu.

"Skoro jsem zapomněla!" řekla Susie. "Střevíce!"

Vytáhla bílé s vysokými podpatky. Ten podpatek musel být skoro deset centimetrů vysoký a řemínek, který obepínal nohu, měl na sobě malý zámek!

Susie si všimla mého zděšení. "Vím, že jsou vysoké, ale sehnat dámské boty tvojí velikosti znamenalo navštívit obchod pro transvestity. A podle výběru, který tam měli, transvestity mají rádi vysoké podpatky, a jediné, které se mi líbily a zároveň byly dost velké, byly tyhle se zámkem."

Vklouzl jsem do střevíců a myslel jsem, že neudržím rovnováhu. Jsem si jistý, že vysoké podpatky jsou dobré, když vás chce mít někdo pod kontrolou, abyste mu někam neutekli, ale bez zkušeností s váhou mého 'děťátka" a prsou, jsem se cítil nestabilní. Kdybych začal padat, dlouhé nehty by mi mohly zabránit, abych se něčeho rychle chytil.

Susie si klekla, aby mi utáhla řemínky. Jak jsem jí pozoroval, tak poté je uzamkla a klíč odešla někam schovat.

"Proč to děláš?" vykřikl jsem.

"Další lekce pro tebe. Proč těhotné holky nenosí boty s vysokými podpatky." Susie se opět nahlas smála. "Netrap se. Pokud budeš hodná holka, tak ti je odemknu."

Zamručel jsem, ale Susie mě umlčela. "Proč nejdeš dolu, nedáš si nohy na stůl a nedíváš se na televizi. Když jsi těhotný, neměl by ses příliš namáhat."

Náhle jsem cítil, že tenhle víkend by nemusel být tak špatný. Susie mi slíbila, že mi splní později moje fantazie, pokud jí splním já tuhle. A pokud bych mohl celý víkend odpočívat, mohlo by se mi to i líbit.

Pomalu jsem se zvedl, a jak jsem stál, zjistili jsem, že se mi chce znovu čůrat.

"Co je to se mnou?", když jsem odcházel směrem ke koupelně.

"O tom je celé těhotenství, má holčičko! Váha tvého dítěte tlačí na močový měchýř a snižuje jeho kapacitu. Budeš chodit čůrat možná i každých deset minut!"

Na záchodě jsem si zvedl šaty. S dlouhými nehty bylo snazší stáhnout kalhotky. Byl jsem rád, že sedím, protože ovládat penis s mými dlouhými nehty by mohlo nadělat pěkný svinčík.

Poté jsem malými krůčky sešel do přízemí. Objem mého 'dítěte' a dlouhá sukně šatů mi bránily v pohledu na moje chodidla. Navíc jsem nebyl zvyklý na vysoké podpatky a byl jsem pořád lehce nestabilní. Natáhl jsem ruku k zábradlí a dlouhé nehty mi připomněly, že je něco jinak.

Když jsem si konečně sedl v obýváku, byl jsem vyčerpán a jediné co jsem chtěl, bylo sedět a dívat se na televizi.

Náhle se otevřeli dveře a vešla Susie. Chvíli mi trvalo než jsem ji poznal, protože měla na sobě moje oblečení!

Odstranila veškerý make-up, umělé prodloužené nehty a svázala své vlasy do culíku, ale za použití obyčejné gumičky jakou nosívají muži s dlouhými vlasy. Měla na sobě mou košili, která byla velmi plochá na jejím hrudníku, a mé kalhoty si upravila, tak aby ji držely.

"Co se stalo s tvými prsy?"

"O čem to mluvíš, Susie?" odpověděla mi chraplavým hlasem.

"Muži nemají prsa! Zatemnily ti všechny ty těhotenské hormony mozek, holčičko?"

Uvědomil jsem si, že je to také součástí hry a vzpomněl si, že mám být 'hodný' pokud se chci zbavit těch bot. Snažil jsem se proto vžít do ženské role.

"Promiň, miláčku. Máš pravdu. Nevšímej si mě, pokud bych řekla něco hloupého."

Přišla ke mně, políbila mě a já ucítil jak se můj penis plní krví. Tak jak byl omezený, začal být jeho růst velmi nepohodlný.

Susie si všimla mého dotčeného výrazu a řekla, "Snad nemáš opět měsíčky? Jsem rád, že nejsem holka!"

"Tohle není vtipné, Susie!" začal jsem, ale umlčela mě.

"Neoslovuj mě tvým jménem!" řekla naštvaně. "Nemám rád tvé zvrácené představy. Jsem muž a očekávám, že se ke mně budeš tak chovat. Je to jasné?"

"Ano," odpověděl jsem.

"Jen, abychom si zkontrolovali, že mi rozumíš," pokračovala, "Jsi muž nebo žena?"

"Jsem žena," odpověděl jsem. To ale znělo zvláštně!

"Jsi holka nebo kluk?" zeptala se dál.

"Jsem holka."

"A jak se jmenuješ, holčičko?"

"Susie," odpověděl jsem.

"Správně. Je vidět, že ti těhotenství ještě zcela nezatemnilo mysl."

Začala mě znovu líbat, a znovu se můj penis probouzel k životu a začal bolet.

Tentokrát si Susie nevšimla mého nepohodlí. Jen vstala a řekla, "Pojďme do postele."

Vstal jsem ze židle příliš rychle a ucítil jsem bodavou bolest jak mě 'dítě' koplo.

Susie se mi podívala do očí a řekla:" Je to jen tvoje chyba! Ty jsi chtěla uspokojit své mateřské pudy, Susie!"

Nic jsem neřekl a kolébavým pohybem jsem se dobelhal ke dveřím a vrávoral přitom na podpatcích, na které jsem si nějak nemohl zvyknout.

Opět jak jsem lezl pomalu a opatrně po schodech, mé dlouhé nehty škrábaly do zábradlí a má chodidla byla otlačena na špičkách, které byly stlačené mou váhou v těhlech střevících.

Susie šla za mnou. "No tak! Jsem vzrušený a chci tě. Pospěš si trochu."

Dostali jsme se do ložnice a já padl na postel, abych opět popadl dech. Susie si rozepnula kalhoty a svlékla je. Usmál jsem se, když jsem uviděl, že nosí boxerky.

Stáhla je dolu a já ucítil její pižmovou vůni. Byla tak nadržená, že z ní skoro kapaly šťávy.

Rozepnula košili pod kterou měla tílko. Všiml jsem si, že použila něco, co stáhlo její prsa, tak že nešly rozpoznat.

Nebyl čas, abych se svlékl. Vylezla nade mne a rychle se dostala pod sukni, aby mi uvolnila penis. Úleva byla okamžitá. Měl jsem pravdu, byla tak nadržená, že začala vzdychat a přesunula se do její nejoblíbenější pozice - do mužské role při misionáři.

Měl jsem strašné tušení, že se může pokusit o hnusný mužský trik. Dosáhne orgasmu a nechá mě tam neuspokojeného!

Jak se věci rychle seběhli, byl jsem stejně nadržený na sex jako ona.

Stále říkala: "Ty jsi tak krásná holka, Susie," a jezdila rukama po mém těle, mazlila mé falešné poprsí a projížděla rukou mými vlasy.

Na oplátku jsem jí jezdil prsty po zádech a dostal jsem možnost odplaty a lehce ji poškrabával svými dlouhými nehty.

Přiblížila se ke mně a políbila mě. Ten pocit, jak se její rty dotkly mých se rtěnkou byl úžasný. "Ty jsi tak nádherně ženská. Tvé dlouhé nehty mě tak vzrušují," a začala se lehce třást jak jí zasáhl orgasmus. Vlny orgasmu skrz její tělo mě dostali na okraj, a také jsem začal vzdychat rozkoší.

Trvalo nějaký čas než ten elektrizující pocit vymizel a Susie jasně nechtěla přestat hrát tuhle hru. Odvalila se ze mně a začala chrápat. Myslel jsem si, že to hraje, ale nechtěl jsem jí budit v případě, že by doopravdy spala. Sedl jsem si a rozhlédl se. Nemohu si sundat tyhle boty, ale náhle jsem uviděl malý klíč na nočním stolku vedle postele, na straně, kde teď spala místo mě Susie. To musí být ten správný klíč, ale nemohl jsem ho zvednout těmihle zatracenými nehty! Po několika minutách se mi podařilo zvednout klíč, ale stálo mě ještě dost úsilí než jsem odemkl boty. Ta úleva byla nepopsatelná.

Dále jsem si musel rozepnout šaty. Tentokrát mi nehty pomohly, protože zvětšily dostatečně dosah, abych mohl rozepnout zip. Postupně jsem se uvolnil z těch šatů a stál před další noční můrou. Punčochy a podvazkový pás. Nakonec jsem uvolnil jen podvazkový pás a stáhl ho spolu s připevněnými punčochami.

Vzdal jsem pokusy o rozepnutí podprsenky a smířil se s tím, že ji budu mít na sobě celou noc. Pak jsem si všiml, že Susie chrápe ještě víc. Otočil jsem se a viděl jak se na mě dívá a pokouší se zabránit smíchu.

"To byla taková sranda!" řekla a vyprskla smíchy. "Dívat se na tebe jak se svlékáš, byla ta nejzábavnější věc, kterou jsme kdy viděla. Tohle mi musíš ještě někdy zopakovat. Pomůžeš mi uvolnit má prsa?"

Spolu jsme uvolnili bandáž, kterou si schovala svá prsa. Přiblížil jsem se k nim a políbil bradavky a ona vzdychala potěšením.

Zdá se, že hra skončila, takže jsem řekl, "Znamená to, že jsi opět holka?"

"Ano," odpověděla. "Ale nezapomeň, že ty taky!"

"Takže mi nepomůžeš odstranit tohle falešné břicho?"

"Samozřejmě, že ne. Skutečné holky jsou těhotné, i když spí. Takže ty by si měla taky být."

Strávil jsem velmi nepohodlnou noc, protože bylo nemožné spát na břichu, tak jak jsem zvyklý, ale nakonec jsem usnul.

Ráno byl pro mě opravdový šok. Susie mi přinesla snídani do postele a jak jsem si sedl, tak mi závaží v umělém břiše ihned připomnělo můj 'stav'.

"Jak se má moje holčička dnes ráno?" zeptala se Susie.

"Už si se dočkala. Těhotenství je dřina. Můžu už s ním skončit?"

Okamžitě odpověděla. "Ani náhodou, děvenko! Souhlasila si s víkendem, tak to bude celý víkend.

Po snídani mi pomohla nazpátek do šatů a opravila mi makeup, který se během noci rozmazal. Krůček po krůčku jsem sešel po schodech a sedl si do křesla, když jsem uslyšel zvonek.

Mohl jsem slyšet Susien hlas u vchodu.

"Ahoj děvčata! Pojďte dovnitř! Ano, nebudete tomu věřit, dokud to neuvidíte..."

 

Diskusní téma: Těhotný muž - 1.díl - Gentra

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek