Tenkrát poprvé ... - Monika

05.08.2018 11:51

Monika se ráno probudila ve své posteli ve svém pokoji a cítila se jinak. Jinak, ale neobyčejně krásně. Něco se změnilo, ale neměla tušení co to bylo a jak se to vlastně stalo. Stalo se to asi tak, jako když přepnete tmu na světlo stisknutím vypínače. Bylo jí ale jedno jak se to stalo, důležité bylo, že ona byla náhle v jiném světě, který byl nepopsatelně krásný. Přesto tu však bylo něco nepříjemného, něco co sem nějak nezapadalo a muselo se to tedy rychle změnit.

Sundala si pánské pyžamo a zůstala tak pod peřinou docela nahá. Bylo to takhle o něco lepší, ale pořád tu bylo něco co se jí nelíbilo a nezapadalo do onoho nového světa.

To něco bylo její tělo - bylo veliké a chlupaté, místo ňader mělo jen obyčejná plochá pánská prsa a v jejím klíně visel pytlík s dvěma kuličkami a jeden neposedný ptáček. To se jí nelíbilo, ale tohle se nedalo jen tak svléknout, tohle se muselo nějak ... změnit, ... alespoň schovat.

 

Než šel Marek večer spát, bylo vše jako obvykle a jako dposud každý den. Vysvlékl se z domácího oděvu, vykoupal se a pak si oblékl si čisté pyžamo. Když ulehl do peřin, hlavou se mu honily nejrůznější myšlenky. Přemýšlel o tom co se seběhlo minulé týdny ve škole, ve třídě se objevila Monika, nová spolužačka která se do města přistěhovala z Olomouce. Nebylo pochyb že to byla láska na první pohled, tedy pouze na pohled od Marka k Monice, opačným směrem to nebylo, asi nebylo ... nebo bylo? Marek byl dokonale zmatený. Ale vůbec netušil co má dělat, jak se má chovat a hlavně jak se chovat nemá. A tak se, jak už to v podobných případech bývá, choval trapně, směšně a někdy dokonce až hloupě. Možná to viděl celý svět, jak se Marek chová, možná. Ale Marek to stoprocentně neviděl. Ale možná že to neviděla ani Monika, možná se chovala stejně trapně, směšně a hloupě. Jisté bylo, že to jak se chová Monika viděl taky celý svět , ale Marek nikoliv. A jak už to v tom vesmíru chodí, pokud se dva lidi chovají směšně, trapně a hloupě, aby tak zaujiali někoho kdo se chová taky směšně, trapně a hloupě, většinou se míjejí i když jsou od sebe jen několik centimetrů.

Marek se nejvíce těšil na hodiny zeměpisu, protože, z kdoví jakého důvodu, učitel žáky na své hodině přesadil a Marka posadil do lavice za Moniku. Alespoň 3 hodiny týdně jí tak mohl být blíže než kdy vůbec doufal. I tak, největší zaznamenáníhodný kontakt s Monikou byl, když ho bodla kružítkem pod žebra, protže se prostě Marek choval trapně a bral jí ze stolu učebnici, sešit, penál, no zkrátka cokoliv na lavici, nebo pod ní leželo.

Marek se do Moniky zamiloval, nedá se slovy posat jak moc, tak si musíme vystačit slovem "hodně".

Monika se do Marka , možná, taky zamilovala, ale to se Marek nikdy nedozvěděl, nedozvděl se nic, ani jestli to byla pravda, ani jestli to pravda nebyla. Monika čekala na nějaký další Markův krok, nějaké to "nechceš jít na kafe", byť nikdo v osmé třídě základní školy na kafe nechodil. Koneckonců kdokoliv kdo kdy šel na takovéto kafe vlastně nikdy kafe nakonec nepil.

A tak se Marek zamilovával hlouběji a hlouběji a největší akce nakterou se zmohl, bylo brát při hodině zeměpisu Monice stále víc učebních pomůcek z lavice. Co se škádlívá to se rádo mívá. A oni se rádi měli, ale nikdy si to neřekli. Ale to už tak u prvních lásek bývá.

Tak se stalo, že si Marek vytvořil vztah s Monikou ve snu. A každou noc si představoval, co všechno s Monikou dělá, jak se spolu mazlí, jak spolu dovádějí v parku, v bazénu, jak se líbají ... všechno si to představoval velmi detailně a živě , přestože nic z toho co si představoval předtím nikdy v životě nezažil. Představy většinou končily stejně, tedy vášnivou onanií a posléze polucí...

Marek si představoval víc a víc, až zjistil že chce být jako Monika, že chce znát každý její detail, aby si mohl ještě víc představovat a aby se dokázal víc vžít do jejích pocitů které by snad dokázaly poradit mu co má udělat dál.

Marek zjistil, že chce být s Monikou kamarád ... ne, Marek zjistil že chce být s Monikou kamarádka.

 

Neznámá žena se ráno probudila ve své posteli ve svém pokoji a cítila se jinak. Jinak, ale neobyčejně krásně. Něco se změnilo, ale neměla tušení co to bylo a jak se to vlastně stalo. Stalo se to asi tak, jako když přepnete tmu na světlo stisknutím vypínače. Bylo jí ale jedno jak se to stalo, důležité bylo že ona byla náhle v jiném světě, který byl nepopsatelně krásný.

Jmenovala se Monika, tedy vlastně pojmenovala se Monika. Dá se říct, že se ten den narodila, přestože jí táhlo na patnácté narozeniny. Vymyslet to jméno trvalo asi setinu vteřiny, bylo jasné, že se musí jmenovat podle své lásky, podle své nejlepší kamarádky.

Monika byl Moničin vzor.

A tak se Monika prvně probudila ve svém novém světě a nevěděla co to znamená. Na jednu stranu jí to přišlo divný , ale na druhou stranu cítila, že našla svůj nový svět, aniž by tušila že ho vlastně hledala.

Ležela nahá pod peřinou, zavřela oči a představovala si, že má krásná hladká ňadra a celé krásné hladké tělo a že mezi nohami není žadný přívěšek, ale jen krásný hladký dívčí klín, který se snaží být opravdový. Podvědomě si zastrčila svůj existující přívěšek od předu dozadu mezi stehna a snažila se předstírat sama sobě, že nic jiného než dívčí klín nemá.

Poprvé vživotě se cítila jako ŽENA, ačkoliv vůbec netušila co to vlastně znamená, ale věděla, že tohle je svět který se jí líbí.

Narodila se Monika a bylo jí 14 let.

 

Chvilku ještě ležela nahá pod peřinou a věděla, že ještě nemusí vstávat, dnes jde do školy až v 9 hodin. Mezitím odešli do práce rodiče a do školy brácha i sestra. Zůstala doma sama a měla k dobru ještě celých 50 minut. Vstala a odebrala se do koupelny. Stále se snažila mít nohy u sebe a penis i varlata mít zastrčené dozadu, aby ošklivý přívěšek nebyl vidět-tedy alespoň zepředu.

Postavila se před zrcadlo a viděla, že do krásné ženy má opravdu daleko. Ochlupení sice ještě nebylo zcela vyvinuté, ale bylo tam a bylo všude, na prsou, na břiše, na nohou. Ještě že vousy jí zatím nerostly, ale již pomalu začínaly vyrážet po tváři jako takové nesmělé chmíří.

Ale ne, důležitý je co je uvnitř, ona je teď žena uvnitř  a z venku vypadá přesně tak jak si představuje. A představuje si krásné hladké tělo, ňadra, která se pomalu rozhodla vyrůstat na plochém hrudníku a hlavně s krásným dívčím klínem, který voní jako jarní rozkvetlá louka.

A v tom dívčím klíně se náhle něco probudilo k životu a nedalo se tomu zabránit. Vlezla si do vany a hladila se po celém těle a nedokázala přestat. Představovala si, že to co drží v ruce není součástí jejího těla, ale že to je jen pomůcka kterou si zasouvá do své pochvy. Roztahla nohy jako by to dělala každý den. Lehla si ve vaně na záda a zasouvala si robertka do pochvy, houběji a hlouběji ... a rychleji...  pak explodovala ....

Dívala se jak se vanou pomalu stéká cosi, co ženy nemívají, byla zmatená ... byl zmatený ... styděla se ... styděl se ...

Marek se rychle vzpamatoval, umyl vanu, osprchoval se a vyrazil do školy.

Celou cestu do školy a pak celý den ve škole přemýšlel, co se to stalo, styděl se, ale byl šťastný, bál se, ale byl nadšený. Znamená to že jsem homosexuál ? pomyslel si ... to je divný, líbí se mi přece holky? ... byl zmatený ...  Rozhodl se, že o tom nebude přemýšlet, že se něco stalo, že to byl úlet, že to byl divný sen ... rozhodně o tom nesmí nikomu říkat ... všechno se zase vrátí k normálu a bude dál trapně pošťuchovat Moniku ve třídě...

Netušil zdaleka co ho čeká...

 

Diskusní téma: Tenkrát poprvé ... - Monika

Datum: 08.08.2018

Vložil: Pavel

Titulek: Tenkrát poprvé...

Jo jo, každý našinec si tím prošel, hezky napsané a krásně popsaný stav mysli, jo jo jako bych se v něm viděl.....taky mě to tak nějak podobně potkalo.....

Přidat nový příspěvek