Tetička a já - Andrejka

16.06.2015 22:03

     Jmenuji se Petr,  je mi 13 let, jsem štíhlý, 165 cm vysoký, mám delší tmavě hnědé husté a vlnité vlasy a  prý jsem celý po  mamce. Bydlím se svou mamkou, která se jmenuje Andrea, sám v menším rodinném domku na okraji Prahy. Mé mamce je 34 let, je velice krásná, je štíhlá, brunetka s krásně dlouhými, vlnitými vlasy a menšími, ale za to moc hezkými, pevnými ňadry. Svého otce jsem nikdy nepoznal a po pravdě mi to nikdy nescházelo ani po tom vůbec netoužím. Mamka mi říkala, že to byl její životní úlet a s žádným chlapem už nechce mít nikdy nic společného, že jsou chlapi pouze pro zlost.

     Maminka byla a je od mala mým idolem a vzorem krásy, kdy ji vždy moc rád pozoruji při oblékání a při líčení a v skrytu duše jí to všechno moc závidím, neboť od mala jsem toužil být dívkou. Moc jsem si vždy přál abych také mohl nosit hezké, hedvábné, krajkové, bavlněné či saténové prádlo, nosit krásné šatičky, sukýnky, střevíčky jako nosí moje mamka či jiné dívky a také jsem toužil a chtěl se jako mamka a jiné dívky líčit a malovat. Od mala se totiž víc cítím být víc dívkou než klukem a proto jsem také vždy raději vyhledával spíš přítomnost dívek a s těmito jsem si pak moc rád hrál jejich hry s panenkami a tak různě. Holky mne braly a do konce mi půjčovaly i své panenky, které jsme pak společně vozily v kočárcích nebo mne oblékly do dívčích šatiček (což se mi moc líbilo) a hrály si na princezny. Toto však šlo pouze do určitého věku a když jsem byl starší a začal jsem chodit do školy, tak jsem se musel chovat jako kluk, což mi bylo dost protivné.

     O svých pocitech a přáních jsem se styděl mamce říci a když se mne mamka ptala, zda mne něco netrápí nebo zda bych si něco moc přál, tak jsem jí nedokázal říci, že bych si nejvíc na světě přál být dívkou. Když byla mamka v práci a Já byl doma sám, tak jsem toho vždy využil a zkoušel si její prádlo, které mi bylo sice velké, ale moc hezky jsem se v tom cítil a bylo mi v něm krásně. Pak jsem si jako dívka sedl k mámině toaletce a snažil se nalíčit jako mamka, což se mi časem i začalo dařit (alespoň jsem si to myslel) a potom jsem se takto nalíčený v máminých šatech a lodičkách procházel po bytě a byl jsem moc zklamán, když jsem se  před příchodem mamky musel zase převléci a odlíčit. Máminy věci jsem se pak snažil uklidit tak, aby nepoznala, že se s nimi něco dělo. Tak to šlo až do mých 13 let, kdy mne mamka poslala o velkých prázdninách ke své o dva roky mladší sestře a mé tetě Karolíně, protože musela na delší dobu odjet na služební cestu do zahraničí a doma by se o mne neměl kdo postarat.

     Teta Karolína byla rozvedená a od mamky jsem věděl, že šíleně nesnáší všechny muže, neboť její bývalý manžel prý hodně pil a také ji prý často a hodně bil a proto se s ním brzy po svatbě rozvedla a odstěhovala se do domku po rodičích, tedy po mé babičce a dědovi, kteří již zemřeli. Domek byl středně velký, nově opravený a byl na konci jedné vesničky u lesa v Jižních Čechách poblíž Tábora. U domu byla velká zahrada s ovocnými stromy, záhony s květinami a také tam byl krytý bazén, který tam teta nechala zabudovat.

     Začátkem prázdnin mi mamka sbalila kufr a doprovodila mne na nádraží k vlaku, kde mne poučila, že se mám u tety dobře chovat, ve všem ji poslouchat a být na ni hodný.  Pak mi ještě řekla, že mne v Táboře na nádraží vyzvedne teta Karolína u vlaku a potom jsem se mamkou rozloučil a s kufrem nastoupil do vlaku směr Tábor. Když jsem se usadil v prázdném kupé tak jsem si svůj kufr uložil do police na zavazadla. V průběhu cesty se v mém kupé střídali různí cestující s kterými jsem si občas něco pověděl a tak mi cesta do Tábora celkem utekla. V táboře jsem popadl kufr a vystoupil jsem z vlaku, kde jsem hned na peróně poznal tetu Karolínu, která se ke mě hned hrnula, vzala můj kufr a pak jsme spolu vyšly  před nádraží, kde měla tetička zaparkované své auto. Teta Karolína byla skutečně moc krásná žena, která byla hrozně podobná mé mamce a vůbec by nezapřela, že jsou sestry. Moc jí to slušelo, protože byla moc hezky nalíčená a také byla krásně oblečená v nádherných krajkových bílých šatech, na nohou měla bílé otevřené, páskové střevíčky a její krásně tmavé

vlasy měla hezky spletené do silného copu s bílou mašlí, který jí sahal až k jejímu drobnému zadečku. Teta odložila můj kufr na zadní sedadlo svého auta a pak jsme do něj také oba nasedly a jely k ní domů, který bude na pár měsíců také i mým dočasným domovem. 

Tetička a Já - část druhá

Když jsme přijely k domku, tak teta zaparkovala auto do garáže na dvoře, vyndala mi z něj můj kufr a vzala mne dovnitř domku a řekla mi, že doufá, že se mi tam bude líbit a že to tam spolu vydržíme. Pak mne provázela domem a ukazovala mi, kde se co nachází a kde je jaký pokoj. Dole v přízemí byla hned za vstupními dveřmi velká hala s různými skříňkami a s velkým botníkem, vlevo od dveří bylo WC spojené se sprchovým koutem a toaletkou s voňavkami a líčidly, vedle této místnosti byla další místnost, která sloužila jako prádelna s pračkou, sušičkou a věšáky na prádlo. Z haly se pak vcházelo do velkého obývacího pokoje, který byl spojen s krásně velkou kuchyní, vše bylo velice moderně i elegantně uspořádáno a celý prostor byl velice vkusně zaplněn. Z obývacího pokoje pak vedly dvojité prosklené dveře na terasu a do zahrady za domem. Terasa byla krytá Pergolou pod kterou byl menší proutěný stolek s třemi proutěnými křesílky a před terasou směrem do zahrady byl pak středně velký bazén s nádherně čistou vodou, který se dal i zakrýt. Zahrada i s domkem byly zabezpečeny a ohraničeny vysokým zděným plotem. Celou zahradu krásně zdobily ovocné stromky s menšími políčky se zeleninou a při pravé zdi pak byly záhony s krásně rozkvetlými květinami.

     Z obývacího pokoje se pak šlo po točitých dřevěných schodech do patra, kde se po levé straně od schodiště nacházela ložnice tety. Ložnice byla moc hezky a vkusně zařízena. Uprostřed bylo velké dvoulůžko, při stěně po celé pravé straně stěny byla velká šatní skříň se zrcadly, vlevo u stěny blíže ke dveřím byla jako první vyšší dřevěná, pěti zásuvková komoda, která byla také v levém rohu místnosti u okna a uprostřed se nacházela nízká, tří zásuvková komoda, nad kterou byla zavěšena plochá LCD televize a pod ní na komodě bylo DVD s HIFI věží. Oproti dveřím mezi okny se nacházela tetina velká toaletka se zrcadly a s vystavenými líčidly, různými štětečky a voňavkami a skříňkou na šperky. Na komodách byly vždy 4 plastikové hlavy, na kterých byly odloženy paruky různě dlouhých vlasů, účesů i odstínů. Z tetiny ložnice se dalo také hned projít do koupelny s WC, kde byla velká perličková vana, sprchový masážní kout, WC a ještě něco, co bylo podobné jako WC, což mi teta vysvětlila, že se jedná o bidet a slouží pouze na oplachování dolní partie a ne na čůrání.  Na stěnách pak byly různé poličky s různými krémy, šampony, kondicionéry, laky na vlasy a dalšími holčičími potřebami a zavěšenou osvícenou toaletkou, na které byly opět vystaveny různé voňavky, kartáče na vlasy, hřebeny, spony do vlasů, čelenky a opět další holčičí věci. Vedle dveří v koupelně stál velký koš na prádlo a u zdi za dveřmi stály další skříňky s mě zatím neznámým obsahem. Vedle koše na prádlo byl na stěně zabudován věšák na kterém visel lehký tetin župánek a teplejší růžový župan. V rohu koupelny byla umístěna další automatická pračka na prádlo se sušičkou a dále věšák s rameny na ručníky a osušky.  Do této koupelny se také dalo vejít i z chodby. Oproti ložnici tety byl pak další pokoj, kdy mi teta vysvětlila, že to byl původně společný pokoj tety a mé mamky, který zůstal stejně tak vybavený jako byl dříve, když jej mamka s tetou užívaly a kde si také spolu hrávaly. V pokoji byly ve skříňkách, komodách i skříních věci, které mamka s tetou nosily.  Teta mi pak ukázala, že ve skříni visí stále jejich sukně, šaty, kabátky, bundičky, různé svetříky, košile, halenky, jsou zde také stále složeny a uloženy jejich kalhoty, kraťasy, legíny, tepláky a dole pod věcmi v poličkách jejich různé střevíčky, lodičky, sportovní boty, kozačky, balerýnky  a další holčičí obuv, které jako malé holky a mladé slečny nosily. V komodách bylo zase pro změnu krásně srovnané a voňavé jejich spodní prádlo jako kalhotky, podprsenky, košilky,

spodničky, ponožky, punčocháče, punčochy a některé části prádla, které mi nic neříkaly, které jako holčičky, dívky a slečny dříve nosily a používaly. Další komoda pak obsahovala různé povlečení na postel, což bylo také velké dvoulůžko, které bylo krásně ustláno. Ve skříňkách i na nich byly pak různé holčičí hračky jako panenky různých velikostí, plyšáci, pokojíčky pro panenky, kuchyňky, různé oblečky pro panenky a také dva kočárky s panenkami a peřinkami. Oproti dveřím byla mezi okny postavena opět velká toaletka s dvěma křesílky s velkým lomeným zrcadlem, aby se k ní vešla jak mamka, tak i teta a nehádaly se spolu, která se bude malovat a upravovat dřív. I zde na toaletce byly vystaveny ještě některé věci, které mamka s tetou používaly při líčení jako hřebeny, různé štětečky a štětce, čelenky a další holčičí věci. V zásuvkách byly ještě různé stuhy, sponky, gumičky, spony do vlasů, banánky do vlasů, dvě šperkovnice, kde byly korále, náušničky, řetízky, náramky, náhrdelníky, malé dámské hodinky, brože a další drobnosti. 

     Tetička mi pak řekla, že budu mít tu čest a budu v tomto pokoji spát. Také mi sdělila, že není moc odvázaná z toho, že pokoj bude používat kluk a že by byla radši, kdyby ho užívala holčička. Při tom si posteskla, že je škoda, že mamka neměla místo mne holčičku a Já jen tiše špitl, že i mě je to moc líto, což asi teta ani neslyšela a přešla to. Dále pokračovala v tom, že pokoj budu udržovat v čistotě, což jsem jí slíbil a pak mi řekla, že mohu používat buď její velkou koupelnu nebo menší koupelnu, která byla u půdy, kde byl však pouze sprchový kout s WC a nebo také ještě mohu používat koupelnu, která je dole v přízemí. Potom mi řekla, abych si vybalil kufr a věci si uložil do jedné z prázdných skříněk. 

     Když jsem však kufr otevřel, tak jsem hned poznal, že to není můj kufr, ale kufr nějaké holky nebo dívky, protože hned na vrchu byl fén a žehlička na vlasy, taštička s líčidly a v igelitce jsem pak našel složeny různé kalhotky s krajkou, bavlněné, saténové i celokrajové a pak takové, které vypadaly jako kratší trenýrky, což mi teta vysvětlila, že jsou to kalhotky francouzského stylu. Byly tam pak ještě složeny 2 řasené mini sukně, dvě dlouhé plisované sukně a dvě rovné delší sukně ke kolenům, troje dlouhé, letní šaty (bledě modré s drobnými kvítky, bílé a černé s bílými puntíky) a dále dvoje holčičí kraťasy (růžové a tyrkysové), bílé, modré, černé a růžové rifle, krajková růžová, vínová a bílá halenka, kostičkovaná propínací košile, dvě noční košilky, pyžamko s kraťásky a ještě další holčičí věci. Když to teta uviděla, tak se na mne usmála a řekla mi "To jsi mne mile překvapil, ty víš, že nemám ráda kluky a muže vůbec!!! a pak se mne zeptala, jak mi má říkat nebo jaké dívčí jméno by se mi líbilo?? Já, ani nevím proč, snad proto, že jsem vždy toužil být dívkou, jsem pouze vyhrkl, že to nechám na ní. Teta se pak na mne hezky usmála, pohladila mne a řekla mi, že hned poznala, že ty věci nejsou moje a že muselo dojít k nějaké záměně kufrů ve vlaku nebo někde po cestě, ale že jsem ji moc mile překvapil s tím, že by mi nevadilo být dívkou, což mne utvrdilo i v tom, že  to mé slabé špitnutí před tím také slyšela. Potom mi řekla, že pokud nevím, čí ty věci jsou (mezi věcmi jsme našli pouze malé album s fotkami cca 14 leté tmavovlasé a velice krásné dívky s nápisem ANDY). Jinak se v kufru nenašlo už nic jiného podle čeho by se majitelka kufru dala dohledat. Potom se na mne tetička šibalsky podívala, mrkla na mne a řekla, že pokud mi to teda nebude vadit, že mi bude říkat Andrejko, jako se jmenuje má mamka, že se jí toto jméno vždy moc líbilo a kdyby měla holčičku, tak by to byla určitě Andrejka. Já jsem opět celý zčervenal, ale v duchu jsem byl za to moc moc rád a teta dále pokračovala v řeči, když mi řekla: "Tak Andrejko, svlékni ze sebe ty ošklivé věci, musíme na tobě trošku zapracovat, aby jsi byla krásná holčička". Pak mi ještě řekla " Víš, že jsi té dívce z fotek podobná a že máte i skoro stejnou postavu???" 

     Následně na to mne pak odvedla do koupelny naproti pokoji, kde napustila vodu do vany, do které potom nasypala ještě nějaké přípravky a pak mi řekla, abych si tam vlezla, celá se ponořila a chvilku vydržela celá pod vodou. Když jsem se po nějaké chvilce z vody vynořila, tak se na mne tetička hezky usmála a z koupelny odběhla. Já se ve vodě cachtala v husté pěnivé vodě a bylo mi v ní moc hezky. V duchu jsem tetičce děkovala za její přístup i za to,

že mi v podstatě plní můj dávný sen být dívkou. V koupelně byla velice příjemná a uklidňující vůně, která mne ukolébala. Po celém těle jsem najednou měla příjemný pocit a bylo mi moc hezky. Nevím, jak dlouho to trvalo, ale když se tetička vrátila zpět do koupelny, tak měla plnou náruč nějakého prádla, které odložila na pračku a přistoupila k vaně. Řekla mi, že je moc ráda, že jsem nic nenamítal být dívkou a Já jí po pravdě řekl, že to byl vlastně již od malička můj sen. Teta mi pak řekla, že od této doby se tedy budu jako dívka mluvit, chovat se a ona se mnou jako s dívkou bude jednat a také mne tak oslovovat, abych si na to zvykla. Potom se na mne opět velice dlouze zadívala a řekla mi, že mne naučí, jak se dívky chovají, oblékají, malují, pečují o své tělo, ale také jak se starají o domácnost (vaří, uklízejí, perou prádlo ) a provádějí další holčičí práce. Já jsem jí pak musela slíbit, že budu tetičku poslouchat na slovo a budu hodnou a pečlivou dívkou, což jsem jí velice ráda slíbila. Ona se na mne opět mile podívala a řekla mi, že jsem vlastně celá mamka, když byla v mém věku, že mám po ní jemný obličej, krásná tmavě hnědá kukadla a krásně husté, kaštanově hnědé, vlnité vlasy, jen s tím rozdílem, že mi dole mezi nohama něco přebývá, ale hned na to  řekla, že s tou ošklivou věcí dole budeme muset něco provést. Potom mi hned poručila, abych se zase celá, na co nejdéle ponořila do té krásně voňavé pěnivé vody, což jsem ráda udělala, protože byla skutečně velmi příjemná a uklidňující. Když jsem se po nějaké chvilce opět vynořila, abych se nadechla, tak mi řekla, že to již stačí a začala mi mýt vlasy a říkala mi, abych se dívala jak se to dělá, jak si mám vlasy mýt a co a v jakém pořadí si mám na vlasy nanášet. Potom mne však ujistila, že mi vlasy ještě nějakou chvilku bude mýt ona, avšak pouze do té doby, než se to sama nenaučím. Potom mi řekla, abych se postavila, což jsem hned udělala, z poličky nad vanou vzala nějakou sklenici, kdy mi řekla, že to je tělový šampon, abych se s ním zatím myla, dokud mi nenakoupí věci, které budou vyhovovat a vonět mě a hned z této lahvičky nastříkala tekutinu na mycí houbu a začala mi mýt tělo. Při tom mi říkala, že mytí svého těla musím vždy věnovat důkladnou pozornost, ale dále mi také řekla, že jsem ještě malá a že mi také postupně vše vysvětlí jakým místům na těle se mám jak věnovat a jakých si mám všímat na sobě případně změn. Pak se slovy "FUJ" minula to místo mezi mými nohami a počala ze mne sprchou smývat pěnu z tělového šampónu, který mimochodem také moc hezky voněl a pěnil. Když mne pak opláchla, tak mne zabalila do osušky a řekla, že mám z vany vylézt ven. Venku mne ještě dosušila a pak vzala jinou lahvičku s nějakým krémem, kterým mne celou promazala a vysvětlila mi, že je to tělový krém, po kterém budu mít vždy jemnou a hebkou kůži. Když skončila s promazáním mého těla, tak pak vzala větší skleněnou dózu s nějakou bílou mastí, kterou mi potřela tu ošklivou věc mezi nohama (mého malého pindíka) a upozornila mne, že to bude asi chvilku nepříjemně pálit a možná mi tam bude i cukat, ale že to musím vydržet. 

     Potom z hromady na pračce vyndala bílé dívčí kalhotky s růžovými kvítečky, řekla mi, že si je mám nandat na nohy ke kolenům a potom vzala nějaký sáček, z kterého vyndala nějakou věc zabalenou v papíru a Já si uvědomila, že jsem takové věci viděla u mamky na záchodě, což mi také teta hned vysvětlila a řekla mi, že to jsou dámské vložky, že to používají dívky zhruba od mého věku a ženy, jako je mamka a teta na určité problémy, kterými jako všechny ženy trpí jednou za měsíc, že se tomu říká dámské vložky a pak hned jednu rozbalila, ukázala mi ji a pak mi také hned ukázala, kam si ji dívky do kalhotek vkládají a jakým způsobem. Vysvětlovala mi při tom, že musím odstranit nejprve papírky a pak lepivou částí přiložit vložku na prostředek kalhotek a přitlačit, tak aby tam vložka hezky držela. Potom mi řekla, že si mám kalhotky již normálně doobléknout a když jsem to udělala, tak mi najednou bylo velice krásně a příjemně po těle a měla jsem z toho všeho moc hezký pocit. Tetička mi kalhotky ještě zkontrolovala a do upravila, pokývala hlavou a řekla " No vidíš, takhle je to o moc lepší a hezčí", když není vidět ta ošklivá věc mezi mýma nohama, a pak ještě dodala "Jo a ty kalhotky, které ti tak moc sluší, tak ty jsou po tvé mamce!!". Potom mi podala podprsenku ve stejné barvě jako kalhotky, kdy spolu tvořily moc hezkou soupravičku. Teta se

mne při tom zeptala zda vím jak se podprsenka obléká a Já jí po pravdě řekla, že to nevím a proto mi hned vysvětlila, co a jak mám příště dělat, abych si ji oblékla a zapnula. Vysvětlila mi, že podprsenky mají víc druhů zapínání, že většina z nich se zapíná v zadu na háčky po jedné, dvou, tří nebo čtyřech řadách, nebo se zapínají na klips, který se zacvakne, jiné se zase zapínají třeba vpředu na sponku, některé teda hlavně u plavek se zavazují za krkem a některé se třeba jen natahují přes hlavu a jsou na širší gumu. Dále mi vysvětlila, že jsou i různé druhy podprsenek, ale to vše zjistím později a pak mi řekla, že v tomto mém případě se jedná o dívčí podprsenku, která  má všité vycpávky v košíčkách,  že je to pro dívky nebo ženy, které mají malá nebo nemají ještě žádná prsa (jako Já), aby to v oblečení lépe vypadalo, která má zapínání v zadu na jeden háček a že to kalhotky i podprsenka byl nejmilejší soupravičkou mé maminky, která mi skutečně také padla jako ulitá a teta jen šibalsky mrkla a podala mi ještě k tomu dívčí růžovou bavlněnou noční košilku v předu s obrázkem panenky s bílými volánky okolo krku, rukávků i na její spodní části. 

     Když jsem byla oblečená, tak mi tetička začala fénovat a česat vlasy a jen řekla, že u nás v rodině jsme měly vždy hezky husté vlnité vlasy a že je mám i Já, ale že mi je musí trošku jinak upravit tak, jak to nosí dívky, kdy mi hned přehodila okolo ramen ručník a pak mi je vpředu zastřihla prý do ofiny a upravila mi je celkově do holčičího střihu. Potom mi řekla, že si vlasy budu od teď takto upravovat než mi narostou delší a bude se s nimi dát víc kouzlit a upravovat je i na jiné způsoby, jako je vázat do culíků, copů a dále je  upravovat různými způsoby. Když mne do upravila, tak mne lehce postříkala velmi příjemnou vůní a dala mi růžové pantoflíčky, které mi byly také akorát s tím upozorněním, že ty jsou po ní, abych nechodila bosa. Když byla se vším hotová, tak mne postavila před zrcadlo a řekla mi, že mi to moc sluší a že budu určitě moc hodná a poslušná  holčička, na což jsem hned přikývla, protože jsem uviděla a nechtěla tomu ani věřit, jak se na mne ze zrcadla dívá krásná holka, než jsem pochopila, že jsem to opravdu Já,  za což jsem hned tetě poděkovala a dala Jí velkou pusu. Teta se na mne opět velice mile usmála a zahnala mne hned do postele s tím, že jsem určitě již moc unavená. Pak mi ještě řekla, že to s tou mastičkou mezi nohama budu muset absolvovat každý večer po koupeli jako dnes a vždy než půjdu spát, ale že se nemusím bát, že to nebude dlouho trvat, že to bude jen do spotřebování mastičky. Tetička mne pak uložila do postele na stranu, kde prý lehávala moje mamka, jemně mne políbila na čelo a tvář, popřála mi krásnou dobrou noc a pak ještě dodala "Andrejko, hezky se vyspinkej, protože od zítřka už bude pro tebe všechno zcela nové".

Tetička a Já - část třetí

     Když jsem se ráno probudila, tak jsem měla vedle postele na židli připravené čisté spodní prádlo, bílé punčocháče a krásné růžovo bílé šatičky s volánky a růžové balerýnky. Ihned jsem se do těch hezkých věciček chtěla obléci, ale v tom vstoupila do pokoje tetička a řekla mi, že jako správná dívka se nejprve musím celá umýt, tudíž si dát ranní sprchu a pak své tělo promazat denními krémy, aby bylo tělo krásně heboučké. Potom, co jsem tak učinila mi tetička podala bílé kalhotky lemované růžovou krajkou, do kterých mi pomohla vložit novou a čistou vložku a pak následovala opět dívčí podprsenka s vycpávkami bíle brvy s mašličkou uprostřed, kdy mi opět teta ukazovala, jak si ji mám správně navlékat a zapínat. Poté mi ukázala jak si mám obléci punčocháče tak, abych si je nepotrhala, podala mi bílou bavlněnou, krajkovou spodní košilku a bílou spodničku, kdy mi vysvětlila, že se spodnička nosí proto, aby se šatičky nepřilepovaly na tělo a hned mi do nich také pomohla a ukazovala jak si mám sama šatičky příště obléci a zapnout. Nakonec jsem si obula připravené balerýnky. Když mne teta viděla oblečenou, tak se na mne hezky usmála a řekla, že jsem její zlatíčko a že mi to moc sluší a i Já jsem se sama sobě moc líbila a v tomto oblečení i velice hezky cítila.

     Potom, co jsem se oblékla, mi teta začala česat a upravovat vlasy, které mi hezky načesala a v zadu stáhla gumičkou do culíku a uvázala mi mašli. Opět  mi řekla, že se to budu muset časem naučit sama a pak mne ještě jemně nalíčila oči, kdy mi černou tužkou jemně zvýraznila obočí, vykreslila okolo očí linky, na víčka mi dala šedé stíny a pak ještě řasy dokreslila řasenkou, kdy mi u toho vysvětlovala postup a i u tohoto mi teta řekla, že mne naučí se líčit a dělat make-up, abych tyto věci časem zvládala sama. Pak si připravila lékařskou jehlu a řekla, že jako dívka musím také něco vydržet a najednou mi k uchu přiložila nejprve kostku ledu a pak mne do ucha píchla a takto to opakovala i u druhého mého ucha. Hned na to vzala z toaletky šperkovnici a dala mi z ní vybrat náušničky. Hned mi do očí padly moc krásné zlaté náušničky s drobným lístečkem a červeným kamínkem. Tetička mne pochválila za volbu a řekla, že jsem si skutečně dobře vybrala, že mám mámin vkus, neboť jsou to její náušničky z dětství, které nosila jako dívka v mém věku velice ráda. Ještě než mi je nasadila do ucha, tak říkala, že je musí namazat mastičkou a to framikoinem, aby se mi ouška nezanítila a hned  na to mi je také do uší nasadila a zapnula. Opět mi řekla, že mi několikrát ukáže jak si mám náušničky sundávat a zase nandávat, abych to pak zvládala sama.  Náušničky byly velmi  hezké a v uších mi moc slušely.  Teta mi pak ze šperkovnice ještě dala na krk jemný zlatý řetízek s přívěskem medailonku a když ho otevřela, tak byla uvnitř malinká fotka mé mamky, když byla mladší a ještě mi k tomu dala vybrat i prstýnky, kdy jsem si vzala na každou ruku po dvou prstýnkách, které byly jemně upravený jeden s lístečky a červeným kamínkem jako u náušniček, druhý byl se čtyřlístkem pro štěstí, třetí s bílým kamínkem do kapičky a čtvrtý jemně gravírovaný. Na závěr mi pak dala vybrat vůni z jejich parfému a udělalo ji radost, že jsem si zvolila jemnou květinovou vůni s tím, že pojedeme do města nakupovat a že si tam vyberu nějaké věci pro parádu jak na líčení, voňavky, tak i nějaké nové věci na sebe. Když jsem byla oblečená a nalíčená, tak mi řekla, abych balerýnky z nohou sundala, že k mým šatičkám zkusíme vzít vhodnější střevíčky i, když mi to prý tolik sluší a podala mi hned ze skříně bílé střevíčky na menším podpatku s růžovým kvítkem na bocích, které byly po mé mamce a to také proto, abych se v nich naučila chodit a pohybovat. Potom mne odvedla dolů do kuchyně, kde jsme se spolu obě nasnídaly a pak jsme z kuchyně přešly do velkého obývacího pokoje, kde mne učila, jak si mám jako dívka sedat na stoličku, židličku a pohovku, jak mám mít u sedání nohy u sebe a jak si je mám dávat přes sebe, upozorňovala mne, že si jako dívka musím dávat pozor, aby mi při tom  nebylo vidět mezi nohy i jak mám mít položené ruce na stole, jak se mám pohybovat a chodit a také mne učila i tančit, což mne moc bavilo a líbilo se mi to.

     Takto mne tetička učila den co den jak se česat, oblékat(oblečení mi tetička střídala dle počasí teda někdy různě dlouhé sukně, šaty s ramínky či rukávky nebo také bez, jindy zase třeba kraťásky, legíny kalhoty nebo rifle), líčit a malovat, ale také i odličovat, jak mám používat různé přípravky na vlasy, obličej i tělo a zároveň mne také učila správně se oblékat, kombinovat svrchní oblečení tak, aby to k sobě ladilo a že i dívka třeba v tepláčkách může vypadat hezky. Potom jsem se musela také naučit vařit, prát, žehlit, ale i šít a vyšívat prostě dělat všechny holčičí práce a každý den večer mne učila jak se mám jako dívka chovat ve společnosti vícero osob, tančit, mluvit, sedět u stolu ve společnosti. Také mi každý vždy večer  před spaním po vykoupání mazala tu věc mezi nohama tou nepříjemnou mastičkou, ale to nepříjemné pálení a svrbění se postupně zmírňovalo a Já pak tomuto místu už ani nevěnovala žádnou pozornost, neboť jsem na WC chodila čůrat tak, jak čůrají holčičky a to vždy v sedě, kdy jsem si vždy po kolínka stáhla kalhotky, utřela si to místo papírem a pak si hned zase kalhotky natáhla. 

     S tetičkou jsem jezdila často na nákupy do města, kdy jsme se s tetou vždy hezky ustrojily a načinily a vyrazily jsme pak jejím autem za nákupy do víru velkoměsta. Někdy před koncem prázdnin mi také tetička sdělila, že mne přihlásila do tamní školy, která byla ve městě, samozřejmě jako Andreu po mamce. 

     Takto plynul náš společný čas až mi jednou večer tetička přestala mast mezi nohy mazat a řekla, že už je vše, tak jak má být, usmála se na mne a pak mne vzala za ruku a odvedla mne do mého pokojíčku, kde mi řekla, abych si svlékla kalhotky a sedla si na postel. Potom vzala větší zrcátko, které mi položila mezi nohy a řekla mi abych se do něho podívala. Když jsem to udělala, tak jsem jen s úžasem vykřikla, podívala se na tetu a jen jsem vykřikla "Ta ošklivá věc tam už není, jak je to možné"??? a tetička mi jen sdělila, že to bylo tou zázračnou mastičkou, kterou jsem ti každý večer na to místo mazala. Já jsem pak dole mezi nohama viděla v zrcátku malou, velice krásnou a heboučkou štěrbinku, kterou mi teta jemně roztáhla od sebe svými prsty a Já po prvé viděla, jak vypadají holčičí pipinky, jak jsou nádherné a při tom jsem se rozbrečela. Tetička se mne hned ptala proč brečím a Já jen vzlykla, že radostí. Teta se na mne usmála a pak mi řekla, že se o ní musím od teďka velice hezky starat a ukázala mi také jak si s ní mám cvičit a pohrávat, ukázala mi na jaké místo na pipince mám svými prstíčky jemně tlačit a vysvětlila mi, že to místo se jmenuje poštěváček, který dívkám, když si s ním hrají, přináší krásné pocity a že u toho zjistím, že se mi pipinka naplní vlhkostí a šťávičkou, která, když ji ochutnám, je lahodná, ale že také musím být zkraje na svou pipinku hodná a opatrná, aby si ona i Já na to pomalu zvykala a že mi vše postupně dojde a že určitě na svém těle poznám i další příjemné změny a místečka, která mi při dotycích budou dělat dobře. Tetička mi opět dlouze vysvětlila, že si takto hrají všechny holčičky, dívky, slečny i ženy až do stáří a že i ona má ráda, když se sama  sebe dotýká, hladí si své tělo i ta místečka na svém těle nebo když se ho dotýká i jiná osoba, ale že na to mám dost času, pokud nebudu experimentovat s nějakou svou kamarádkou nebo spolužačkou. Od té doby, kdykoli jsem se té mé překrásné pipinečky dotkla, tak mé tělo vždy zalila vlna překrásné rozkoše a velice příjemného pocitu a Já uvnitř své pipinky už po malé chvilce ucítila krásné vlhko a mezi prsty pak i její šťávičku, která z pipinky vytékala a která byla jemně mazlavá, příjemně voněla a když jsem si ji z prstů sama slízla, tak jsem zjistila, že je skutečně i lahodná, jak mi říkala tetička. 

     Následné dny se počaly i více měnit tvary mého těla, které se začalo hezky zaoblovat a můj hlas byl o hodně jemnější. V té době jsem už měla také krásně dlouhé, vlnité vlasy, které jsem si nejraději česávala do hustého tlustého copu, jako ho nosila teta nebo jsem je měla ráda volně rozčesané. A jak jsem se takto měnila, tak se měnilo i chování tetičky vůči mé osobě, kdy mne učila další a další holčičí věci, začaly jsme se víc a víc spolu sbližovat. Učila mne se více malovat, lakovat si nehty a ještě více se chovat jako dívka. Tetička mne také učila jak si mám hrát se svým tělem, jak mám používat holčičí hračky pro hraní si s pipinkou, které mi nakoupila přes internet a pak mne učila, jak s nimi i správně zacházet, aby se to líbilo mému tělu a hlavně mé nádherné pipince. Také mne učila jak se mám o své tělo správně starat, učila mne nosit i další a ještě krásnější spodní prádlo, které víc a víc zvýrazňovalo a tvarovalo mou holčičí postavičku a Já jsem jí byla za to všechno neskutečně vděčná a také jsem jí to dávala vždy najevo. S tetou jsme jezdily často do města nakupovat jídlo a u té příležitosti i prádlo, boty, oblečení nebo i jiné věci pro domácnost, na sebe nebo pro sebe (kosmetiku, šperky, drogerii všeobecně a samozřejmě i hygienické potřeby)

     Jelikož bylo velice hezké letní počasí, tak se mnou jela také do města do obchoďáku abych si tam vybrala plavky a mohly jsme tak jít spolu k vodě se opalovat nebo si zaplavat do bazénu na zahradě. Výběr plavek byl docela složitý, protože jich v krámě měli hodně a všechny byly moc hezké, že jsem si nemohla pomalu ani vybrat a tak jsem u toho dala i na rady prodavačky a tetičky. Nakonec mi teta koupila několikery plavky dvoudílné (bikiny) a také i plavky v celku, kdy jsem si z nich pak hned vybrala jedny moc hezké a to dvoudílné růžové bikinky s drobnými třpytkami a také jsme je hned šly s tetou vyzkoušet do tamního bazénu. Zde jsem se také seznámila s několika dívkami z vesnice, které mne mezi sebe moc hezky přijaly jako i někteří tamní kluci, ale holky o nich říkaly, že jsou to blbý paka a frajeři. S tetičkou jsem také začala chodit cvičit do fitka, kdy mi k tomu zakoupila pro

změnu cvičební úbory a další věci pro sport a zábavu, protože jak tetička říkala "každá dívka nebo žena si má stále udržovat figuru". Proto jsme také jedly i střídmě a zdravě. Snídali jsme jogurty nebo cereálie s mlékem či kakaem a podobně, ale jedly jsme také maso, omáčky a běžné jídlo k obědu a k večeři si pak dávaly opět něco lehkého, jako různé saláty s dresingy nebo obyčejných chléb s máslem apod., aby nás na noc netlačila bříška. Tetička se o mne prostě stále dobře a moc hezky starala. Společně jsme také vedly naši domácnost, kdy jsme se střídaly ve vaření, uklízení, praní i žehlení nebo jsme tyto práce dělaly společně a Já se postupně měnila v hezkou mladou slečnu, za což jsem byla tetičce moc a moc vděčná. To už jsem i chodila ven, kde jsem měla mezi holkama už i své kamarádky, s kterými jsem si hrály s panenkami, vozily jsme kočárky, hrály si na princezny a jinak jsme společně blbly nebo jsme jezdily společně do města do kina, nakupovat, na plaveček, ale také po prázdninách do školy. Ve škole mne také moc hezky všichni přivítali a jsem si i tady našla další kamarádky, ale i kamarády z řad kluků a tak postupně plynul čas. 

     Jak jsem byla starší, tak jsem také zjišťovala jak se mi mění mé tělo. Začaly mi růst prsa i chloupky mezi nohama, které mé pipince moc slušely, víc se mi zakulacoval zadeček a má postava byla víc a víc ženská. V této době jsem se už sama oblékala jak do šatů, sukní i dalšího oblečení, které jsem si už uměla i kombinovat, sama jsem se i česala a dělala i jiné holčičí věci, protože co mne nenaučila tetička, tak jsem se to naučila s holkama, které mne zasvětily i do jiných věcí, jako jak se líbat a podobně, neboť už jsme se vzájemně navštěvovaly a třeba i vzájemně u sebe přespávaly. Ve vesnici jsem měla jednu větší kamarádku, která se jmenovala Lucka. Byla o rok starší a když jednou o víkendu u nás spala, tak než jsme šly do postele, tak nás tetička zahnaly do koupelny, kde jsme si napustily vanu a pak si do ní společně obě nahé vlezly. To bylo poprvé, co jsem viděla nahou i jinou dívku. Ve vaně jsme spolu blbly, vzájemně se dotýkaly i se pozorovaly a studovaly vzájemně svá těla, vzájemně se pak i utíraly a když jsme pak spolu ležely v posteli, tak se mne Lucka ptala zda jsem se už s někým líbala a Já jí po pravdě řekla, že ne. Ona mi pak řekla, že mne to pokud budu chtít naučí a Já s tím souhlasila. Ona mne pak učila líbat a vysvětlovala, co kluci dělají při líbání svými jazyky, jak ho strčí do mé pusy a tam si začnou naše jazýčky pak hrát a že se tomu říká francouzský polibek a hned mi to také ukazovala, což se mi líbilo a Lucka se mne při tom začala i jemně dotýkat na prsou a rukou mi lehce přejížděla po pipince, což mne zprvu vyděsilo, ale zároveň to bylo velice příjemné a brala jsem to jako hru, ale pak mi svými prstíčky začala dráždit můj poštěváček a dlouze líbat, kdy jsem její jazýček cítila v puse, kde si i můj začal hrát s jejím a pak jsme se svlékly do naha a ona mne dále jemně líbala na má malá prsa, bříško až k pipince, s kterou si začala hrát svým jazýčkem, což bylo neskutečně krásné a Já u toho vzrušením vykřikla a pak se mé tělo začalo celé chvět a Já prožila něco neskutečně krásného. Lucky si mne potom překulila na sebe a Já jsem se snažila dělat to samé jí a asi jsem to dělala dobře, protože se i ona po chvilce celá chvěla a můj jazýček poprvé ucítil vůni i jiné pipinky, která byla ještě lahodnější. Lucka najednou začala hrozně vzdychat a křičet, kroutit se, což mne ještě víc vyburcovalo a najednou se z její pipinky vyvalil proud její šťávičky. S Luckou jsme se pak ještě dlouho líbaly a vzájemně se mazlily a Lucinka mi do ucha špitala jak to bylo moc krásné, že mne miluje a Já jí řekla, že jí také moc miluji. Druhý den ráno na mne tetička šibalsky mrkla a řekla mi, že nás slyšela, ale že to všechno je v pořádku, že si tak holky prostě spolu hrají a pak se mne zeptala jaké to byla a Já jen vyhrkla, že strašné krásné a že jsem nic hezčího dosud neprožila. A ona mne zase ujistila v tom, že určitě prožiju takových dnů víc a určitě i hezčích. Potom mi strčila svou ruku do legín a kalhotek a hned ji zase vyndala a jen s úsměvem mi řekla, je to na tvé pipince ještě vidět, protože jsi stále vlhká, tak se utíkej opláchnout a vezmi si čisté, suché kalhotky. Já chtěla vyběhnout do pokoje, ale hned jsem si vzpomněla, že jsem se tetičky chtěla ještě na něco zeptat a jak jsem se vrátila, tak jsem viděla tetičku jak sedí v kuchyni na židly a svým jazýčkem olizuje svou ruku, kterou měla před tím v mých kalhotkách a druhou svou ruku

měla vsunutou mezi svými rozevřenými stehny ve svých kalhotkách. Chviličku jsem ji tajně pozorovala a zjistila jsem, že jsem opět vzrušená a proto jsem vyběhla do svého  pokoje, kde jsem si ještě také chvilku sama hrála se svou pipinkou a pak se šla hned osprchovat, ale když jsem si na pipinku pustila prudce sprchu, tak jsem zjistila, že i to je velice příjemné a tak si hrála sprchou se svou pipinkou a když jsem se takto udělala, což bylo během chvilička a bylo to také moc hezké, taj jsem si hned pomyslela, že i to budu muset dělat častěji, protože to bylo zase něco zcela nového a Já se přesvědčila opět o pravdivosti slov své tetičky, když mi říkala, že budu postupně zjišťovat i další příjemné a pro mne krásné věci. Potom jsem se už jen utřela, oblékla si čisté kalhotky, vzala triko a svou zamilovanou tyrkysovou sukýnku a seběhla jsem za tetou opět dolu a pak jsme se spolu už dále věnovala běžným věcem.

     Tetička také jednou večer přišla za mnou do pokojíku a začala mne poučovat o tom, že až budu mít jednou bolesti v podbřišku, budu se hůř cítit nebo se mi na kalhotkách z ničehož nic objeví krev, tak abych nepanikařila a začala mi vysvětlovat vše o menstruaci. Při tom mne i informovala, že se tomu také říká menzes nebo měsíčky, ale to jsou spíše odborné názvy a kluci tomu u nás říkají krámy jako i některé holky mezi sebou. Dále mi vysvětlila, že je to u dívek v mém věku běžné a to až do stáří, že to budu mít pravidelně každý měsíc cca 5 až 7 dnů, zkraje že to budu mít asi ještě nepravidelné, ale že se to časem srovná. Také mi řekla, že některé dívky a ženy toto naše období nesou různě. Některé mají velké bolesti některé střední a některé třeba žádné. Také mi řekla, že se na menstruaci dá ve škole lecos schodit (hlavně u těláku) a dá se tak na tom i vydělat. Pak mne také řádně poučila o hygieně v tomto období hlavně o tom, jak si mám pipinku, které jsem začala říkat pipina, mušlička nebo prcinečka, mýt a pečovat o ní, jak si ji mám vyplachovat sprchou a podobně. Tetička v tomto byla velice úžasná žena, na kterou jsem se mohla kdykoli obrátit s jakým koli problémem či dotazem a ona mi ho vždy vysvětlila. 

     V této době jsem již také věděla na co dámské vložky skutečně jsou, jak se  používají, že se lepí na střed kalhotek a že některé mají tzv. křidélka, která se pak ohnou a přilepí a že jsou i další hygienické prostředky jako tampóny, menstruační kalíšky apod., které si dívky a ženy zavádějí do svých mušliček. Toto mi už jednak vysvětlila tetička, ale také jsme se o tom bavily s ostatními holkami ve škole a pak si to i zkoušely. Já si svůj první takový den vyzkoušela těsně před svými 14. narozeninami a také jsem si to hned užívala a měla asi jako jedna z mála z menstruace radost. Tetička mi při tom řekla, že od této doby jsem se stala skutečnou ženou a Já si od té doby tyto své dny užívám po svém a to i když u toho mívám někdy menší a někdy větší bolesti v podbřišku. Také již sama poznám, kdy mám své dny očekávat a toto si vždy řádně zapíši do svého menstruačního kalendáře, který jsem si začala poctivě vést. Tyto věci byly pro mne opět něčím zcela novým, kdy to pro mne byly i krásné, milé a velice příjemné poznatky a zkušenosti. A tak plynul čas až do mých 15. narozenin.

Tetička a Já - část čtvrtá

     Když jsem dovršila 15ti let, tak mne vzala teta do města na discotéku, abych se pobavila a také tam sama zjistila zda se mne budou víc přitahovat kluci nebo jiné dívky. Nejprve jsem si upravila své vlasy a to tak, že jsem si je nejprve na chvilku natočila na široké natáčky a pak jemně rozčesala a ještě i nafoukala, aby vypadaly bohatší a nalakovala si patku, tak aby mi šla trošku do očí a jemně se pak nalíčila. Oblékla jsem si úzkou bílou riflovou sukni, která byla kratšího střihu a to cca do půlky mých stehen k tomu jsem měla černé bavlněné triko s krátkým rukávkem a s vsazenou krajkou okolo dekoltu a na nohou jsem měla černé  lodičky s otevřenou špičkou a s bílými doplňky na bocích. Jako doplněk jsem si vzala černou značkovou kabelku s bílou Pumou a s patřičným vybavením. Tetička byla oblečená ve středné dlouhé úzké kožené sukni a na sobě měla volnější bílou halenku s ¾ rukávky a

k tomu měla černé vzorované punčochy a na nohou měla černé lodičky se zlatými doplňky. Vlasy měla svázané do jejího nádherného širokého copu a byla nádherně nalíčená a když jsem ji uviděla takto upravenou, tak jsem řekla jen wow, "Tetíí, ty jsi nádherná kočka"  moc, moc ti to sluší!!!. Potom se teta podívala na mne a řekla, mi to také moc sluší, pochválila mi mé načesané vlasy a jak jsem se jemně nalíčila. Řekla, že jsem si zvolila a správný make-up a že jsem zvolila hezké stíny i rtěnku a že jí dělám jen a jen radost. Já jsem jí zase řekla, že za to vše vděčím jí a budu vděčit až do smrti. Pak jsme nasedly do auta a odjely se do města pobavit na Discočku. 

     Když jsme tam s tetičkou dorazily, tak jsme si sedly k volnému stolu a během chvilky bylo okolo nás dost rušno, protože se o nás začali zajímat jak mladý kluci tak i starší muži. Mě osobně zaujal jeden starší tmavovlasý kluk kolem 20 let, který mne vyzval k tanci a pak se mnou protančil skoro celý večer. I tetička tam měla svého nápadníka, s kterým stále tancovala. Byl to také celkem hezký mladý muž kolem 30 let a obě jsme takto s nimi dlouho tančily. Můj tanečník se však na mne po čase začal víc a víc lepit a tlačit, začal mne různě osahávat až mi to bylo dost nepříjemné, protože se mi snažil rukou zajíždět pod sukni a nechtěl toho nechat a byl víc a víc vlezlejší a drzejší. Já se ho snažila od sebe odtlačit, čehož si všimla teta i toho jak se mi snaží dostat rukou pod sukni a hned zbrunátněla, přistoupila k tomu klukovi, odtrhla ho ode mne a dala mu takovou facku, že si málem sednul na zadek a teta mu u toho ještě řekla, že pokud se neumí slušně chovat k dívce, tak ať se vrátí do pravěku a mne laskavě nechá na pokoji. V tuto dobu jsem tam také zaregistrovala jednu starší dívku, která se mne také zastala a řekla mu, že by se měl naučit chovat a pokud to neumí, tak tam nemá co dělat. Já si při tom uvědomila, že jsem se s touto dívkou již ten večer několikrát potkala na WC a vždy mne moc upoutala.  Byla totiž moc hezká a měla krásný úsměv. Byla to vyšší, štíhlá, blondýnka s krásnýma modrýma očima, které měla moc hezky nalíčené, měla krásně vlnité a husté vlasy do půlky zad a moc hezky sestříhané a upravené. Byla oblečená v krátké černé mimi sukýnce, z které jí koukaly ještě krásnější dlouhé nohy, na sobě měla světle modrou průsvitnou delší halenku, pod kterou jí byla vidět její hezká bílá krajková podprsenka. Na nohou měla černé lodičky na malém podpatku s jemnou mašličkou. Ta dívka se na mne hezky usmála a řekla mi, abych si z toho nic nedělala, že je to nevychovanej hulvát a blbec a Já ji zase poděkovala za to, že se mne zastala a pozvala jsem ji k našemu stolku, kde jsme se pak představily. Tetičku jsem však představila jako svou starší sestru Karolínu a ta nám všem pak koupila lehké pití. Dívka se nám představila jako Kristína a pak jsme si lehce podaly ruce a políbily se na tvář. Já jsem na však na sobě začala pozorovat, že mne něco ke Kristíně přitahuje a cítila jsem u toho takové příjemné mrazení. Všechny tři jsme si spolu začaly povídat. Kristína říkala, že studuje prvním rokem SEŠ a že žije s maminkou sama tady ve městě. Tetička si šla mezi tím zatancovat a Já u stolu zůstala sama s Kristínou, protože se mi s ní moc hezky povídalo. Ona se mne po chvilce zeptala, zda bych si s ní nechtěla zatancovat a Já s tím moc ráda souhlasila, protože se mi moc líbila. Když jsme přišla spolu na parket, tak akorát začali hrát ploužák. Kristina si mne lehce přivinula na své tělo a Já se od ní nechala vést. Při tom jsem se k ní sama víc přitiskla a položila si hlavu na její rameno a jen jsem špitla, že krásně voní, neboť mu do nosu vklouzla nádherná vůně její voňavky. Zároveň jsem cítila jak se při tanci dotýkají naše prsa a Já cítila, že musím mít vzrušeny své bradavky, protože jsem tam cítila velice příjemné mrazení a pocit. Kristíně to asi nebylo také nepříjemné a než jsem se sama na něco zmohla, tak si mne sama uchopila a pevně k sobě přitiskla. Její ručičky mne celičkou obklopily a Já ucítila jak mi její ručičky sjely na zadeček, kde mne po něm začaly jemně hladit a mačkat ho. Mé ručičky pro změnu obepnuly Kristíniny boky a Já se k ní ještě víc přimknula a pak i Já jsem pomalu sjížděla svýma rukama  na její zadeček a držela si ji u sebe. Kristina mi pak dala jednu svou nohu mezi ty mě a kolínkem mi jemně tlačila na můj klín a Já pocítila jak mne to vzrušuje. Zároveň se naše hlavička střetly tvářemi, kterými jsme se o sebe lehce třely a pak i nosánky, usmívaly jsme se na sebe a

Kristína mne začala jemně líbat svými rty na mé a Já jí to oplácela. Při tom mi šeptala, že jsem se jí moc líbila už od začátku, co jsme s tetou Karolínou přišly. I Já jí říkala, že mne upoutala její krása a hned na to mne Kristína dlouze a hluboce začala líbat. Ve své pusince jsem ucítila její mrštný jazýček, který se tam hned střetl s tím mým. A Já zároveň u toho ucítila její ruku, jak mi lehce hladí má prsa a snažila jsem se jí ty krásné doteky hned vracet. Obě nás to asi dost vzrušovalo, protože do nás teta jemně strčila a řekla nám " Holky začínáte tady budit pozornost, běžte si někam do kouta" a usmála se na nás. Kristína mne vzala za ruku a táhla mne ke schodišti k balkónům v 1. Patře nad diskotékou. Já se jí po cestě držela jako klíště a Kristina mezi tím zkoušela zda není někde otevřený přístup do lóží, kdy po chvilce objevila jednu lóži odemčenou a volnou a my jsme tam hned zapadly. Byla tam krásná tma a Kristína mne hned za dveřmi pevně objala a začala divoce líbat. Já jí polibky hned vracela, naše jazýčky spolu v našich pusinkách vášnivě zápasily a Já cítila jak se mi chvěje celé tělo a Krista byla na tom úplně stejně, protože jsem slyšela její jemné vzdychání a cítila jsem jak se jí její tělo také chvěje. Já jsem jí svými prsty čechrala vlasy a nechala se od ní hladit po celém těle, kdy toho hned využila a nejprve mi jemně hladila a třela má prsa, kdy její ruce byly chvilku nahoře a pak zase hned dole a ani ty mé nezahálely a během chvilky my sami vklouzly do Kristíniných kalhotek, kde jsem cítila krásné vlhko a pomalu jsem si začala hrát s její mušličkou. I Kristína byla už svými prstíky v té mé a Já měla své triko vyhrnuté i s podprsenkou nad mými prsíčkami, u kterých jsem měla Kristíninu hlavu a její rty sály mé naběhlé bradavky. Její prsty při tom vášnivě a prudce dráždily můj poštěváček a já sama sebe slyšela jak vrním, vzdychám a cítila jsem jak se mé celé tělo chvěje v zápalu rozkoše, cítila jsem jak mám hodně vlhkou pipinku a při tom jsem Kristíně šeptala do ucha jak je hezká, jak ji miluji a aby hlavně nepřestávala, což kristinu ještě víc vyburcovalo a spolu jsme se sesunuly na zem, kde se v tu ránu Kristínina hlava přesunula do mého rozkroku a Já ucítila na své pipince jazýček Kristíny. Zároveň jsem cítila překrásné pocity i to, že se mé nohy sami oddalují od sebe a Kristínin jazýček začal pronikat ještě hlouběji a hlouběji do mé mušličky a mé tělo sebou neskutečně škubalo až jsem najednou vykřikla a z mé pinky vyhrkla láva mojí šťávičky, kterou mi hned Kristina svým jazýčkem a svými ústy pila z mého rozkroku. Hned na to jsem se Já přetočila na Kristínu a začala si s ní hrát stejně vášnivě jako Ona se mnou. Když jsme byly obě hotové, tak jsme se pak spolu ještě chvilku mazlily, hladily a líbaly a potom jsme šla opět dolů k našemu stolku, kde už seděla teta Karolína, která se nás hned na rovinu zeptala zda jsme si to alespoň trošku užily a my se na sebe šibalsky podívaly a obě na tetu vyhrkly, že ano a moc!!!

     Teta Karolína po chvilce řekla, že by jsme už měly jet domů a pokud kristína bude chtít, že může jet s námi, čímž mi tetička udělala obrovskou radost a kristíně asi také, protože bezestudně vyhrkla, že ANO a moc ráda. V autě jsem s Kristínou seděla v zadu, kde jsme se ještě hladily a mazlily. Já jí stálle opakovala jak jí to moc sluší, jak je nádherná a jak krásně voní a Kristína mi ta slůvka vracela, šeptala mi je do ouška a při tom nezapomněla mí svými rty a jazýčkem si s nimi hrát, což mne moc vzrušovalo. Teta se na nás otočila a jen špitla ať si to necháme na doma a my Jí jako poslušné dívky poslechly.

     Když jsme přijely domů, tak nám tetička řekla, abychom se šly nejprve vykoupat a pak nám popřála krásnou dobrou noc. Obě jsme vklouzly do koupelny, kde jsme se hned začaly navzájem svlékat do naha, vklouzly jsme rychle do sprchy, kde jsme se navzájem myly a usušily a nahé hned přeběhly do mé postýlky, kde jsme se hned k sobě přivinuly a začaly se něžně hladit a líbat a při tom se ještě něžněji dotýkat našich lasturek. Já cítila jak její prstíky pronikly do mé pipinky a začaly si s ní opět překrásně hrát, což bylo ještě krásnější, velice příjemné a vzrušující a Já cítila jak mi má pipinka uvnitř počala opět nádherně vlhnout a ani Já jsem se nechtěla nechat zahambit a Kristě jsem vše vracela se stejnou rozkoší. Takto jsme se mazlily a milovaly až do rána a potom jsme unavené usnuly ve společném obětí s těly propletenými k sobě. Potom, co jsme se probudily po krásně prožité noci, tak už jsem to 

měla ve své hlavě docela srovnáno a Kristína už asi také, protože se mě po snídaní zeptala, zda bych s ní nejela k nim domů, že by mne moc ráda představila své mamce. Já jsem Kristíně řekla, že s ní pojedu moc ráda. Když nás tetička slyšela, tak se na nás podívala a řekla, že nás ke Kristíně domů moc ráda doveze a také se ráda seznámí s její mamkou. Potom, co jsme všechny tři dosnídaly, tak nás teta Karolína odvezla zpět do města, kde tetu Kristína navigovala až k jejich domku, který stál ve starší vilové zástavbě. Byla to starší zděná patrová vilka s větší zahrádkou okolo domku. Kristina tetě řekla ať vjede dovnitř a auto nechá před garáží, která byla vlevo od vilky. Jak jsme vystoupily z auta, tak nás Kristína vedla dovnitř, kde nás přišla přivítat starší, ale jinak moc hezká paní, kterou nám Kristína představila jako svou mamku Evu a hned na to představila tetu Karolínu, o které už věděla, že to není má sestra, ale má teta a pak představila mamce mne, kdy jí řekla " Maminečko, tady ti představují mou životní lásku Andrejku, kterou moc miluji". Já jsem najednou celá zrudla studem, ale její maminka to o Kristíně asi již dlouho věděla, že je na holky, přistoupila ke mně, objala mne, pohladila mne po vlasech a políbila mne na tváře a pak řekla " Jsem moc ráda, že si moje Kristínka našla konečně svou lásku" pak ještě řekla, že jsem moc hezká a že nám moc přeje, aby nám to vydrželo spolu co nejdéle k čemuž se hned připojila i má teta Karolína, která ještě dodala, že nám to přeje i má mamka, s kterou mluvila o nás ještě ráno, když jsme obě spaly.  Mamka Kristíny se ještě na nás obrátila a řekla, že pokud budeme něco potřebovat, nebo s něčím pomoci, poradit či si o čem koli popovídat, že nám bude vždy na blízku a teta řekla, že i ONA bude vždy k dispozici. S Kristínou jsme za to vše byly oběma moc vděčné a také jsme obě od té doby společně začaly bydlet a žít.

     S Kristou už takto společně žijeme 3 roky, kdy bydlení střídáme tak, že jednou jsme u tety a jednou u mamky Evy. Jejich domek byl také moc hezký a brzy jsem si tam zvykla. Kristína mi také od té doby dává lásku každý den a Já jí vše vracím stejnou mírou. Společně se staráme jedna o druhou, ale i o mou tetu i mamku Evu a až se vrátí má mamka Andrea ze zahraničí, tak budeme trávit i hodně času s ní, ale to nám zatím její práce nedovolila. Mezi tím jsme si také obě dodělaly střední školy a nyní jsme spolu i na VŠE zde ve městě, protože jsme ani jinam nechtěly. V současné době také už spolu plánujeme naši svatbu, kdy jsme se obě dohodly, že půjdeme obě společně v bílých šatech.