Transholka - Lenka - soutěž 2020

02.05.2020 10:47

Není jednoduché pobrat co se děje v hlavě transholky. Někdy to nepobírám sama. Je důležité mít někoho, kdo to ví a kdo vnímá člověka, tak jak to cítí. Nemusí vždy chápat, to ani není možné. Stačí jen, že tu je.

Silvia je moje číslo dvě. Byla hned druhá, komu jsem o své transsexualitě řekla a ona mě nezklamala, všechno bylo od první chvíle v pohodě, až mi někdy připadalo, že to čekala a že už to měla nachystané dopředu. Taky její přítel Pavel, kterému mě “znovu představila” se ke mě choval hezky a docela mi lichotilo, jak občas uvázl jeho pohled na mém zadku. Jeho roztomile nesmělé otázky jsem nebrala jako urážlivé, naopak mi přišel velmi empatický. Může to vypadat zvláštně, ale když nevíte jak něco někomu sdělit a obáváte se jak bude reagovat, přestože tajně doufáte, že to pochopí, překvapí vás to.

Jednou v červenci jsem byla u Silvie, na pokec a tak. Bylo krásně a tak jsme se domluvily, že zajdeme k vodě, na takové odlehlé místo k řece, kde skoro nikdo nebývá. Pavel se nabídl, že nás odveze, měl totiž stejně v plánu jet do Tesca koupit svému tátovi skládací židličku pro rybáře.

Koupili jsme si ještě pití a za chvíli už jsme rozkládaly deku u vody, kousek od bruslařské dráhy. Bylo to pěkné místo, ne moc daleko a přitom šikovně schované. Pavel si přinesl židličku a rozložil si ji, jakože na zkoušku. Opalovat se mu nechtělo, ale jet domů také ne, tak zůstal s námi.

Rozpustila jsem si vlasy, zatímco Silvia si urovnala vysvlečené oblečení a Pavel se konečně usadil.

„Si připadám jako režisér,“ pronesl, rozložený ve stoličce.

„Hej? A čo budeš nakrúcať?“ zeptala se Silvia.

„Lesbické porno,“ rozesmál se.

„Pavol, neprovokuj furt,“ odbyla ho Silvia.

„Dobře, no,“ zahučel, „se nemusíš hned urážet.“

„Přemýšlíš iba kokotom.“

„Však kdybys ho měla, tak jsi na tom stejně,“ pořád rýpal.

„Hej?“ nadzvedla se Silvia na loktech, „možno preto ho nemám.“

Ne že by se mi nelíbila. Byla drobnější, o hlavu, možná i o dvě menší než já, havraní vlasy na mikádo a hrozně sexy. Měla na sobě jen plavky, černý vršek se sponou a světlé kalhotky s potiskem. Přemýšlela jsem. Psala jsem si s pár lidmi na internetu, ale nic z toho nebylo. Prohlížela jsem si ji, až si toho všimla a naše pohledy se setkaly. Neříkala nic, ale ten její pohled byl chtivý a já se rozhodla jednat. Přisunula jsem se blíž a dala jí pusu na rty. Neříkala nic a nebránila se. Líbala jsem jí na rty a ona mi to oplácela. Když jsem se dotkla jejího ramene, úplně se zavlnila. Cítila jsem jak nás Pavel pozoruje, zatímco jsme proplétaly své jazýčky. Přitiskly jsme se k sobě našimi polonahými těly a já jsem vnímala její vůni a horkost. Mě ruce bloudily v jejích vlasech, ona mě za to hladila po zádech. Pak jsem ji lehce zaklonila a začala její dekolt pokrývat polibky. Užívala si to se zavřenýma očima a když jsem se dostala níže, pomohla mi stáhnout plavky dolů. Měla moc krásná prsa, menší, ale pevná a s růžovými bradavkami. Na přeskáčku jsem je olizovala a sála, pak jsem se znovu vrátila k jejím ústům a líbaly jsme se. Byla už hodně vzrušená, ostatně jako já, a po chvilce líbání přestala a sama si rozvázala šňůrky na kalhotkách. Podívala se na mě takovým pohledem, jakože dělej si se mnou, co chceš a to mě hodně uspokojovalo, ta důvěra kterou ke mně měla. Položila se na deku a odevzdaně čekala. Moc ráda lížu holky, hlavně když se u toho hlasitě projevují. Silvia mě v tomto nezklamala a dávala vědět, jak moc si to užívá. Ležela jsem na břiše před jejím klínem a důkladně jsem jí zpracovávala její kundičku. Nespěchala jsem, naopak jsem to prodlužovala, a když se konečně Silvinka roztřásla v orgastické křeči, měla jsem moc dobrý pocit z její slasti, kterou jsem způsobila.

„Ty kokso, to bolo bohovské,“ vydechla Silvia

Chtěla jsem ji ještě líbat, ale když jsem se zvedla na kolena, ucítila jsem na sobě Pavlovy ruce. Rychlým pohybem mi stáhnul kalhotky a najednou jsem před ním klečela jen v podprsence od bikin. Docházelo mi, co se děje, ale nevadilo mi to. Silvia si poposedla kousek před nás a trochu se prstila. Mezitím jsem už ucítila Pavlův penis na okraji své dírky. Pevně mě uchopil za boky a silně zatlačil. Cítila jsem, že si ho něčím namazal, šlo to snadněji než na sucho, za což jsem mu byla vděčná. Bylo to vzrušující, ale jinak než obvykle. Pták mi sice stál, ale většina slasti přicházela zevnitř, cítila jsem se ohromně žensky, protože Pavel do mě zajížděl a já jsem mu poskytovala prostor uvnitř sebe. Jemu se to jistě taky líbilo, skoro až funěl a pevně svíral mé boky. I když jsem se neudělala, bylo to nesmírně vzrušující. Pavlův orgasmus mě naplnil něčím, co by se dalo popsat jako sebedůvěra, zjistila jsem, že dovedu muži dobře posloužit.

 

„Kokso, tak ju zmrdať! Som neveděla, že si až taka jebaňa,“ chválila nás Silvia, která to celé sledovala.

„Však počkej, teď je řada na tobě,“ podívala jsem se na ni. Najednou mě zachvátila velká touha zasunout do Silvie svůj penis. Ona rozhodně nebyla proti. Byla nahá, jen na břiše měla shrnutou podprsenku z plavek. Přisunula se blíž a znovu jsme se líbaly. Položila jsem se na záda, Silvia se spustila na mě a já do ni lehounce vnikla. Zezadu k ní přistoupil Pavel. Stejně jako předtím mě, uchopil ji pevně za boky a vnikl dovnitř. Úplně jsem viděla, jak Silvii na okamžik vyjely oči až nahoru. Bylo to úžasné, cítila jsem, jak tam uvnitř není už vůbec žádné místo a naše penisy Silvu naprosto vyplnily. Není to úplně snadné, šukat ve třech, chvíli to trvalo, než jsme se sladili pohyby, ale pak Silvia nestíhala dýchat. Jako transholka nemám tak výkonný penis a zabere mi to malinko déle, než se udělám. Také Pavel, který rozbalil své druhé číslo skoro hned po prvním potřeboval více času. Díky tomu jsme Silvu solidně potrápili a užila si nejméně třikrát orgasmus se dvěma ptáky najednou.

 

Pavel se zvedl a zapnul si kalhoty, ale my jsme se ještě chvíli pusinkovaly. Díval se na nás s výrazem dobře odvedené práce.

„Ak by si chcela, možme to urobit častějšie. Mne sa to páčilo,“ šeptala mi mezi polibky.

„Ráda,“ usmála jsem se.

Diskusní téma: Transholka - Lenka - soutěž 2020

Datum: 31.08.2021

Vložil: vendy

Titulek: o transholce

moc pěkný příběh, po něčem takovém toužím, ale už na to nemám věk, i když lízání mi stále jde velmi dobře a svědčí mi to.

Přidat nový příspěvek