Tři cesty jak na večírku vypadat úžasně - Andrea Dessel

18.11.2017 10:38

       

 

Vybrat si správně večerní šaty je vždycky těžká věc . Všechny chceme      být elegantní a chceme aby si nás všichni zapamatovali . Následovat    módní trendy tak aniž by jsme to přeháněli . Jít ruku v ruce s módou ,       ale zároveň nepůsobit kýčovitě . Bolení hlavy začíná ta den dva před večírkem . A stále Vám schází malý detail , látka nebo šperky , která z vás udělají bohyni .

 

 

 

 

Pravidlo č.1 – Fantastický vzhled

Černá je vždy dobrá volba . Perfektní pro koktejl party i do baru . Na vánoční večírek doporučujeme barevný rockový styl .

Výběr : Krátké černé šaty , saténové kalhoty , kalhoty s úzkými rovnými nohavicemi , plisovaná sukně , která perfektně sedí , prošívané sako .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Co se týče doplňků neuděláte chybu když vsadíte na jednoduchost .

Co se týče očních stínů tak kouřová čerň je povinnost a nezapomeňte na jasně červenou rtěnku .

 

Pravidlo č. 2 – Zvířecí potisk

 

Pokud máte ráda barvy a nechcete se utopit v černi tak Vás právě přichází zachránit zvířecí potisky . Buďte však opatrná . Je velice snadné to přehnat .

 

Výběr:  Doplňky se zvířecím potiskem jsou decentní , ale pokud jste odvážná proč si nevzít kabát nebo minisukni se zvířecím motivem . Látka bz měla být buď semiš nebo hedvábí . A co se týká barev , je dobré vědět , že leopard vypadá dobře v červené a námořnické modré a zebra vypadá dobře v šedé a olivově zelené .

 

Pravidlo č. 3 – XXL

V módě jsou velké věci . Takže pokud chcete udělat se svými večerními šaty dojem nebojte se si pohrát s jejich objemem . Přes šaty ,doplňky až po účes XXL je prostě všude . Ale jak se říká všeho s mírou . Objem nahoře vyžaduje jednoduchost a dole přesně naopak .

 

Výběr: Objemná kožená sukně je originální a zároveň zakryje nedostatky . Výborný je model se záhyby a s elastickým pasem .

Průhledná košile to perfektně doladí . A pokud dáváte přednost výrazným doplňkům je zde široký výběr . Boty na vysokém podpatku nebo platformě vám dodají sexy vzhled . Velké šperky a široký pásek jsou také velkým hitem .

 

 

 

 

 

 

 

 

Z anglického originálu přeložila a lehce upravila Andrea Dessel .

 

Odkaz na originální článek je zde https://what-to-wear-today.com/four-ways-to-look-stunning-at-an-evening-event/