Tvůj čtvrtý Sissy úkol

21.06.2015 21:19

V tomto úkolu budeš dál pracovat  na změně svých postojů a chování. Doufám, že stále nosíš kalhotky a punčocháče, Sissy. Schraňuješ si svoje semeno od posledního úkolu? Našla jsi nějaký pěkný obrázek, na který se díváš? Pokud jsi hodná holčička a udělala jsi vše jak říkáš,  tak zuřivě onanuješ, ale bez uvolnění, bez ejakulace. Jsi frustrovaná? Stojí neustále tvůj mužský klitoris v pozoru?
Neboj se budeš ejakulovat. Ale ne tak, jak by jsi si představovala.
Koupíš si dildo. Je jedno jestli po internetu, nebo v kamenném sexshopu. Důležité je, že MUSÍ vypadat realisticky, se všemi detaily a musí mít  pořádný pár koulí jako základ.  A musí být také pěkně silné.
Musí být realistické, protože ho budeš kouřit. Ano, Vezmeš ho do pusy. A budeš ho kouřit. Čím víc realistické je dildo, tím víc realistická zkušenost s kouřením. A ty chceš aby to bylo co nejvíc opravdové, že ano? Naučíš se být dobrou sissy kuřačkou.
Prvně políbíš vrcholek. Potom žalud pěkně olízneš a pak olízneš celý umělý penis. Pěkně jej namaž svými slinami. Pak otevřeš svá ústa a začneš svými ústy klouzat po té kráse. Tlustý  penis mezi tvými rty, zpočátku opatrně, ale potom hlouběji a hlouběji, dokud neucítíš jak tě dráždí v krku. Možná to bude poprvé trochu nepříjemné, ale ty budeš pokračovat dokud tě nebudou bouchat koule do brady a tvoje ústa nebudou úplně ucpaná penisem.
Nyní onanuj. Představ si, že jsi zcela feminizovaná, saješ opravdový mužský penis . Představ si, že jsi kuřačkou na obrázku. Pěkně zpracovávej ten penis - dovnitř a ven z úst. Nesmíš ejakulovat!  Rozmaž svoji předsemenou kapku po dildu, ochutnej ji jako na opravdovém penisu. Pokračuj dalších 15 minut, ale neejakuluj!

Toto budeš dělat tři dny. Třetí den můžeš po 15 minutách ejakulovat, ale musíš  posbírat všechno svoje sperma do skleničky a potřít sním svoje dildo. Ujisti se, že je ho dostatek na žaludu penisu. Nyní lízej a kuř dildo dalších pět minut. Ujisti se, že jsi očistila dildo úplně a že jsi úplně vyprázdnila skleničku. Ochutnej chuť semene. Představ si, že je to opravdový penis. Opravdový penis, který jsi vykouřila až k orgasmu a olízala do čista. Jak ponižující. Opravdový muž by to nikdy neudělal, ale ty nejsi opravdový muž, že sissy?
Opakuj tento úkol třikrát, než přejdeš k dalšímu úkolu. Správně si pochopila, že můžeš ejakulovat jen každý třetí den až do dalšího úkolu. Od nyní musíš vypít každou kapičku svého semene.