Tvůj druhý sissy úkol

19.06.2015 08:14

Tak jak se daří mé sissy nosící kalhotky?
Pro splnění tvého druhého úkolu budeš potřebovat jít nakupovat. Vrátíš se do stejného obchodu jako posledně. Jak ponižující. Pravděpodobně si budou prodavačky pamatovat, že sis koupila nedávno kalhotky. Možná budou přemýšlet, jestli je máš při své další návštěvě obchodu na sobě.
Koupíš si druhé kalhotky, tentokrát tanga. Zkus najít nějaké růžové. Také si koupíš 7, ano sedm punčochových kalhot. Nepodváděj a nekupuj si balení po více kusech. Kup si sedm oddělených balíčků různých značek. Pokud nejsou přizpůsobivé každému rozměru, ujisti se, že ti padnou. Kup si alespoň jedny černé a jedny tělové barvy. Kupuj pouze denier 5, 7, 8 nebo 10, žádné neprůhledné nebo poloprůhledné, žádné vzory a zcela jistě ne síťované. V neprůhledných se zpotíš a jsou tlusté, a síťované jsou pro šlapky. Ty jsi sissy, ne šlapka. Sissy chtějí být ženské. Sissy nosí průsvitné. Budeš ženská. Budeš nosit průsvitné punčochové kalhoty.

Až půjdeš k pokladně, tak prodavačka nebude pochybovat, že si kupuješ punčochové kalhoty pro sebe. Přece by si nekupovala sedm odlišných párů pro svojí přítelkyni, že ne? Nebuď v rozpacích! Vychutnej si vzrušení, že jsi před ženou, která ví, že jsi sissy. Chovej se k ní s úctou. Ty jsi ještě na začátku učení se ženskosti, snažíš se přiblížit k ní, aby si byla jako ona. I pokud je nenalíčená, ona je víc ženská než ty kdy budeš.
Určitě si uhodla, proč sis jich koupila sedm. Teď máš na každý den v týdnu jedny. Odteď budeš vždy nosit punčochové kalhoty - doma, v práci, v posteli, při nakupování, v tělocvičně, v nočním klubu - kamkoliv půjdeš, budeš cítit pohlazení nylonu na tvých nožkách.

Diskrétně se podívej na nohy každé ženy, kterou potkáš. Má na sobě punčochové kalhoty nebo punčocháče? Má stejný odstín jako ty? Má stejné denier číslo? Po nějakém čase budeš mít dost zkušeností, aby si byla schopná odpovědět na tyto otázky. A nevynechávej ženy jen proto, že mají kalhoty. I některé ženy nosí punčochové kalhoty pod svými kalhotami. Nakonec, to i ty, že jo sissy?

24 hodin denně, sedm dní v týdnu kromě koupání nebo sprchy. Pokud budeš v náladě, tak si je můžeš vzít také do sprchy. Budeš mučena vzrušením jak se budou třít tvé nohy o prostěradlo, když se budeš pokoušet usnout. Pokud se ti na nich vytvoří oko, koupíš si co nejdřív nové, které je nahradí. Každý den si ručně vypereš jedny špinavé punčochové kalhoty.
Tvé nové kalhotky se budou střídat se starými. Zahoď všechny své mužské spodky. Nenecháš si ani jedny. I když půjdeš k doktorovi, tak budeš mít na sobě kalhotky. Není cesty zpět.
Nepokračuj dále pokud si nenosila alespoň dva týdny punčochové kalhoty.