Tvůj dvacátý čtvrtý a poslední sissy úkol

24.07.2016 17:01
 
Užíváš si svou novou práci? Nosíš uniformu? Je hezká a ženská, nebo jednoduchá a praktická? Přijali Tě tví noví kolegové? Berou Tě jako muže, nebo jako ženu (kterou vlastně nejsi). Přemýšlela jsi o tom, že si opravdu necháš změnit pohlaví? Teď jsi musela tvrdit že ano. Chtěla by ses zbavit svého klitorisu a těch ošklivých sissy koulí a mít vlastní kundičku? Možná bys chtěla i opravdová prsá, že? 
 
Je čas přestat chodit kolem horké kaše. Nejsi muž, nikdy jsi nebyla muž a nikdy nebudeš muž. Jsi sissy a toužíš být přijata jako žena. Tvým dvacátým čtvrtým úkolem bude, že přestaneš nosit pánské oblečení.
 
Úplně.
 
Navždy.
 
I na rodinné návštěvy a žádné výhýbání ani výmluvy. Tvoje pravidla pro čas úlevy stále platí, ale už ne na panské oblečení, ale na dámské oblečení, které nesplňuje tvé minimální požadavky. Pamatuješ si minimální požadavky, že ano? Měla by ses je naučit nazpaměť. Přeříkej si je nahlas.
 
Pokud jsi ve svém čase chodila do práce, budeš muset chodit úplně oblečená jako žena, ale nemusíš splňovat všechny minimální požadavky. Například blůzka a kalhoty, podprsenka a kalhotky, punčochy a baleríny můžou tvořit hezký, ženský outfit, ikdyž nesplňují určený základ, ale můžou se hodit do práce. Jestli tvé 'mužské' pracoviště vyžaduje nosit uniformu podle předpisů, budeš muset být kreativní, nebo počítat s vyhazovem. Nebo můžeš také nosit dámskou uniformu.
 
Můžeš si myslet, že si dělám srandu, ale nedělám. 
 
BUDEŠ nosit dámské 24 hodin denně 7 dní v týdnu. 
 
To samozřejmě vyžaduje trochu plánování, takže máš jeden týden na to, abys rozšířila svůj dámský šatník. Během tohoto týdne posbíráš všechno svoje pánské oblečení do pytlů a daruješ je na charitu. Ujisti se, že jsi pěkně oblečená, sissy. Po tom všem přece nebudeš plýtvat svým volným časem na tak jednoduchý úkol, že ne? Možná (jako hezky oblečená žena) můžeš vysvětlit, že to je oblečení tvého přítele, který navždy opustil tvůj život. To je vlastně pravda, nemyslíš? 
 
Napiš o svých zkušenostech ze tvého nového života jako žena.