Tvůj dvacátý druhý sissy úkol

29.06.2016 18:46
 
 
 
Čas úlevy. Vkrádá se mezi slova, na které musíš stále myslet, ale nemůžeš o nich nikomu říct? Jako zmrzlé kostky spermatu? Klučičí klitoris? Feminzace? Nebo i názvy kosmetických značek, 

názvy firem vyrábějící punčochy nebo spodní prádlo, barvy laku na nehty. Zmínila jsi někdy v konverzaci něco, o čem sis později uvědomila, že jsi to četla v jednom tvých ženských časopisů? Zaslechla si skupinku žen, jak se baví o orálu a chtěla ses přidat, abys mohla vyprávět vlastní zkušenosti? Jestli ano, 
měla bych ti poblahopřát, že jsi správná sissy.
 
Jsi úplně oblečená jako žena, jak jsem požadovala v minulém úkolu? Jestli ne, tak doufám že tvůj časovač běží. Během toho, co sedíš u počítače, si vytiskni pěknou cedulku pro tvoje hodiny hanby. Pak budeš muset vysvětlit co je to 'časovač' každému, kdo ho uvidí. Vedeš tak tajnůstkářský život, sissy.
 
Tvůj další úkol navrhla jedna ze čtenářek. Všimla sis trvalých změn na tvém těle, že ano, sissy? Holíš se jako žena, lakuješ si nehty, trháš si obočí, máš nastřelené uši a dokonce máš opálenou podprsenku a to ti zůstane ještě dlouho. 
 
Tentokrát – no, prvně se oblékni.
Tenhle úkol ti neubere nic z tvého povoleného času, protože budeš ho budeš provádět jako žena – samozřejmě budeš připravená podle minimálních požadavků z minulého úkolu. Takže, půjdeš do tetovacího salonu pro pěkné tetování. Pěkné, ženské, sissy tetování, které řekne každému, kdo ho uvidí " jsem sissy". A půjdeš oblečená jako žena. Postav se tomu; tatér uvidí tvoje sissy tělo a damské spodní prádlo, tak co na tom záleží.
Tetování je na celý život, takže vybírej s rozvahou; nejen, jak bude vypadat, ale i od koho si ho necháš udělat. Ujisti se, že splňuje základní hygienické požadavky pro tvou zemi. Můžeš si vybrat mezi třemi místy, kam si necháś dát tetování - rameno, zadek nebo nějaké viditelné místo (na kterém jsi pečlivě oholená). Motiv tetování by měl být květinový (ale ne růže) nebo motýl nebo (pro odvážné) nápis 'sissy' nebo 'děvka'.
 
Až tam budeš, nech si prostřelit pupík. Velmi vyzívavé. Konec konců, je to na tobě.
 
Nezapomeň – tvůj povolený čas. Pravidla platí 365 dní v roce. Žádné výmluvy.