Tvůj dvanáctý Sissy úkol

29.06.2015 07:23

Už někdo okomentoval jak moc sissy jsi v poslední době? Například tvoji kolegové v práci?
S kolíkem, oholená, s vytrhaným obočím, opálená a navoněná, Nosíš podprsenku, kalhotky a punčocháče celou dobu a tvoje nehty na rukách začínají být dlouhé a nalakované sportovním průzračným lakem. Vsadím se že ženy se kterými pracuješ už něco okomentovali, i když nic neřekly nahlas. Jsou určitě zvědavé co děláš mimo práci.
Po tomto úkolu to budou vědět jistě.
Postupujícím časem se začínáš považovat za odborníka na líčení, že ano?Doufám, že je to pravda , protože sexy  sekretářka bude mít další výlet.
Vezmi si telefonní seznam a zkontroluj salony krásy.
Ano, máš pravdu. Půjdeš si nechat udělat profesionální líčení. Už si toho tolik zvládla. Dlužíš si to.
Začni volat. Zeptej se jestli přijímají i mužské zákazníky a jestli nemají námitek proti tomu, abys přišel oblečen jako žena. Nyní zapojíš další lidi do své feminizace, takže je nejlepší ujistit se že nebudou uraženi, nebo dotčeni.
Jakmile budeš úspěšná, tak si zamluv schůzku. Vezmi si kvůli tomu den volna v práci, bude to stát za to. Budeš chtít :
Nabarvit, učesat, ostříhat a upravit vlasy

manikúru

pedikúru

tvarovat a protrhrat obočí

lekci v líčení

A pokud to nabízejí, budeš chtít propíchnout uši
To je tvůj úkol, Jsi připravená? Už nebude krok zpět.
Pro tvoji schůzku v salónu krásy si oblečeš své šaty "dívky z kanceláře" a nalíčíš se co nejlíp to umíš. Je to zvláštní příležitost, oblečeš si nejjemnější punčocháče, největší anální kolík a nalakuješ si nehty, i když manikérka to udělá znovu v salonu.
Budeš žádat o co nejvíc ženský účes, jaký lze provést s tvými vlasy. Dáš jim zcela volnou ruku. Možná budou chtít pomoct s výběrem účesu z časopisů. Buď pravdivá sama k sobě. Nevybírej si něco obojpohlavního. Také si necháš vlasy obarvit. Samozřejmě barva bude záviset na tvé nynější barvě, ale je tu jemný dotek syté nebo jemné červené heny, chilli purpurové pro zdůraznění ženskosti.
Bude ti nabídnuta ohromná možnost výběru barev laků na nehty. Vyber nejlepší, temně červený, který bude ladit s tvým novým účesem. Doufám, že jsi si nechala narůst delší nehty. Pokud nemají alespoň ¼ palce ( 6 mm) od špičky prstů, musíš nalepit ½ palcové umělé nehty jako trest.
Můžeš se vyfotit při přípravách na tvou pedikúru? Uvolni svoje elegantní sandálky na vysokém podpatku bez paty, abys si je mohla vyzout. Vyhrň si svoji krátkou sukni a  sroluj dolů svoje silonky, které nosíš 24 hodin denně. Musí pak pedikérka odstranit tvůj lak na nehty a nanést nový temně rudý? Nezapomeň nesmíš ejakulovat!
Nech si píchnout do každého ucha jednu dírku. Vyber si perlovou pecičku. Jsou víc atraktivní a ženské než zlaté nebo stříbrné.
Styl a rozsah a tvar tvého obočí nech na odbornici. Jen popros o něco odpovídajícího tvaru tvého obličeje a tvému novému účesu a o něco víc ženského než máš nyní. Možná budeš končit s tužkově tenkým klenutým obočím, možná ne. Nebude to vzrušující?
Na lekci líčení řekni,  že chceš večerní makeup, nezáleží na to jaká je denní doba. To je obvykle vykládáno, jako kouzelně krásné, ( nebo jako líčení kurvičky, to záleží na tvém úhlu pohledu). Pozorně poslouchej kosmetičku jak ti vysvětluje všechno co dělá. A pamatuj, nesmíš ejakulovat!
Až opustíš salón, projdi si místní obchody. Zajdi si na kávu. Ukaž světu jakou překrásnou sissy jsi se stala. Pokud to nemůžeš přemoct po všem, se vší tou profesionální pomoci, pak to nikdy nepřekonáš.
Vezmi si svoje malé zrcátko a prohlédni si své nové já. Líbí se ti jak vypadáš? Pohraj si se svými náušničkami. Vypadají dobře, že? Zaplatila jsi odbornicím za to, že ti upravily obličej, nehty a vlasy. Nevypadáš fantasticky? Můžeš si odstranit všechnu kosmetiku, ale už nikdy nebudeš moct vydávat za mužský tvůj nový účes. Nebo tvoje obočí. Možná potřebuješ přestat předstírat a veřejně dat najevo jaká opravdová sissy jsi. Každopádně by jsi byl raději ženou. To je to pro co jsi trénovaná, že ano?. To je to proč jsi tak dobrá v líčení svého obličeje a kouření ptáka, proč máš opálené bikiny a nosíš podprsenku, kalhotky, punčocháče 24 hodin sedm dní v týdnu, proč si holíš nohy a lakuješ své nehty, proč jsi nenechala stříkat svůj ubohý mužský klitoris tak moc dlouho. Musí to být tak těžké, když vypadáš tak oslnivě.
Rozepni si svůj oblek. Podívej se na svou hruď, jak roztahuje tvůj top. Podívej se dolů na tvůj klín. Minisukně sotva zakrývá tvé v nylonu oděné stehna a tvoje profesionálně nalakované nehty na nohách, které se třpytí zpět na tebe skrz jemné pásky tvých sandálků na vysokém podpatku. Zatřep svými prsty u nohou. Nemiluješ prostě ten pocit jak jsou jemně stahovány v jejich nylonovém vězení? Nejsi nic jiného než zženštělá sissy holka. Vzdej se konečně svého předstírání své mužnosti a začni žít jako žena - trvale.
Pokud je toto to pro co jsi se rozhodla, pak hodně štěstí sbohem. Tento úkol měl pomoct ti najít svou pravdu v sobě. Můžeš nyní promovat. Emailem napiš své poslední hlášení.
Nebo je to pro tebe příliš mnoho? Dáváš přednost ponížení z toho být tajně feminizovaný muž, "přinucený" dělat věci proti své vůli? Možná pak potřebuješ nějaké další úkoly.
Byla jsem příliš vystrašená jít do salónu, ale stále chci být feminizována