Tvůj jedenáctý Sissy úkol

28.06.2015 07:55

Ahoj moje Sissy holko s opálenou podprsenkou. Postav se nahá před zrcadlo a podívej se jak nesmazatelně se spodní prádlo opálilo do tvé kůže. Co víc ponižujícího pro tebe může být v zásobě?
Už tě nudí kouření dilda? Nepotřebuje to trošku okořenit?
Půjdeš si koupit novou hračku. Vyrazíš do sexshopu a tam si koupíš anální kolíky. Důvod proč si budeš kupovat kolíky osobně a ne po internetu je ten, že půjdeš vystrojená, ale ty jsi to už určitě uhádla, že ano? Chytrá holka.
Půjdeš nakupovat oholená, navoněná v podprsence, kalhotkách a punčocháčích, tak jako každý den. Nemusíš mít podprsenku vyplněnou. Vezmeš si na sebe mužské svršky a boty. Také se nalíčíš - makeup, rtěnka, oční stíny, řasenka. Volba barev je na  tobě.
Takhle zženštilá vyrazíš do sex shopu a koupíš si tři různě velké velikosti análních kolíků. Také budeš potřebovat lubrikační gel.
Zpátky doma, si začneš zavádět anální kolíky. Stáhni si dolů kalhotky a silonky. Nanes něco lubrikačního gelu kolem tvé díry a pomalu začni pracovat jedním svým namazaným prstem vevnitř. Šukej se svým prstem. Cítíš se dobře, ty anální sissy?

Pak vezmi nejmenší z análních kolíků a pomalu se s ním začni šukat. Jakmile jednou projdeš nejširší částí kolíku, tak vtáhne sám sebe dovnitř, dokud se jeho základna neusadí přímo proti tvé díře. Cítíš se plná? Pamatuj si, že tenhle je nejmenší.
Začni kouřit svoje dildo a masturbuj u toho. Všimni si jak se tvůj svěrač stáhl kolem kolíku, když si hraješ sama se sebou. Cítíš se sexy? Není ti však povoleno ejakulovat.
Měj v sobě kolík alespoň hodinu
Zvyšuj dobu, po kterou v sobě budeš mít kolík o hodinu denně. Jakmile budeš nosit kolík šest hodin postup k dalšímu kolíku a začni znovu od jedné hodiny. Opakuj to dokud nebudeš nosit svůj největší kolík po celý den v práci před dalším postupem.
Představ si celý pracovní den - oholená, navoněná, v podprsence, kalhotkách a punčocháčích, s nalakovanými nehty a nyní i s kolíkem. Žádný opravdový muž by nikdy nesnil o tom, aby mohl dělat takovou věc. Jsi taková Sissy.