Tvůj osmnáctý sissy úkol

02.08.2015 14:23

Líbilo se to nošení punčoch po celý měsíc? Nejsou tak senzační když je musíš nosit každý den, že? Snad jsi teď už vyléčená z jejich obdivování a toužíš se vrátit k punčocháčům.

Možná ses divila proč si měla za úkol jeden pár nechat nevybalený stranou. Teď je vybalíš. Budeš taky potřebovat prezervativ, dva kolíčky na prádlo a prázdnou formičku na led.

Teď se svlékni. Budeš mít jen své šperky, parfém, silný make-up a nalakované nehty. A svůj největší anální kolík.


Masturbuj dokud se ti tvůj mužský klitoris nepostaví. Možná budeš i chtít kouřit tvoje osvědčené dildo aby ses povzbudila. Víš jak jsi z něj nadržená. Nasaď si prezervativ.

Vezmi jednu punčochu a navlékni si jí na svůj klitoris, jako velký nylonový prezervativ. Navlékni do punčochy i tvé sissykuličky. Druhým kocem punčochy to celé jednou omotej a pořádně utáhni, tak aby tvúj klitoris s nasazeným prezervativem i sissykuličky byly schované a stáhnuté třemi vrstvami nylonu.

Cítíš se příjemně? Je ti to těsné?

Pomalu masturbuj. Vzrušuj se. Ale nesmíš se vystříknout. Nasaď si jeden kolíček na každou bradavku. Nech je skřípat tvoje bradavky. Už jsi něco takového zažila?

Pořád nestříkej.


Nasaď si podprsenku i s vycpávkami. Další tlak na tvoje bradavky by měl zesílit prožitek. Vyber si své nejjemnější pár kalhotek a punčocháčů. Tvůj klitoris je teď velmi nápadný. Vem si halenku,dámské kalhoty a a sandálky. Nesmíš si obléknout nic navíc.

Je čas na procházku, bude stačit jen projít ulicí. Měla bys vypadat docela dobře, kromě té nápadné boule na lakhotách. Pokud je chladno, tak tvoje bradavky ztvrdnou a kolíčky je budou mačkat ještě víc. Až se vrátíš domů, tak se věnuj svému dildu, zatímco vysvobodíš tvůj uvěžněný klitoris. Teď můžeš vystříknout, aby si dosáhla touženého uvolnění.

Ale budeš muset všechen ten odporný sissy nepořádek nechat v prezervativu, a jeho obsah vylít do formičky na led a dát ho hned zmrazit. Opakuj stejný rituál každý den dokud formička nebude plná.

Už teď se bojít dalšího úkolu, že? Ty sperma polykající sissy.