Tvůj osmý Sissy úkol

25.06.2015 07:19

OPRAVDU jsi splnila svůj sedmý úkol?
Žádné podvádění prosím. Jdi zpět k předešlému úkolu pokud jsi neudělala přesně co jsi měla.
Ty jsi ale horlivá sissy kuřačka penisů, že? Užila jsi si procházku ve svých kalhotkách promočených semenem? Cítila jsi se zženštile? Cítila jsi teplo mezi svýma nohama? Zachytila tvoje extra savá vložka všechno, nebo nějaké sperma proteklo stranou a pak dolů po tvých stehnech v silonkách až uschlo a nechalo po sobě škraloup? Cítila jsi se špinavá?
Odteď budou věci obtížnější. Jen pro ne pro tvůj mužský klitoris...
Koupila jsi si tři lahvičky laku na nehty, že? Nyní ho začneš používat. Od teď budou tvoje nehty  na nohách trvale nalakovány. Nalakuješ si vždy tři vrstvy červeným lakem a závěrečnou vrstvu bezbarvým lakem. Každé čtyři dny po tom co dokončíš rituál holení si odlakuješ a nalakuješ nehty. Tvoje nožky budou vypadat tak dobře - hladce oholené, s zářivě červeným lakem a v jemných punčochách. Už je nebudeš chtít dlouho schovávat. Budeš potřebovat nějaké jemné, řemínkové sandály na vysokém podpatku, které když budeš nosit, tak každý bude moct vidět tvoje krásné nožky. Také by jsi se mohla začít dívat po průsvitných punčocháčích se zakrytou špičkou a když nějaké uvidíš tak si pár koupíš, nebo nechceš?
Je na čase rozšířit šatník.
Musíš se připravit na další nakupování. Ujisti, se, že jsi hladce oholená. Tvoje nehty na nohách budou bezvadně červené. Také si nalakuješ nehty na rukách. Ne červenou, alespoň prozatím, ale bezbarvým lakem se třpytem. Koukni jak zženštilé je to udělá. Jemný, ale přesto zřejmý. To musí být jedna z nejvíc děsivých sissy věcí, které jsi zatím udělala, nebo nesouhlasíš?
Oblékneš si svoji černou podprsenku, kalhotky a silonky. Dále bílé tričko a bundu, rifle a boty. Aby byly určitě vidět tvé černé silonky, založíš si asi 5 cm nohavic u riflí. Nezapomeň na svou kabelku.
Nanes si tři vrstvy transparentní rtěnky. Nezapomeň si ji vzít s sebou a dále nezapomeň na náhradní balení punčocháčů. Nyní jsi připravená. Viditelné stopy rtěnky, lesklé nehty, podprsenka, punčocháče a kabela. Zcela ponižující, že ano, holčičko? Každá žena bude vědět, že jsi sissy. Někteří muži to okomentují asi také. Ale nejhorší jsou náctiletá děvčata ... velmi všímavá a velmi krutá. Doufej, že jich moc nepotkáš.
Od teď by jsi měla znát velikosti svého ženského oblečení. Půjdeš si koupit dámské kalhoty. 
Opět mysli především na kvalitu. Investuješ do své ženskosti. Kup si černé s neelastickým pásem a se zapínáním na boku, nebo vzadu.
Také si koupíš halenku. Vyber si nějakou jemnou s květinovým vzorem a krátkými rukávy a dámským límcem. Zkus najít nějakou se zapínáním vzadu, nebo na ramenou.
Potom si koupíš pár sandálů na vysokém podpatku Jsou tak módní a můžeš je najít kdekoli bez ohledu na roční dobu. Pokud nemáš  to štěstí a nemáš malou nohu, můžeš ustoupit z pravidla "kupuj kvalitu" a kup si co se ti podaří sehnat. Avšak měla by jsi být schopná se vejít do boty o jedno nebo dvě čísla menší, pokud nebudeš moct najít svoji velikost. Hodně levných obchodů s obuví je rozlehlých a tak máš příležitost si je vyzkoušet.

Hledej nějaké s řemínkem kolem kotníku, takže pata je volná a s vysokým úzkým podpatkem, ale ne boty na platformě. Podrážka by měla být jemná a tenká, s jen pár řemínky které jsou k ní uchycené. Sandály na obrázku jsou přesně to co hledáš. Ber růžové, červené, nebo černé. Nekupuj bílé. Jsi sissy, ne běhna.

Nezapomeň, tvůj vzhled doslova křičí "sissy" na každou ženu, takže se neobávej zeptat a vyzkoušet si něco. Prodavačky budou pravděpodobně očekávat, že se zeptáš, nebo ti to samy navrhnou. Jen si to představ jak zouváš svoje boty a odhaluješ svoje zářivě červeně nalakované nehty, uvězněné v černých punčocháčích.
Nakonec si kup  pár transparentních dámských podkolenek a balíček prosa, nebo podobného zrní.
Z ženských obchodů už by jsi měla nosit množství tašek , které přidávají tvému sissy vzhledu. Jdi na nejbližší mužské toalety. Nasyp dobrou hrst zobu do každé podkolenky, pak ji zatoč a zahni a pak uvaž uzel. Připomínají ti něco? Právě jsi udělala svoje první prsa. Uprav je ve své podprsence tak, aby uzly trčeli jako vztyčené bradavky. Možná bude zapotřebí upravit ramínka tvojí podprsenky, aby mohla nést tu novou váhu. Je to dobrý pocit mít svoje první prsa? Převleč se do nové halenky a kalhot.  Půjdeš tak ke svému autu.
Tím jsi splnila svůj osmý úkol. Napiš o tom Email.
Pokračuj v onanii, ale nesmíš ejakulovat.
Také pokračuj v cvičení kouření třikrát denně.
Pořád nos kalhotky a punčocháče, jako hodná sissy holka, Nejmíň jednou týdně budeš nosit nenaplněnou podprsenku.
Samozřejmě pokračuj v odstraňování chloupků a holení a lakování nehtů.
Doma nos jen své nové boty.