Tvůj pátý Sissy úkol

22.06.2015 22:40

Jsi sissy coura, která nosí punčocháče, kouří penisy a pije vlastní semeno.
Řekni to!
Jsi na sebe hrdá?
Doufám, že plníš svoje úkoly. Užíváš si kouření penisu?  Cítíš jak klouže žalud dilda po tvém jazyku? Chutná ti tvoje semeno? Je o pro tebe ponižující?
Dobře, tvoje cvičení v kouření bud od teď ještě víc ponižující.
V první řadě budeš víc cvičit kouření penisu. Budeš cvičit dvakrát denně, ráno a večer.
Za druhé, budeš na sebe při kouření koukat do zrcadla.
A za třetí si půjdeš koupit rtěnku. Ne jen tak nějakou rtěnku. Jasnou ohnivě červenou rtěnku.
Co může být víc vzrušující, než pozorování páru lesklých rudých rtů, které polykají tlustý penis? A co může být víc ponižující, než  když víš, že ty jasně rudé rty, které polykají ten velký a velmi realistický penis jsou tvoje. Tvoje rtěnka bude rozmazaná po tvém obličeji a po těle dilda. Ochutnáš chuť rtěnky smíšenou s chutí latexu z dilda a tvé předsemenné kapky.
Ač to bude pro tebe velmi vzrušující, musíš omezit své orgasmy. Smíš vyvrcholit jednou za pět dní. To znamená, že si naneseš na rty rtěnku, pak kouřit penis pozorovat se u toho v zrcadle desetkrát než budeš smět vystříknout. Je o jasné? Budeš schopná přestat se svojí onanií? Musíš!
Ale prvně si musíš koupit svoji rtěnku. Nezapomeň; kupuj kvalitu, investuješ do své ženskosti.
Barva tvé rtěnky, kterou si vybereš musí mít ve jméně "fire", "blaze" nebo "hot". Takže nemůžeš prostě popadnout první kterou uvidíš a běžet k pokladně. Musíš si pozorně přečíst popisky rtěnky.
Sejmy víčko tvé nové rtěnky . Vysuň ten neposkvrněný, barevný, falický sloupec. Podívej se na sebe do zrcadla, které používáš při cvičení kouření. Pevně obtáhni voskovou tyčinkou svůj horní ret.

Pak stiskni rty  k sobě a podívej se jak se přenáší barva na tvůj spodní ret. Obtáhni rtěnkou i spodní ret tam a zpět,dokud barva nebude jasná a hebká.

Ujisti se, že jsou oba rty úplně pokryty barvou. Správně na tvých ústech, ale ne na tvých zubech. Očisti svoje rty opakovaným obtisknutím na ubrousek, a pak je znovu nalič. To způsobí, , že tvoje rtěnka vydrží déle. A nyní začni se svým kuřáckým rituálem. Polib vrchol a podívej na ženský obtisk rtů jaký jsi tam nechala. Jsi taková coura! Saj ten penis s plnou vážností a zaujetím. Nesmíš ejakulovat. Každých pět minut si obnov rtěnku. A pokračuj v tom nejmíň 15 minut.
Budeš to dělat dvakrát denně, včetně pracovních dní, takže by jsi měla začít vstávat dřív.
Můžeš vyvrcholit třikrát, jednou za každých pět dní, takže nepokračuj k dalšímu úkolu nejméně po příštích patnáct dní.