Tvůj sedmnáctý sissy úkol

19.07.2015 16:04

Tak už máš za sebou svůj zážitek s oblečením, ano sissy?

Teď když sis tolik zvykla na punčocháče tě bude čekat malá změna.

Punčochy.

Možná si je nosila už dříve, ještě než si začala plnit sissy úkoly, přecijen většinu mužů už od pohledu fascinují, přesto je ale ženy moc nenosí. Ale ty nejsi žena a už vůbec ne muž, takže je teď budeš nosit 24 hodin denně celý následující měsíc.

Ale nejdřív si je budeš muset zasloužit.

Půjdeš si je koupit. Vezmeš si svůj největší anální kolík, tvůj sissy klitoris budeš mít stažený ve svých nejtěsnějších kalhotkách. Budeš mít prázdnou podprsenku, bílou halenku, černé punčocháče, dámské kalhoty, lodičky, červený lak na nehty, všechny své šperky ale žádný make-up. Vem si samozřejmě i kabelku.

Musíš se na tento výlet obléknout přesně takhle, jinak si nezasloužíš nosit punčochy. A po tom přece toužíš. Cítit napnutý nylon na tvých podvazcích když si budeš sedat a procházet se, natažené pásky které se budou třít o tvé boky jak se budeš pohybovat, jemně napnutý okraj punčoch obepínající tvá hladká stehna. Spony a podvazkové klipy tě budou pod oblečením žensky škádlit jak budeš mít dlaně složené v klíně.


Aby si to mohla okusit budeš se nejprve muset ponížit. Ve tvém oblečku a lodičkách budeš vypadat velice žensky a všem bude jasné že máš i punčocháče. Stejně tak si všimnou tvé podprsenky a šperků. Ty se ale mezitím budeš s nalakovanými nehty probírat regály punčoch. Delikátně ponižující. A navíc bez make-upu. Napadlo tě někdy že budeš jednou chtít make-up abys zmírnila to ponížení? Nejspíš ano, ty malá nadržená sissy. Jdi do oblíbeného obchodu s prádlem, tam kde kupuješ kalhotky a podprsenky. Udělej si radost kompletem ladící podprsenky, kalhotek a podvazkového pásu. Podívej se radši na takový který má kovové spony, ty drží punčochy na svém místě mnohem lépe než levné plastové. Tak jako vždy se neboj vyšších cen, nezapomínej že investuješ do své ženskosti.

Důkladně si prohlédni každý podvazkový pás, protože některé nemusí být pohodlné, a pokud nemáš pěkné dívčí boky tak nemusí ani držet tam kde mají. Možná ses už poučila jak je nepříjemné mít takové výdaje kvůli něčemu co ti nakonec ani nepasuje.


Taky si koupíš korzet. Počítej i s volným místem pro prsa do budoucna.

Raději ještě zkontroluj kvalitu všech ramínek a upevnění. Určitě k němu budou taky mít odpovídající kalhotky, na ty nesmíš zapomenout.

 

Potom jdi pro punčochové zboží a kup si patnáct, opravdu patnáct párů punčoch v rúzných odstínech a stylech. Můžeš si dopřát i takové s krajkou na okraji když budeš chtít. Můžeš si koupit i samodržící, ale budeš je stejně muset nosit i s podvazkovým pásem. Je to docela sexy pocit, punčochy drží na svém místě ale pás je zárověn volnější a umožňuje tělu více relaxovat při chůzi. Nekupuj pumčochy síťované, poloprůhlédné ani v multibaleních.


Jsi opravdu poslušná sissy když nekupuješ svoje spodní prádlo v takovém ponižujícím oblečku. Možná si myslíš že odměnou je pro tebe už to že si je můžeš koupit, ale ne. Dostaneš ještě větší odměnu. Jdi do kavárny a objednej si drink. Hraj si se svým análním kolíkem a nenápadně, pod stolem si dráždi svůj nedočkavý sissy klitoris. Nejspíš ti nebude trvat dlouho než vystříkneš, že ano? Je to tak dlouho co jsi měla dovoleno si naposledy ulevit, co myslíš? Teď exploduješ přímo do kalhotek. Udělej se než ti přinesou tvůj drink. Cítíš jak ti navlhají kalhotky od horkého semene? Možná ti navlhnou i kalhotky a punčocháče jak bude tvé semeno vytékat. Třeba se ti na punčocháčích udělá i zaschlá krusta semene než odejdeš.


Nos teď punčochy ve dne i přes nos po celý kalendářní měsíc. Nos i svůj korzet nebo komplet kalhotek, podprsenky a podvazkového pásu když budeš mít možnost.


Nezapomeň si kalhotky obléct vždy až přes podvazkový pás, aby sis je mohla stáhnout když si budeš sedat na toaletách. Nesmíš vyštříknout, bez ohledu nato jak nadrženě se cítíš. Dej si stranou jeden pár punčoch pro speciální příležitost v příštím úkolu.