Tvůj sedmý Sissy úkol

24.06.2015 07:30

Doufám, že plníš všechny svoje úkoly tak jak máš
Aby jsme si to shrnuli. Nejmíň čtrnáctkrát jsi si oholila nohy, víc než stokrát jsi si namalovala rtěnkou rty a kouříš penis tak často, že je z tebe skoro profesionálka. Máš nejmíň šest párů kalhotek a podprsenku, kterou si měla v práci nejméně čtyřikrát, pořád by jsi měla mít  alespoň sedm punčocháčů, pokud jsi vždy kupovala nové za poškozené.
A že se punčocháče poškodí tak snadno, že? Punčocháče jsou tak choulostivé, zvlášť ty jemné co jsi nucena si kupovat. Ale to má svůj význam, že? Nosíš pořád dernier 5 na svých oholených nohách? Nádherně feminní, že? Ale tak choulostivé. Do teď jsi skoro určitě nosila  poškozené punčocháče ještě několik hodin. Už nikdy víc se to nestane.

Odteď budeš víc zženštilejší a vždy s sebou budeš nosit jedny zbrusu nové punčocháče. Zabalené v původním balení. Je jedno kam půjdeš . Také začneš neustále nosit svou rtěnku. Nikdy nevíš, kdy by jsi ji mohla potřebovat. Brzy budeš potřebovat na všechno, co s sebou budeš nosit,  kabelku. Jako opravdová žena.
Půjdeš znovu nakupovat, sissy. Připrav se na  svoji cestu. Ujisti se že tvé tělo je pěkně hebké a oholené. Obleč si podprsenku a kalhotky a tvoje nejjemnější punčocháče.  Můžeš si vybrat barvu, ale ujisti se, že máš s sebou jedny nové, rezervní a také, že máš svoji rtěnku. Také si s sebou vezmeš dildo. Domnívám se, že budeš potřebovat nějakou tašku. Vidíš jak užitečná je kabelka?
Obleč si bílou košili, oblek a vázanku a dál už jen pár bot. Neber si ponožky. Také si neber svrchník i když bude špatné počasí. Tvoje černá krajková podprsenka je vidět skrz bílou košili, že ano, sissy. Buď jak buď ty to stejně uděláš
Zaparkuj dál od obchodu.
První věc co si musíš koupit je kabelka. Nic co by se dalo zaměnit s pánskou taškou! Kup něco opravdu vkusného, ale dostatečně velkého, aby se ti do ní vešly všechny věci, které s sebou budeš už brzy nosit , jako jsou náhradní punčocháče, taška na make up, vložka a dildo. Kup si také pěknou malou tašku se zapínáním na zip na make up.
Dál si kup lak na nehty , protože ode dneška budeš mít nalakované nehty na nohách. Oholené nohy, nalakované nehty a punčocháče. Jak smyslné, jak ženské. Opravdový muž by to nikdy neudělal. Musíš být taková sissy. Představ si jak by jsi se cítila, když by někdo viděl tvoje nohy.

Kup si tři druhy laku na nehty. Jeden bezbarvý, druhý bezbarvý s leskem a třetí jasně červený. Nezapomeň na odlakovač, oddělovací tampony a malé vatové tampony.
Kup si i novou, červenou rtěnku aby ladila k tvým nehtům. Ta stará musí být stejně skoro vypotřebovaná.
Kup si také velmi jemnou rtěnku v barvě označované jako "Nude" nebo "Birthaday suit" nebo nějakou podobnou.
Kup si i malé kosmetické zrcátko. Každé děvče má takové zrcátko v kabelce, aby si mohla kontrolovat make up. Budeš  si tak užívat kontrolování svého make upu na veřejnosti!
A nakonec si kup balíček dámských vložek s křidélky, ujisti se, že jsou silně savé.
Hned po tom půjdeš na nejbližší pánské záchody a dáš  si svoji první vložku. Umísti ji na klínek svých kalhotek a otoč svého ptáčka mezi nohy, proti kalhotkám. Ohni křidélka přes okraje kalhotek, aby držely vložku na místě.
Nanes svoji novou, červenou rtěnku ve svém novém zrcátku. Setři ji a zase nanes třikrát. Udělej se krásnou, protože budeš ejakulovat, ale je to poslední orgasmus na hodně dlouhou dobu.

A ty chceš vypadat co nejlíp při takové památné události, nebo ne?

Saj svoje dildo a koukej na sebe v zrcátku. Až budeš stříkat, udělej to do své vložky, ty ptáky kouřící, kalhotky nosící , zženštilá sissy holko. Užij si to co nejlíp, protože je to tvůj poslední orgasmus. Nic z toho nečisti. Předstírej, že jsi šlapka, která kouřila svého milence před tím něž jí ošukal na záchodech a jeho semeno z ní nyní vytéká do kalhotek.
Odlič si rty a pak si je zase nalič svojí novou transparentní rtěnkou. Pak se vrať zpátky k autu ve svých spermatem promáčených kalhotkách.
Nepostupuj k dalšímu úkolu dokud nesplníš tento. Pokud myslíš, že to nezvládneš pak jistě nezvládneš další úkol. Ale ty to uděláš, chceš být přeci feminizovaná, že ano sissy. Tvůj osmý úkol je lákavý...
Pošli EMAIL o tvých pokrocích jana.janina99@seznam.cz