Tvůj šestnáctý sissy úkol

13.07.2015 20:56

Příprav se na další dlouhý a zesměšňující nákupní výlet.
Musíš rozšířit svůj sissy šatník a taky potřebuješ šperky.
Samozřejmě si vezmeš podprsenku, kalhotky a silonky.
Musíš mít oholené celé tělo, nalakované nehty, parfém, dámské hodinky a kabelku. Použij třptivý lak na nehty.
Oblečeš si dámské kalhoty, a bílou dámskou košili, nech si u ní tři horní knoflíky rozepnuté tak aby ti byla vidět podprsenka když se nešikovně nakloníš vpřed. Vem si na sebe ale pánské boty.

Udělej si pouze přirozený make-up. Jsem si jistá že nejsi tak hloupá aby sis myslela že to znamená jít bez make-upu. Aplikuješ mít základ, pudr, tužku na obočí, tužku na oči, oční stíny, řasenku, červeň a rtěnku. Ale jen lehké barvy, tak aby to na první pohled vypadalo přirozeně, zblízka si samozřejmě každá žena všimne že jsi upravená, ale o to ti přece jde, že sissy?
Navíc si stejně všimne tvých nehtů, podprsenky, parfému a tvých dámských kalhot, tak proč se stydět za trochu make-upu.

První zastávka bude pro šperky, bižuterie naskýtá mnoho možností jak ponížit sissy. Vždy se zákazníkům věnují osobně. Zkus být tichá a jen si prohlížet zboží ať se ti začnou věnovat. Poptej se po dámských prstýncích, měli by ti nabídnout místo k sezení, což znamená že odhalíš své kotníky v silonkách. Pak si budeš muset vytipovat několik prstýnků, personál určitě bude věnovat pozornost tvým třpitivým nehtům.
Sháněj se po solitérním prstýnku, s tenkou objímkou a jedním kamínkem. Až si vybereš zeptají se tě n a velikost, musíš říct že je to pro tebe, takže budete muset najít tvoji velikost. Neměl by to být problém, pokud tedy nemáš nechutně tlusté prsty, a pokud ano, proč neděláš nic pro to aby ses zbavila svého tělního tuku? Až si ho koupíš tak si ho hned nasaď.

Dál si řekni o řetízek na kotník, který si hned navlékneš přes silonky.

No nebude to ponižující? Odhalit svoje hladké nohy v punčocháčích. Pokud nabízí rytiny, nech si na řetízek přidat své sissy jméno. V budoucnu budeš nosit řetízek na kotníku neustále pod punčocháči tak aby byl přímo ve styku s kůží, nikdy si ho nesundáš.


Dál si koupíš náramek, vyber si ten nejjemnější tenký řetízek, něco co by na sebe opravdový muž nikdy nevzal


Koupíš si i náhrdelník, tentokrát žádné zlato ani stříbro, ale provázek falešných perel, pokud si tedy nemůžeš dovolit pravé. Hned si ho nasaď, bude vypadat roztomile s tvou rozepnutou košilkou.

Nakonec pár náušnic. Udělala jsi co jsem ti řekla a máš teď už propíchnuté uši, že sissy? Pokud ne tak si je nech propíchnout teď. Kup si pár perlových peciček a nasaď si je.

Teď když máš na sobě spoustu krásných šperků, můžeš se pustit do dalšího nakupování.

Teď půjdeš do obuvi. Naneštěstí to teď pro tebe nebude už taková legrace.

Rekneš si o ochotnou asistentku která ti pomůže při výběru. Musí to pro tebe být velmi frustrující chodit při tomto úkolu v pánských botech, potřebuješ dámské. Potřebuješ černé mokasíny se zvýšeným, širokým podpatkem. Na první pohled mohou někomu připadat jako pánské, ale na ten druhý je každý rozezná. Musíš říct že si je chceš vyzkoušet. Nezapomeň že jsi oblečená, navoňená, upravená a ozdobená jako žena. Personál bude stejně vědět že je kupuješ pro sebe, tak si v klidu vyzkoušej jestli ti padnou. Přecijen v nich strávíš dost času. Sundej si svoje pánské boty a odhal svoje nalakované nehty pod zesílenou špičkou tvých punčocháčů a přívěskem na kotníku. Kousni se studem do rtu a ochutnej svou rtěnku. Obuj si nové boty a trochu se v nich projdi. Není to příjemné chodit znovu na podpatcích?

Taky si kup pár lodiček s podpatkem 6 až 9 centimetrů.

Nejsou snad pohodlnější? Jistě ano, že sissy? Proto je znalé ženy tak rády nosí. Obuj si tvé mokasíny po zbytek nakupování. Omluv se personálu za to že máš tak velkou nohu. Příště si budeš boty objednávat přes internet aby ses vyhnula takovému ponížení. Zbytek na tvém nákupním seznamu tvoří 

- dvoje dámské kraťasy v pastelových barvách s postranním nebo zadním zipem.

- troje dámské kalhoty ve světlých barvách opět s postranním nebo zadním zipem a neelastickým pasem. Zkus najít značku která vůbec nenabízí pánské oblečení.

- tři bílé halenky s dámským střihem s knoflíky. 

- roll-neck top v nějaké výrazné barvě dle vlastního výběru.

- pár neprůhledných punčocháčů, síly 60 DEN nebo silnější a ve stejné barvě jako tvůj nový top.

Už tušíš na co teď přijde řada? Na tvůj ubohý sissy klitoris rozhodně ne.

Jdi do tvé oblíbené převlékací místnosti, neboli toalety, sissy.

Svlékni se do kalhotek a podprsenky. Teď je ta správná chvíle dát si tvůj kotníkový řetízek na správné místo. Přes něj si obleč nové neprůhledné punčocháče, dodají tvým nohám pěknou matnou barvu. Ale jsou tak nepropustné oproti běžným silonkám, že sissy? Neměj strach, nebudeš je museli nosit moc často.

Obleč si koupený neck-roll top a dámské šortky. Obuj si k nim ještě mokasíny.

Takto chceš vypadat, kraťasy a punčocháče. Jsi připravená jít tak ven?

Možná si potřebuješ obnovit make-up. Vzala sis ho s sebou že sissy? Uprav si víčka na trochu tmavší stíny a obočí černou tužkou. Na svoje rty si nanes oblíbenou červenou rtěnku. Nezapomeň na pudrovou červeň. A můžeš jít.

Nové šperky budeš teď nosit 24 hodin 7 dní v týdnu.

Do práce budeš nosit mokasíny, budou to teď tvé běžné boty sissy. Můžeš na ně být pyšná. 

A přidej trochu kolébání při chůzi.