Tvůj šestý Sissy úkol

23.06.2015 20:23

Teprve šestý úkol? Přesto jsi už urazila dlouhý kus cesty, že ano, sissy?
Nosíš už jen kalhotky a po celou dobu nosíš punčocháče. Každý večer svoje drobnosti vypereš v ruce. Kupuješ si a čteš z výběru ženských časopisů, z nichž jsi si jeden předplatila. Sedáš si na záchodě při čůrání a stala se z tebe opravdová od rtěnky umazaná kuřačka penisů. Můžeš být potěšena svým pokrokem, ale to všechno může být k ničemu, pokud nezměníš svoji mysl.
Aby jsi se ujistila, že nezaváháš, bude zapotřebí udělat nějakou trvalou změnu.
Možná jsi se dívala s nadšením na svoje nohy v nylonkách. Ale byla by jsi překvapena, jak by mohly vypadat a jak by jsi se cítila, kdyby jsi si je oholila, jako opravdová žena. Dobrá, má malá sissy, ty to zjistíš, protože tvůj další úkol je oholit si svoje nohy.

Ale to není všechno. Oholíš si také svoje pubické ochlupení a chloupky v podpaždí. Nakonec si vytrháš chloupky na hrudi. Doufám, že jich nemáš mnoho.
Tvoje nožky budou vypadat a cítit se mnohem více žensky v tvých jemných silonkách. 
Nebudeš chtít uvěřit všem těm novým pocitům, které ucítíš bez všech těch chlupů v cestě. 
Pokud si to dosud užíváš, pak jsi tomu propadla.
Odstranila jsi si chloupky na hrudi a v podpaží, abys jsi se připravila na svoji první podprsenku. Ó ano, nejen že si oholíš tělo jako žena, ale ty začneš nosit i podprsenku.
Půjdeš znovu nakupovat. Vrátíš se do svého obchodu a koupíš si černou krajkovanou,  podprsenku s kosticemi a k tomu i kalhotky, takové, aby tvořili komplet.

Ujisti se aby ti podprsenka seděla. Nezkoušej odhadnout svoji velikost, nech si poradit a změřit se. Nezapomeň, že prodavačka už ví o tom jaké prádlo nosíš, takže žádné obavy. Navíc si kup další tři páry kalhotek, abys si rozšířila svoji kolekci.
Také si koupíš dvě noční košile, jednu velmi krátkou ve stylu babydoll a jednu po kolena. Obě musí být z hedvábí, saténu, nebo polyesteru, takže budou pěkně klouzat po tvé kůži a po tvých silonkách.

Svoji novou podprsenku a kalhotky budeš nosit jeden celý pracovní den každý týden.
Pokračuj v nošení kalhotek a punčocháčů každý den.
Každou noc  budeš spát v jedné ze svých nočních košilek, kalhotkách a punčocháčích.
Také zvýšíš četnost tréninků kouření na třikrát za den, pokaždé přitom  budeš mít nalíčené rty.
Vyvrcholit smíš jen jednou týdně.
Hol si nohy, pubické ochlupení a v podpaždí každé dva dny. Jednou týdně si pak trhej chloupky na hrudi.
To je spousta nové práce. Aby sis úplně a dobře osvojila narůstající ženský režim, můžeš pokračovat až když budeš mít úspěšně splněné všechny svoje úkoly a budeš je plnit čtyři týdny.