Tvůj třetí sissy úkol

20.06.2015 20:30

Už sis zvykla na nošení punčocháčů? Není to skvělý pocit na tvých nohách? Našla si nové vzrušení z pohledu na ženské nohy? Zajímá tě, jaké by to bylo, kdyby někdo odhalil tvé tajemství?
Dosud si změnila jen své oblečení. V několika dalších úkolech, zapracuješ na svém chování


 Co z tebe dělá chlapa? Tvůj penis a nezáleží na tom jak drobounký je. Penis není ženská věc. Odteď ho budeš nazývat jako svůj mužský klitoris. Vsadím se, že sis vystříkla do kalhotek, když sis užívala hedvábně jemných punčochových kalhot. Odteď nesmíš bez dovolení ejakulovat. Můžeš masturbovat, ve skutečnosti musíš masturbovat pravidelně, ale bez dovolení nebudeš ejakulovat.
Další problém je, že ti tvůj mužský klitoris umožňuje čůrat ve stoje. S tím skončíš. Odteď budeš vždy při čůrání sedět jako správná holka. Stáhni si kalhoty, stáhni si punčocháče, stáhni si kalhotky a čůrej. Utři se, poté co skončíš. Chceš být čistá, sissy holko, že ano? Při čůrání si pokaždé stáhneš kalhotky, žádné vytahování mužškého klitorisu přes kalhotky, rozumíš, sissy?


 Tvým hlavním úkolem je tentokrát, že si koupíš čtyří časopisy pro ženy. Jeden musí být měsíčník o módě, jeden o vlasech a kráse, další se musí zaměřovat na ženy okolo 20 let, s povrchními testíky a jeden bulvárnější týdeník. Kup je všechny při jedné návštěvě obchodu, takže bude zřejmé, že jsou pro tebe.


 Přečtš si úplně vše, co v nich je, ale zvláštní pozornost věnuj radám k vlasům, líčení a módě. Vyplníš si všechny testíky. Vyber si tři účesy, tři obličeje a tři styly oblékání, které se ti líbí a masturbuj u nich, představuj si, že jsi onou modelkou.
Žádná ejakulace!
Z kterého časopisu pochází většina vybraných obrázků? Dostaneš odteď každé jeho číslo. Předplatíš si ho, takže ti bude doručen až domu s tvým jménem na obalu.
Nepokračuj k dalšímu úkolu, dokud si nepřečetla všechny své časopisy a neobjednala sis předplatné.