Tvůj třináctý sissy úkol

05.07.2015 20:55

Nejsi pověrčivá sissy, že ne?

Takže ty tedy hledáš ponížení nucenou feminizací a to co jsi zatím podstoupila pro tebe nebylo dost, je to tak?


Byl pro tebe tvůj poslední úkol příliš? Dokázala jsi to?

Nemůže být jiný důvod proč chceš další úkoly. Pokud si splnila všechny předchozí úkoly, měla bys teď být tak natolik feminizovaná, že si toho už každý může všimnout. Jakmile už každý ví že jsi sissy, nemůže ti dále hrozit "odhalení".

Jsi tady, protože chceš okusit ponížení bez nutnosti naprosté feminizace. Tak dobře, sissy. Nicméně doufám že jsi podstoupila vše ostatní, holení, lakování nehtů, opalování, oblékání, kouření dilda a cudnost. Pokud ne, vrať se a začni znovu od začátku.


Tentokrát se přihlásíš do kurzu aerobiku v tělocvičně nebo sportovním centru v oblasti tvého bydliště. Pochopitelně budeš chtít zapadnout mezi ostatní ženy a dívky které tam budou, takže se budeš muset správně obléct.

Jdi do nejbližšího obchodu s věcmi pro tělocvik. Pokud o žádném nevíš tak se podívej do zlatých stránek nebo na internet.


Jako odměnu za oddanost si během tohoto malého výletu můžeš obléct co chceš, ale měla bys vypadat žensky.

Koupíš si dámský trikot nebo cvičební dres. Řekni si o jeden s hlubokým výstřihem vpředu i vzadu a 3/4 rukávy. K tomu si kup tělové síťované punčocháče. Pokud je mají tak si kup taneční punčocháče Danskin, bývají hodně drahé ale mají úžasnou kvalitu a bavlněné vložky v chodidlech pro větší pohodlí. Taky budeš potřebovat dámské tenisky, růžovou mikinu nebo joggingový oblek a odpovídající růžovou rtěnku. Nakonec ještě pár růžových sponek do vlasů, nechceš přece aby ti při cvičení padaly vlasy do tváře, že ne holčičko?

Zkus si svoje nové oblečení doma. Vždy nos dvoje tanga na ochranu před okrajem punčocháčů. Podprsenku tentokrát vynech.
Jak se ti libi tvé punčocháče?
Vypadají pod nimi tvé nalakované nehty hezky.
Tvůj dres hodně odkrývá stehna, že ano?
Odhalil hluboký výstřih světlé stopy po plavkách na tvých opálených zádech? Podívej se přes rameno do zrcadla, je tam vidět pěkný obrys?
Takto půjdeš na hodinu aerobiku kam jsi se přihlásila. Před desítkami žen.
Je to dost ponižující? Ne. Více ponižující bude až se budeš pohybovat ve tvé růžové mikině, odhalovat jen náznak tělových punčocháčů, což by mohlo projít bez povšimnutí. Pak i svlečení do punčocháčů. Buď připravená na spoustu posměšků a chichotání, sissy. Ani to není konec, ještě si budeš před ostatními natřít rty růžovou rtěnkou kterou sis koupila. Je to teď už dost ponižující? Vzdala si svůj poslední úkol, ale tento udeláš. Ta představa ti nedá pokoj, je to tak sissy? Tak na co čekáš, pošli hlášení o svém pokroku.