U nás doma 1.díl - Miky

01.06.2013 16:19

Výstraha: NÁSLEDUJÍCÍ PŘÍBĚH BYL SEPSÁN JAKO FANTAZIE A OBSAHUJE FEMINIZAČNÍ, INCESTNÍ A POPSANÉ SEXUÁLNÍ PŘEDSTAVY.

 

POSTAVY:

MARIE – Z JEJÍHO POHLEDU JE PŘÍBĚH SEPSÁN

EDUARD (EDA) / ALENA - SYN MARIE

JITKA – JEJICH SLUŽKA

DANIEL – NOVÝ MANŽEL MARIE A EDVARDŮV NEVLASTNÍ OTEC

 

 

„Mami?“ ozvalo se ode dveří naší vstupních dveří. Pak jsem slyšela naší služku jak vítá mého syna v mém novém domově. Seběhla jsem rychle dolů do přízemí a ve vstupní hale jsem s radostí přivítala svého syna. Eda byl poslední léta na vysoké ve vlastním bytě který mu platil Daniel a já ho celou dobu prakticky neviděla. „páni tohle je nádherný dům“ udivoval se Eda hned při přivítání. Eduard je zdravý osmnáctiletý mladý muž, i když muž je trochu silné slovo, není zrovna mužný typ, sotva 170 centimetrů a 50 kilo, to není zrovna macho typ, a navíc si ještě nechal narůst delší vlasy což upřímně celou jeho mužnost ještě zmenšilo.

Uvedla jsem ho do salonu a dlouze jsem si s ním povídala o událostech, které se staly v posledních letech. Vyprávěla jsem mu jak jsem poznala Daniela, jak jsem se přestěhovala do této jeho překrásné vily, jaké je to mít vlastní služku a co jsem celou dobu dělala. Pak on vyprávěl co bylo ve škole a tak. Naše služka mezi tím vzala jeho věci, kufr a tašky do pokoje který měl připravený na prázdniny aby mu je vybalila. Celou dobu rozhovoru jsem měla pocit že byl eda nějak nesvůj a nervózní. Pak se omluvil že je unavený a půjde do pokoje. Jitka mezitím pouze donesla jeho věci do pokoje a šla připravovat svačinu. Když sem šla kolem jeho pokoje jen jsem tak zkusmo nahlédla dovnitř a viděla jak si z jednoho kufru vyndal několik igelitek a schoval na skříň a zbytek věcí nechal pro Jitku aby je vyprala a složila.

Později odpoledne když už byl eda venku u bazénu a jitka mu přebírala jeho věci jsem jí ze zvědavosti poručila aby se koukla do těch tašek schovaných na skříni a když tam bude něco zajímavého ať mi to příjde říct. „tomu neuvěříte madam“ pravila Jitka když vcházela do místnosti a nesla jeho igelitky. „copak tam má?“ Zeptala jsem se jí zatím co šla ke mně. Pak začala vyndavat věci z tašek, v první byla spodní prádlo, kalhotky a podprsenky, podvazkové pásy a punčochy. „co má tohle znamenat?“ nic neříkala a pokračovala ve vyndavání věcí z tašek, v druhé byly dvoje šaty, sukně a halenky. V třetí pak úmělý penis, lodičky, make-up a různé šminky a několik scvaknutých papírů. Na prvních několika listech byly příběhy, sexuálního rázu s různou dávkou feminizace hlavního hrdiny a pak několik fotografií, když jsem je viděla nemohla jsem uvěřit vlastním očím, na stránce byla nejdřív pornografická fotografie nějaké dívky která si hrála s robertkem a pod ní byla fotografie eduarda ve stejné pozici jak si hraje s robertkem přesně jako ona. Na všech fotografiích se to opakovalo jen na každé byla jiná pozice, na jedné ho kouřil a na dalších si s ním pak různě masturboval do zadku. Na všech měl oblečené dámské prádlo a měl na obličeji make-up.

Nemohla jsem tomu uvěřit, můj vlastní syn se rád obléká jako laciná děvka. Když mě z myšlenek vyrušila jitka „no koukám že jablko nepadlo daleko od stromu.“ „no dovol jak tohle můžeš říct, vždyť je to můj vlastní syn.“ „pokud mohu mluvit upřímně, madam. Vždiť vy sama jste domina, dole ve sklepě máte sado-maso salon, ve ktrém vám dělám asistentku každý výkon vám tam chodí kumčafti. A upřímě jako holku tam přinutíte skončit každýho druhýho, ani nepočítám kolik mužských zadků už jste projela s připnutým robertkem. No a on má přesně stejné potřeby.“ Měla pravdu, jistě nešokovalo mě ani tak co je jeho sen, podobné muže vídám často, ale to že i můj vlastní syn má stejné touhly. Pořád jsem nedokázala říct co s ním mám dělat, mám se tvářit že o ničem nic nevím, nebo mu jen říct že o tom vím a říct mu že jeho touhy chápu, nebo se mu přiznat i já a říct mu že jsem domina a udělat z něj služku tak jak to popsal v jedné z povídek. Když mě z myšlenek vytrhla Jitka, „když dovolíte madam, když vezmeme v potaz jeho touhy je zřejmé že bude pokračovat a jednoho dne si třeba najde nějakou ženu či muže kteří s ním budou dělat různé věci, nad kterými vy nebudete mít žádnou kontrolu a ani o nich nebudete vědět, mohli by z něj udělat třeba skutečnou děvku a mohl by začít třeba šlapat chodník a to by jste chtěla riskovat? Pokud už chce skončit v dámském prádle bylo by lepší aby to bylo pod vaší kontrolou přeci jen už jste zkušená domina.“ Chvíli jsem přemýšlela a pak jsem ji přeci jen dala za pravdu, pokud už má eda takové potřeby, bude pro něj bezpečnější když bude v mnou kontrolovaném prostředí bez rizika trvalých následků. „ale přeci jen je to pořád můj syn, nemůžu mu dělat dominu stejně jako ostatním“. Ona se usmála jako by ji napadla zlobivá myšlenka „jsem vaše otrokyně už dva roky, myslím že bude jedině spravedlivé když bude pro změnu vaše DCERA zase moje otrokyně, tak se vyřeší vaše dilema, vaše vztahy se synem nedosáhnou intimního rozměru a přitom můžete stále rozhodovat jako domina a splnit mu tak jeho nejtajnější sny.“ Nejdřív jsem chtěla odmítnout, ale při pohledu na ni se mi ta představa zalíbila, můj 18 letý syn oblečený jako francouzská služebná jak slouží jako otrokyně mé vlastní otrokyni která je sama oblečená jako francouzská

služebná to byla velmi lákavá představa. Zeptala jsem se proto jitky „takže to vážně uděláme? Budeme ho feminizovat uděláme z něj otrokyni?“ „zavoláme ho a pokud sám řekne že by si něco takového přál pak z něj bude má otrokyně, pokud ne budete se prostě tvářit jako chápavá matka