Ujetí sourozenci 1 - TVmonca

04.06.2018 07:32

    Se sestrou jsme byli jednovaječná dvojčata s tím, že já jsem byl kluk a ona holka. Byli jsme téměř k nerozeznání stejná výška, postava, oči, velikost nohou, oba dva hnědé vlasy po lopatky a oba dva stejně poškození, bylo nám 17. Já jsem se cítil být více ženou a sestra více mužem. Otec pracoval v Kanadě jako prodejce aut a jenom občas jezdil domů a o naší úchylce nevěděl, máma pracoval sama na sebe jako účetní, sice o naší úchylce věděla ale měli jsme jí zakázanou když je doma.

    Byl den po vysvědčení a máma měla objednaný let do Kanady za tátou, že si chce od nás taky odpočinout a že tam bude do konce prázdnin. Máma řekla ségře, že má velení, dala nám pusu a odjela na letiště. Sotva se za mámou zavřeli dveře, šel jsem do ségřina pokoje abych mohl být ženou. V tom ségra vběhla do pokoje povalila mě břichem na postel a zamkla mi ruce do policejních pout, poté se otočila a zamkla mi i nohy. Začal jsem hlasitě protestovat, ségra mě otočila o 180 stupňů, vzala roubík ve tvaru penisu přidržela mi nos a narvala mi ho do pusy a vzadu zajistila.

    Řekla, tak má milá budoucí sestřičko mám pro tebe pár překvapení. Spoutala jsem tě proto aby ses mi nemohla bránit ačkoliv je to dle tvé historie na internetu tvé přání. Zatrnulo mi. Takže zaprvé koupila jsem ti pás cudnosti aby sis už nemohla honit a byla pořádná sissy holka. Dále mám pro tebe epitézy o velikosti C a k tomu lepidlo, které vydrží týden, uchechtla se. V tvé historii jsem také našla tvůj inzerát, že hledáš dominu, no máš štěstí zítra moje kamarádka domina přijde k nám. Zároveň je to kadeřnice a dělá piercingy. Takže půjdeš na blond nebo na růžovo to už je na tobě a dostaneš piercing do jazyku a pupíku, máš štěstí, že uši už máš propíchnuté jinak by šli taky.

    Tak milá sestřičko začneme jako první dostaneš pás cudnosti, je kovový a je docela malý. Snad se tam tvůj kašpárek vleze. Sundala mi kraťasy, slipy a vykoukl na ní. Vzala kroužek prvně mi ním protáhla koule a pak penis. Pak vzala lubrikant namazala pás a vložila do něj penis a zamkla ho. Vyzkoušela jestli nejde sundat a někam odběhla, asi schovat klíč. Pak si mě začala fotit a řekla tohle je pro případ, kdyby si začala zlobit, zase se uchechtla.

Diskusní téma: Ujetí sourozenci 1 - TVmonca

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek