Únos nevěsty naruby - 1.díl - Lezanka

05.03.2022 14:38

Byl jsem už na několika svatbách a vždy jsem obdivoval, jak se děvčata dokázala přeměnit na princezny či víly. A tak, když mě kamarád Karel pozval, nepřemýšlel jsem a rád pozvání přijal. Dokonce jsem mu nabídl, že budu řidičem v pohotovosti a kvůli tomu jsem pil jen nealko. Radku jsem znal málo, ale připadala mi, že je docela usměvavá a vtipná holka. Pak ale jsem si začal pohrávat s nezbednou myšlenkou na únos.

A tak se stalo, že jsem svůj plán uskutečnil. Krásná nevěsta seděla vzadu a dívala se nadšeně, jak  ubíhá krajina za okny.

„Jak dlouho Pojedeme, Honzo?“

„Ještě  čtvrt hodinky, jen vydrž nevěstinko.“

Při tom jsem mrkl do zpětného zrcátka a uviděl její štíhlé ručky v bílých rukavičkách.

„Tak a jsme na místě, vystupovat slečno!“

„Paní! Já už jsem paní!“

A moc mile se na mě usmála. Zabouchl jsem auto, hodil ovladač do kapsy saka a pomáhal nevěstě, aby prošla přes branku do zahrady. Prošli jsme kolem bazénku, který byl zakryt  obloukovou střechou, obešel  kout na grilování s lavičkama a odemkl nízký domeček.

„Říkal si, že je to barák a tohle je spíš chaloupka.“

„Jo,  přízemní  chatka jen pro víkendy. Ale nám to na ten čas, než nás najdou snad postačí, né?“

K tomu nic neřekla a zvědavě nakoukla dovnitř.

„Jednoduché a účelné.“

„Jo, vzadu je ložnice a tady je toaleta se sprchou.“

A postavil jsem na stůl vínko, dvě sklenky a vytáhl mix slaných sušenek.

„Můžeš si klidně  udělat pohodlí, Radko.“

A sám jsem odložil na ramínko sako s kravatou. K mé potěše si odložila závoj, svlékla rukavičky a přisedla naproti mě.

„Co takhle si zahrát takovou nevinou hru,  Jene?“

„Hru, jakou hru máš na mysli?“

„Když vyhraju, odložíš si část oděvu a naopak.“

Tohle byl skoro sen. Vidět jí jen ve spodním prádle a tak jsem přikývl a přinesl karty na prší. Vínko jsem poctivě doléval oběma a za půl hodinky jsme se smáli a odkládali jedno prádélko za druhým.

„Jsi opravdu úchvatná!“

A políbil jsem jí ruku, když měla jen podprsenku, kalhotky a samo držící silonky v bílé barvě. Její nožky byly obuté do bílých lodiček s páskem přes kotník a dělaly ještě svůdnější nožky, než bez pásku. Musel jsem se olíznout a opět jsme pokračovali.

„Prohrála jsem, sundávám lodičky.“

Já si jednu vzal do ruky a přivoněl k ní.

„Takhle pít z ní šampaňské!“

„No, třeba i na to dojde Jene!“

Pohladila mě po ruce a zábava pokračovala. Já musel svléknout nejen ponožky, ale i tričko a když jsem svlékl její podprsenku, seděli jsme už jen v slipech a kalhotkách.

„A jedeme obráceně, ten kdo vyhraje dá slipy tomu druhému a naopak.“

„Počkej a co když se budu muset navléknout do šatů?“

„Tak z tebe udělám nevěstu a spod závoje tě nikdo nepozná!“

A nádherně se smála. Při tom dolila vínko a přiťukla si.

„To je fakt bláznivý nápad Radko!“

Náhle jsem ztratil jakékoliv zábrany a začal vyhrávat. Radka se postupně oblékala a protože se karta často otočila, musel jsem se i já oblékat do jejího prádla. Šíleně jsme se nasmáli, když mě oblékala do těch silonek a obouvala do lodiček. Zjistil jsem, že má nožku jen o číslo menší a i když trochu tlačily, povedlo se mi do nich dostat. Pásek mi zapínala už s radostným úsměvem vítězky.

„Tady máš moje tričko!“

„A pro změnu  ti obleču podprsenku!“

„No jo, je nějaká placatá.“

„Nemáš tady nějaké froté ponožky?“

Přikývl jsem  a  za mohutné opory stěn kolem jsem  se dobelhal do  ložnice a  po chvilkovém hledání  nesl jeden pár bílých se vzorečkem květin. Ta je zručně smotala a vyplnila košíčky.

„Jo, pěkné, tak pokračujeme!“

Vše bylo báječné jen do chvíle, kdy spadla klec a já se musel nasoukat do šatů.

„Do toho mě nedostaneš Radko!“

Mluvil jsem trochu už rozvláčněji.

„Neboj, mám na to grif!“

A protože jsem měl přes sebe už dvě saténové spodničky, látka šatů slušně klouzala až jsem byl v nich.

„Vzadu pozapínám háčky a vepředu stáhnu tuhle nádheru! To budeš koukat!“

Pak mi začala hrudník stahovat nějakejma šňůrkama až jsem skoro nemohl dýchat.

„Vydrž to, ještě dvě dírky stáhnu, jo skvěle a už je tam pár uzlů, aby se to nerozjelo!“

Díval jsem se, jak v košili a kravatě  utahuje uzlíky a jak zbytek stáhla dozadu a udělala poslední uzel s mašličkou.

„Paráda, vešel ses do toho a jdeme hrát dál!“

Zpitomělý tou vůní z šatů jsem sotva dosedl a vzal opět karty. Radka si musela obléknout boty i kalhoty a navrch si vzala sako. Mě do vlasů přistál závoj a na ruce  mi navlékla ty úžasné rukavičky.

„Jak se cítíš Radko?“

„Ale já jsem Honza.“

„Ehm, jo ještě náušničky, náhrdelník a taky dva prsteny.“

Měla dost práce se snubním prstenem, ale jak pořádně zabrala, prsten proklouzl po hladké látce a já užasle zíral na ty ozdobené prsty.

„To je fakt šílené, Radko!“

„Už jsem Honza  a ty jsi teď nevěsta Radka! Kde máš velké zrcadlo?“

„V ložnici, přece!“

Tak se tam běž podívat, já rozdám karty!“

Jak jsem vstal, tak jsem se trochu zamotal do sukně a zavrávoral. Radka mi hned pomohla udržet rovnováhu a pak už na mě zírala ta princezna. Byl jsem úplně jako nevěsta, botky s krásnou kulatou špičkou, šaty bohatě nařasené s obručí, tak že dělaly  nádherný válcovitý  kruh kolem mých nohou, stáhnutý pas a prsa, která se vzdouvala. Hladil jsem se a natáčel bokem když tu náhle  zacvakly dveře a já zaslechl cvaknout zámek.

„Radko, ty někam jdeš?“

A rychle jsem se přesunul do kuchyně. Ta byla ale prázdná, karty položené a sklenky prázdné. Otevřel jsem dveře na toaletu, ale nikdo tam nebyl. Než jsem stačil dojít k hlavním dveřím, uslyšel jsem nastartovat motor a moje auto odjelo svižně pryč. Vzal jsem rychle za kliku, ale dveře se ani nepohnuly.

„Radko, ty si mě tu zamkla? Neblbni a otevři!“

Při tom jsem zabouchal tou bílou pěstičkou na dveře.

Pak už bylo všude opět ticho a já bezvládně klesl na nejbližší židli a nalil si víno.

„Co teď budu dělat? Chtěl jsem unést nevěstu a vlastně  se to otočilo proti mě.“

Díval jsem se na svoje zeštíhlené prsty a ještě chvilku jen tak kmital očima po místnosti. Pak jsem si uvědomil, že mi navlékla na prst snubní prsten. Byl krásně lesklý a po obvodu měl vytesané lístečky a velmi drobné kvítky. Napil jsem se a pak začal plánovat.

„Když se svleču, naházím oblečení do tašky, tak můžu někam zmizet a chtít za to výkupné tak jako tak.“

Položil jsem sklenku a snažil se sundat prstýnky. Ale ouvej, vůbec to nešlo. Tím naštváním mi museli napuchnout prsty. Pak jsem zkusil rozvázat tkanice na šněrovačce, ale v rukavicích jsem byl tak  nemotorný, že jsem si začal zoufat. Vstal jsem a prošel se kolem stolu až sukně šustila. Byl to tak krásný pocit být nevěstou se vším všudy, ale malér bude, když mě tady najdou a potrestají.

Dopil jsem sklenku a šel se podívat do skříní. Vysely tam nějaké košile, kalhoty, povlečení nebo ručníky, ale až v další skříni jsem našel dlouhý plášť. Rychle jsem sundal závoj a hodil ho na postel, zkusil plášť a potěšil se, když mi seděl i s kapucí. Vytáhl jsem plátěnou tašku a vhodil závoj a pánské oblečení s botami dovnitř.

„Ještě že neví o zadním vchodu.“

Přikročil jsem ke dveřím a dal je na řetízek, pak zkontroloval, zda jsem na nic nezapomněl a otevřel  poklop na zemi. Byl trochu zaprášený v rohu, ale to mě netrápilo. Sešel jsem po schodech dolů a zavřel za sebou, pak našahal kliku a pořádně zabral. Oddychl jsem si, když dveře povolili a já vyšel do prosluněné zahrady. S nejvyšší ostražitostí jsem zadem prošel přes zahradu a zadní brankou vyklouzl na polní stezku k lesu.  Při tom jsem mával rukama, abych  se v těch vysokých botách nezabil.

„Kdyby mě potkaly nějací pobudové, tak mě budou chtít znásilnit!“

Brumlal jsem si pod nos a v tom proti mě šel nějaký chlap. Sledoval jsem okolí a nekoukal na něj, což se vyplatilo a on mě minul bez oslovení. Až za keřem jsem se ohlédl a uviděl, že čumí do mobilu.

„Jsi zbytečně podezřívavá!“

Vynadal jsem si nahlas zvýšeným hlasem a pak jsem se přistihl, že zkouším mluvit jako ženská.

Byl to docela  kus cesty, lodičky svítily na tmavé pěšině  a každý kamínek jsem cítil ve špičkách. Občas se mi podpatek zaryl hloub do písku a tak moje chůze byla dost zvláštní. Pak jsem uviděl střechy domečků a zaradoval se. Stromů ubývalo a když jsem došel na asfaltku, podpatky se rozlehly do širokého okolí až mě to vylekalo.  V tom mě minulo bílé auto s řidičem až jsem sebou trhl. Naštěstí jsem nikoho nepoznával a tak  mě to uklidnilo. Přidal jsem do kroku, protože se mi po silnici šlo o dost líp. Baráček se zelenou střechou se vyloupl a já rychle proklouzl do zahrady. Byl tam klid a jen houpačka říkala, že  majitelé nebudou daleko. Zabouchal jsem na dveře, ale nikdo neotvíral. A tak jsem se pohodlně usadil a začal se houpat. Bylo to tak zvláštní, ale moc příjemné díky větříku, který foukal kolem uší a pod sukni. Rozepl jsem plášť a čekal, kdo se objeví. Jenže  čekalo mě překvapení.

Diskusní téma: Únos nevěsty naruby - 1.díl - Lezanka

Datum: 07.03.2022

Vložil: Kačka

Titulek: Krásné

Kdy bude pokračování prosím

Datum: 06.03.2022

Vložil: Kačka

Titulek: Úžasná povídka

Ahojky opět úžasná povídka kdy bude pokračování prosím nemohu se dočkat jak se to rozjede

Přidat nový příspěvek