VÁNOČNÍ SENZACE - 1.díl - Martina

31.07.2022 14:06

Byly Vánoce roku 2005. Seděl jsem na podlaze salonku se sestrou obklopený rodinou a přáteli. Vánoční stromeček se třpytil a po večeři jsme se sešli kolem stromečku, abychom rozbalili dárky. Když jsem ucítil tetičky měkký balíček, zašeptala mi máma do ucha. „Buď vděčný za to, co kdy dostaneš. Všichni známe tetičky trochu bláznivé nápady. Nemám ponětí, co ti koupila. Buď k ní laskavý, nechci, aby trpěla.“
Vzpomínám si na svůj poslední narozeninový dárek tužku HB, nějaké tmavě modré ponožky a struhadlo na sýr a v duchu se ušklíbnu. Máma měla pravdu, teta začala být ke stáří divná. Podívám se na svou sestru Julii, která už roztrhává svůj balíček od tety. Kleknu si zpět na kolena a odlomím propracovanou třpytivou mašli. Moje mysl se točí na plné obrátky. Myslím, že mi koupila příšernou barevnou košili nebo mi upletla nemoderní svetr. Julie, jako vždy netrpělivá, svůj dárek rozbalila. Je to červený fotbalový dres Saints. Většinu dívek by to nezaujalo, ale mnozí o tom nevědí, že Julie je divoška a miluje fotbal, hraje za dívčí tým a nadšeně podporuje Saints.
"Díky teto - vždy jsem chtěla jeden z nich."
Teta si kapesníkem čistí tlustá skla brýlí, ale vzhlédne, šťastně se usměje a přikývne.
Julie se na mě hrdě podívá. "Pojď pomalu trenére, co ti koupila teta?"
K mému zděšení všichni v místnosti odkládají, co otevírají, a upřeně mě sledují. Pod tlakem roztrhnu pestrobarevný obal a koutkem oka zahlédnu tetičku, jak se vřele usmívá. Připravuji se, abych vypadal potěšeně, ať mi koupila cokoliv. Odtrhnu další pásku a odlepím malý roh balicího papíru a nahlédnu dovnitř, aby to nikdo jiný neviděl. Ztuhnu - ať je to cokoliv, je to vyrobeno z růžové saténové látky a přemýšlím jako o překot. Co to může být a chci to? Cítím se hrozně.
"Co je to drahoušku?" ptá se máma.
"Nejsem si jistý," říkám.
Teta se směje potěšena napětím, které vytvořila. "Doufám, že je to tvoje velikost?"
Dostávám další strach a odtrhávám další malinký růžeek. Růžová, moje velikost! Tohle nevypadalo dobře. Každá stuha ochucená, každý kousek pásky s láskou oloupaný, každý list složený a zakonzervovaný. Přál bych si, abych mohl posunout čas do doby, kdy jsme dokončili otevírání dárků a kde jsme odpočívali s drinkem a sledovali královninu řeč. Cokoli by bylo lepší než tohle.
"Pohni, nemáme na to celý den," křičí moje sestra a vrhá se vpřed a trhá obal. Vytrhl jsem jí ho z rukou a rozpadl se a na zem se vysypaly hezké růžové společenské šaty. Snažím se usmívat jako dětská televizní moderátorka, tryskající jako fontána, ale nejde mi to. Místo toho zděšeně zírám na síťované spodničky, starožitné krajky, flitry, stuhy a mašle.
"Ach, mami," moje sestra křičí a ječí jako prasátko, "Podívej se na Rosemaryiny krásné šaty." To je krásné.'
Vyděšeně na ni zírám. Zapomněl jsem, že si mě teta často pletla s Rosemary. Obviňoval jsem její stáří, Julie mě škádlila slovy, že to bylo proto, že jsem tak drobný a ženský s dlouhými vlasy a dokonalou pletí. Myslím, že jen žárlila.
"To není pro tebe, Julie." říká teta, „koupila jsem to pro Rosemary. Má tak krásnou postavu a nosí tak fádní mužské oblečení. Nikdy nepotká milého chlapce, který by se oblékal jako ona.“
Šklebím se a nevěřícně kroutím hlavou a nevěřícně se dívám na sestru. Šklebí se jako kočka.
"Pamatuj," mrkne, "je lepší dávat než dostávat." V koutku úst mi mimovolně cukne úsměv. Mají stále visačku a doufám, že si tetička ponechala účtenku.
Teta kašle. „Jsem si jistá, že pod těmi kalhotami máš krásné nohy. Měl bys je ukázat.“
Vyschne mi v krku a rozhlížím se po místnosti, kde hledám oporu. Není žádná. Chci se smát a vysmívat se těm šatům, ale věděl jsem, že by to ranilo tetininy city. Moje sestra mi také moc nepomohla, protože měla šaty v rukou a přikládala si je na ramena. "Pěkné," říká. 'No tak, postav se,'
Dívám se na mámu, aby mě zachránila, ale ona na mě povzbudivě mrkla. "Pokračuj, miláčku, ukaž nám, jak můžeš být hezká."
Začervenám se a neochotně vstanu. Rozhlížím se po místnosti. Moji nevlastní otcové se zoufale snaží nesmát a strýc George se usmívá, jako by vyhrál v loterii. Strýček Mike a maminčin přítel Dave a Trish se rozpačitě usmívají. Nikdo mi nenabízí pomocnou ruku. Vstávám, a když se narovnávám, sestra mi přitiskne šaty. "Ach, podívej, to je nádherné, mami," říká, drží je jednou rukou na mně a druhou odhrnuje sukně ven.
Strýček George vydává vlčí vytí a já cítím, jak mi červenají tváře.
Teta si zase leští brýle. "Pojď, drahoušku, udělej radost staré paní a obleč si je."
"Jak skvělý nápad," dodává moje sestra a hraje si se situací.
Zavrtím hlavou: "Ne," řeknu pevně a seberu šaty Julii a pokusím se je zabalit zpět do vánočního papíru. V místnosti je ticho a všichni se na mě zděšeně dívají, jako bych se přiznal k něčemu hroznému, jako je vražda.
Teta vypadá, jako by chtěla brečet. „Co se děje, zlato, už takové máš? Nelíbí se ti barva? Nebo dáváš přednost dlouhým rukávům?“
Zavrtím hlavou. „Ne... Je to neuvěřitelně laskavé! Úžasně promyšlené. Velmi štědré. Cítím se hrozně, dal jsem ti jen mýdlo a tohle muselo být tak drahé.“
„Ach, miláčku Rosemary,“ vyhrkla, „nebuď hloupá. Viděla jsem je minulý týden a okamžitě jsem si na tebe vzpomněla.“
Er... Děkuji moc pěkně.“ Říkám: 'Určitě si je obleču...jednou.'
Máma se posouvá dopředu na svém křesle. „Nesmysl, miláčku, nestyď se. Teta vynaložila značné úsilí. To nejmenší, co můžeš udělat, je zkusit to... TEĎ“ Její hlas je silný a smysluplný a já se cítím jako pod rozkazem. Tehdy se to stalo. Můj drobounký penis, který až do té doby byl spící, sebou cuká. Zpočátku jen nepatrně, ale čím víc jsem myslel na ty krásné šaty visící na mých ramenech, na odhalené dlouhé nohy a na to, jak všichni obdivovují, jak pěkně vypadám, tím víc začal tepat.
Otočím se k mámě, která se tváří jako „Pán prstenů“, ale moje sestra mě už táhne dveřmi do salonku. "Pomůžu jí." Nebudeme tam dlouho. Všichni počkejte. Dejte si další koláč nebo sherry... až se vrátíme, nepoznáte ho...“ Zahihňa se a znovu mě zatahá, „...ji, myslím ji. Nepoznáte ji.“
Nahoře v ložnici Julie, když jsme z doslechu na ni zírám otráveně. "Na co si hraješ?" zasyčím. "Víš, že tyhle šaty nemůžu nosit, budu vypadat jako blázen."
Julie ignorovala moje brečení, rozbalila šaty a opatrně je položila na postel. "Vidím tvou neochotu, ale tetě to zlomí srdce." Je přesvědčena, že jsi vzdálenou sestřenicí jménem Rosemary. Nechci být ta, kdo jí řekne, že nejsi Rosemary. Jakou škodu to způsobí? Všichni dole jí rozumí.“
Měla pravdu, věděl jsem, že nemám na výběr. Soustředím se na šaty, které elegantně leží na Juliině posteli. Přesto mi v hlavě zvoní poplašné zvony. Začínají divoce řinčet. Co mám dělat? Na okamžik se nemohu pohnout. Ježíši. Co jsem udělal? Co jsem udělal? Srdce mi začne bušit, když se vžiju do své situace. Moje praštěná teta si myslí, že jsem dívka jménem Rosemary. K Vánocům jsem dostala ty nejženštější šaty, jaké jsem kdy viděla. Moje máma a pokoj plný hostů očekávají, že to budu nosit jen proto, abych potěšil tetu. A ke všemu mi bylo neskutečné horko, můj penis byl tvrdý jako železo a děsil jsem se myšlenkou, že bych se mohl rád oblékat jako Rosemary. Ozve se hlasité tleskání a já vyděšeně nadskočím. Julie ťuká na hodinky.
"Pojď, pojď Rosemary, připravíme tě." Očekávají, že se za pár minut vrátíš.“
Nervózně polykám. Sakra, co mám dělat?
"Ehm... OK," řeknu chabě. 'Co chceš, abych udělal?'
Nikdy v životě jsem se necítil tak bezmocný. Najednou jsem si představil, jak si teta uvědomuje, že nejsem Rosemary, a hyperventiluji. Zavřu oči a vidím ji zhroucenou v křesle, její krevní tlak klesá, teplota stoupá, dýchá nepravidelně. Myslím na nemocnici, kyslík, intenzivní péče a dokonce i smrt. Pane Bože. Tohle může být opravdu nepříjemné. Ale myslím, že nemám jinou možnost. Není to tak, že bych mohl přesvědčivě vystupovat jako Rosemary... Mohl bych? Zvednu růžové šaty a prstem po nich přejedu, moje mysl se točí kolem dokola. Teta byla velmi velkorysá, i když poněkud nesprávně zaměřená. Máma, Julie a všichni dole vypadali, že mě velmi podporují a chápou. Není to tak, že bych měl nějakou možnost. Možná, že oblékání jako Rosemary pomůže tetě v rekonvalescenci. Může z toho vzejít něco dobrého. Možná budu hrdina. Najednou si uvědomím, že mám ruku v kapse, jak si držím svůj křečovitý penis, a dospívám k rozhodnutí. Budu to pár hodin předstírat. To nemůže být těžké. Ukážu tetě šaty, ukážu nějakou nohu a budu se chovat jako holčička nebo cokoli jiného. Beru to jako své malé poděkování. Potom, jakmile ztratí zájem, najdu přesvědčivou výmluvu, abych opustil místnost. Vyskočím zpátky nahoru, převléknu se; znovu se objevím jako já a teta se nikdy nedozví, že jsem byl Rosemary.
OK. Zklidni se. Postupně. Potřebuji se svléknout, nalíčit se, učesat si vlasy a obléknout tetičiny šaty. Děkuji Bohu, že Julie mi po mém boku nabízí pomoc. Jdu si s ní promluvit, ale k mému překvapení je Julie o krok přede mnou. Mám sundané boty a ponožky a už mi sundala pásek a rozepla kalhoty. Neochotně je nechám spadnout na podlahu a vystoupím z nich. Julie je příliš zaneprázdněná, aby si všimla mého vzrušení. Sundal jsem si košili, když se Julie přehrabovala ve své horní zásuvce.
„Máš asi moji velikost. Měly by ti sedět,“ a bez dalších okolků mi vhodí do rukou měkké prádlo.
Červenám se. "Ne..." říkám. „Nevidím smysl. Šaty jsou jedna věc, ale kalhotky...“ Krátce mě zastaví.
„Nemůžeš to dělat napůl, nebo budeš vypadat hloupě. Kromě toho jsou krásné!“ Ušklíbne se a zavrtí hlavou, zatímco mi kolem hrudi omotává bílou krajkovou podprsenku s kosticemi. "Musíš nosit spodní prádlo, které ukazuje tvůj majetek a vypadá dobře pod šaty."
Otočím se a ona ji pevně zacvakne na místo a pak mi prostrčí paže přes drobná špagetová ramínka. Zachichotá se, pak zabalí dvě vycpávky do měkké růžové tkaniny a nacpe je do krajkových košíčků. „Kalhotky,“ říká a ukazuje krásně namalovaným nehtem na moje boxerky. "Víš, že je nemůžeš nosit." Pak si všimne mé boule a malé vlhké skvrny rozprostírající sena bavlně. „Můj bože,“ kárá mě, „neříkej mi, že to všechno jsi ty, a hravě pohladí můj penis. Červenám se a cítím, jak se mi derou slzy do očí. "Nemůžu si pomoct," zakřičím a Julie se zdá být opravdu znepokojená. Položí mi hlavu na rameno. "Tady, Rosemary, nestyď se." Nech mladou dívku v sobě vyjít. Já vím, že to chceš.“ Pateticky čichám a cítím její parfém. Je to pravda.
Miluji váhu podprsenky a žasnu nad tím, jak už se díky ramínkům na ramenou cítím jako holčička. Pokrčím rameny, otočím se k ní zády a shodím boxerky na nohy. Podává mi odpovídající kalhotky. Sněhově bílé s jemnou výšivkou, krajkové lemování ladící k podprsence. Vytáhnu je po nohách. Krajka mě lechtá na holých nohách, a jak to dělám, můj penis začíná vadnout. Julie teď ignoruje moje vzrušení a omotá mi jemný podvazkový pás kolem mého útlého pasu a prostrčí mi pás pod kalhotkami.
Třesu se vzrušením. "Jsi si opravdu jistá," říkám, když se můj penis začíná formovat do ženského pahrbku. Přikývne a podá mi punčochy a já se posadím na její postel, abych si je oblékl.
Julie vezme ty neskutečně průhledné punčochy a jemně látku hladí. "Není to nic, za co by ses měl stydět." Vím o tvé sexuální fantazii roky. Mnoho chlapců se rádo obléká jako dívky.
Cože?' Brečím. 'Ty to víš?'
Směje se a vyhrne mi punčochy na nohy. "Jsem tvoje hloupá sestra." Vím tyhle věci kromě toho, že mluvíš ve spánku, a stěny jsou tenké jako papír.“
'Ach ne!' Říkám, ale nevím, co k tomu dodat, protože mě hedvábné punčochy vzrušují a v ústech mi vysychá jako ve vyprahlé poušti.
Směje se jako puberťačka při prvním zamilování. "Jsi hloupý, ani sám to nevíš." Měl by ses dlouze podívat do zrcadla. Máš krásné vlasy, hebkou, ale pevnou pokožku, žádné vrásky, úžasnou pleť a jen se podívej na ty nohy.“ přejíždí svými hbitými prsty nahoru a dolů po mých nohách a narovnává nylon. Cítí se ohromně. Kousnu se do rtu a třesu se vzrušením. "Ach, Rosemary, jsem tak žárlivá." Jsou tak dlouhé, štíhlé a hladké. Jsi taková ženská a ani o tom nevíš. Já mám fotbalová stehna.“
Já jsem opravdu - šíleně šťastný. Moje vlastní sestra ze mě dělá sobě rovného - krásnou dívku. Mé srdce se chvěje. To je můj tajný sen. Dokonalé Vánoce. Připadám si jako mladá dívka se svým prvním kočárkem pro panenky. Víc jsem si nemohl přát. Možnost obléknout se je moje dívčí touha beze strachu, ponižování a výsměchu.
Beze slova zůstávám sedět na její posteli, kalhotky mi vklouzávají mezi půlky, když Julie vsouvá každou nohu do boty na vysokém podpatku. Cítím se opojený, když mi do nich zapnula kotníky drobnými řemínky zdobenými imitací diamantu.
Brzy se v nich snažím udržet a je pro mě těžké vyrovnat se s mými těžkými prsy a výškou bot. Udělám pár malých kroků a velmi brzy jsem jako kachna ve vodě a klapu si po místnosti, jako bych se narodil v podpatcích. Julie je docela panovačná a já brzy sedím na stoličce před jejím make-up zrcadlem. Maminka vtrhne do ložnice. Dívá se na mě v Juliině prádle a na podpatcích. Na její tváři je patrné překvapení.
„Výborně, Julie,“ říká, „Rosemary bude vypadat úžasně. Oh, je tak roztomilá.“
Dívám se na ni vyděšenýma očima, vyděšený, že to všechno bere dost vážně, ale ona byla naopak potěšena. "Pospěšte si, všichni jsme velmi vzrušeni." S úlevou jsem si povzdechl, rád, že mé nohy byly bezpečně zakryty pod jejím toaletním stolkem, když můj penis začal znovu nekontrolovatelně tepat. Nechtěl jsem, aby máma viděla to potěšení, ve kterém jsem byl.
Maminka spokojená s naším pokrokem zmizela dole, zatímco Julie zběsile pracovala, vyklenula mi obočí, lehce mi potřela obličej podkladovou bází, natřela mi rty rtěnkou, prodloužila řasy řasenkou, oči mi zvýraznila oční linkou a poprášila mi víčka stíny. Dokonce použila i tvářenku. O dvacet minut později se vzrušeně zachichotala a přetáhla mi přes hlavu krémovou spodničku. Stékala po mém měkkém hedvábném těle, jako by se smetana vylévala ze džbánu. Bylo to chladivé a hedvábné a byl jsem vděčný za její délku pokrývající penis. "Teď k tvým nádherným šatům." Odkašlala si, jako by oznamovala důležitého řečníka. "Vstup do svých krásných šatů Rosemary, tvoji hosté na tebe čekají." Poprvé se zachichotá a vyzývavě zatřese šaty. Zadržuji dech, jako bych se chystal skočit z horní desky bazénu a opatrně vstoupil do šatů, abych nezachytil podpatky o mnoho spodniček. Když mě síťka lechtá na štíhlých kotnících jako tisíc malých prstíčků, cítím se zmateně. Vytáhne mi je po stehnech, materiál lákavě šustí.
"Je to trochu staromódní," říkám.
Julie přikývne. „Je to tak neuvěřitelně ženské. Netuším, kde to koupila nebo kdy čekala, že budeš nosit takový model. Připomíná mi to dívčí společenské šaty.“
Rozpačitě přikývnu. "Připadám si jako Alenka v říši divů," přiznávám.
Julie se na mě podívá a usměje se. "Dobrá, to není špatná věc... Vzhledem k tomu." Usměju se taky, když mi vsune ruce do balonkových rukávů, zapne mě zip a sevře. Najednou se cítím jako v pasti a přemýšlím, jestli bych někdy dokázal sundat šaty bez pomoci.
Julie ustoupí a s obdivem si mě prohlíží, hlavu nakloněnou na stranu jako pták. "Ach má drahá," řekla nakonec. "Ach můj bože, ty šaty jsou tak lichotivé." Jsi přeměněn. Vypadáš lépe, vypadáš zdravěji... vypadáš šťastně.“ Chodí kolem mě, tahá za kousky šatů a odhrnuje drobné kousky chmýří. "Kdo by si kdy dokázal představit, že bys v těchto šatech vypadal tak krásně."
Věnuji jí stydlivý úsměv. „Myslím, že se cítím jinak. Předpokládám, že se v těch šatech cítím jako dívka.“ Olíznu si rty a ochutnávám Juliinu rtěnku a přemýšlím nad svou proměnou. 'Rád nosím šaty. Cítím se tak krásná a submisivní.“
Valčíkovým krokem chodím po místnosti, sukně svištějí, a nakonec se zastavím naproti jejímu zrcadlu. Stojím a s otevřenými ústy hledím na svůj odraz. Taky jsem ohromen. Sotva se poznávám. Moje kotníky vypadají urostle, nohy dlouhé, boky ženské, pas úzký a hruď plná. Můj penis je znovu v křeči a na krátký okamžik si myslím, že se udělám v kalhotkách.
"Veselé Vánoce, teto," říkám svému odrazu vysokým dívčím hlasem. "A... ehm... co si myslíš o mých nohách ve tvém dárku?" Provedu jemnou rotaci, takže se moje sukně spirálovitě zvedne směrem nahoru a odhalí mé dlouhé štíhlé nohy.
"Ach bože!" Říkám, když se snažím skrýt svou skromnost. Ale už je pozdě Julie viděla tu neženskou bouli v mých kalhotkách.
'Neboj, budeš v pořádku. Jsi tak vzrušený?“ zeptá se, jako by ta vyboulenina nebyla dostatečným důkazem.
Nebyl jsem si jistý, co tím myslela, ale můj penis hrozil, že vyskočí jako tygr v kleci z mých nepatrných kalhotek, které sotva zakrývají poštovní známku.
„Proč si neodskočíš do koupelny? Pro nějakou úlevu.“
Začervenám se: "Ano, vystačím si s tím, že jdu na záchod."
Vědomě se usměje. "Ve skříni najdeš nějaký krém na ruce." říká. Znovu se začervenám, nepodporuji myšlenku, že moje sestra ví, že jsem blázen. "Počkám ve svém pokoji."
Přikývnu a rychle skočím do koupelny a zamknu za sebou dveře. Sám, konečně moje ruce nejprve uchopí moje prsa, pak pohladí můj penis a poprvé přejedu prsty po zadku. Současně se dívám na svůj odraz v zrcadlové skříni. Nemůžu se na sebe přestat dívat. Obraz krásné dívky je opět neuvěřitelný. Můj penis sebou neovladatelně škube a jeho jediná síla vůle mi brání vystřikovat semeno do kalhotek. "Pospěš si," slyším volání Julie. "Neztrať se tam."
"Téměř hotovo," odpovídám a vytahuji si sukně. Ale sotva jsem viděl své kalhotky pod pásem spodniček, přesto jsem nemohl přehlédnout svůj obrovský neženský penis. Volnou rukou jsem našel Juliin krém na ruce a namazal si penis. Okamžitě jsem klesl na kolena, opatrně, abych si neroztrhal punčochy, a vmasíroval jsem krém do svého pulzujícího penisu. Poddal jsem se svým emocím. Účinek byl dramatický. Najednou jsem praskl a můj penis vybuchl jako spící sopka nejprve pomalu, ale jak škubnutí zesílilo, vystřelilo to do vzduchu proud teplého krémového semene. Bylo to nebeské. Hlasitě zalapám po dechu a zhroutím se na podlahu, jak můj dříve nekontrolovaný penis ochabne a zvadne do přiléhavých kalhotkových proporcí.
Slyším zaklepání na dveře. "Rosemary, jsi už připravená?"
"Ano," vydechnu a snažím se vstát. Umyji svůj nyní ochablý penis a úhledně ho zasunu do kalhotek. Efekt byl magický, moje třísla se nyní stala ženským pahorkem. Upravím si sukně a otevřu dveře připravený na cokoliv.
Julie se ujímá vedení a když jsem scházel po schodech dolů, moje šaty se s téměř ohlušujícím šelestem houpaly jako kostelní zvon. Julie se zastaví uprostřed kroku, otočí se a podívá se na mě. Zoufale se snažím přes sukně vidět, kam položit nohy. "Pozor na sukně," zvedne obočí.
"Není to snadné," zasténám, "nevidím všechno."
Mrkne a zavrtí hlavou. „Zkus si při kroku držet sukni. Zjistíš, že je to méně odhalující a měl bys být schopen všechno vidět.“ Měla pravdu.
Dole Julie otevře pootevřené dveře a strčí hlavu do obýváku. Ve stereu hraje vánoční CD a v pozadí zvoní rolničky na saních. Odkašlala si. „Představuji vám jednu z mála. Dívku, o které všichni mluví o letošních Vánocích. Lamačka tisíců mužských srdcí. Krásná R-o-s-e-m-a-r-y.' Ozve se očekávaný potlesk a já se prudce nadechnu. Drží mě za ruku a otevírá dveře, táhne mě dovnitř a krouží kolem mě jako soutěžní tanečník. Všichni se na mě dívají. Nikdy v životě jsem se necítil sebevědoměji. Jsem mladá dívka. Musím se chovat jako mladá holka.
"Vítej, Rosemary!" říká strýc George, když tančím. Vysoko na špičkách se mé podpatky téměř nedotýkají podlahy. Myslím, že jsem měl zavřené oči, protože každý pocit je zvětšený. Váha mých prsou, spodničky vlající směrem ven a odhalují nejprve moje nohy, krajkové punčochy, mléčná stehna a pak sněhově bílé kalhotky. Cítím, jak mi rudne obličej.
Teta radostně zatleskala: "Vypadáš tak mile, že si zasloužíš být na vrcholu našeho vánočního stromku." Utírá si slzy z očí a vysmrkává se do svého obrovského krajkového kapesníku.
"Jako víla." dodává strýc George a žoviálně se na mě usměje.
Máma nesouhlasně pokývá hlavou a hrdě se na mě usměje. "Ignoruj ho, drahoušku, buď na sebe hrdá, Julie odvedla skvělou práci."
Jako ve frontě stojím uprostřed místnosti a kroutím se jako trénovaná baletka.

Diskusní téma: VÁNOČNÍ SENZACE - 1.díl - Martina

Datum: 02.08.2022

Vložil: Daf

Titulek: Ježíšek

nebo Santa? Rozhodně v každém případě na 100% správný.

Přidat nový příspěvek