Výměna - 2.díl - Lucka

06.03.2016 17:21

Byl to již nějaký čas, co jsme se vrátili z veletrhu v Německu, a mě prsa stále držely. Do obchodu jsem tedy stále chodil v dámském, akorát mi ubylo povinné odpolední stahování do latexu. Asi po týdnu se mi prsa odlepily, ale říkal jsem si, proč v tom nepokračovat, celkem se mi to zamlouvalo. Když to trvalo už druhý týden, začalo to být matce divné a vzala si mě stranou a zeptala se mě na to. Řekl jsem po pravdě, že se mi to líbí, a že v tom chci pokračovat. To bylo dopoledne. Po obědě si mě matka zavolala do kanceláře. Všimnul jsem si, že má na stole opět připravenou mojí latexovou výbavu. "Když v tom chceš pokračovat, myslím, že bys chtěl opět i tohle, nemýlím se?" zeptala se mi matka. Opatrně jsem přikývl. "Tak šup šup, nemáme na to celý den." A já už se oblékal do mě tak známých kousků oblečení. Stahovací kalhotky a silonky jsem nosil normálně, takže jsem rovnou pokračoval latexovým body s dlouhým rukávem, potom kožené kraťásky a kozačky na vysokém podpatku. Matka mi potom utáhla korzet a na ruce nasadila stahovací rukáv. Potom mi sundala paruku, nandala mi roubík a přes hlavu přetáhla koženou kuklu.

Po oblečení a stažení mě vyhnala do obchodu a zavolala si naši pomocnici Aničku. Dlouze se spolu v kanceláři o něčem radily, a když se i ony vrátili do obchodu, potutelně se usmívaly.
Odpoledne pokračovalo, jak jsem byl zvyklý. Část jsem strávil svázaný do kozelce a druhou část pomocí našim zákazníkům. Tu a tam mě některý z nich poplácal po zadečku, nebo, když jsme byli až u zadních regálů, kam na nás matka ani Anička neviděly, tak ty smělejší mě pohladili i po prsou, nemohl jsem se nijak bránit, protože jsem měl v puse roubík a ruce pevně sešněrované k sobě.
Když jsme večer zavřeli obchod, šel jsem se s Aničkou převléci do kanceláře. Tam už za stolem seděla matka a řekla mi ať se posadím. "Rozhodla jsi se zůstat jako žena, umožním Ti to, matka vždycky chce aby se její děti měly co nejlépe. Ale protože si myslím, že bych na tvojí výchovu nestačila, dohodli jsme se tady s Aničkou, že si tvoji výchovu vezme na starosti. A proto se k ní nastěhuješ. Tvoje dámské věci ti zítra přivezu sem do obchodu." Poté mi sundaly stahovací rukáv, podaly mi baloňák a Anička řekla, že můžeme jít, že svoje auto má zaparkované za obchodem a že moje civilní dámské oblečení, ve kterém jsem ráno přišel má už zabalené v tašce.
Když jsme přijeli k Aničce domů, trochu jsem se divil, jak může mít obyčejná prodavačka takto luxusně zařízený byt, ale měl jsem stále roubík, takže jsem jen v duchu přemítal. Posadila mě na židli a pevně mě k ní přivázala kotníky a ruce. Na stůl přede mě položila tři papíry. "Své matce jsi říkal, že chceš pokračovat jako žena, ale neřekl jsi žádné podrobnosti jak si to představuješ. Před tebou jsou tři různé scénaře, jak tvá výchova může pokračovat. Pečlivě si je přečti, já se jdu upravit a potom mi řekneš jak jsi se rozhodl."
 
Na prvním papíru bylo: Chci zůstat mužem, Budu pouze jako doposud nosit stahovací prádlo a umělá prsa.
Na druhém bylo: Chci být shemale, aby mi zůstal penis, ale nechám si voperovat prsní implantáty a podstoupím i další plastické operace abych vypadala co nejvíc jako žena.
Na posledním bylo: Chci být skutečná žena. Zahájím hormonální léčbu, podstoupím operativní změnu pohlaví případně další plastické operace, pokud bych po hormonální léčbě stále nevypadal dost žensky.