Výpomoc - Lucie

05.04.2016 21:24

 

Ze střední jsem měl kamarádku, která i když byla chytrá, rozhodla, že nebude pokračovat na vysokou, a otevřela si privát. Nikdy jsme mezi sebou neměli žádné zábrany a bavili se otevřeně o čemkoli. Proto mě brzy poprosila a já ji začal dělat pokusného králíka.

Jednou jsem ji nečekaně potkal ve městě, a ona že mě strašně ráda vidí, a že hned musím s ní, že ji přišlo nové vybavení. Vymlouval jsem se, ale byla neoblomná, že ty nový hračky musíme hned vyzkoušet. Byl jsem nervózní, co řekne, až mě uvidí vysvlečeného. Neměli jsme sice mezi sebou žádné tajnosti, ale tohle jsem se jí vždycky bál říct. Když jsme přišli k ní na privát, tak už začala být konkrétnější. "Přišla mi jedna nová anální hračka a pak taková zajímavá věc na penis," a trochu poťouchle se usmála. "Takže se svlíkni a lehneš si na břicho na kozu s nohama na zemi a od sebe." Neochotně jsem se začal svlíkat, a Petra si začala chystat svoje věci a mě si nevšímala. Zůstal jsem stát uprostřed pokoje jenom v kalhotkách a samodržících punčochách. "Sundej si ty kalhotky prosím tě, jinak toho moc nevyzkoušíme. Ale když se tak na tebe koukám, tak místo na kozu si vylez na to gynekologické lehátko."


Vylezl jsem tedy na lehátko. Zafixovala mi nohy a přivázala ruce. Pak jsem si všimnul, že má v rukách kuklu. "Slyšela jsem, že prý když člověk nevidí, tak vnímá daleko citlivěji", a už mi ji soukala na hlavu. Opravdu kukla neměla dírky na oči, jenom na nosní dírky a pusu. Zavázala mi kuklu na krk mi dala obojek a ten připojila k lehátku. "Otevři pusu, mám pro tebe dárek", řekla. Byl jsem trochu zmaten, že neměla poznámky k mému spodnímu prádlu a tak celkově, že jsem poslušně pusu otevřel. Hned mi v ní přistál roubík, a ne roubík ledasjaký, jazykem jsem jasně nahmatal něco ve tvaru penisu. Mezitím mi ten můj začal tvrdnout. "To jsme si nedomluvili", pokárala mě kamarádka. A po chvilce na něm cítím něco nepříjemně studeného. Cítil jsem, jak erekce postupně opadává. Pak jsem cítil, jak mi něco přidělává okolo kořene penisu a ten do něčeho souká. Začal jsem protestovat, ale přes roubík ze mě lezlo jen nesouvislé huhlání. "Neboj, to je jen pás cudnosti, nic ti neudělá." Pak jsem začal panikařit ještě více, začala totiž něco rozmazávat okolo mého análního otvoru. Takhle daleko jsme předtím při zkouškách nikdy nedošli. "Neboj, nemělo by to bolet, tohle je profesionální lubrikant se znecitlivujícími účinky", a už jsem cítil jak se mi snaží do análu něco vtlačit. Kupodivu to nebylo nepříjemné a opět jsem se začal vzrušovat. Můj penis ovšem neměl kam. Kamarádka mezitím tlačila dál a hlouběji. Najednou se tlak na konečník trochu povolil a ona řekla: "tak a je tam celej". Došlo mi, že mi asi do zadku strčila dildo. Nečekal jsem ovšem to, co následovalo. "Teď ho trochu ještě nafouknu, aby nevyjelo, a pak začneme s napouštěním." "Cože nafukování a napouštění?", začal jsem s sebou na lehátku házet, jak mi to jen moje připoutání dovolilo. "Neboj, uděláme jenom klasický klystýr," byla její odpověď. V tom někdo zazvonil. Oddech jsem si, sice už zvládla tu věc v mé zadnici trochu nafouknout, ale ještě nedošlo k napouštění. Slyšel jsem, jak její podpatky klapou do předsíně,  aby zjistila, kdo to zvoní. Otevřela dveře a slyšel jsem tlumené ženské hlasy. Když přišli do pokoje, hrklo ve mě, podle hlasu jsem poznal naši společnou známou. "Tak celkově jsou ty kalhotky s těma dildama fajn. Ten přední jsem dokonce dvakrát dofukovala, ale vzadu už mi tak nesedí, mám pořád nutkání ho vytlačovat ven," aha, řekl jsem si, taky pokusný králík.

"Oli, vylez si na kozu, chci ti ještě něco ukázat", řekla Martina. Slyšel jsem, jak jí přivazuje zápěstí a kotníky řemeny, tyhle zvuky jsem důvěrně znal. "Neřekla jsem ti, že ty dilda jsou nejenom nafukovací, ale i vibrační, takže teď si užiješ trochu zábavy." Opravdu za chvilku už začala Olinka vzdychat a její vzdechy gradovaly neskutečným řevem - udělala se. Slyšel jsem, jak ji Martina zase odvazuje, "trochu si oddechni, teď se vrátím k rozdělané práci." Na stávající tlak v análu jsem si už stačil zvyknout, ale začal jsem se dost potit při představě, co by mělo následovat. A skutečně, za chvíli už jsem cítil, jak do mých útrob teče kapalina.