Vždy stylová bez ohledu na oblečení - Andrea Dessel

28.01.2018 14:44

     Žena může mít mnoho tváří. Za to může její schopnost vybrat si oblečení tak , že             vždy vypadá jinak a přesto je vždy elegantní .

 

            V současnosti mají lidé možnost užít si spoustu různých stylů kdy každý má nějakou      svou charakteristiku – sportovní , sportovní a elegantní , elegantní , sexy ,          romantickou , klasickou , extravagantní , pouliční , funky a mnohé další . Je to jen na Vás aby jste si vybrali svůj osobní styl a použili Vaši představivost k vytvoření odvážných kombinací různých stylů dokud nedosáhnete ohromujícího módního výsledku .

 

 

Nejdůležitější věc na , kterou by jste měla myslet je , že Vaše oblečení by mělo být vhodné pro příležitost na , kterou se právě chystáte . Další věc , kterou by jste měla mýt na mysli je Vaše postava . Oblečení, které zvolíte by mělo vyzdvihovat Vaše přednosti a naopak zakrývat nedostatky, pokud nějaké máte . Tradiční černé šaty jsou jednou z věcí , kterou by každá žena měla mít ve svém šatníku . Pro zvýraznění ženskosti , podtržení postavy a zároveň velice pohodlné . Nepodceňujte důležitost doplňků . Někdy je klíčem k dokonalosti na nejmenší věc . Malé nádherné šperky ,pěkné boty , nebo originální kabelka je to co může doladit dech beroucí výsledek .

 

 

Víte co se říká „ budou Vás soudit dle Vašeho oblečení „ to znamená , že vzhled je první věcí , které si ostatní nejdříve všimnou . Oblečení , které si do našich šatníku vybereme by mělo dotvářet naši postavu . Styk každé ženy by měl odrážet její individualitu . Neměl by záležet jen na módních trendech . Můžete sledovat kam směřuje móda , ale vždy by jste měla mít svůj styl . Sty vychází z Vašeho vnitřního smyslu pro krásu . Pokud patříte mezi dámy , které na sebe chtějí kdekoli upoutat pozornost a každému chtějí vyrazit dech , vyberte si šaty , které Vám nejlépe sedí a vždy mějte Svůj vlastní styl . Udělejte si nějaký čas na nákupy a vyberte si výhody , které Vám móda nabízí . Nebojte se a překvapte samu sebe něčím originálním , hezkým a elegantním co přesně sedí na Vaši postavu .

 

Z anglického originálu přeložila Andrea Dessel .

 

Odkaz na původní text https://what-to-wear-today.com/stylish-at-all-times-regardless-of-the-clothes/