Vzpomínka - 1.díl - Ali

15.07.2021 21:55

Vzpomínka na dětství v 80. letech. Prázdniny jsem trávil u babičky na venkově spolu ostatními jejími vnoučaty a spol. Mám dvě sestry, pět sestřenic a další dvě sestřenice z druhého kolena. To vše bylo vyvezeno k babičce na prázdniny, tedy devět holek a jeden kluk. Neměl jsem šanci se uplatnit, a tak v podstatě celé prázdniny jsem byl další holkou. Zejména jsem neměl moc nárok na vlastní identitu v oblékání. Přes prázdniny toho stejně moc nebylo třeba kalhotky a jednoduché šaty, když se ochladilo tak se vzali punčocháče a svetr. Prostě jsem vyrůstal jako Jára Cimrman. Různé hry na princezny a dvorní dámy jsem absolvoval též. Postupně došlo i dospívání, ale jako kluk jsem byl v tomto opožděn od babince, a tak jsem to ani tak nebral a byl stále jedna z nich. Postupem času došlo k tomu, že půjde na zábavu/disko – bylo mi skoro 14 let. To jsem se chtěl genderově prosadit – marně. Krátké letní šaty a jemné namalování. Navíc mi byla i přidělena podprsenka i když do ní nic nebylo dát. Nakonec to bylo jedno, protože jsme stále řádily a byly spolu. Na další akce jsem již neodmlouval a bral si na sebe co mi bylo přiděleno.
Na další prázdniny byla již má snaha v genderovém prosazení podstatně silnější, ale opozice též. Tak opět holka. Vyrážíme opět na zábavu/disko, jenomže sestra a dvě sestřenice již mají kluky. Začínám se cítit nepřirozeně. Sestřenice si toho všímá, a tak mne odtahuje k tanci. Užíváme si spolu tancování. Později dochází k sérii pomalých tanců. Přitiskly jsme se k sobě a najednou v kalhotkách cítím těžké ztopoření, cítí to i Nina. Pomalu se suneme k okraji letního parketu, líbáme se a rukou si vzájemně zajíždíme pod sukýnku. Reakce u mne je okamžitá a kalhotky jsou plné spermatu. Odbíhám na WC a dávám se do pořádku. Pak se mi Nina snaží omluvit, že takou rychlou reakci nečekala, jdeme stejně domů. Téměř celou noc jsem nemohl usnout.
V týdnu jdeme na houby jdu ve dvojici s Ninou a záhadně zbloudíme na krásnou mítinku. Najednou se opět líbáme, jsme na zemi, Nina opatrně bere penis a začíná si jím masírovat pipinu… za chvíli již není panna.
V sobotu na zábavu, nikdo z neznalých již nepochybuje, že jsme lesby. Prostě dost netradiční přístup.
Po prázdninách střední škola pak VŠ v cizině. Ninu jsem snad 9 let neviděl a téměř na ní zapomněl.

Diskusní téma: Vzpomínka - 1.díl - Ali

Datum: 26.07.2021

Vložil: Irenka

Titulek: Mno...

... jako snaha se cení, ale ty hrubky! Já samozřejmě chápu, že v trans světě občas může haprovat shoda přísudku s podmětem, ale punčocháče fakt s genderem ve větě moc společného nemají. No a vyjmenovaná slova po "m" (mýtit, zamykat, smýkat..), to už je fakt trochu moc...

Přidat nový příspěvek