Vzpomínka - 2.díl - Ali

15.07.2021 21:56
Ninu jsem snad 9 let neviděl a téměř na ní zapomněl.

Po ukončení školy jsem obeslal rodinu na oslavu dostudování. Na chalupě se to začalo sjíždět, každá příbuzná měla manžela a 1 až 3 děti, rodiče a několik známých. Spousta aut, lidí, řvoucích dětí, bodrých příbuzných, dále zjišťuji, že moje italská přítelkyně nedorazila (česky nemluví a mobil nebere). Nakonec je mi to jedno, a tak slavím s kamarády u soudku s pivem. K večeru přijíždí sportovní auto a z něj vystupuje elegantní pán s modelkou. Neznám je, a tak se věnuji kamarádům a pivu. Po nějakém čase si mě najdou a blahopřejí mi, ptám se, co jsou zač. Modelka se diví, že ji nepoznávám. Nina. Tím oslav pro mě skončila, odcházíme na procházku a máme si toho moc co povídat. Na oslavu se vracíme dost pozdě. No prostě to nebylo nejvhodnější, navíc dorazila má italská přítelkyně a ujal se jí přítel Niny…

Po oslavě se rozcházím se svou přítelkyní, která našla zalíbení v příteli Niny.

Rande s Ninou stále si máme co říct.

Na další rande večeře v restauraci a divadlo. Mám však k ní přijít již po obědě. Přicházím a opět vzpomínáme na dětství. Tak a překvápko mám nachystány šaty vínové koktejlky v kterých jdu. Prostě tuto možnost zavrhuji, za chvíli podléhám. Vše včetně prádla, punčoch, epitéz, paruky, šperků, bot je nachystáno. Oholit a již mi mne maluje. Obléknout a je ze mne opět docela pěkná ženská. Nina je se mnou perfektně sladěná. Krásný večer. Pak krásný sex oba v punčoškách.

Po týdnu opakování, tentokrát mám malé černé.

Nyní jsme 25 let manželé, dvě děti – dívky. Převlékání za ženu nás stále drží, ale nepřeháníme to. Do divadla, ale jen jako žena, a to i s dětmi.

 

Diskusní téma: Vzpomínka - 2.díl - Ali

Datum: 10.08.2021

Vložil: miluše

Titulek: holky s holkama

oblékat se jako holka je hlavně osvobozují uvnitř.nezažívám sexuální vzrušení,ale vnitřní klid,být svá.asi od patnácti,kdy vše propuklo naplno a byl konec tajností,důsledně dodržuji všechny holčičí rituály.když čůrat na záchodě,tak jenom v sedě,v přírodě na bobku.kalhotky/nejraději tanga pěkně zaříznutá do zadečku/,podprsenka se silikonem,nechala jsem si upravit na plastice zadeček a boky,paruka/mám dvě-krátkou a delší,pouze malování řas a obočí,pedikúra a manikúra každé tři týdny s decentním lakem na nechtech,náušnice/mám propíchané ušní lalůčky-žádné clipsy.jediný problém je holení obličeje a trochu hlubší hlas.pravidelně cvičím trochu vyšší holčičí hlas.má nejlepší kamarádka mě půjčuje pravidelně každý měsíc při její menstruaci kalhotky se zakrvácenou vložkou,abych měla správný holčičí pocit.chodím též k naší společné kamarádce gynekoložce 2x ročně na prohlídku,kdy mě vždy prohlédne mojí anaální kundičku.sex máme s kamarádkou pouze rukou,nebo pusou,ptáka jí tam nestrkám,ženy žádného přeci nemají.jako holka se cítím skvěle,za nic na světě bych neměnila.jako holka mám velice citlivé bradavky,proto nosím raději silikonové výplně v podprsence,mám veliké obavy,že bych prsním implantátem ztratila citlivost bradavek.a to bych za žádnou cenu nechtěla.mám svobodné povolání,jsem sochřka,takže mohu chodit oblečená jako holka celé dny.miluji svojí přítelkyni a kdyby v budoucnu chtěla,daruji jí moje sperma,abychom žily jako celá rodina.jinak je povídka velice hezky napsaná.chtěla jsem jenom napsat,že přijmout chování a jednání holky není jenom o sexu,je to také velice osvobuzující,žít konečně tak,jak příroda rozhodla již při narození.

Datum: 26.08.2021

Vložil: Ali

Titulek: Re: holky s holkama

Mám to asi kapku jinak, ale v tom podstatném je shoda. Prostě osvobozující zážitek...

Přidat nový příspěvek