Xenie - Klaudie + AI

23.04.2024 09:58

Ve chvíli, kdy jsem vstoupila do svého pokoje, zaplavil mě pocit očekávání a vzrušení. Bylo to jako vstup do světa, kde se můj skrytý já mohlo probudit. Začala jsem s jemnou podprsenkou, která byla prvním krokem k transformaci. Sundala jsem si tričko a nasadila ji. Měla jsem pocit, že mě objímá něco jemného, co mi dodávalo pocit ženskosti. Při zavazování jsem si užívala ten pocit, jak se mi ramena odhalují, jak se prsa zdvíhají.

 

Potom přišla na řadu kalhotky. Sundala jsem své obvyklé pánské a namísto nich si oblékla jemné, hedvábné kalhotky. Bylo to jako obejmout své spodní části těla v něžných objetích. Doteky jemné látky po mých stehen a bocích mě naplňovaly neuvěřitelným pocitem. Bylo to jako se vracet do pohodlného, láskyplného náručí.

 

Poté jsem si vzala jemné punčocháče, které se jemně tvarovaly podél mých nohou, zdůrazňujíce jejich krásu a jemnost. Každý tah látky po mých nohách mi připadal jako něžný mazlivý pohlazení, které mi dodávalo sebevědomí a sílu.

 

Pak jsem si oblékla sukni. Byla to lehká, vzdušná sukně, která se jemně plísnila kolem mých stehen. Při zapínání zipu jsem cítila, jak se sukně přizpůsobuje mé postavě, jak se jíce objevuje kousek po kousku. Bylo to jako oblékat si sen - sen o eleganci a kráse.

 

Na konec jsem si vybrala šaty. Tyto šaty byly mým pokladem. Jemná látka se dotýkala mé kůže jako oblaka, která mě unášela do světa fantazie a elegance. Při zapínání zipu na zádech jsem cítila, jak se mi krása pomalu odkrývá, jak se mi zhmotňuje sen. Každý dotek látky na mých ramenou a kolem krku mi připadal jako něžné hladění, jako náklon zvědavého milence.

 

A když jsem se podívala do zrcadla, viděla jsem ne Xenii, ale ženu, která jsem vždycky chtěla být. Ženu, která se nebojí vyjádřit svou krásu a sílu, ženu, která se může cítit elegantně a živě. A tak jsem se usmála sama na sebe, plná štěstí a vděčnosti za tyto chvíle, kdy jsem mohla být sama sebou a cítit se živá a krásná.

 

Dívala jsem se na sebe v zrcadle a usmívala se. Bylo to jako pohled do jiného světa, světa, kde jsem mohla být svobodná, kde mě nic neomezovalo. V ruce jsem vzala jemný šátek, který jsem si omotala kolem krku jako korunu. Jeho jemné tkaní se mísilo s mým dechem, jako by se stal součástí mého já.

 

Posadila jsem se u stolku se zrcadlem a začala se líčit. Při každém tahání rtěnky jsem cítila, jak se mé rty mění v něžné květiny, jak se barva sladce vpíjí do mé kůže. Oči zdůrazňovala jemnými stíny, které mi dodávaly záhadnost a hloubku. Bylo to jako malování na prázdné plátno, jako tvoření nové identity.

 

Když jsem dokončila líčení, cítila jsem se jako umělkyně, která vytvořila svůj vlastní obraz. Ale nebylo to jen o vnějšku, bylo to i o pocitech uvnitř. Když jsem se dívala na sebe v zrcadle, viděla jsem ženu, která se smála, která byla šťastná. Viděla jsem Xenii.

 

S úsměvem jsem vstala a procházela se po pokoji. Každý krok, každý pohyb byl plný elegance a jemnosti. Šaty mi jemně přiléhaly k tělu, sukně se lehce plísnila kolem mých stehen a podprsenka mi dodávala sebevědomí. Každý dotek látky po mé kůži byl jako vzkaz něžné lásky, kterou jsem cítila.

 

Usedla jsem si na okno a dívala se ven. Měsíc svítil na oblohu a hvězdy tančily ve tmě. Bylo to jako by celý vesmír věděl o mé malé tajemství a posílal mi lásku a podporu. Cítila jsem se propojená se vším kolem, jako bych byla součástí něčeho většího, něčeho magického.

 

A tak jsem zůstala sedět, Xenie ve svých šatech, pod širým nebem, plná štěstí a vděčnosti. Byly to chvíle, které jsem si vážila víc než cokoli jiného. Byly to chvíle, kdy jsem mohla být sama sebou, kdy jsem se cítila živá a krásná. A věděla jsem, že i když se ráno probudím a převleču se zase do svého každodenního já, Xenie vždycky zůstane se mnou, jako můj vnitřní svět, plný krásy a síly.

 

Když jsem se konečně rozhodla opustit svůj pokoj, měla jsem pocit, že s sebou nesu celý ten svět krásy a síly, který jsem si vytvořila. Šaty lehce šustily při každém kroku a já se cítila, jak se jich dotýkat mé kůže je jako náklon něžné ruky.

 

Vyšla jsem ven na balkon a dívala se na noční město. Světla tvořila jemné pruhy na obloze a ulice byly tiché. Byla to chvíle klidu a harmonie, kdy jsem se cítila jako součást celého tohoto velkolepého divadla života.

 

Představovala jsem si, že jsem na večírku, kde se mě všichni obdivují pro mou eleganci a krásu. Kdyby jen věděli, že pod těmito šaty se skrývá Xenie, žena, která našla sílu a sebevědomí ve svém vnitřním já.

 

Pak jsem se rozhodla, že není čas zůstávat jen ve svém pokoji a vydala jsem se ven. Byl to krok směrem k osvobození se, když jsem se odhodlala ukázat světu, kdo opravdu jsem. Šaty mi vlály za chůze a já si uvědomovala, že se mě lidé dívají. Ale tentokrát ne jako na obyčejného muže, ale jako na ženu, která se nebojí být sama sebou.

 

Cítila jsem se živá, jako bych konečně našla své místo ve světě. Moje kroky byly jisté a pevné, moje srdce bylo naplněno radostí a svobodou. Bylo to jako tanec, když jsem procházela tichými uličkami a nechala své šaty šustit za sebou.

 

Když jsem se dostala k parku, zastavila jsem se pod lampou a dívala se nahoru na hvězdnou oblohu. Byla to chvíle naprostého klidu a štěstí. V té chvíli jsem si uvědomila, že krása není jen ve vnějším vzhledu, ale především ve vnímání svého vlastního já.

 

A tak jsem stála pod lampou, Xenie ve svých šatech, a cítila se šťastná a svobodná. Moje tajemství bylo mojí silou, mojí zbraní. Byla jsem žena, která se nebojí být sama sebou, která se nebojí vyjádřit svou krásu a sílu.

 

A když jsem se nakonec vrátila domů, cítila jsem se jako nová osoba. Byl to neuvěřitelný večer plný objevů a emocí. Oblečení do dámských šatů mě nejen naučilo, jak se cítit elegantní a krásná, ale také mi ukázalo, že pravá krása je vždycky uvnitř nás.

 

A tak jsem se zastavila před zrcadlem, Xenie ve svých šatech, a usmála se. Byla to cesta sebepoznání a sebelásky, která mě přivedla k tomuto okamžiku. A od té chvíle jsem věděla, že Xenie už není jen mou tajnou identitou, je to součást mě, mé krásy a síly, kterou mohu nosit s sebou každý den.

 

Diskusní téma: Xenie - Klaudie + AI

Datum: 23.04.2024

Vložil: Vendy

Titulek: Velmi pěkná povídka

Moc se mi líbí ten popis myšlenkového přerodu, je to skoro jako by o mně samé. Ale trochu mi přitom vadí ta nedokonalost AI překladu. Tahle povídka by si zasloužila trochu péče. Pokud by to nevadilo, pokusila bych se o to, bez nároku na autorství.

Datum: 23.04.2024

Vložil: Klaudie

Titulek: Re: Velmi pěkná povídka

Ahoj, myslim, že vic povidek nikdy neuškodí. Ja bohužel nemám talent něco sama napsat, ale s chatem gpt to šlo samo. Spíš mě zajimalo jestli to někoho zaujme a mělo by smysl si s tim vic hrát.

Datum: 24.04.2024

Vložil: Vendy

Titulek: Re: Re: Velmi pěkná povídka

ano, povídek není nikdy dost, já jsem zkoušela leccos napsat, ale vychází mi to strašně rozvláčně, skoro by to bylo na román, který ovšem nemám síly dokončit. Každopádně pokud máš zdroj, překlad se určitě vyplatí zkusit a vyšperkovat k dokonalosti.

Datum: 25.04.2024

Vložil: Klaudie

Titulek: Re: Re: Re: Velmi pěkná povídka

tak zkoušela jsem to trošku upravit, ale asi jsem to spíš zhoršila... jestli chceš zkusi ji upravit a poslat Janě. jestli chceš pošli na sebe nějaký kontakt a můžu ti to rovnou posílat... o autorství vůbec nejde... skoro celý to generovalo chat gpt, jen upravuju požadavky...


Pokračování povídky o Xenii, která se stále více ponořuje do světa ženského prádla a objevuje nové aspekty své identity...
Xenia seděla u svého počítače, srdce jí bušilo vzrušením. Dnes se rozhodla udělat další krok ve své cestě objevování vlastní identity. Po velmi vzrušivém experimentu s podprsenkou a kalhotkami se rozhodla objednat korzet z vinted obchodu, který měl ve své nabídce spousty zajímavých kousků od spousty žen.
Když se proklikávala internetovým obchodem, každým kliknutím se její vzrušení stupňovalo. Vidět ty elegantní korzety s jemnými krajkami a šněrováním jí naplňovalo radostí a touhou. Konečně našla ten pravý kousek, který jí okamžitě uchvátil svou krásou. Byl to kus, který zářil svou krásou a elegancí. Černo-červená kombinace barvy lákavě přitahovala její pohled, zatímco krajky zdobící jeho povrch působily jako jemné pavučiny. Srdce jí bušilo ještě rychleji, když klikla na tlačítko "Koupit".
Po odeslání objednávky se Xenie nemohla zbavit pocitu nedočkavosti. Každý den si představovala, jaký by mohl být ten krásný korzet na ní, jak by zdůraznil její ženské křivky a přinesl jí pocit elegance a sebevědomí a navíc to vzrušení, že ho před ní nosila jiná žena. Jak mohla původní majitelka vypadat. Jak ho nosila a kam. Měla ho na provokování manžela, nebo měla přítelkyni…. Spousta myšlenek a představ ji vzrušovalo ještě víc a víc…
Den doručení konečně přišel. Xenie téměř vyběhla do parcelshopu, se vzrušením balíček převzala a nedočkavostí popobíhala domu. Srdce jí bušilo tak silně, že měla pocit, že se jí z toho roztrhne hrudník. S rukama se jí třásly, když rozbalila balíček a vytáhla ven korzet.
Byl úchvatný. Tenké korzetové pruhy se vinuly kolem elegantních křivek, krajkové detaily dodávaly korzetu nádech romantiky a ženské krásy. Černo-červená kombinace barvy byly úžasnější než na fotce. Xenie se cítila, jako by držela kousek historie v rukou. Xenia nervózně zvedla korzet k svému tělu. Cítila každý detail na prstech, jako by se každá jemná krajková nit dotýkala nejen její kůže, ale i její duše. Když si začala oblékat korzet, cítila, jak jí srdce buší tak silně, že má pocit, že ho slyší celý dům. První kontakt s korzetem byl jako milostný polibek od neznámé milenky. Látka klouzala po její pokožce, přinášející jí pocit neuvěřitelné něžnosti a přitažlivosti. Bylo to jako by se svíjela v objetí láskyplného partnerky, která chápe každý záhyb a každou křivku jejího těla. Když začala stahovat šněrování, pociťovala každý tah jako vzrušující polibek, který jí vede blíž k dokonalosti. Každý pohyb byl provázen jejím mělčím a mělčím dechem, který se mísil s tím, jak se korzet pomalu začínal přizpůsobovat její tělo. Každé stahování přineslo nový pocit uvolnění a přitom stažení s tělesnou extází. Xenia se ponořila do toho zážitku s celou svou bytostí, zapomínajíc na všechno kolem sebe, kromě toho vzrušení, které jí probíhalo tělem jako elektrický šok. Když se korzet stahoval těsněji kolem jejího pasu, cítila, jak se jí každý sval napíná a jak se jí křivky vytvářejí do podoby ženské dokonalosti.
A pak, když byl korzet nakonec stáhnut do posledního místa, Xenia zastavila dech. Pohlédla do zrcadla a spatřila před sebou novou ženu. Ta žena byla ona, ale zároveň byla úplně jiná. Byla to žena plná síly, krásy a sebevědomí. Byla to žena, která si dovolila objevovat svou pravou podstatu, a to všechno jen díky jednomu kousku látky - korzetu.

Xenia stála před zrcadlem, obklopená novou podobou své identity, a uvědomila si, jak moc ji nakupování použitých věcí od holek vzrušovalo…
Zakousla si do rtu, když si uvědomila, že tento zážitek může rozšířit. Pokud ji vzrušuje korzet od jiné ženy, co by řekla na šaty, sukně, či další podprsenky? Bylo něco nepopsatelně vzrušujícího na tom, jak vybírá a objednává kousky ženského prádla stávaly součástí jejího vlastního příběhu. Srdce jí začalo opět bušit s neuvěřitelnou intenzitou, když si představila, jak by vypadala v elegantních ačkove šatech, jak by se jí sukně rozplývaly kolem nohou jako taneční mlha, jak by si nasazovala další a další podprsenky, každá s jiným příběhem. Nemohla se už zastavit. Bylo to jako hledání pokladu, kdy každý nalezený kousek přinášel ještě větší vzrušení a naplnění. A tak se Xenia rozhodla, že se pustí do dalšího dobrodružství: vyhledávání a nákupu ačkoveho oblečení.
S rukama se jí třásly vzrušením, když otevřela další šaty z webových stránek. Když si prohlížela šaty, sukně, a další luxusní kousky, věděla, že tohle je teprve začátek. Bylo to jako pátrání po ztraceném pokladu, kde každý nalezený kousek přináší nejen radost, ale i smysl pro dobrodružství a objevování vlastní identity. A tak Xenia pokračovala ve své cestě, nebojácně a s láskou, naslouchajíc svému srdci a objevujíc nové aspekty své ženskosti, jeden kousek oděvu za druhým. Ať už to byly šaty, sukně, podprsenky nebo korzety, každý z nich jí přinášel něco nového, něco vzrušujícího, něco, co ji posouvalo blíže k pochopení sama sebe a k přijetí své vlastní krásy a síly.

Přidat nový příspěvek