Začalo to Drahuškou - Luděk

14.07.2019 08:23

Mám po maturitě a nastupuju do zaměstnání. Jsem ze všeho vykulený, nemám zkušenosti a v hlavě se mi honí všechno možné.

Dráža mou nezkušenost odhadla přesně, a jako první. Holky v kanceláři si ze mne dělaly jen legraci, pokoušely mně a přiváděly do situací, kdy jsem nevěděl, jak mám reagovat. Ona, jako skladnice seděla v patře u svého stolu a hleděla si své práce. Ale mladý, pohledný a nezadaný kluk po škole ji také nedal spát. Už tehdy byla rozvedená.

Potkal jsem ji poprvé a hned mne zaujala. Sestupovala proti mně po příkrém schodišti, a jak pokládala nohy jednu za druhou, střídavě na mně blikala svými bílými kalhotkami pod krátkou rudou sukní. Ba co více, když mne míjela, v rozepnuté bílé halence se ji třpytily krůpěje potu na pokožce nnádherně vystavených prsů.

Jdete ke mně?“ Zeptala se.

„Do skladu.“ Odpovídám.

„Tak tedy ke mně, počkejte nahoře, jen se vyčůrám, a hned jsem u vás.“

Došel jsem až ke kanceláři a čekám.

Po pár minutách se vrací. Její bílá halenka má o jeden rozepnutý knoflíček více a jak stoupá její meziprsní rýhou ji vidím téměř až na břicho. Neušlo mi, jak krásně velkým poprsím ji vybavila matka příroda. Tak velikost C, odhaduji. Možná i víc. Kecám, nemám s tím zkušenost.

Tehdy mi ještě nedošlo, že mi to všechno předváděla záměrně. Až o hodně později jsem pochopil. Ale v tu dobu ji to nebylo nic platné. Byl jsem nesmělý a nezkušený.

 

Po svatbě jsem dostal přidělený služební byt, a co čert nechtěl, Drahuše dostala ten naproti.

Žila sama se třemi potomky. Ten nejstarší se odstěhoval hned, jak si dostavěl domek a doma zůstaly tři baby: Saša, druhá nejstarší, Alena, nejmladší, a Dráža, jejich matka.

Koncem sedmdesátých let se do vlastního odstěhovala i Saša, a Alena se vdala. Hned potom porodila děcko.

Já jsem změnil zaměstnání a pracoval, jako mechanik automatického řízení strojů. Jednoho dne mne zavolali na opravu a seřízení několika strojů poblíž bydliště.

Hned jsem ji uviděl. Saša měla službu a čekala na mně. Nebyla tak překvapená, jako já, prý to věděla, kdo přijede a schválně si tu službu vzala.

Během opravy se kolem mne stále otáčela, všechno ji zajímalo, a dá se říci, že se mi občas až pletla. Dokonce se nade mne jednou sehnula, a když jsem vstával, narazil jsem hlavou do jednoho z jejích objemných prsů.

„Je, pardon. Nechci se ti plést. Už to budeš mít? Dám na kafe.“ Omlouvá se.

„Jo, už to bude, můžeš, rád si s tebou dám cokoli.“ Souhlasím. Odběhla, a mě ještě několik minut trvalo, než jsem všechno vyzkoušel. Pak píšu opravenku a jdu za ní, aby mi ji podepsala. Vejdu, a zrovna ji načapám, jak stojí před skříňkou, jen v podprsence a kalhotkách a češe si vlasy.

„Jé, to jsem nechtěl, myslel jsem, že vaříš kávu.“ Omlouvám se. Ona se otočila ode mne a hodila si na ramena jen froté osušku. Nic nezakryla, naopak, vzbudila ve mně zvědavost.

Saša je přesnou kopií matky. Trošku při těle, ne moc, dobře vybavená a pohledná. Hned na první pohled jsem si všiml, že má na sobě velmi kvalitní a drahé prádlo.

„Neuvařím ti nic, nemám kafe, asi jsem ho zapoměla doma. Promiň.“

„To nevadí.“ Chlácholím ji.

„Chtěla jsem ti nabídnout, jakou ji mám dobrou, extra černou.“

„To můžeš, nejsem proti.“ Usmívám se na ni. Trochu ji trvalo, než pochopila. Pak mne udeřila do ramene a řekla: „Nedělej si ze mne srandu, co kdybych tě vzala za slovo?“

„Nebyl bych proti.“ Odpovídám už téměř vážně.

Přistoupila ke stolu, podepsala opravenku a hledíc mi do očí se nahnula přes stůl a zašeptala: „Tak ukaž, co v tobě je.“ Nechala sklouznout osušku na zem a vzadu si rozepnula podprsenku. Objemné kozy ji vytekly na stůl jako vosk a ona zopakovala: Tak ukaž.“

Obešel jsem tedy stůl, rozepnul si kalhoty, stáhl slipy a ji kalhotky a jedním odvážným tahem do ni vstoupil.

„Ách.“ To bylo jediné slovo, které z ni za celou šoustačku uniklo. Píchal jsem ji tvrdě a dlouho. Měla položenou hlavu na stole a držela, dokud jsem to do ni nenastříkal. Vůbec se neudělala, ale zdálo se, že ji to ani nevadilo. Sáhla do stolu, sebrala připravenou vložku a povídá: „Pěkné, ale dělej, každou chvíli je tu Jaruna, ta by nás roznesla. Zapla si podprdu, natáhla kalhotky a ustrojila se. Já už byl. V tu chvíli dojela ta Jaruna.

To samé se nám podařilo ještě jednou asi po měsíci. Znovu to chtěla zezadu a znovu se neudělala.

Jen řekla: „Pěkné.“ To bylo všechno.

Až než odjela domů, řekla mi z okénka: „Příště tě vykouřím, budeš zírat.“ To bylo poslední, co jsem od ni na několik let slyšel.

Když ovdověla a já už byl také trochu v letech, jsem ji navrhl opakování, ale odmítla. Že je to, prý, zapomenuto.

 

Počátkem osmdesátých let jsme se s Alenkou a Drahuší dohodli, že vyrazíme do Německa k moři. A také jsme to udělali.

Alena s manželem a mámou Drážou jeli jdním autem, my s chotí druhým. Ještě před cestou jsme si nechali ušít plotové zástěny, aby na nás od Baltu nefoukal studený vzduch. Až tam, na místě jsme s Drážou poznali, že to má ještě jednu funkci, a důležitější než bránit větru.

Na pláži, u hustého křoví jsme zástěny nainstalovali a nechali jen uzoučký průchod. Vzniklo tak velké pískové hnízdo pro čtyři dospělé. Od prvního dne jsme se tam pekli, jako herynky.

Asi po třech dnech má choť přišla na to, že několik set metrů po pláži je aquacentrum s tobogánem a různými dalšími věcmi, a že tam zajdou. Věděli, že mě toakové věci nebaví, a tak mne nenutili. Babinka Dráža zůstala se mnou.

Mladí odešli a my se pekli. Po koupeli jsme trochu ožili a Drážu napadlo, že si svlékne podprsenku. Vedle je prý nudapláž, tak to nikomu nebude vadit. Vybalila na mně dvě krásné, velké kozy s tmavými velkými bradavkami. Byly nádherné. Právě se mi vrátila ta vzpomínka na skladnici po maturitě. Tehdy byla mladší a o něco štíhlejší, i když dnes to bylo také pěkné.

„Nevadí?“ Zeptala se.

„Jen trochu.“ Odpovídám, protože se mi začal napřimovat penis. Ale to už se ona smála a nabádala mě, abych stáhl plavky, že to bude zajímavější. Nevěnoval jsem tomu pozornost. Klekl jsem si a přes zástěnu jsem se díval, zda ještě nejdou. V mžiku ležela na boku u mne a vytahovala mi penis z plavek. Trochu s tím zápasila, ale povedlo se ji to. Než jsem stačil něco říci, měla ho v ústech a s mírně skousnutými zuby mi ho tvrdě kouřila. Bylo mi to příjemné, a tak jsem ji vzal jednu kozu do ruky a mačkal ji, zatímco jsem hkídal phyb na pláži. Najednou jsem si všiml, že přicházejí.

„Drážo, už jdou.“ Vykřikl jsem a vytáhl ji ho z úst. Ona si sedla, zahleděla se tím směrem a povídá: „To stihneme.“ Přitiskla si žalud jazykem na patro a v několika málo sekundách mě kompletně vysemenila. Potom polkla, ještě jednou, rychle se oblékla a lehla si na místo, jako by spala. Já si schoval penis do plavek a lehl si na břicho. První vešla manželka, přejela nás oba pohledem a vyprávěla, jak skvěle se bavili. A že zítra jdou zase a na déle. Dráža na mě významně zamrkala. Že by znovu? Kolem desáté odešli s tím, že je máme čekat až později odpoledne.

Ležím si ve stanu a Dráža mne přemlouvá na pláž. Jasně, že vím, o co ji jde, naznačila to, ale jsem z ni nervózní. Kdyby se to provalilo, byl by to průser století. Nakonec jsem se nechal přemluvit, protože mi slíbila, že mi ho znovu vykouří. Zapnuli jsme stany, vzali několik věcí a odešli těch padesát metrů k zástěnám.

Jen jsme došli, Dráža se svlékla do naha, a na mé upozornění, že tu není nudapláž, odvětila, že je to celkem blízko a také, že za naší zástěnou nemá kdo co hledat. Položila se na podušku a tím mi nabídla celé tělo k prohlídce. Uvelebil jsem se vedle ni a pozorně si ji prohlížel. Dělala, že má zavřené oči, ale všiml jsem si, jak mě soustředěně pozoruje přes štěrbinu mezi víčky. Asi ji vzrušovalo, že jsem si na ni prohlédl každý záhyb, každou pihu, a když jsem se pohledem zarazil v jejím klíně, zvlhla, a roztáhla stehna. Musel jsem si sáhnout. Její stydké pysky byly obrovské a sametové. Na obou přecházela růžová přes červenou a rudou k fialové barvě. Nedalo mi to. Oba pysky jsem roztáhl od sebe, jako velká motýlí křídla, a protože Dráža roztáhla nohy až do krajnosti, mezi pysky se mi otevřel vchod do jejího nitra. Chvilku jsem si celý ten její přístroj prohlížel, když řekla: „Nepřestávej, pokračuj, mám to ráda.“ A pohledem mne sledovala, jak ji klekám mezi stehna.

„Pojď do mě, chci v sobě mít tvýho ptáka.“ Dodávala mi odvahy, ale já ji nepotřeboval. V tu chvíli jsem ji chtěl. A za jakoukoli cenu.

Vjel jsem do její prostorné hluboké kundy a hned jsem se v ni stratil až po kořen.

„Přitlač, nešetři ji. Udělej mě to, už dlouho tam nikdo nebyl. Teď, hned, chci tě v sobě cítit.“ Vzrušovala sama sebe. Píchal jsem ji jako bez citu. Vrážel jsem ho do ni tak tvrdě, že hekala, ale líbilo se ji to. Přes kozy ji běhala jedna vlnka za druhou, Dráža zvedala nohy do výše, že to museli vidět přes zástěnu všichni okolo. A pak ji to přišlo. Orgasmus po dlouhé době ji úplně vyčerpal. Naříkala při něm, že to musel každý slyšet, a já se tak styděl. Ne tak ona. Byla unavená, ale spokojená.

„Nech mě chvilku odpočinout, vím, co jsem ti slíbila.“ Požádala mne o doklad.

Asi za půl hodinky mi najednou povídá: „Pojď, sedni si mi na břicho a píchej mi kozy, já ti je přitlaším. Bude se ti to líbit.“ Natřela si meziprsní rýhu opalovacím krémem a sevřela rukama obě kozy proti sobě a já ji zapíchl tvrdý penis mezi ně. Nikdy bych neřekl, že je to tak sexy. Píchal jsem je jenom chvíli a už se to ve mně spustilo. Dráža to poznala, pustila kozy, přitáhla si mně k ústům a vcucla do nich právě stříkající žalud. Než jsem se ji vysemenil do úst, klidně mně kouřila pohyby hlavou. Když jsem byl hotov, polkla, otřela si koutky úst a povídá: „To je velká dobrota, mám to ráda.“

Zbytek dopoledne jsme se spolu jen váleli v písku a sem tam se koupali. Odpoledne mi pošeptala do ucha, že by nebyla proti, kdybych ji chtěl ještě jednou dnes opíchat. Ani já nebyl proti, a tak se stalo, že jsem se položil na záda a nechal ji, aby se na mně vyřádila. Chvíli na mě jezdila, chvíli mě kouřila, potom mi cumlala koule, což bylo fantastické, chvíli mi honila ptáka kozama, až na konec si zasunula penis hluboko do hrdla a znovu spolykala všechno zbylé semeno, které ve mně ještě zbylo.

„Dnes už ti dám pokoj, oba toho máme dost.“ Oznámila.

 

Každá příležitost k šoustání pro nás byla dobrá. Po dobu dovolené jsme se scházeli hlavně na záchodcích, kde jsem ji pokaždé nakrmil semenem, nebo kdekoli, když ostatní nebyli poblíž. Má choť byla náramně spokojená, protože jsem ji za celou dovolenou neotravoval sexem.

Po návratu domů jsme se s Drahuškou ještě nějaký čas stýkali. Prozradila mi, že ještě nikdy za svého života nespolykala tolik semene, jako se mnou. Prý to je pro ni nejlepší dovolená za celá léta. Nebyl by problém v tom pokračovat, ale jednoho dne jsme byli málem odhaleni, a tak jsme se dohodli, že s tím přestanem.

Jako obvykle jsem byl zase odpoledne u ni, v protějším bytě. Klečela právě v kuchyni u linky na složeném županu, který jsem z ni právě svlékl, a zrovna polykala semeno, tryskající mi z penisu, když si odemkla dveře Alena. Otevřela a zouvala si boty. Byl to pro nás oba šok. Dráža spolkla zbytek, vstala, natáhla si župan a uhrábla si vlasy, zatím co já si jen natáhl šortky. Štěstí, že si Alena nemohla chvíli nazout papuče, ale pak se ji to podařilo a vešla do kuchyně. To jsem já už obcházel byt přes obývák. Než jsem zaklapl dveře, zaslechl jsem: „Co tu děláš? Neříkala jsi, že přijdeš. Zrovna se jdu koupat.“

„Ale, jsem doma sama, tak jdu k tobě.“ Odpověděla Alena.

Naposledy mi Dráža vykouřila péro na štědrý den ve sklepě. Sešli jsme se tam úplnou náhodou. Přitáhla si mně do své kóje, svlékla mně i sebe, opíchala se o mne na židli a pak mě vykouřila svým nádherným způsobem. Všechno samozřelmě spolykala. To bylo naposledy. Později si našla přítele ve svém věku a asi kouřila jemu.

Dnes ji je pětaosmdesát a nevidím na ni nic, co se mi kdysi líbilo. Kam se to ztratilo?

 

Hned v příštím roce se mi dostala do rukou její snacha Hana. Náhodou jsme se sblížili na plese. Vybral jsem si ji, protože mne zaujay její obrovské kozy. Ale obrovské. Jinak velmi štíhlá dívka s dlouhýma nohama, ale ty kozy, to jsem ještě neviděl. Můj střízlivý odhad tak F, spíše více.

Dalo mi to dva měsíce uhánění, ale při prvním jarním rande mi dovolila, abych ji sáhl na kundičku. Zasunul jsem ji ruku za kalhoty i kalhotky a prstem ji trochu projel. Velmi dobře líbala. V autě, než jsme se vydali domů, si rozepnula kalhoty, stáhla si kalhotky ke kolenům, spodem podprsenky

vykulila kozy a řekla: „Zkus to tady, ale je tu málo místa.“ Povolila opěradlo a čekala, až na ni vlezu. Za několik minut jsem se do ni vysemenil. Chvíli jsem si pohrál s kozama a pak jsme se ustrojili a odjeli domů.

Píchal jsem ji ještě čtyřikrát, a i když jsem si dával záležet, nikdy se neudělala. Jen tak mi podržela, nechala to do sebe nastříkat a šla domů. Šoustat tedy neuměla, a le větší kozy, než má ona, jsem ještě neviděl.

Později jsem ji seznámil s přítelem, kterému se moc líbila. Od té doby se scházela jen s ním. Jistojistě ji píchal, to je jasné, ale nevím, jak byl spokojený.

 

Před deseti lety jsem se náhodně potkal na schodišti s Alenou, když šla zrovna od matky. Tou dobou už bydleli sami. Nevím proč, její pohled se mi stočil do rozkroku a od té doby je mezi námi vztah naprosto jiný, než byl do tohoto okamžiku.

Asi za tři dny mi napsala SMS, že potřebuje cosi opravit. Nechal jsem tedy manželku spát po noční a vyrazil k Aleně.

Čekala mě v chodbě. V lehkých domácích volných šatech, skrze které ji prosvítaly bradavky a bílé kalhotky.

„Co potřebuješ opravit?“ Ptám se.

„Nic, to já jen tak, jsem sama doma, tak mě napadlo, že máš o mne zájem. Ten můj ne. Chceš mě?“ Vyrazila mi dech. Nepočítal jsem s tím, ale ona kula železo, dokud bylo žhavé. Postoupila ke mně, jemně mi olízla rty a následně mně políbila a nacpala mi do úst jazyk. Její ruka už narazila na stojící penis. Objala ho prsty a s kalhotami mi ho tvrdě pohonila. Tak tvrdě, že jsem se vysemenil do vlastních kalhot.

„Jé. Promiň, to jsem nechtěl.“ Omlouvám se a ona na to: „To nic, to je moje chyba. Příště to bude lepší. Ještě mi ho pohonila a poslala mne s mokrýma kalhotama domů.

Napozítří mi volá, že je to stejné. „Co je stejné.“ Ptám se.

„No, jako minule, nechápeš?“ A já v tu chvíli pochopil.

O pět minut později už jsem se ji dobýval do kalhotek a lízal ji kundičku. Oproti matce ji má tak uzoučkou a chutnou. Malé, růžově zbarvené stydké pysky, zavlažené jejím sekretem mi uhýbaly před jazykem a odhalovaly lesklý vchod do jejího nitra. Seděla opřena v sedací soupravě, s doširoka roztaženýma nohama a pozorně sledovala, jak do ni v kleče před ní, pronikám.

„Ůůůůůůůů.“ Zahučela, když jsem zatlačil penis do té uzoučké dírky. A po tom, co jsem nemohl dál, mne objala v pase a rychlým pohybem si zarazila penis ještě hlouběji. „Ách, ano. Ano. Mám tě tam, až dole, bože, to je nádhera.“Byla tak vzrušená a já nevěděl, čím jsem si zasloužil tu pochvalu.

„Nesmíš se do mě udělat, dávej pozor, raději tě vykouřím, ještě ale chvilku zůstaň ve mně.“ Šeptala mi do ucha a pohyby pánví si dělala dobře. O chvíli později jsem ucítil, že se mi to dere nahoru. V poslední chvíli jsem ho vytáhl, ona si k němu dřepla a všechno semeno pochytala ústy. Jako mamka, to podědila. I s polykáním neměla problém.

Když jsme pak chvilku odpočívali a já si hrál sjejími hezkými, velkými prsy, řekla: „Kdybys přišel i zítra, zase bych ti nastavila kundičku, abys ji mohl píchat. Chceš? Ale semeno jen do pusy, nevadí?“

„Ne, nevadí, zítra přijdu ve stejný čas.“

„Těším se, až si na tom zase pochutnám. Je to velká dobrota.“ To má taky po mámě. Říkala mi to samé.

 

Takhle ji sem tam píchám ještě dnes. Oba dva jsme už v důchodu, ale chutná nám to, skoro, jako za mlada. Jasné, není to tak často, ale je to hezké.

Alena je už vdova, a ta moje nikdy na sex nebyla. Ale co je hlavní, dodnes nic neví. Říká, že i bez sexu jsme krásně zestárli. Kdyby tak tušila, kolik semene jsem nainvestoval do rodiny, bydlící jen přes chodbu. Kolik úst jsem vypláchl semenem, určeným pro manželku. Ale nestála o něj, jako jiné.

Tímhle způsobem jsem vlastně opíchal celou jednu rodinu. Dnes jsme na konci. Děkuji všem.

Ale v příštím životě bych je chtěl opíchat znovu, a možná že i všechny najednou. Ještě to nevědí, ale třeba se jim to bude líbit.

Diskusní téma: Začalo to Drahuškou - Luděk

Datum: 09.11.2021

Vložil: cialis with dapoxetine overnight to

Titulek: cialis dosage cialiswithdapoxetine.com

<a href="https://cialiswithdapoxetine.com/#">buy cialis usa</a> cialis 20 mg

Datum: 07.11.2021

Vložil: MichaelBix

Titulek: cialis 20 mg cialiswithdapoxetine.com

cialis tablets https://cialiswithdapoxetine.com/# - buy cialis usa

Datum: 06.11.2021

Vložil: cialis black is it safe

Titulek: cialis alternative cialiswithdapoxetine.com

<a href="https://cialiswithdapoxetine.com/#">cialis tablets</a> cialis generic

Datum: 03.11.2021

Vložil: cialis black is it safe

Titulek: cialis generic cialiswithdapoxetine.com

<a href="https://cialiswithdapoxetine.com/#">cialis generic</a> generic cialis

Datum: 27.10.2021

Vložil: MichaelBix

Titulek: cialis tablets cialiswithdapoxetine.com

cialis 20mg https://cialiswithdapoxetine.com/# - buy cialis usa

Datum: 27.10.2021

Vložil: cialis dosage

Titulek: cialis online cialiswithdapoxetine.com

<a href="https://cialiswithdapoxetine.com/#">cialis without a doctor prescription</a> buy cialis usa

Datum: 24.10.2021

Vložil: cialis generic

Titulek: cialis generic cialiswithdapoxetine.com

<a href="https://cialiswithdapoxetine.com/#">cheap cialis</a> cialis tablets

Datum: 21.10.2021

Vložil: cialis pills

Titulek: cialis price cialiswithdapoxetine.com

cialis price https://cialiswithdapoxetine.com/

Datum: 14.10.2021

Vložil: buy cialis usa

Titulek: cialis coupon cialiswithdapoxetine.com

cialis tablets <a href="https://cialiswithdapoxetine.com/#">cialis pills</a>

Datum: 14.10.2021

Vložil: MichaelBix

Titulek: cialis tablets cialiswithdapoxetine.com

buy cialis online https://cialiswithdapoxetine.com/# - cialis price

1 | 2 >>

Přidat nový příspěvek