Začátek dne - Martina

27.08.2023 20:59

Julie popadla spodní část své krátké noční košilky a zvedla ji nad hlavu, vychutnávala si dotek hedvábí klouzající po jejích nahých ňadrech, odhodila krémovou noční košilku na postel, vešla do koupelny a třela si dlaněmi své vztyčené bradavky. Zahřívala je za chladného letního rána.
Otevřela kohoutek s horkou vodou a koupelna se okamžitě naplnila párou, vstoupila do sprchy a vyhýbala se proudu horké vody, dokud neupravila teplotu. Když stála přímo pod sprchou, teplá voda stékala přes její tmavé dlouhé vlasy a přes obličej. Julie si zatlačila ruce přes temeno hlavy a přinutila vodu stékat po celé délce jejích vlasů až k zádům, voda pomalu stékala dolů mezi její tónované hýždě a na řitní otvor, než spadla na černobílou dlážděnou podlahu a do kanálku.
Julie se naklonila dopředu a umožnila vodě, aby rychleji tekla po jejích zádech, roztáhla hýždě rukama a poskytla tak řitnímu otvoru lepší přístup k většímu množství teplé tekoucí vody. Julie si povzdechla z toho pocitu, který měla na řitním otvoru a cítila, jak se jí uvnitř kundičky rýsuje napětí a mezi jejími lehce oteklými pysky začíná vlhnout.
Julie sundala ruce z půlek a sáhla po tělovém šamponu, napumpovala vršek nádobky, růžový šampon se vymačkal na Juliinu ruku. Julie ho napěnila mezi dlaněmi a pomalu si hladila hladká ramena, rukama sledovala obrysy svého těla, nejprve dolů po štíhlých pažích a znovu nahoru, pak podél krku a po stranách těla, nahoru podél bříška zajela pod svoje drobná prsa. Julie si vzala do dlaní obě svá ňadra a zavřela oči, když si užívala jejich jemné hnětení, rychle se zastavila, když se bránila ponořit ruce dolů na svou kundičku, aby uvolnila svoji touhu, její pozornost se na okamžik obrátila k pevně vztyčeným tmavě rudým bradavkám, když na nich klouzala namydlenými dlaněmi.
Pak znovu napumpovala šampon, položila nohu na stupínek a rukama si přejela po stehně po holeni podél horní části chodidla, zatlačila jemné prsty mezi prsty a pak pod chodidlo, Julie se usmála, když se šimrala. Ruce Julie se pohybovaly po zadní části nohy podél lýtka a jemně ho masírovaly a pomalu se posouvala nahoru po měkké vnitřní straně stehna.
Julie na chvíli ustala, než vklouzla rukou mezi horní část svého hedvábného vnitřního stehna a okraj její kundičky a užívala si první dotek dne. Pak opakovala proces na své druhé noze, znovu se chichotala, když lechtala spodní část chodidla, a znovu se zastavila a užívala si pocit z doteku její ruky na její kundičce.
Promnula si ruce, napěnila zbytek šamponu a přejela si jimi po kundičce, jemně si opláchla pysky, zhluboka se nadechla a rychle dala ruce pryč, aby se mohla ovládnout, aby nemohla znovu přijít pozdě do práce. Potom otočila své tělo čelem ke sprchové růžici a umožnila vodě stékat přes její pevná ňadra a hladit její bradavky, a pak se mírně pohnula dozadu a roztáhla své pysky, aby voda pronikla do její vlhké kundičky a spláchla mýdlo. Julie rychle vypnula sprchu a osušila se s úsměvem, když si sušila kundičku a nechala na červeném ručníku zbytky jejích lesknoucích se šťáv.
Julie se přehrabovala v prádelníku, dokud nenašla nový balíček punčoch, posadila se na postel a zuby roztrhla balíček. Potom se mírně zaklonila, srolovala první punčochu a pak si ji převlékla přes prsty u nohou, oběma rukama si vytýhla černou punčochu nahoru a vychutnávala si dotek její průsvitnosti, elastický okraj punčochy přilehl k horní části jejího měkkého stehna a přivedl ji zpět k realitě.
Pak si opatrně navlékla druhou punčochu a vstala, chlad letního rána rychle zmizel a teplo slunečních paprsků tančilo po Juliině nahém těle přes okna její ložnice. Otočila se a pozdravila jeho teplo na svých pevných ňadrech a oholené kundičce a hluboce vzdychla z jejich doteku. Přála si, aby byl víkend, aby mohla nechat své prsty tančit se slunečními paprsky na jejím hladkém štíhlém těle a užívat si jejich nádherné potěšení.
Julie popadla své malé černé letní šaty z věšáku za dveřmi a přetáhla si je přes hlavu a v zrcadle po celé délce zkontrolovala, že vršky jejích punčoch jsou zakryty krátkými šatičkami. Obdivovala, jak šaty obepínaly její drobná prsa tak, že je nemusela omezovat podprsenka, když si sjížděla rukou po vnitřní straně dekoltu a sledovala, jak se jí bradavky rýsují přes bavlněnou látku.
Zvedla své jehlové boty a strčila do nich nohy, položila nohu na sedadlo židle, naklonila se dopředu, provlékla řemínek přes přezku boty a cítila, jak jsou její kundí pysky částečně pootevřené lepkavostí jejích šťáv. Julie položila druhou nohu na židli, tentokrát posunula své tělo více dopředu, dokud neucítila, jak se její nafouklé pysky úplně otevřely, když si zapnula jehlový podpatek, vstala a stiskla nohy k sobě, třela vnitřní stehna o sebe a užívala si pocit, jak je mokrá.
Julie pohlédla na hodiny a uvědomila si, že má jen pět minut na to, aby stihla autobus, rychle popadla tašku a zamířila směrem k autobusové zastávce, když běžela, ucítila lehký vánek na své mokré kundičce a ve spěchu si uvědomila, že si zapomněla vzít kalhotky, usmála se, protože to nebylo poprvé, co si kalhotky do práce nevzala.
Dorazila na autobusovou zastávku, když autobus přijel, naskočila a rychle se přesunula dozadu a snažila se posadit, než autobus odstartoval a strhl ji dopředu. Julii se podařilo sednout na sedadlo u zadního okna a začala si sedat, když se autobus rozjel, chytila se madla, aby získala rovnováhu a rychle se posadila. Její pohyb zvedl šaty a vystavil její kundičku studenému vinylovému sedadlu, její první reakcí bylo stáhnout si šaty přes hýždě, ale chlad sedačky ji brněl přes horkou kundičku a rozhodla se užít si ten okamžik.
Autobus najel na hrbol na silnici a Juliiny hýždě se zvedly ze sedadla, cítila, jak se její kundička odlepila od sedadla a ve vteřině byla tvrdě naražena do vinylu. Julie zavřela oči, byla tak mokrá a nadržená, že snesla boky dolů a zatlačila svou kundu tvrději do sedadla ve snaze ulevit si od bolesti, autobus znovu narazil a její kundička byla znovu tvrdě zatlačena do vinylu. Julie se podívala z okna a snažila se dívat před sebe na silnici v naději, že na silnici je ještě mnoho nerovností, autobu vyjel na dálnici, Julie věděla, že to bude poslední ze všech hrbolů.
Julie se dívala z okna a snažila se odvrátit svou pozornost od toho, co její kundička potřebovala, napadlo ji, že by mohla počkat, až dorazí do práce a spěchat na záchody, a udělat se v jedné z kabinek. Díky tomu jí tekla šťáva ještě víc.
Julie lehce roztáhla nohy a vklouzla rukou pod malé černé šaty a prsty rozevřela své oteklé pysky, pocit, že se vinyl dotýká jejího horkého vlhkého masa, donutil Juliina záda se mírně prohnout a přejela prstem po kundičce až ke klitorisu. Julie si jemně svírala klitoris palcem a ukazováčkem a něžně ho dojila dovnitř a ven. Cítila, jak se jí bavlněná látka šatů stahovala kolem jejích prsou, její vztyčené bradavky se vysunuly, cítila, jak hluboko v ní narůstá napětí jejího orgasmu, prstem si rychleji hladila klitoris. Julii se začala třást stehna a tvrdě zatlačila prstem na svůj vyčnívající klitoris, když vlna rozkoše naplnila její slabiny drobnou explozí z jejího orgasmu.
Julie sevřela svá měkká stehna pevně kolem ruky a zatlačila kundičku hlouběji do vinylu, cítila, jak se její kundí dírka dotýká sedadla, ten pocit způsobil křeče jejích kundičkových svalů, která přes ni poslaly další explozi extáze. Julie pomalu uvolnila sevření své ruky a nenápadně sáhla do kabelky pro papírový kapesník, kterým si otřela šťávu z ruky. Autobus zastavil na zastávce. Julie se jemně zvedla ze sedadla, ohlédla se a usmála se na mokré lesklé stopy, které tam zanechala.

Diskusní téma: Začátek dne - Martina

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek