Zážitek - Diana

14.09.2016 21:30

Chtěla bych se s ostatními podělit o svůj krásný zážitek ze své dovolené.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Přijela sem na dovolenou ke své rodině  do České Skalice. Vidíme se jednou ročně, protože já žiju a pracuju na druhém konci republiky. O svém přiznání

sem už psala. To ale bylo po telefonu nebo mailem. Maminka mně slíbila, že až dojedu,

tak si o všem promluvíme a svůj slib dodržela. Dojela za mnou do penziónu, kde sem se ubytovala. Daly jsme si kafe a matka řekla větu, kterou jsem nečekala: "Tak se mně ukaž "překvapena sem se převlékla a šla  se ukázat. Dostalo se mně  pochvaly. Pak jsme si povídaly. Matka mně ještě řekla, že sem se  jí to nemusela bát říct dřív Pak jsme se šly kousek projít. Doprovodila sem ji k autu. Jen  mi  řekla, že po ní nemůžu  čekat, aby mně den ze dne říkala Diano ale i tak sem šťastná. Můj bratr měl pravdu, když mně  řekl, ať se nebojím, že mně rodina zavrhne.

 

Jak už  tu bývá,  všechno jednou končí. Nadešel konec me dovolené, která  byla pro mně výjimečná, protože jsem se  dokázala svěřit své  rodině. Nalezla sem pochopení a to si cením nade vše. Přišel den loučení. Maminka mně nabalila buchty a nějaké jídlo. Rozloučil jsem se  a  taťka mně vezl na vlak. Musela sem přijmout to, že mně  bude říkat jako synovi. Pak to přišlo. Dali jsme  si kafe na rozloučenou. Mamka vstala, přinesla kabelu a  řekla: Holka, tady jsem Ti koupila šaty k narozeninám, zabrečely jsme si obě  a mně nemohlo potkat nic krásnějšího.