Ze života Tranny​​ - Monika Kaminski

28.08.2016 19:32

            

 
                                                              Ze života Tranny​​                                                                                                                                                                                                                                                                               
Zamyšlení
 
  Jmenuji se Monika Kaminski, je mi 45 let a ledaco jsem již ve svém životě prožila. Jsem tranny, respektive  transvesti dvojí role, což znamená, že se líčím a oblékám jako žena a přijímám tak sociální roli opačného pohlaví. Navíc jsem coby žena submisivní, masochistka, miluji bezmoc v poutech, ponížení i bolest. Prostě  jsem ráda svazována, znehybňována, ponižována, nucena k perverznostem, mučena, trestána a znásilňována. 
  Bohužel tohle vše jsem o sobě začala zjišťovat průběžně, jak šel čas. Dětství a dospívání jsem prožívala za minulého režimu, kdy dostat se k nějakým informacím o daném problému, nebo k nějakým časopisům s touto tématikou bylo zhola nemožné. A tak vše bylo o sebepoznávání, kdy až po pádu režimu se otevřely nové obzory a možnosti.
    
 
Poznávání sebe sama
 
  Že se mi líbí bezmoc v provazech, svazování mi došlo v dětství, když jsme si s kamarádem hráli na indiány, nebo podobnou dětskou hru a on mne pevně přivázal k židli. Nemohla jsem se ani pohnout, cítila jsem jak se mi pevně utažené provazy zařezávají do těla. I když jsem se zmítala a snažila se osvobodit, což bylo účelem hry, uvázání bylo natolik dokonalé, že se mi z pout ani po půl hodině nepodařilo vyprostit. Tehdy jsem pocítila, zvláštní mrazení a neskonalé vzrušení z toho pocitu bezmoci, odevzdanosti a bezbrannosti. 
  To že mě láká oblékat si dámské spodní prádlo jsem zjistila, když jsem začala dospívat. Tedy zhruba ve dvanácti letech jsem si začala půjčovat máminy silonky, kdy mne velmi vzrušoval dotyk jemného silonu na mých nohou a navíc jsem se sama začala svazovat. Záhy jsem přišla na velmi zajímavou pozici, kdy jsem se v oblečených silonkách zavěsila za roztažené nohy. Každý kotník jsem si přivázala ke sloupku palandy, hlavou se spustila dolů a takto visící, bezmocná, neskonale vzrušená, jsem během okamžiku dosáhla orgasmu- vyvrcholení. Další zaručená pozice mé selfbondage byla, kdy jsem si svázala zápěstí i kotníky, mezi dva stoly dala tyč, tu jsem si provlékla mezi lokty a pod koleny, načež jsem se ocitla visící, bezmocná, prožívající další vzrušení. Současně jsem si v těchto chvílích představovala sama sebe, coby spoutanou, bezmocnou ženu, i když v těch letech jsem ještě ani nepomyslela, že bych mohla být takto vydána na milost dominantnímu muži. Ten čas měl teprve přijít. 
  Jakmile jsem začala žít běžným sexuálním životem, postupně jsem zjišťovala, že klasický sex mne neuspokojuje. Potřebovala jsem k uspokojení dominantního muže, který mne ovládne, spoutá, bude mne týrat, mučit, ponižovat, kterému budu patřit, pro kterého budu jen sexuální otrokyní a nádobou na sperma.   
    
 
První zkušenost
 
  Má první zkušenost coby sexuální otrokyně přišla v roce 1995. Seznámili jsme se přes inzerát v časopise Pervers sex. On dominantní rozvedený muž, 56 let, mě bylo 24 roků, a to že je podstatně starší mne přitahovalo a vzrušovalo. Bydlel v Mostě, což je od mého Prostějova dost z ruky, ale touha byla silnější a tak jsem se do Mostu vydala na celý víkend.
  Po příjezdu jsem skončila jen v černých punčochách, černém, krajkovém podvazkovém pásu a širokým, koženým obojkem na krku. Klečela jsem na zemi, ruce jsem měla svázané za zády, on si rozvázal pásek županu a zpod něj vyklouzl jeho vzrušený úd. Nebyl moc velký cca 10x3cm a na jeho žaludu se třpytily první kapky rozkoše, které jsem nejprve musela slízat. Potom jsem musela otevřít pusu, do které mi svůj kolík zasunul, uchopil mne za hlavu a začal mi do pusy divoce přirážet. Trochu jsem se dusila, cítila jsem ho až v krku, ale netrvalo to dlouho, žalud začal pulsovat a vzápětí mi do pusy začalo stříkat jeho horké, husté sperma. Začala jsem se dávit, chtělo se mi zvracet, ale bála jsem se semeno vyplivnout a tak jsem ho všechno poslušně spolykala. A tak jsem přišla o své orální panenství. O to anální jsem měla přijít vzápětí.
                                                                                                                                                                           
  Jen co jsem jazykem očistila penis mého nového Pána, dovedl mne po čtyřech ke stoličce bez opěradla, na kterou jsem si musela nalehnout břichem. Provazem mi přivázal ruce k nohám židle na jedné straně a roztažené nohy nad koleny na straně opačné. Byla jsem tak znehybněna v poloze na všech čtyřech. Pán mi do pusy vsunul kuličku roubíku a pevně jej utáhl koženým páskem. Vzal do ruky rákosku a několikrát jí cvičně švihl kolem mé hlavy. Slyšela jsem jak to zasvištělo vzduchem a tušila jsem co přijde. Rozbušilo se mi srdce strachy i vzrušením, zrychlil se mi tep, cítila jsem mrazení v zátylku. A pak to přišlo. Rákoska zasvištěla vzduchem a já ucítila palčivou bolest na svých půlkách. Tlumeně jsem zaskučela do roubíku. Následovala rána za ranou. Snažila jsem se uhýbat, ale mé znehybnění mi k tomu nedávalo příležitost. Chroptěla, křičela jsem bolestí, zpod roubíku mi vytékaly sliny, stékaly mi po bradě a odkapávaly na zem. Odpočítal třicet ran a rákosku vyměnil za bičík. Opět začaly dopadat rány, tentokráte přes vnitřní stranu mých stehen. Prdelku jsem měla rozpálenou do červena a nyní se začaly objevovat červené šmouhy na mých stehnech. Dostala jsem třicet ran bičíkem přes stehna a jako poslední přišly na řadu důtky, kterými mě bičoval přes záda. Dalších třicet ran rozpálilo má záda palčivou bolestí a obarvilo je do červena. Po této exekuci jsem těžce oddychovala, byla jsem zmáčená potem, slinami, zadek, záda a stehna jsem měla v jednom ohni. Byla jsem červená jako rak vytažený z vařící vody.
  
                                                                      
 
  Ozval se zvonek u dveří, Pán šel otevřít dveře a za chvíli se za mnou ozvaly mužské hlasy. Mluvili tlumeně, ale pochopila jsem, že se baví o mě. Pán mi oznámil, že je to jeho přítel, kamarád, pomocník co rád mučí, znásilňuje transky a že mu budu muset také podržet. Slyšela jsem za sebou šustění látky, jak si sundával kalhoty. Potom zaklekl mezi mé roztažené, přivázané nohy. Ucítila jsem jeho ruce, kterak hladí můj rozpálený zadeček a roztahuje mé půlky, mezi které mi plivl. Jeho sliny stékaly mým žlábkem, až se zastavily na mé dírce. Tam je prsty rozmazával kolem dokola a jedním prstem zajel i dovnitř, aby mne trochu promazal. Projížděl mi anal prstem já se snažila co nejvíce uvolnit, připravit se na to, co mělo přijít. Ucítila jsem tlak jeho žaludu na svou anální kundu, tlačil se a pronikal stále hlouběji. Roztahoval citlivou sliznici mé dírky a nekompromisně se dral kupředu. Sténala jsem bolestí, ale když do mne vnikl až nadoraz, bolest se počala mísit s rozkoší. Začal mne projíždět v pravidelném rytmu, vzdychala jsem slastí, zatímco Pán přihlížel a kochal se pohledem, jak jsem zneužívána jiným mužem.
                                                            
  Byla jsem tvrdě znásilňována a souložena do anální kundy. Ztopořený, naběhlý penis mi projížděl dírkou a aby nezahálela má pusa, vytáhl mi z ní Pán roubík a zasunul místo něj svůj stojící úd. Obdělávali mne takto dva muži současně, když utahovák v mém análku začal zrychlovat, pak v něm začalo cukat a následně už do mne proudil příval horkého spermatu. Jakmile mě takto zaplnil, vystřídal Pána v mé puse, nechal se očistit mým jazykem, zatímco Pán zaklekl za mnou a vnořil se do mě. Vystřídali se a utahovák v mé puse počal najednou růst,  zvětšovat se.  Byl větší než Pánův, takových 18 na 5 cm. Měla jsem s ním problém, když mi ho zatlačil do pusy, drhl mi o mandle a já se dávila a dusila. Zjevně mu činilo potěšení, že mne může takto dusit, protože mě pevně uchopil za hlavu a nechtěl mě pustit, i když jsem se zjevně dusila. Sliny mi tekly proudem a jeho úd byl jimi celý obalený.     
   
  Opět mnou projížděli dva penisy současně. Sténala a chroptěla jsem, dávena velkým utahovákem. Tentokráte to nebralo konce, trvalo to neskutečně dlouho, než konečně oba téměř současně do mne začali stříkat. Výstřik v puse byl přímo na mé mandle, takže jsem ani nemusela moc polykat, steklo mi to do krku samo. Tahle druhá zkušenost s polykáním spermatu, byla pro mne příjemnější. Nejspíš mi sperma bude chutnat. Pán ze mne vytáhl ochabující penis a já cítila, jak mi ze zadečku, vytéká lepkavé semeno. Stékalo mi po stehnech a pomalu se vpíjelo do krajkového lemu mých punčoch. Ještě jsem dostala Pánův úd do pusy na očistění, což jsem nyní prováděla s velkou chutí a jazykem jsem vše olízala do poslední kapky.
  Konečně po více než hodině jsem byla odvázána od stoličky. Pán mi musel pomoci se postavit, tak jsem byla ztuhlá. Směla jsem se posadit ke stolu, Můj nový Páneček nalil do třech sklenic Metaxu a všichni tři jsme si připili na seznámení a na další společně prožité chvíle.
  
  Tohle byl začátek pět let trvajícího vztahu Pán a jeho sexuální otrokyně, kdy jsme se vzhledem k velké vzdálenosti setkávali, jednou za dva měsíce na celý víkend. Naše poznávání teprve začalo a já byla celá lačná po nových sexuálních dobrodružstvích.
  

            

Vaše Monika Kaminski