Zkusmo ženou ( a na věky ) !!! - Miky

08.06.2015 20:34

1.část - zkouška

Můj příběh začal zhruba před dvěma lety návštěvou jednoho nákupního centra a nevědomky (tehdy) došlo k současné situaci.

Na chodbě měla jeden ze stánků také vzhledově téměř ,,ježibaba'', ale kolem ní byla spousta zajímavých upoutávek, kromě jiných i tento velice poutavý nápis : Zkus  být  týden  žena !!!

Velmi lákavá nabídka,několikrát v minulosti mě tato myšlenka napadla,ale vždy rychle zapadla.Pracuji ,dá  se říct, na volné  noze, jsem fotograf a grafik, takže volno není problém,mám i svůj atelier,...- rozhoduji se ,zda se na tuto možnost nepoptám . Za zeptání nic nedám,jdu tedy ke stánku a ptám se paní - ,,Co obnáší ta možnost být ženou a co mám pro to udělat''? 

Mladý muži,celá akce je nyní zadarmo ,zcela dobrovolná, jen mi podepíšete tuto žádost a o nic víc se nemusíte starat.Je to bezpečné ,vyzkoušené, recenze jsou skvělé, muži před vámi byli nadšeni.Akorát budete muset po tom týdnu  sem přijít a smlouvu zde zrušíme a vrátíte se zpět.

Ani se moc nerozmýšlím a povídám -,,Zkusím to''.

Fajn,tady to podepište,pak vám píchnu připravené sérum a od té doby začnou probíhat  změny. ,,A jak budu vypadat''?

Vizáž se tvoří na základě vašich představ o ideální ženě, které máte v podvědomí, každý má určitou představu, hlavně muži si často tvoří tento vlastní idol.

Po týdnu vám píchnu druhou injekci a vše se vrátí do normálu.

Podepisuji tedy smlouvu a dostávám tu zázračnou injekci. Lehce se mi zamotá hlava, ale to je vše,nic se jinak neděje.Paní mi ještě říká,že injekce zabírá u každého jinak,já prý patřím zřejmě k těm méně vnímavým. Mám prý počkat,výsledek mi zaručuje, maximálně při nespokojenosti můžu druhý den dostat ještě podpůrnou injekci, prý uvidím ráno co a jak. Zbytek dne rychle utekl a já téměř zapoměl, co mělo nastat.

Ráno běžím k zrcadlu - stále nic  !!! V tom zvoní telefon a jak promluvím, hned se zarazím - mluvím vysokým ženským hlasem, dotyčný se omlouvá,že potřeboval mluvit s Tomášem a rychle zavěsí .Spěšně  se oblékám a spěchám do nákupního centra za prodávající paní do stánku. Kolem jejího stánku je neskutečně živo a někdo volá záchranku, nějaký pán však volá,že je doktor a doporučuje zavolat spíše pohřebáky,paní je prý mrtvá ;.Zděšeně přijímám tuto skutečnost a uvědomuji si,že ani nevím,kam zajít pro další injekce včetně té ,,rušící'' po týdnu. Z myšlenek mě probírají křeče v žaludku a tak spěšně odcházím domů. Dělá se mi zle,bolí mě najednou celé tělo.Vtom si všímám,že mé ruce a nohy se zmenšují,zjemňují, prsty se naopak prodlužují a vznikají krásné pěstěné nehty. Celé tělo se třese jak v horečkách, pozoruji další změny,narůstají na hrudi nádherná pevná ňadra,zužuje se pas,tvoří se výrazné boky. A proces pokračuje zmizením penisu, místo něho se objevuje krásný ženský klín.Vše pokračuje ve lice  rychle, mění se i obličej, narůstají krásné blond vlasy,celé tělo je hlaďounké jak dětská prdýlka,nikde ani chloupek,rychle vstávám a vrávorám k šatní  skříni, kde je velké zrcadlo.Hrozně se lekám obrazu nádherné ženy,která na mne ze zrcadla  kouká -rychle si uvědomuji si ,že jsem to JÁ !!!

 

Opravdu žena mých snů !!!