Zločinci - Miky

08.09.2013 17:49

Jeden z mužů namířil pistolí na mou ženu Jitku a přikázal jí aby mu ho vykouřila, já se proti tomu ozval a protestoval ale on namířil na mě a řekl „drž hubu, ona mi ho teď vykouří ať se ti to líbí nebo ne, ty buď budeš držet hubu nebo ti vystřelím mozek z hlavy, je ti to jasný“. Ještě jsem nechtěl umřít a ona se taky tvářila že mam udělat co chtějí hlavně abychom oba zůstali na živu. Před dvěma dny na dveře našeho domu někdo zuřivě bouchal, žena šla otevřít a v tu chvíli k nám vrazili dva muži a jedna žena ozbrojení pistolemi a v kuklách. Podle kůže na rukou a v okolí otvorů v maskách byli muži černoši, žena běloška, vtlačili manželku do obýváku a namířili na nás zbraně, „buďte v klidu, a nic se vám nestane, měli jsme menší problém s poldama a potřebujeme se na pár dní někam zašít. Když budete hodní  a nebudete dělat žádné potíže, a nebudete se snažit volat o pomoc necháme vás na živu ale dneska už jsme dva lidi zabili a takže další dva mrtví už nás nevytrhnou“. Byly jsme oba k smrti vyděšení, ale nijak nás neohrožovali. Příštích pár hodin sledovali hlavně okna jestli je sem policajti vystopovali ale nic se nedělo. 

 Teď o dva dny později se opili a začali řádit a to bylo teprve odpoledne, nejdřív jen dělali bordel ale pak přiměli Jitku aby se oblékla do sexy noční košilky bez spodního prádla a osahávali ji. Nebyl jsem nadšený že jim má žena bude muset být po vůli ale život nás obou byl přednější a tak sem spolkl hrdost a sklonil hlavu. Jitka si klekla mezi nohy muže se zbraní, a rozepla mu kalhoty, stáhla mu je, pak i trenky, napůl vztyčený černý penis se už začínal hlásit o slovo. Byla dost nervozní ale když ho vazala do ruky a začala si s ním hrát nevypadala jako někdo kdo je k tomu přinucen. Netrvalo dlouho a jeho černý jako skála tvrdý penis začal v pravidelných intervalech mizet v jejích lačných ústech.  Druhý z mužů se nenechal dvakrát pobízet ataky si rozepnul kalhoty, vyhrnul jí spodní lem košilky nad zadeček a odhalil její pozadí a zcela odhalenou lasturku, přiložil k ní svůj žalud a trochu jí s ním laskal až se mu vzrušením rozevřela pak jí začal dost tvrdě šukat. Celá akce trvala asi deset minut, až do okamžiku kdy se jeden z nich udělal, a nastříkal jí celý svůj náklad spermatu do její lasturky. Druhému muži to netrvalo o moc déle, odlepil svůj penis z jejích úst a vložil ho taky do její kundy a celou jí vyplnil další dávkou spermatu. Žena která byla s nimi pak pošeptala něco tomu prvnímu, ten se zasmál a pak poručil Jitce aby si lehla na záda a doširoka rozevřela nohy. Pak se otočil na mě „hej ty hrdino, jestli chceš zůstat na živu tak se jí přisaj ke kundě a pěkně vypij všechno do poslední kapky“ a během toho měl na mě namířenou zbraň. Nechtěl jsem ale strach se zbraně mě donutil, sklonil jsem si mezi její nohy. Z její lasturky už vytékali po kapkách pramínky semene, opatrně jsem slízával sperma které z ní vytékalo, ženě jsem se už před svatbou přiznal že své sperma jsem ochutnal, a tohle chutnalo dost podobně, hodně slané s trochou trpké stopy na patře. Ale pak se nade mnou ozval naštvaný hlas „hej ty úchyláku, řekl jsem aby si se k ní přisál a všechno vypil a ne jí takhle jen tak lechtal“. Lekl jsem se a tak sem se strachy přisál k její buchtě, prsty ji rozevřel a jazykem do ní pronikl. Jitka se pak zvedla v bocích tak aby mohla gravitace zařídit své. Přisál jsem své rty k jejím spodním rtíkům a rejdil jsem v ní jazykem, černošské sperma z její lasturky začalo samovolně vytékat do mých úst, snažil jsem se a po nějaké době se mi povedlo jí zcela od jejich semene vyčistit. 

 „No vidíš jak si dobrej, naše sperma si vypil jako profík“ a začali se smát, jejich s kolegyně se k nim přidala „možná by chtěl příště polykat semeno přímo ze zdroje“ a začaly se smát ještě víc. „hele tak to prr, mě žádnej chlap ptáka kouřit nebude, jedině ženská.“ Ohradil se jeden z mužů, ale druhý ho upozornil „jo a co v base? Tam jsi si přece udělal z toho maníka co si měl na cele svojí děvku“ „jo ale to bylo něco jiného, tam nebyly žádný ženský a navíc on jako ženská vypadal, musel mít make-up, oblečení a tak vůbec.“ Pak se zase ozvala jejich kolegyně „ale to on může mít přece taky“ druhý taky přitakal, „jo jasně, proč ne, ať je děvka i z něj nejen z jeho starý“, a kolegině pokračovala „taky musíme zajistit abychom jim nerozvrátili manželství, až odejdeme bude jí vyčítat že se chovala jako děvka a že mu byla s váma nevěrná, když bude ale dělat totéž co ona nebude jí nic vyčítat.“ „jo rodina

je základ státu, nesnesl bych kdybych rozvrátil takové štastné manželství“ zasmál se druhý, pak se smáli všichni tři. Prvnímu už to bylo jedno, ve stejné situaci už byl a dalšího chlapa jako děvku klidně snese. Chtěl jsem protestovat, a bránit se že jim nebudu dělat děvku ale pohled na pistole v rukou těch dvou všeho schopných můžu mi vneslo do srdce strach a raději sem si řekl že bude lepší se podřídit. Žena se zeptala Jitky jaké mám velikosti oblečení a nohy, pak se otočila na mě a chtěla po mě kreditky a pin aby si z nich mohla vzít peníze na nákupy, pak odjela. Má žena mě pak vzala do koupelny. Bavili jsme se o tom co se bude dít, i ona byla za to že nejdůležitější bude se nevzpírat, oni by skutečně byly schopní nám ublížit nebo dokonce zastřelit, pak pustila sprchu a vzala žiletku, opatrně mu začala holit nohy, pak zadek i mezi půlkami, klín a penis, pokračovala výš, oholila břicho, celé ruce a podpaždí, až jsem byl kompletně oholený. Vzala nějaké tělové mýdlo a kompletně mě namydlila, kůže po tom jemně voněla a byla žensky hladká a jemná. Když sem se osušil vazala tělové mléko a znovu mě celého natřela, kůže ještě víc voněla a zjemnila se. Pak vzala pinzetu a začala mi vytrhávat a tvarovat obočí. Když skončila přinesla si z lékárny jehlu a desinfekci, a ze šperkovnice náušnice, byly to zlaté srdíčka které vyseli na jehle jenž se má zastrčit do ušní dírky. Pak mi propíchla uši, samotné propíchnutí skoro nebolelo, a krev prakticky netekla, to až prostrčení jehly bylo obtížnější a při tom už krev tekla, nicméně po upevnění a otření od krve byly moje uši propíchnuté a opatřené náušnicemi. Ještě vzala červený lak na nehty, nejdřív začala lakovat nehty na nohou vatou mi oddělila prsty od sebe a pak je nalakovala jednou vrstvou, pak se přesunula k rukám a taky je nalakovala, když lak seschnul přidala druhou vrstvu a vytvořila mi na rukou i nohou silně rudé nehty. Jitka mě pek ještě jednou vzala do prchy, „vzhledem k tomu co mají s tebou v plánu musíme udělat ještě jednu věc“ pak vzala sprchu a odšroubovala hlavici, pustila jemný proud vlažné vody a poručila abych se předklonil, pak ji přitiskla k mé dírce a nechala vodu proudit dovnitř. Když jsem byl plný přesunul jsem se na záchod a všechno ze sebe pustil, celý proces se opakoval ještě dvakrát než jsem měl střeva čistá. 

 Z venku se ozval zvuk přijíždějícího auta, kolegyně přijela, upokojila své dva kolegy kteří celou dobu pořád popíjeli, že se nic neděje. Pak vešla za náma dvěma s několika taškami plných věcí. První co vyndala byla malá ocelová klec na penis, která zabraňovala ztopoření, z mrazáku vzala pytlík mražené zeleniny a přiložila mi ho na penis, ten se zacvrknul, pak mi ho jednoduše zamknula na zámek do klece. Klíč dala mé ženě, konec konců můj penis byl její ale s tím že mi ho nesmí odemknout dokud budou oni tady, pokud to tedy nebude jejich přímý rozkaz. Vytáhla jednu z tašek, chvíli v ní šátrala a pak vytáhla kalhotky strigy, byly červené z krajky a z korálků na nich byl nápis BITCH a poručila abych si je oblékl. O chvíli později už v naší ložnici, vyházela z šuplíku všechny mé slipy a trenky a místo nich do šuplíku vysypala z igelitky kalhotky a podprsenky. Z další tašky vytáhla pevný černý korzet, to aby mi vytvaroval pas a trup tak aby mu dodala ženský tvar, korzet mi oblékly a pevně utáhli až sem zalapal po dechu. Z korzetu také vyseli přezky pro punčochy. Z jedné krabičky vyndala černé punčochy, když jsem si je chtěl obléc ještě předtím mě zastavila Jitka a upozornila abych si nejprve sundal kalhotky protože se zapnutýma punčochami by si je sundat byl problém a já si kalhotky zcela jistě sundat budu muset. S malou radou manželky jsem si natáhl a připnul punčochy a pak znovu oblékl kalhotky. Z další igelitky vyndala realistické gelové prsní náhrady a vložila je do košíčků korzetu, vytvořilo mi to poměrně realistické ženské tělo. Z krabic vyndala několik lodiček, červené mi pak podala abych si je obul, měl jsem se procházet po místnosti abych si procvičil chůzi v nich. Obě dvě se pak vrhli na oblečení a vybírali mi věci které jsem si měl obléct na vrch, šaty, červené, černé, mini sukně zelená latexová, černá nabíraná, červená sukně školačky a další, všemožné halenky a tílka. Všechny mé mužské věci vyhodili do pytle na odpadky a hodili na dno skříně, místo nich ty všechny věci které nakoupila naskládali na jejich místo. Nakonec mi vybrali jednoduché černé šaty se sukní končící těsně nad koleny. Když jsem byl oblečený přišla řada na make-up.

Nejprve samotný make-up, jemě vytlačila z tuby a opatrně mi ho vtírala do čerstvě oholeného obličeje a krku, pudrem mi přejela tváře aby zakryla kořínky vousů, a růží vytáhla lícní kosti. Pak přišli na řadu oči, černou tužkou mi vytáhla oči, oční stíny světlejší  na spodní a vnitřní část oka a tmavší na horní a vnější, nakonec mi řasenkou mi přetřela řasy. Tužkou na rty mi vytáhla obrys rtů a světle růžovou rtěnkou přejela rty, nakonec nějaký ztužující lesk na rty který zabraňuje stírání rtěnky, kolegyně se mi posmívala že tu bude potřeba protože rtěnka bude nejspíš otěru hodně vystavená, otěru nahoru a dolu. Jitka se tomu sama zasmála ale odvrátila se tak to na sobě nedala znát. Jitka pak vzala hřeben a trochu mě přečesala a postříkala mi vlasy tužidlem. Kolegyně odešla a my s Jitkou zůstali v ložnici samy, vzala mě za ruku a odvedla ke skříni, otevřela dveře aby se ukázalo velké zrcadlo umístěné na jejich druhé straně. Páni vypadal jsem úžasně jako skutečná holka snad jen krátké vlasy nebyly na mě dostatečně ženské. „vidíš vypadáš jako skutečná ženská“ „jo, ale nikdy by mě nenapadlo že by to bylo možné“ „víš co bude následovat viď“ „jo vím co po mě chtěj“ „a ty už si to někdy zkoušel? Víš s chlapem?“ „ne nikdy, já jsem byl vždy jen na holky, dodnes jsem na vlastní oči ani neviděl jiný ztopořený penis“ „já vím že to pro tebe bude těžké, ale prostě to musíš zkousnout, oni jsou opravdu nevypočitatelní, klidně nás můžou zastřelit, až tě budou chtít musíš spolknout hrdost, a podvolit se jim, musíš se podřídit až budou chtít abys jim je vykouřil péra nebo až tě začnou šukat. Já si ani neumím představit jak složité to pro tebe musí být ale život nás obou stojí na tom že se podvolíš, dokud budou tady musíš přijmout že si jejich děvka, já si tě za to nebudu vážit míň, nepřestanu tě milovat jako chlapa, to co budeš dělat je prostě proto že nás ohrožují zbraní a ty nás chceš udržet naživu, až to skončí, už to nikdy nebudem probírat, nikdy se k tomu nevrátíme ale teď a tady je nejdůležitější je podvolit se a přežít, buď holka a jejich děvka.“ Já jsem samozřejmě věděl že má pravdu, přikývnul jsem Jitce na souhlas, zhluboka jsem se nadechl a otočil se směrem ke dveřím. Jen jsem si v hlavě pořád přemítal, bože jak to udělám, já jim opravdu budu muset vykouřit péra, a nabídnout zadek aby mě do něj mohli šukat. Teoreticky jsem samozřejmě ze všech mých sexuálních zkušeností, z filmů a fotek, věděl jak se má kouřit péro, nebo jak se nastavit k análnímu sexu ale prakticky to udělat jsem si nedokázal představit, problém je v tom že ta zkušenost je teď doslova na druhé straně dveří, jakmile otevřu dveře ložnice bude to přesně to co mě v následujících okamžicích čeká. Jitka která mě držela za ruku a podpírala mě, mi dodávala odvahu, opravdu jsem byl vyděšený, jednak z toho co mám udělat ale daleko víc z toho co mi udělají když to neudělám. 

 Vzal jsem za kliku ložnice ale ještě jsem neotevřel a otočil jsem se na Jitku, „jako děvka?“ „ano jako děvka“ „a mam se chovat jako … víš, nadržená děvka, hladová po jejich ptácích?“ „asi bude nejlepší když budou spokojení, rozhodně tak všechno proběhne líp než když by jsi se jim bránil. Nadržená děvka bude rozhodně nejjednodušší a nejbezpečnější způsob jak tím projít. Takže jestli se ptáš mě, ano, chovej se jako nadržená děvka.“ Vstoupil jsem do místnosti, oba už byly dost opilý ale začali tleskat a pískat na mě, okamžitě mě začali osahávat, strkali mi ruce pod sukni a drtili zadek, ten první mě pak zatlačil abych si před ním kleknul na kolena s tím že už je zase pořádně nadrženej. Kalhoty už na sobě neměl jen trenky a jeho černý péro už pod nimi bylo jasně patrné, já jsem byl dost nervózní ale měl jsem na paměti co jsme si řekli v ložnici. Stáhnul jsem mu ty trenky a váhavě vzal jeho penis do ruky, neobratně jsem mu s ním začal pumpovat až se plně vztyčil. Byl neuvěřitelný, větší a silnější než můj, na dotek byl sametově jemný a krev v něm tepala, trochu sem chápal Jitčino ranní chování, něco takového na hraní je asi sen většiny žen. Celý, kůže penisu i varlat byla hodně tmavě hnědá, až do černa, jen žalud penisu byl trochu světlejší, spíše čistě hnědý. V hlavě jsem slyšel svůj hlas jak mi říká chovej se jako nadržená děvka, sebral jsem odvahu zhluboka se nadechl a položil si jeho žalud na jazyk, ani bych nedokázal spočítat kolikrát jsem byl já ten komu je penis kouřen a proto jsem věděl jak to mam udělat. Jen pár okamžiků jsem olizoval jeho žalud a předkožku, a pak si ho vložil přímo do úst, jen špičku penisu a objal jí

rty, jemně jsem mu ho začal kouřit, lehce nahoru a dolů, a jazykem přitom uvnitř úst pokračoval v laskání žaludu. Došlo mi ale že pokud ho mam skutečně uspokojit budu muset přidat trochu víc, jako děvka bych měl být v tom kouření víc aktivní, tohle pomalé šimrání ho asi moc neuspokojí, on bude chtít jít tvrdě a rychle na věc. Mít jeho penis v puse a kouřit mu ho, mi nakonec nebylo tolik proti srsti a tak jsem přidal v aktivitě. Snažil jsem se být ještě aktivnější než Jitka ráno, dávivý reflex mi sice nedovolil vzít si ho do pusy víc než na půlku, a tak jsem se snažil využít všechno ostatní, jazyk a ruce, rty. Olizoval jsem mu varlata a rukou ho mezi tím honil, pak jsem ho olizoval po celé délce z obou stran, hrál si s žaludem. Okem jsem pohlédl vedle, Jitka tam dělala přesné totéž co já tomu druhému Muži. Nevím jak dlouho jsme jim je kouřili, pak mě ale od sebe můj chlap odtáhl stoupl si a poručil abych si stoupl ke křeslu na kterém seděl a pořádně se o něj ohnul abych mu vystavil svůj zadek. Stoupl si za mě, vyhrnul mi sukni na záda a doslova na mě roztrhnul mé kalhotky. Jejich zbytek spadl na zem mezi mé nohy a já se na ně díval, když jsem ucítil tlak na můj svěrač. Zpočátku to bolelo ale jakmile mi svěrač povolil a bolest přešla, nedá se říct že mi to bylo nepříjemné. Brzy do mě začal v pravidelných intervalech narážet, později jsem se dozvěděl že prostata místěná uvnitř análu je při análním sexu je drážděna a to způsobuje to vzrušení, které mým zadkem právě probíhalo. Nakonec přestal přesunul se zpět k mému obličeji a vrazil mi péro do pusy, několikrát přirazil a pusu mi začala plnit celá dávka černošského spermatu. I Jitčin milenec se po sexu s ní udělal a nastříkal jí to taky do pusy, kolegyně která si se sebou celou dobu hrála nám přikázala abychom sperma rovnou nepolikali, ale při francouzáku si je v ústech promíchali a pak je teprve spolykali. 

 Asi o dvě hodiny později když už jsem umýval v kuchyni špinavé nádobí přišel ke mně druhý z mužů, nic neřekl vzal mě za zadek a vyhrnul mi sukni, já jsem na sobě neměl kalhotky, ty ležely roztrhané v koši, prohmatával mi zadek a roztahoval mi půlky od sebe. Z ničeho nic přestal, silou mě otočil čelem k sobě a zatlačil na ramena tak až se mi podlomily kolena. Když jsem před ním klečel, tak nějak už jsem pochopil co se po mě asi žádá. Ani on na sobě neměl kalhoty tak jsem mu prostě stáhnul trenky a začal si hrát i s jeho penisem. Nebyl tak velký jako ten první ale přesto pořád větší než já, ale nechtěl orál, chtěl si zašukat, takže jakmile se dostatečně postavil a já mu ho naslinil prostě mě otočil a já klečel na všech čtyřech, a on mě znovu ošukal. 

 Dalších pět dní probíhal u nás téměř nekonečný sexuální maratón, dali mi jméno Laura a ošukali mě tolikrát že to neumím ani spočítat, ale jménem mě oslovovala jen Jitka, ti tři mě oslovovali jen jako děvko problém byl v tom že Jitce říkali normálně Jitko. Na konci jsme já i Jitka skončili jako jejich sexuální otroci, naše jediná touha spočívala v tom abychom je uspokojily, přikázali nám abychom je oslovovali jen ano pane a či paní a udělali naprosto všechno co přikáží. Na konci už jsme byly oba, já i Jitka naprosto nadržení, předváděli jsme se před nimi, a sváděli je aby nás ošoustali co nejčastěji. Problém byl v tom že já i manželka jsme milovali když nás jeden z nich šukal a druhého jsme při tom kouřili, jenže chlapy tu byly jenom dva a tak jsme se museli před nimi několikrát i poprat o tuhle možnost, všichni tři měli velkou srandu z toho jak se manžel pere s manželkou o to který z nich bude ošukán. Nikdy by mě nenapadlo jak je vlastně Jitka silná ale z těch asi čtyřech soubojů mě třikrát dostala na lopatky a pak se vítězoslavně přisála na ty jejich černý péra a já mohl jen z dálky závidět. Ale všechno jednou končí a oni jednoho rána beze slova zmizeli, dalších pár dní jsme doma mlčky čekali jestli se vrátí nebo ne ale už se neozvali a příštích několik měsíců trvalo než se naše manželství vrátilo jakž takž do normálu. Nakonec všechny mé ženské věci skončili na dně ve skříni a Laura jakoby přestala existovat. Jitka jak slíbila, se nikdy ani slovem nezmínila o to co se během těch dvou týdnů dělo a já jsem sice snil o velkých tlustých černých pérech ale jen ve fantazii, navenek jsem také na sobě nedal nic znát a nikdy o tom nemluvil. Zdálo se že tato kapitola našeho života se na chvíli otevřela a pak se zase navždy zavřela ale člověk míní a život mění.