Zvykej si! - Gentra

30.03.2022 22:50

Je zvláštní, jak se někdy tvůj život náhle změní k horšímu. Stále zcela nevíš jak se to celé stalo. Obrátíš svůj pohled z lijáku za oknem auta na svojí nádhernou ženu Barbaru. Má dlouhé černé vlasy a jako vždy perfektně nanesený make-up. Sedí za volantem a veze tě na první práci po třech týdnech.

"Není moje chyba, že jsi musel opustit své zaměstnání." Připravuješ se odolat dalšímu slovnímu vodopádu, pokolikáté ho ještě zopakuje? "Nechápu jak si mohl mít tyhle nechutný obrázky na svém počítači v práci. Submisivní muži oblečené jako sissy dělající takové šokující věci. Teda Davide!"

"Ale," protestuješ. Popravdě nevíš, kde se vzaly. Vše, co se jsi udělal bylo pouze to, že jsi otevřel složku nazvanou 'Změny daní' před zraky nejdůležitějšího zákazníka, který pak zařídil, že jsi byl okamžitě vyhozen. "Nemohl jsem za to. To snad víš Barbaro."

"Kdo mohl vědět, že budu vdaná za nezaměstnaného účetního," řekla Barbara, rychle mě odstřihla od náznaků mojí neviny. "Nyní vím, že se nezajímáš o tyhle věci. Po pěti letech manželství vím vše, drahý. Je dobře, že moje práce na plný úvazek u právnické firmy přináší dostatek prostředků pro náš životní styl. Konec konců, tvé vydělané peníze se pomalu stávaly spíše malým spropitným do našeho rozpočtu."

V duchu jsi si povzdechl. Barbara měla dar, aby ses cítil zcela zbytečný. Otočil si se a znovu si se díval do deště, nepřítomně sis mnul bradku.

"A další věc drahý," pokračovala jedovatě. "Mám dost tvé hloupé bradky a culíku. Jsi příliš mladý na krizi středního věku!"

Barbara zastavila auto před velkým dvoupatrovým domem. Ačkoliv pršelo, oba chodníky i ulice byly plné lidí spěchajících do práce.

"Tak jsme tu, u Emy a Jackie," řekla nadšeně. Ty ženy jsou manželčiny nejlepší přítelkyně a zná je už roky. "Teď si pamatuj, že jsi zde, aby si jim pomohl s daněmi. Udělej mi laskavost a udělej jen to o co tě žádám a žádné podivné představy."

"Samozřejmě miláčku," odpovíš a nakloníš se, aby si jí dal letmý polibek na tvář.

"Nyní, musíš obejít dům k zadním dveřím. Budou tam na tebe čekat."

"Ale vždyť prší."

Podíváš se na její obličej a vidíš, že očekává, že okamžitě vystoupíš. "Nemám deštník," naléhavě pokračuješ. "Mohla by si mě prosím vysadit vzadu?"

"Děláš si srandu," zasmála se. "Spěchám. Navíc po tom všem, já jsem ten, kdo teď vydělává!"

Pomalu vylezeš z auta a okamžitě máš promočené oblečení. Jako kdyby tě někdo polil kýblem ledové vody. Proud vody ti stéká po zádech. Auto rychle odjíždí pryč a ty spěcháš k zadním dveřím.

Nedočkavě zaklepeš na dřevěné dveře, déšť rychle chladí tvé tělo. Po minutě nebo dvou se dveře otevřou a vítají tě Jackie a Ema, obě se širokým úsměvem. Červené lesklé rty od ucha k uchu.

"Já mám ráda zmodralé rty."

Jackie a Ema byly neobyčejně krásné dámy, obě lehce přes čtyřicítku, stejně oblečené, ve vysokých černých botách, které se dotýkaly záhybů jejich šedých sukní ke kolenům. Jackie nosila černý angorský svetr, zatímco Ema měla ve stejném střihu červený svetr.

"Je dost mokrý," řekla Ema.

"Úplně promočený," doplnila Jackie.

Obě dámy měly stejný účes egyptského střihu s hustou přesně zastřiženou ofinou a jejich vlasy končily tři centimetry nad rameny. Jediná odlišnost byla jejich barva. Eminy vlasy byly černé jak uhel, zatímco Jackieiny platinová blond.

"Svlékni své šaty," přikázala ti Jackie při pohledu na tvé ubohé tělo.

"Můžu vstoupit, prosím?" zeptáš se trpělivě.

"Svlékni své šaty," zopakovala Emma. "Poté vejdi dovnitř a postav se doprostřed ručníku."

Zdráhavě sundáš boty a ponožky a podáš je Jackie, která je rovnou dává opatrně do plastového pytle. Dvě dámy ti uvolní cestu a ty vstoupíš do větší prádelny. Přes škvíru ve dveří vidíš oheň a hádáš, že je to asi kuchyně. Ujistíš se, že stojíš uprostřed ručníku a držíš se svého chladného těla a pokoušíš se zastavit třes.

"Svlékni se!" řekla Ema.

"Vše dolu... a rychle teď hned," dodala Jackie.

"Mů mů můžu dostat osušku prosím," zadrkotáš, nekontrolovaně se chvěješ. "Má má máte nějaké náhradní oblečení?"

Na hlavě ti přistane přepychová růžová osuška.

"Hoď své oblečení do umyvadla," řekla jedna z nich, když obě dvě odešli z místnosti. "Něco ti seženeme."

Díváš se kolem sebe a jsi sám. Rychle ze sebe sundáš ledové oblečení, téměř utrhneš několik knoflíků, jak se ti odmítají hýbat ztuhlé prsty. Po minutce jsi konečně nahatý a můžeš se osušit. Dveře se náhle otevřou a lekneš se. Stojí tam Jackie a drží růžové kalhotky s odpovídajícím růžovým nylonovým pláštěm.

"Tady drahoušku, na začátek si vezmi tohle. Potom přijď do kuchyně a já ti vysuším vlasy."

"Tohle si nemůžu obléct," řekneš nevěřícně.

Blondýnka tě ale uzemní. "Vezmi si tohle a přijď do kuchyně. Jakmile budeš suchý a zahřátý najdeme ti další oblečení. Nyní si pospěš." Poté opustí místnost. Jsi suchý, ale je ti pořád zima, stojíš tam a držíš ten slaboučký oděv.

"Čekáme." Zavolá Ema z teplé kuchyně.

S rozpaky vkročíš do kalhotek. Jsou útulné a hebké. Poté si přehodíš přes hlavu plášť na ramena, utáhneš si límec velkou smyčkou, aby držel na svém místě. Přitiskneš k sobě látku, aby ses zahřál. Jemný materiál se dotkne tvých bradavek, a se zděšením pocítíš začínající erekci. Podíváš se dolu a vidíš jak dole napíná tvé krásné kalhotky.

"Stále čekáme," křikne nedočkavě Jackie. "Počítám. 1 ... 2 ..."

Držíš si osušku před sebou a vstoupíš do kuchyně. Obě dámy jsou uprostřed místnosti a smějí se. Ema přichází k tobě a vidíš, že je za ní přichystaná židle před krbem s plápolajícím ohněm.

"Hlupáčku," řekla jemně Ema. "Máš to obráceně." odhodila ručník, potě vzala límec a otočila plášť, tak aby bylo zapínání vzadu. Obě ženy se podívali na tvojí 'bouli' a jejich úsměv se ještě více rozšířil. "Pojď, sedni si. Upravíme ti vlasy."

Jak sis sedl na židli, Jackie pod tebe zatlačila záhyby pláště, tak že jsi seděl na většině toho materiálu. Cítil jsi, že jsi omezen v pohybu, na druhou stranu ti bylo alespoň pomalu teplo.

Ema si vzala do ruky fén. "Vysuším ti vlasy, tak se uvolni. Jsme kadeřnice, však víš," řekla a mrkla na mě.

"Jen zavři své oči." Jackie stojí za tebou a pomalu uvolňuje tvé vlasy z culíku. Její prsty se hybou skrz tvé dlouhé vlasy a masírují pokožku. Nyní má obě ruce na tvých uších, jemně je mne. Fén ti pomalu suší vlasy a s úlevou cítíš, jak ti ustává erekce.

Náhle ucítíš studený kus kovu s jemným bzučením. Rychlým pohybem mine tvé ucho, zastaví se uprostřed. Snažíš se uhnout hlavou, ale Jackie stále drží tvojí hlavu, pevně svírá tvé uši. Snažíš se podívat dolu a s hrůzou vidíš tvé dlouhé lokny ležící ve tvém klíně. Ema ti právě oholila kotlety! Co víc, zvedla nůžky o další centimetry a pokračovala ve stříhání tvých vlasů.

"Co to děláte?" vykřikneš v šoku. Uvědomuješ si, že jsi v pasti. Tvé ruce jsou uvězněni pod pláště a Jackie tě navíc drží za uši, pomalu tě to začíná bolet, jak ti drží hlavu ve stejné poloze. "Prosím přestaňte, prosím."

Cítíš znovu ten chladivý kov na levé tváři a s lehkým pohybem její ruky ztrácíš druhou kotletu. Pokoušíš se vstát, ale nedaří se ti.

Náhle pod tebou zmizí židle a jsi na zádech a díváš se na strop. Náhle pocítíš extrémní bolest v rozkroku. Slzy z bolesti ti stékají po tváři jak se snažíš ochránit své koule.

"Prosím..." vzlykáš, "přestaňte."

"Budeš se už chovat dobře," vyprskne Ema. "Nebo chceš další kop."

Jackie vezme tvé levé ucho a trhne s tebou k chodidlům. Bolest u ucha je skoro stejná jako v rozkroku.

"Prosím, nechte mě odejít domu." Brečíš.

"Tak dobrá," zvolá Jackie. "Pojď." Pevně tě drží za ucho a táhne tě přes chodbu ke vstupním dveřím.

"Potřebuji mé oblečení." Křičíš, zjistil si, že tě chtějí vyhodit jak si právě oblečen na ulici plnou lidí.

"Není čas," řekne usmívající se Ema. "Jdeš ven."

"Ne..ne...ne... Prosím nechte mě tady."

Jackie se zastaví pouhý metr před vchodem.

"Promiň, co jsi právě řekl?"

"Prosím nechte mě tady."

"S potěšením." Obě dámy se smějí.

Dveře se zavřou a jsi veden nazpátek do kuchyně.

"Sedni si a nehýbej se."

Jackie ti upraví plášť okolo tvého těla, zatímco Ema přinese a položí před tebe velké zrcadlo.

"Tak aspoň uvidíš, co právě děláme," směje se Ema.

Díváš se na svůj odraz. Díky Bohu, že jsou pryč jen kotlety. A ostatní chybějící postranní vlasy nejsou pozorovatelné jak je zakrývají ostatní výše položené. Ema stojí před tebou a jak se na ní podíváš nahoru, tak vidíš jak něco z lehka nanáší takovou tužkou kolem obočí.

"Odteď, když se hneš nebo promluvíš, vyhodíme tě ven." Zasyčí ti do obličeje. "Potom bude každý vědět pravdu o tobě a sissy klukách." Poté čtyřmi nebo pěti rychlými pohyby, které tě přinutí k slzám, Emma ti strhne část obočí. Nevěřícně zíráš do zrcadla. Oni tě mění do jemných ženských křivek, identických tvarů, jaké mají tvoje hostitelky.

Jackie stojící za tebou vezme do ruky plnou hrst vlasů z temena a sčeše ho do drdolu. Zbytek vlasů, asi dva centimetry nad ušima ti učeše hřebenem dolů. Skloní ti hlavu a vyholí ti krk. Další vlasy ti dopadají do klína a ty začínáš plakat. Velké slzy ti stékají po tváři a dopadají do chumáče ostříhaných vlasů.

Cítíš vánek na oholené kůži. Jackie se přesune, aby dokončila druhou stranu. Zavřeš oči a odmítáš je otevřít.

"Hotovo," řekne Jackie, "otevři oči."

Zavrtíš hlavou. Jackie sáhne pod plášť a vezme tvojí ruku a sáhne ti s ní na stranu tvé hlavy.

"Není to teď o dost lepší?" Tvé ruce se dotýkají strniště vlasů ani ne centimetr vysokých. Poté pohne tvou rukou a cítíš nechráněné ucho. Pak ti zastrčí ruku nazpět.

"Uděláme ti trvalou," zašeptá Ema do jednoho ucha. Odstraní gumičku držící drdol a zbytek vlasů spadne dolů. Stále odmítáš otevřít oči, těžce zadržuješ slzy. Slyšíš pár pracujících nůžek a cítíš další padající vlasy k podlaze. Už to nadále nemůžeš vydržet a nekontrolovaně začneš vzlykat.

"Neměj strach," utěšuje tě Eva. "Budeš vypadat ohromně. A jak se cítí teď tvoje koule?"

Sáhneš si dolu pod plášť a nahmatáš kalhotky. Alespoň tě to tam už nebolí. Tento dotyk tě vzruší, takže zastrčíš ruku pod kalhotky a začneš si hladit penis, který ti pomalu tvrdne. Než se dokážeš naplno rozjet, Ema se dotkne tvé neposlušné ruky a ty přestaneš.

Otevřeš oči a nevěřícně zíráš do zrcadla. Ema je za tebou a namotává tvé krátké vlasy na natáčky. Jak se díváš na svou ostříhanou vlasu, začnou ti slzet oči. Velký chumel vlasů na tvém klíně je smutnou vzpomínkou na to, co ještě před chvílí byly tvé dlouhé vlasy až k ramenům.

"Neměj strach, drahá," snaží se tě Ema povzbudit. Naplno si užívá tvé ponížení. "Pláč ti nepomůže, ten už nic nezmění. Budeš vypadat skvěle. Tyhle kudrlny zde ti zjemní obličej a pomůžou ti k ženským rysům. Tvůj předchozí účes byl tak staromódní a nepraktický."

"Pořád se nehýbej." Jackie drží tvé levé ucho a ty cítíš ostré bodnutí skrz ušní boltec. Odstoupí o jeden krok, aby si prohlédla svou práci. Dlouhá stříbrná náušnice je provlíknuta novou dírkou. To samé udělá s tvým druhým uchem a pak předstoupí před tebe.

"Takže..." říká Jackie zamyšleným hlasem, zatímco si prohlíží tvůj obličej. "Otázka je, jestli mu necháme vousy?" Ema právě dokončila svou práci s natáčkami.

"Dobře drahá, co chceš, abychom udělaly? Máme to oholit?"

Nic neříkáš, jen si přeješ, aby tohle byl jen zlý sen a ty ses, co nejdřív probudil.

"Ještě nevíš? Dobře, dáme ti nějaký čas na rozmyšlenou. Máme toho ještě dost na práci."

Pomalu se zvedneš ze židle jak ti Ema odstraní plášť. Zároveň ti uvolní vlasy z natáček a stojíš tam jen ve svých růžových kalhotkách. Velká vlhká stoupa je důkaz, který se rychle snažíš zakrýt rukama. Dámy si ale všimnou tvé chyby.

"Koukám, že si to dobře užíváš. Emo, můžeš přinést čisté kalhotky. Bude lepší, když si tyhle sundáš." Bez protestu si je svlékneš. Jackie se ohne a zkoumá tvůj nyní scvrklý penis. "Není moc velký.." Směje se. "A řekni mi odkdy mají sissy pubické ochlupení?"

Jackie vezme ze stolu pěnu na holení a starý holící strojek. Přemýšlíš, že se pohneš, ale Ema je u tebe, s hromádkou oblečení přeloženou přes ruku, druhou rukou drží tvé ucho. Tvůj rozkrok je v okamžiku zakryt bílou pěnou. Jackie najde tvůj jemný a vystrašený symbol mužství a drží ho pevně mezi palcem a ukazováčkem.

"Nehýbej se," směje se. "Doufám, že neudělám nějakou chybičku, ačkoliv si osobně myslím, že následující změna by ti jen prospěla. Co myslíš Emo?"

"Udělej to!" odpoví Ema. Zavřeš oči a očekáváš bolest. Jackie začne s holením pubického ochlupení. Otevřeš oči s pocitem úlevy. Jackie pokračuje dále na tvém šourku a další část tvého těla je bez chlupů.

"Hotovo," a Jackie vstane. "Pojď za mnou." Odejde k dalším dveřím, které otevře a vidíš do bílé koupelny. "Postav se na rohožku a zvedni ruce."

Úplně podřízen děláš to, co máš, a zvedneš své ruce. Jackie má na sobě gumové rukavice a vymačkává si do rukou nějakou bílou pastu. Pomalu s ní natře tvůj hrudník a pokračuje od krku po celém těle. Mazlavá hmota na těle tě lehce pálí a tvé chloupky vlhnou.

"Musíš být už otrávený ze své nahoty." Jackie promluví do ticha, zatímco pilně nanáší krém. "Ale to je v pořádku, protože Ema a já máme pro tebe překrásné oblečení. Jaká je tvoje oblíbená barva?"

Víš, že se tě snaží rozveselit, ale ty se cítíš tak trapně, poníženě, zahanbeně, naštvaně a zmateně. Všechny emoce se v tobě mísí, že neodpovíš.

"Nebuď mrzutý, děláme jen to o co nás požádala tvoje maminka." Jackie pokračuje v mluvení. "Ať je to jak chce, já vím, že si to užíváš, že jsi opravdu rád, co ti děláme. Takže jaká je tvá oblíbená barva? Červená, krásně růžová, safírově modrá nebo sluneční žlutá?"

"Černá!" zamumláš.

Jackieina ruka je opět na tvých koulích. S jejím silným stiskem se celý zkroutíš a v očích se ti objeví další slzy bolesti. Ta tupá hnusná bolest se vrací a chce se ti zvracet.

"Co jsi říkal?"

"Žlutá...žlutá...nejradši mám žlutou."

"Dobrá." Bolest pomalu ustává.

Pasta je natřená po celým tvým těle. Ema vstoupí a na hlavu ti dá čepičku z umělé hmoty, která zakryje natáčky. Jackie spustí sprchu. "Jdi dovnitř."

Neuvědomíš si jak si prochladlý dokud tě nezasáhne teplý proud vody. Smytá pěna na holení odhalí úplně holé tělo. Ema ti podá houbu, abys vše pořádně smyl.

Houba je trochu drsnější. Otřeš si s ní tělo a zděšeně pozoruješ jak zmizely chlupy z tvého hrudníku. V panice upustíš houbu. Všimneš si, že úplně všechny chlupy z tvého těla jsou pryč. Už nemáš žádnou sílu vzdorovat a začínáš plakat.

"Vezmi si tu houbu a pořádně se vydrhni! Chceme, aby tvé tělo bylo svěží a jemné."

Vezmeš si houbu a pokračuješ v mytí. Kromě tvých vlasů, tvá kůže se cítí žívěji a lépe. Ema zavře vodu a vytáhne tě ze sprchy.

"Klekni si" vyštěkne na tebe a ty jí poslechneš. Čepice s umělé hmoty je stržena a natáčky rychle odstraněny. Je to taková úleva, když cítíš jak odpočívá tvůj skalp. Spustí znovu sprchu a dají ti do ruky šampon.

"Jdi zpátky a umyj si hlavu, drahá." Což je samozřejmě to, co ihned uděláš.

Tvá hlava ti připadá na dotek cizí. Jemné strniště nad krkem a na stranách jsou úplným kontrastem k mase vln na vršku. Zbytečně se namáháš, aby si jimi zakryl uši. Slzy stále stékají a ty si přeješ, aby si mohl dostat situaci opět pod kontrolu. Cítíš se mizerně.

Právě si dostal poslední myšlenku na obranu. "Zatracený ženský," pomyslíš si. "Nikdy si neoholím bradku. To jim zkazí zábavu." Tyhle myšlenky ti dají sílu a přestaneš plakat.

Vlasy umyté, voda se zastaví a vykročíš ven. Jsi zabalen do teplého ručníku a dámy tě začínají sušit. Relaxuješ, když se teď k tobě chovají laskavě. Tvá kůže je tak hladká a příjemná na dotyk, jemné pohlazení je tak pěkné. Víš, že jindy než teď, si to budeš užívat. Sušící rituál skončil příliš brzy. Ema tě vezme před umyvadlo a podá ti holící strojek. Řekne jediné slovo, "Bradka."

Polkneš, máš poslední možnost se vzepřít. Už skoro vyslovíš "ne", když se uvidíš v zrcadle na stěně. Tvé krátké vlasy po stranách a vzadu krásně prolínají nádherné kudrlny z vrchu hlavy. Účes dodal půvab tvému dlouhému krku a malým ouškům. Třpytící se náušnice a obočí jak tenká linka jsou perfektní. Kromě tvé bradky! Stojíš tam několik minut, obdivuješ svůj nyní odlišný vzhled. Umyvadlo se plní vodou a bez protestu si oholíš bradu. Bradka je pryč, navždy, a s ní i vůle říct "ne". S posledním tahem holícího strojku se dámy radují a pomáhají ti očistit obličej.

"Jsem na tebe tak pyšná drahá, teď už vypadáš jako opravdová žena," řekne Ema a vede tě nazpátek do kuchyně. "Pojďme tě obléknout."

Stojíš znovu uprostřed kuchyně. Byl uklizen, s hromádkami oblečení na stole a po židlích. Jako první ti nasadí růžový podvazkový pás. K němu ti připevnily růžovou saténovou látku, kterou ti přetáhly přes penis, pohodlně ho uchytily. Ema stojící za tebou ti sáhne mezi nohy a vezme dva dlouhé pásky, které jsou uchyceny ke konci látky. Náhle je pevně přitáhne, nahoru směrem k ní a zkroutí ti penis mezi nohy. Utáhne pásky k zadní části pásu, dokonale tak schová tvůj penis a koule.

"Podívej se, sissy holka." Usmívá se Jackie s potěšením.

Shlédneš dolu, tvůj mužský nástroj je pryč, růžový satén zvýrazňuje místo, kde by vše mělo být. Místo po oholeném pubickém ochlupení také vypadá velmi žensky. Pociťuješ vzrušení, ale pro erekci tam dole není místo.

"Tak drahá, kde můžeme začít?"

"S kalhotkami," odpoví Ema a vytáhne dvoje z lesklého růžového saténu olemovanými krajkou.

Vkročíš do nich, překvapen jak jsou příjemné na dotek, zvláště jak kloužou podél tvých hebkých a hladkých nohou. Ema je vytáhne na místo, kam patří, a začne tě dráždit hlazením tam, kde býval tvůj penis. "Tak hladké a rovné," zašeptá.

"Promiň, žádná prsa, takže žádná podprda," řekne Jackie škodolibě a projíždí přitom prstíky po tvém hrudníku bez chlupů. Mezi palce a ukazováčky uchopí tvé bradavky a stiskem lehce ztvrdnou a pošlou vlnu rozkoše celým tvým tělem. Tyhle dámy se tě snaží vzrušit, ale tvůj pták je beznadějně uvězněn. Jackie přináší další část tvého oblečení, růžovou kamizolu se šněrováním, instinktivně zvedneš ruce, tak aby ti ji mohla nasadit.

Mezitím, Ema je u tvých chodidel a nasazuje ti punčocháče. Snadno kloužou po tvých nohou, jsou bílé a tenoučké lehce do žluta. Ema je připevní k podvazkovému pásu tak, že projede rukama skrz nohavice kalhotek, tak aby si je mohl, kdykoliv snadno sundat. Jackie nyní vezme tvé svrchní šaty. Vidíš chomáč žluté taffety s bílou krajkou.

"Ohni se drahá a natáhni své ruce dopředu jako by si chtěla skočit šipku do vody," dává ti Jackie instrukce. Znovu uděláš, co říká a v okamžiku jsi zahalen v úzkých šatech. Motá se ti z toho hlava, skoro omdlíš. Tvé paže jen tak prolezly těsnými rukávy a když se tvá hlava vzpamatuje, už jsi zcela oblečen v šatech. Knoflíky na zádech jsou zapnutý, velká mašle v pase na zádech utažena, rukávy načechrány, a sukně narovnána.

"Skoro hotovo," řekne Jackie, skoro nedýchá. "Ještě spodnička."

Načechraný smotek z nejjemnější látky je ti podán a opatrně do něj vlezeš. Je vytažen Emou nahoru, která zvedne tvou sukni a upevní spodničku na místo, kam patří.

"Střevíce, ještě střevíce," nadšeně Ema zavříská. Cítíš jak jsou tvá chodidla nacpána do těsných a úzkých střevíců a jak se pohneš, tak skoro upadneš jak zprvu nemůžeš udržet balanc na vysokých podpatcích. Snažíš se na ně podívat, ale nemůžeš, protože tvá objemná sukně ti pohled blokuje.

"Zavři oči a pošli mi polibek a ponech rty chvíli vyšpulené." řekne Jackie. Uděláš to a na tvé popraskané rty je pečlivě nanesena rtěnka. Okolo tebe je pohyb a šustot. Teď chceš otevřít oči.

"1...2...3... Otevři oči."

Před tebou je zrcadlo a v něm krásná holka ve žluté, vystrašená a polekaná. Jsi to ty, zcela oblečen. Obdivuješ se téměř bez dechu, nemůžeš úplně uvěřit tomu, co máš právě na sobě.

Žluté kožené značkové střevíce s deseticentimetrovými podpatky.

Prachově žluté punčocháče, které zvýrazňují tvé dlouhé a hladké nohy.

Šaty, sluneční žlutá taffeta opatřená korzetem, který objímá tvůj hrudník. Je stažen velkou žlutou mašlí, která je na zadní části sukně. Vysoký límec z krajky rámuje tvůj krk. Rukávy jsou velké koule ze stejné taffety, obkroužkovány krajkou a zužují se až těsně obepínají spodní polovinu tvé paže. Od tvého pasu, zhruba od středu tvých stehen se tvá sukně rozšiřuje skoro o 90 stupňů díky množství vrstev jemně krajkované spodničky.

Podíváš se na svůj obličej s rty od lesklé červené rtěnky a s úžasným účesem. Opravdu vypadáš skvěle. Je toho na tebe moc a cítíš jak se ti dělají slzy a pomalu stékají po tvářích.

"Tam, tam," říká nějaký hlas. "Neplač mé krásné děvče." Otočíš se a vidíš Barbaru, která se na tebe usměje.

Vykřikneš a snažíš se rukama zakrýt své oblečení.

"Ony mě přinutily tohle udělat," zakuňkáš.

"Ne, udělali to pro mě," řekne tvá žena. "Vždy jsem chtěla mít sissy manžela a jistě víš, že já vždy dostanu to, co chci."

"Ale..." Snažíš se promluvit.

"To jsem byla já, kdo dal ty fotky mezi tvé pracovní soubory. Nachystala jsem je na tebe, tak aby tě vyhodili. Nyní mám malou hračku na doma." Barbara si jasně užívala jak prozrazovala své tajemství. "Ale přijď ke mě drahá, myslím, že si zasloužíš velkou odměnu."

Barbara si před tebe klekne a zmizí pod tvou sukní a spodničkou. Cítíš jak ti sjela s kalhotkami na stehna. Látka, která ti držela penis je odepnuta od podvazkového pásu a je odhozena pryč. Polovzpřímený penis je uvolněn a má prostor pro další růst.

"Na všechno zapomeň a užij si to," slyšíš tlumený Barbařin hlas. "Potom půjdeme domu."

Cítíš pod svou sukní jak se hýbe hlava tvé ženy. Poté co se její rty dotknou žaludu, tvůj penis úplně ztvrdne. Pomalu ho cucá, občas ho olízne. Jackie a Ema k tobě přispěchají, aby tě udrželi na nohou, mají strach, že by ses v návalu rozkoše neudržel na nohou. Pohyb hlavy tvé ženy vydává zvláštní šustot, jak se pohybuje vpřed a zpět dojící tě pusou. Náhle vystříkneš a Barbara rychle saje, vše polyká. Je dobře, že tě dámy podpírají.

Rozkoš se snižuje a Barbara přestala. Látka je dána nazpátek a tvé kalhotky jsou opět na místě. Barbara se vynoří zespoda tvých šatů, vezme si malý ručník, aby si utřela obličej. Její sukně je vytažená k bokům a neobratně se blíží ke stolu, lehce se nakloní. Její rtěnka je rozmazaná. Má nedočkavý pohled a ty víš proč. Zajede si do kalhotek, dva prsty do vagíny a palec u klitorisu. Ema k ní přijde a začne jí vášnivě líbat. Po pěti minutách intenzivní práce se Barbara udělá, což dá najevo hlasitým a uspokojeným vzdechem.

"To bylo vynikající," řekne a usmívá se. Otočí se k Emě a Jackie a pokračuje. "Dobrá práce. Dokázaly jste zázrak. Okamžitě jsem se zamilovala do mého nového manžela."

Seskočí ze stolu, Barbara se postaví na nohy a upraví si oblečení. "Myslím, že bychom mohli jít domu. Příští týden vám ho sem přivezu k dalšímu tréninku. Měli bychom začít s úpravou laserem, abychom se navždy zbavily nežádoucího ochlupení. Začneme samozřejmě obličejem."

Přijde k zrcadlu a opraví svůj make-up.

"Tak pojďme." Barbara tě vezme za ruku a vede tě k Emě a Jackie. Obě políbí, přímo na ústa, poctivě a vášnivě, jako mezi milenci.

"Poděkuj svým hostitelkám."

"Děkuji Emo, děkuji Jackie."

"S radostí, bylo to pro nás potěšení," obě odpoví a smějí se jak dvě školačky.

Stále drží tvojí ruku, Barbara tě vede chodbou ke vstupním dveřím.

Pokusíš se a zastavíš ji.

"Nemohu jít takhle ven," protestuješ.

"Ale můžeš a půjdeš. Zaparkovala jsem venku na začátku ulice, tak pojď."

"Ale každý mě může vidět."

Barbara se otočí a směje se.

"Zvykej si, drahá," a vytáhne tě na zahrádku před domem.

 

Diskusní téma: Zvykej si! - Gentra

Datum: 31.03.2022

Vložil: Frank

Titulek: Zajímavý příběh

Velmi vydařená povídka, jen škoda že je starší, pokračování by mohlo být zajímavé

Datum: 31.03.2022

Vložil: Esme Ww

Titulek: Další klasika

Jsem ráda, že se tu objevují některé už dříve zveřejněné povídky z webů, které už neexistují. A je fajn, že to jsou vesměs ty nejpovedenější, jako tato.
Bradku ani kotlety si kvůli tomu ale narůst nenechám :-)

Esme

Přidat nový příspěvek